7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Gyusz #5726 Tény, hogy elvileg nem létezik 1.3-as patch, de az 1.2-es javítás tényleg úgy köszön be, hogy "ez az 1.3-as patch". Szóval ez teljesen normális, csak félreírták a verziószámot. -
vodMarci #5725 Ok,amdj megpróbálom. -
nincs valakinek ford mondeója a gémhez? vagy twingo? vagy swift sedan(régi)? -
és az neked nem volt fura, hogy 1.2 helyett 1.3-at ír?? szvsz olyan nincs is. legalábbis megbízható helyeken én nem láttam.
a fagyásra nem tok értelmeset mondani én se. reinstall talán. -
vodMarci #5722 1.2-es crack. -
Vlala #5721 1.2-es cracket szedtél hozzá? Lehet, hogy a crack nem jó.
1.3-at ír ki telepítésnél a patch? Fura.
Az ezelőtti probléma telepítési hiba lehet. -
vodMarci #5720 Leszedtem az 1.2-es patchet(telepítésnél 1.3-at írt ki),felraktam,szedtem hozzá cracket,majd amikor tölt,akkor meg azt írja ki,hogy A Game.exe hibát észlelt,ezért leáll...Mi a gond? -
vodMarci #5719 Hello.
A játék valamiért lefagy a A Trip to the country küldetésnél.Bemegyek a piros kapun aztán töltés,és nem tölti be!Miért?? -
nm^^ -
:DD -
yeeeeeeeee, thx, kinyílt a varázskapu 
-
alatta meg egy ilyen sor:
Plus d'infos : Pour ouvrir l'archive vous allez avoir besoin d'un mot de passe, le voici : " 0802BS " -
Encore une très belle Alfa Roméo de la part de BSJP, comme d'habitude un tableau de bord qui s'éclaire la nuit, un intérieur bien modélisé, ... la qualité ;-)
ennyi van -
#5710, #5711
dehogy kell kicsomagolni:D főleg nem kell azt az x gb-nyi hulladékot tárolni:C az xtractor 1.1 felülírja a meglévő rw_data.dll-t, aztán heló. talán az 1.0-nál kellett kicsomagolgatni, ha jól emlékszem, de akkor se kellett azt a sok szemetet megtartani. ugyanúgy csak az addonok figyeltek nekem a szükséges könyvtárakban.
esetleg ahonnan szedted, nem volt vmi utalás a jelszóra? -
az egyik oldaról leszttem egy gyönörű alfa 147 gta -t , de kódolva van a kicsomagolása, valaki ki tuggya nyitni kód nélkül, tuggya a kódot, netán megvan neki??? PLS HELP ME
MSN: [email protected] -
jah, mert különben nem lehet hozzáférni a betehető autókkal -
Csak a betehető kocsik miatt... -
Hát igen, a kezdőlapom... -
Én még ajánlanám ezt -
ezek kurva jók -
1., 2., 3., 4., 5., 6.
kb ezek azok, amikre mostanában érdemes ellesni.
ezt meg külön ajánlom^^ lesz vmi szoci mod vagy mi:) -
Jó, de akkor dobj meg egy értelmes linkkel, ahol vannak használható módok! -
ez sztem ritka szar oldal^^ semmi nincs itt. -
Nekem mondod????????
-
:DDDDDDDDDDASDASDSAA -
Mindjárt magamhoz nyúlok... 

Na mindegy! Feladtam!!!
Valami értelmes mód ehhez a király gaméhoz? Nekem anno a Modern mód nem jött be.
-
Mindjárt szet török vmit...
Mondom EZEK vannak fent:
pont az -
Helló!
Járt már vki ezen az oldalon? Mafia mods
Ezek vannak fenn:
-
Fú én egyszer az egyik versenyautóval ugrattam át a fplyó felett, aztán vagy egy teljes percig pörögtem a kocsi orrán. Sajna csak a pörgés utolsó 15-20 másodperce lett felvéve, de Thor 812essel is átvittem már a fólyót. Meg is lett az eredménye, mert nagyon necces volt, a betonkerítésnek ütköztem a kocsi aljával, egy kissé kipúposodott szegényke... erről viszont van egy-két jó képem. -
jááj de rég játszottam ilyet!:D de azért itt is vége szakad az animnak még az oszlop előtt..:D -
Vlala #5696 B...ki :) Ehhez csak gratulálni tudok! -
ezt még régebben találtam neten..:
lehet láttátok már..
-
ja ne haggyuk kihalni ennek a remek játéknak a fórumát! -
na, ezt kipróbálom... -
Csaba #5692 Ha hullát lát a Láthatatlan ember, akkor megáll, és nem megy tovább, ezért célszerű ezzel a küldetéssel kezdeni a Freeride Extreme-et.
Ha nálad nem állt meg, pedig öltél már, az csak azért lehetett, mert nem azon az útvonalon öltél, amin végigmentek a Láthatatlan emberrel... -
Na, hova tűnt mindenki?
Lenne egy kérdésem. Free ride extreme-ben a láthatatlan ember miért áll meg? Most már nincs ilyen problémám, de régebben előfordult velem is, és másokkal is megtörténik ugyanez. Azt szokták rá mondani, hogy azért, mert öltem. De én mindig a végefelé csinálom meg ezt a küldetést, és eddig csak kétszer fordult elő ez nálam(kb 8-10-ből...).
Na mindegy, élesszük már fel a topicot... -
Olyankor lehet használni, amikor lőnek rám öten, és épp kifogy a Thomson-ból a töltény, olyankor gyorsan gurulok egyet, és spórolok rajta két kemény másodpercet...
Egyébként meginn kipörgettem a játékot, immáron... nemtom, sokadszorra. Na mindegy, az utolsó küldetésben elfelejtettem fegyvert venni, és úgy csináltam végig, hogy a Colt detective special-ban volt négy golyóm... de megcsináltam:-D. -
Vlala #5689 Nem tudtam, de olvastam. Egyébkként nem találtam olyan részt, ahol használhatnám... A Black Metalba már töltény sem kell, azzal szedtem össze az első százezer dolláromat. :) -
nekm is csinált ilyet, de nem halt meg az asztal után, lerakta és nyomtam egy alt+tab ot és má szalatt is ;) -
ahamm