7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Azt észrevettétek, hogyha a fegyver újratöltése közben eltalálnak vagy elütnek vagy gurulsz egyet oldalra Tommy-val, akkor az újratölési idő jelentősen lerövidülhet? -
zoszt #5685 Hasonló problémát oldott már meg másnak az IndeoXP codec telepítése, ami a kezdő videók lejátszásához szükséges. Valami jogi történet, hogy miért vették ki a Windowsból. Innen le lehet kapni. -
esetleg szerezd be valamelyik másik barátodtól, egy másik tört verziót -
17 #5683 ha valaki tud mást akkor segitsen rajtam.köszönöm
-
17 #5682 már probáltam ezeket is de nem segitett rajta sajnos. a patsh sem segit vagy csak nem találtam meg aza igazit. -
Én ezekkel próbálkoznék a helyedben:
- Próbálj meg másik videókártya drivert is. Ha kinyomod a képet TVre is (dualview, klón, stb) akkor azt se feledd el kikapcsolni, hátha az zavar be.
- nem tudom van-e a gammához peccs, de ha létezik, akkor feltenném azt is, biztos ami biztos
Sok Sikert! -
17 #5680 helósztok. van 1 gondom a játékkal, az hogy nem megy. Régen ment, de azóta beszereltettem a NETET és felraktam a szerviz pack 2-t és azótanem megy. egy ideig beengedet a menübe, de a szinek nagyon rosszak voltak. mostanában ujra bejátszottam és amikor elinditom a játékot akkor lerakja a tálcára és vége. ha valaki tud rá megoldást akkor szoljon.köszi -
mikkel nem foglalkoztok:)) ezek nem nagyon zavartak. mondjatok egy olyan játékot, ahol nincs vmi "csít" a gép javára. -
na igen, énis észrevettem -
Vlala #5677 Ezt sem tudtam, a rendőrautósat. Viszont, a maffiózók kezében a sawed-off akár nyolcat is szólhat. -
kösz
-
#5607 -
Modokat honnan lehet tölteni?
-
Hát igen, ezen párszor én is elcsodálkozok, amikor 160-al megyek Lassiter-el, és hátulról lökdösnek egy Falconer-el... najó, mondjuk ez túlzás, de én úgy vettem észre, hogy ugyanez a csalás benne van a rendőrautókban is.
Ja, meg a másik, hogy ha rendőrautóval megyünk, akkor még 75 km/h-nál sem büntenek meg. -
ez viszont nagyon sűrűn megesik, és teljesen jó is, hogy belerakták. ezt inkább fícsörnek venném:) -
Vlala #5671 Annak a küldetésnek tényleg az a címe, néven kell nevezni :)
12346:
Visszatérve az eggekhez, találtam benne egy érdekeset.
"Keress olyan maffiózókat, akik autóval vannak. Érd el, hogy kiszálljanak az autóból (lődd őket, ütközz nekik stb.), aztán gyorsan szállj be az ő autójukba. Menj el a helyszínről, de nem túl nagy távolságba, ilyenkor általában keresnek egy új járgányt, amivel ütközhetnek, gyakran ez a Te hátrahagyott autód. Ha ilyenkor versenyautóval, pl. Crazy Horse-szal jöttél, az megteszi a magáét... de ne feledjük, a maffiózók autójában van egy kis csalás, üldözéskor gyorsabbak, mint amennyire az autójuk képes lenne. (Nálam az volt, hogy a Black Metalommal jöttek utánam, kész rémálom...) -
ja hogy te ilyeneket is tervezel vele?:)) nem rossz gondolat. -
Vlala #5669 Köszi, lefordítjuk, aztán belinkeljük a bannerbe :) -
hirtelen találtam egy ilyet. nem tom mennyire használható. anno vhol láttam egy másik, képekkel illusztrált, nagyobb lélegzetű tojásos cikket is:/ -
extrémben találtam még sok tojást, de már nem jut eszembe :S -
de én izé... szóval a "A kurva" c. küldetésben ütöttel el őt, amikor a hotel felé száguldottam, van róla képem is... egy másik oldalon meg láttam kutyafejűt női alsótesttel... na mindegy, szerintem is Easter egg, mint free ride extreme-ben az a nagy kőfej Hobokenben
ja, meg az eltűnős kocsi eltűnésének összes fázisáról is csináltam képeket:) már egy csomó képem van, bibííí:-P -
ja, énis beültem még régebben, és megijettem mi lett Tamással ;)
de free ride ban megvolt ;) :D -
Vlala #5664 Kipróbálom, köszi!
