Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi Vlala
olvassa a cd-t már 2 verziot letöltöttem a netrõl de mindegyikkel ezt csinálja alcohollal is mountoltam meg daemonnal is mindig megáll a második cd-nél. nincs tipped ? tegnap raktam emiatt újra xp-t. már 3 napja ezzel szívok.

nézd meg a 2-es CD-t, hogy egyáltalán a géped olvassa-e. Ha nem, az szívás, vagy egy olvasót, vagy egy 2-es CD-t kell szerezned. Ha igen, akkor mennie kell, ki kell várni, amíg felpörög, utána enter, vagy image-eld fel az egészet, és virtuális meghajtóból olvastasd be.

Hi
telepítéskor kéri a 2. cd-t berakom és nem megy tovább. mi lehet a baj? régebben ment gond nélkül. ami azota változott a gépemben az sp2 xp és radeon 9550.
Vki help pelase!

holnapra tudok feltenni, sajna az irodai gépem édeskevés a Mafiához... szólni kellene a családnak :-)

akyyy
vki kipróbálja, add képeket milyen?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Caby
Ez az
Free Visit Mod 1.1
jó játékot 😉

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

ha megtalálod, egy linket plz :-) lusta vagyok keresni, pedig öt-hat Mafiaoldalt ismerek :-)

Duddits
Azaz. <#winks>

Caby
éés valamit találtam is illetve kettõ valamit.
Csak regelni kell az oldalon de nem nagy ördöngõsség.
Dial-Upos netem van ezért még 1 óra míg lejön az elsõ próba, de itt van mindkettõ neve és az oldal címe ahol mindkettõ fentvan.
nevek: Freevisit Mod 1.1
Mafia Freeride Expansion: Unlimited Edition - Light Version
cím:LostHeaven.co.uk

Caby
hasonló eszközökkel próblákoztam én is de marad a Gugli 😄 megkeresem Lelkes kartárs által emlegetett valami Free-s modot 😄

Nem zavar nagyon, max alt-tabozok.
Kozben megtalaltam, mit ujitottak az 1.2es patchen.

Tovabbi jo gamet.
bye
akyyy
lehet ujra kell tenni az xp-d.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hi,

most tettem fel a mafiat, mar ket eve felretettem, hogy egyszer majd jatszok vele /akkor nem volt hozza vasam/. Hat mit mondjak, eletem egyik legjobb gameja. Imadom A 30-as evek amerikajat, bar boleg a De Niro filmekbol ismerem 😊.

Azt szeretnem megkerdezni, hogy erdemes-e feltennem a 1.2-es patchet, sokat javit-e.
Meg van egy erdekes jelenseg, idontkent a game iszonyatgosan beszaggat /uj gepen fut/. Akkor atvaltok windozra es vissza es teljesen jo lesz. Patch ezt orvosolja? Nem nagon zavar mert meg lehet oldani a problemot, akkor miert ne.
bye
Duddits
Van hát! A mód nevét nem tudom, de valami Free-s. Ha jól emlékszem.

ilyet én is kerestem, balgaságnak tartom, hogy meg vannak tervezve a helyszínek, és nem lehet elérni... a reptérhez pl. egy kerítést kellene kiütni, ennek rendje-módja szerint neki is estem a Black Metallal, sikeretelenül.

Caby
létezik olyan mod Mafiához, ami a karriermódban bejárható helyeket mint például kikötõ (ahol missziót is kell csinálni), reptér és ehhez hasonlók, bejárhatóak legyenek?

ChevyG
erre én is rájöttem. kevés az igényes addon ehhez a játékhoz. ezt csak azzal tudom magyarázni, hogy magasra tették a játék készitöi a mércét.
Még annak idején az NFS 3hoz (és az NFS 4-hez is) volt sok jó, igényes addon (és persze az Operation Flashpoinhoz)

sajnos mindenki a GTA-akra figyel és nem veszi észre ezt a gyöngyszemet.<#smile>
például én már találtam a GTA-hoz 1 nagyon igényes 80's modot. a vicc az egészben az, hogy gta-hoz sose kerestem...
12346
sajna tényleg kevés az igazán jó autó:/ köcsög gta-hoz meg egy valag van.. pedig ebben lehet is autókázni.
az autó tulajdonságai nem feltétlenül maradnak. újabban ízt is átírogatják az igényesebb arcok.

12346
még nem próbáltam a modot, csak láttam már párszor. tegnap szedtem le én is.

egyenként is ki lehet, bár nekem a mdok nem igazán jöttek be.
Nagyon ritka az olyan addonautó, amely
- jó kidolgozottságú
- Tommy benne ül, nem rajta-mellette-benne, csak rossz helyen
- bele is illik a képbe (pl. üldözõs jelenetnél amikor bálnamercivel hajkurászod a 30-as Fordot, ott valami gáz van)
- a tulajdonságai is hasonlóak a lecserélt autóhoz.
Ahhoz nem érzek túl nagy kedvet, hogy most egy más típusú pixelhalmazzal tegyem meg ugyanazokat a köröket.
Ráadásként, amikor elkezdtem moddolgatni a játékot, akkor kezdtem átlátni, hogy mibõl is áll össze a játék, és elment tõle a kedvem. Ha lesz helyem a gépen, visszapakolom az eredetit, és nem változtatok rajta.

ChevyG
felraktam. hááát nem az igazi. többre számitottam.
kidolgozattlanság (autok)
tulzott hangok
jác6tatlan lett a karrier
és megspékelve rengeteg buggal

viszont a fegyverek és zenék elég joook

Neked sikerült egyénileg kicserélni az össszes autot, fegyvert stb?
ChevyG
huuu, ez jónak tünik. délután fel is cuccolom a gépre
12346
ide regelsz egyet, és már szedheted is.

ChevyG
tudnál egy linket küldeni?
12346
létezik 70's mod, de nem próbáltam még. nekem bõven elég, ha csak járgányok vannak, elvagyok mod nélkül.

ChevyG
kellene egy olyan mod ami a kocsikat kicsréli a 50-70es évek amcsi autoira
12346
ez honnan van?? vagy mi van?? itt a lostheaven-ön találkoztam egy csomó olyan képpel, amelyiken olyan autók vannak, hogy még hírét se hallottam:/

Az nem jó, valszleg vírusos (volt) az .exe fájlod. A setup.exe-t kellene megszerezned valahonnan, nem olyan nagy file.

Duddits
<#hehe> Nem tudom, de biztos nem jó.

Ramires
Az mit jelent? :-D

nekem a nem Win32-t akkor szokta kiírni a rendszer, ha Nortonka kiharapta belõle a vírusmaradványokat.

Duddits
Még mindig ezzel szenvedsz?? Miért nem szeded le valahonnét? Pl. Bonusweb

Danman
Na elküldené nekem valaki az ALFA Romeo 156-t és a Alfa [email protected]

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Ramires
Meg tudnátok mondani, mi tévõ legyek akkor, ha azt irja ki a játék telepitõje, hogy "Nem win32 alkalmazás"?
Több választ is elfogadok, mert mindenki mást mond erre a problémára. Köszönöm!

holnap elküldöm, most már elköszönõfélben vagyok...

Danman
Akárhogy csinálomugyanaz jön be!De akkor eltudná valaki nekem küldeni az említett kocsikat???MEg a jelszót ha van?THX <#worship><#worship><#worship><#worship><#felkialtas><#idiota><#idiota><#vigyor3>

[email protected]

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Valószínûleg az a gond, hogy a linkre kattintva egybõl a job gomb - cél mentése más néven-re kattintasz, pedig ott még van egy közvetett html-oldal, amely elindítaná a transfert. Sima bal gombbal katt a linkre, le fog jönni.

Duddits
Nekem beadja.

Ramires
írtam privátot

Pandula
Inkább elküldöm az enyémet, jó? (mármint a crack-et)

http://www.pandulapeter.extra.hu

Danman
VAgy akkor valaki átküldené nekem az ALfa 156-t meg az OLD-t?THx<#vigyor3><#gonosz2><#idiota><#worship><#worship><#worship><#worship>

Ramires
Hát ott nincs crack, de tudom hol találhatok. Az a baj, hogy akármelyik crack-et másolom be, más-más hibaüzenetet ir ki!

Danman
Itt neketek is amikor le akartok tölteni egy autót csak egy html jön le?

Pandula
Az valószinû.

Ramires
Köszönöm, kipróbálom. Szerinted a crack-el van baj?

Pandula
Nekem az 1-esen volt, de elvileg mindegy. Lehet hogy rossz a crack. Nem biztos, de lehet hogy innen le lehet tölteni egy jót: www.seriall.com

Ramires
Lehet még máshová pakolni? 😊 Egyébként melyik cd-n van az igazi crack? Melyikkel cseréljem le a 3 közül, hogy mûködjön?

Pandula
Jó helyre pakoltad? Itt kéne legyen: Mafia/Game, ezt kell lecseréld a Crack-re

Ramires
Tudnátok segiteni a játék telepitésénél? A ck(k)rõl bemásoltam a crack-et, és valami hibaüzenetet ir ki. (MakeCriticalSectionGlobal stb..)
Ötletek?

Lehet, hogy nem adott nyelvû 1.1-et használsz? A villogás és szemetelés" videokártyaproblémára utsl, próbálj frissebb drivert beszerezni.