(Mindig tanul az ember...) -
A fegyverbolt közelében az építkezési területen egyik fadeszkákon át lehet menni (át lehet menni a deszkákon, mintha a falon átmennél) és ott áll egy Guardian, szálj be, és hajts el vele, és lassacskán el fog tünni az autó, majd végül Tommy is eltünik 
Freeride extrémben van csak ez;) -
Vlala #5662 Nem! Te már igen? Tudtam, hogy van valami ilyesmi, de még nem... -
freeride extrémben megtaláltátok a láthatatlanná tévő autót?
-
Vlala #5660 Nem mod, poén a készítők részéről. Easter egg vagy mi...
Sima freeride-ban is van, csak meg kell találni. Egy moddal vezethetsz ufót is :) -
na most kapcsolódtam a témába, és akkor 1 kutyafejű ember mászkál az utcákon?:)
freeride extrémben? mert ott ufók is vannak
vagy ez valami moddal idézhető elő ez a kutyafejű?:D -
Vlala #5658 Meg kellene keresni a párját. Logika szerint kell lennie valahol egy emberfejű kutyának :) -
Én csak egyszer láttam Salieri bárja előtti járdán gyalogosan, freeride módban. -
Vlala #5656 Őszintén szólva, nem nagyon próbálkoztam vele.
Majd megkérdem Neutralt, mit lehet tenni ilyenkor. -
én még a modolt kocsikat sem tudtam megnyitni, te megtudtad? -
biztos hogy lehet, Neutrál mondta, gyáriakat is mind lehet.
nade kösz a válaszért;) -
Vlala #5653 A gyáriakat én sem tudtam, lehet, hogy a készítő zárolta, mert nem akarta, hogy módosítsuk? Nem vagyok agy a témában, sajnos. -
srácok, biztos már 1000x volt kérdezve, de hogy tudok zmodelerben 1 4ds fájlt megnyitni?
mindig azt írja hogy locked, pedig meg lehet nyitni..
bocs a
kérdésért..
-
Vlala #5651 Többen látták már. Állítólag egy szórakozott professzor, aki kutyákkal foglalkozott, nevezetesen szuperintelligens kutyafajtát akart létrehozni, de a szérumot magának adta be tévedésből, így ő lett kutya... Autóban látta már valaki, vagy mindig gyalog jár? -
Baszki...
Elütöttem a kutyafejű manuszt, a Hoteles küldiben a keleti marshall-híd előtt volt Central Island részen. Először csak azt vettem észre, hogy valami tarkopasz manuszt sodortam el, aztán rájöttem, hogy kopasz ember nincs is a játékban, visszafordultam, és ott feküdt holtan az utcán a kutyafejű... -
airsuni #5649 na haggyátok azt a szutyok opelt, én úgy emlékeztem hogy ez egy szépen megcsinált model, de nem, emlékezetem csalt. haggyátok a pics***** nagyon x@r
ja vlala ott van az, csak nem tejjesen abc sorrendbe van alapból, csak úgy tűnik de thx -
airsuni #5648 hogy tovább töltsön és lasabb legyen a gém ;)
(nekem legalábbis lasította, úgyhogy el lett távolítva, béke poraira) -
airsuni #5647 ja ne a mafiába, nem mind1, ne oda(de ezt is biztos tudod) ;)
thx, bocs még 1*