7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • ngcsnet
    a bolt polcáról
  • Belliar
    Valaki megdobhatna egy PM-el és ha tudna vki lécci írja meg honnan szedhetném le ezt a kitűnő játékot!Köszi
  • 12346
    az más:) te a real car facingól, ő meg az ikarus modról beszél^^
  • Vlala #5883
    Az 1.4-es megvan, ebben már - ha elég kezdetlegesen is - motoroznak is Lost Heaven lakói.
  • 12346
    épp hogy kijött júliusban:))
  • K Ace
    Ebbe a pillanatba jott ki a beta. Lehet tölteni.
  • K Ace
    Igen errol az oldalrol beszelek de nem lehet letölteni mer irja, hogy nincs a szerveren a cucc.
  • zoszt
    Vagy nem is. Béta teszterek kalandra fel.Neutral oldala.
  • ngcsnet
    az már egy elhanyadolt dolog szerintem, bár neutral még mindig csinálgat modokat..
  • K Ace
    HAli. Nemtud vki vmit az ikarus mod-rol ami a realcarfacing oldalan van? Mer az van odairva hogy béta juliusba, de még mindig nem lehet letölteni. Vagy ez már egy tavalyi dolog?
  • 12346
    a winamp szvsz durván oltás volt, de ezek szerint bejött^^
  • spy803
    Akkor próbáld ezzel!
  • T192
    sajnos a winamp után sem működik :(
    nm tudtok 1 illesztőprogramot a directx8.1-hez, mert sztem ott lehet a hiba, xp-m van
  • Csaba
    Tedd fel a winampot, és meg lesz oldva a gondod.
  • T192
    Hello!

nekem az 1ik gépen megy a mafia, a másikon nem :(
    az benne a poén, hogy amelyiken nm megy, az az én gépem,
    pedig az jobb mint az, amelyiken fut
    nekem is init errort ír ki
    bodri: neked már fut a codec telepítés után?
    honnan lehet codecet szerezni 1általán mi az?(kicsit kezdő vok ien téren
  • Vlala #5871
    Játék reinstall? Szerintem alapból telepítenie kellene a codecet... Ha a codectelpítés nem oldja meg, próbálkozz ezzel.
  • Nemcso
    Indeo5 mindenképpen kell a kezdővideók lejátszásához.
  • bodri45678
    Köszi, akkor megyek codecet telepíteni.
  • 12346
    sztem nincs. xvid, divx, ac3, meg egy idej indeom van, aztán no para.
  • bodri45678
    Most hogy mondod, codec még nincs fent.Van valami különösebb kívánsága e téren a mafia-nak?
  • 12346
    lál. akkor x:) fölhánytál már minden okosságot? driverek, dx, 1-2 codec stb?
  • bodri45678
    Két perce van fent az az Xp :-)
    Egyéb ötlet?
  • 12346
    pl win reinstall^^
  • bodri45678
    Sziasztok!
    Az a gondom, hogy xp alatt indítva init error-ral kilép a progi.Van erre valami orvosság?
  • Vlala #5862
    Ha beijeszted auz igazgatót, felrohan, és kinytija az irodáját a saját kulcsával. Ha jókor lövöd le, szabaddá válik az út előtted.
    Úgy is meg lehet csinálni, hogy szépen, minden figyelemfelkeltés nélkül felbattyogsz az iroda előtti folyosóra, kicsit távolabb az ajtótól (mert ha az ajtó elé állsz, a shotgunnal szemben nincs esélyed), és elsütöd a fegyvert. Kitör a pánik, és szépen, egyesével jönnek az áldozatok - olyan, mint műanyag kacsára lőni a vidámparkban. Előbb-utóbb előkerül az igazgató is, aki (szó szerint!) fejvesztve menekül az irodába...
  • zolo
    Eddig hogy csináltad, hogy most tudod meg hogy kulcs is van? :DDDD
  • nearo
    Ja, ott a földszinten a lépcső mellett... szerintem inkább recepció... mindegy, van mellette egy gyógyszeresdoboz is a falon. De mire én odaérek már rég kinyírtam a "Luparás manusz"-t...
  • Vlala #5859
    Lenn van a portán. Vigyázz, a portás Luparát tart a pult alatt!
  • quack
    directort (fehér ruhás faszi) bezúztam de be kéne menni robbantani
    minden betöltésnál így csinálja
    kulcs höhö hát nemhiszem :D hol/kitől kéne fölvenni?
  • nearo
    Nemtudom a kulcsot felvetted-e.
  • Vlala #5856
    Egy korábbi mentés visszatöltésével nem oldódik meg a helyzet? nálam a director fel sem ért az irodájába, az ebédlőben megkapta a magáét...
  • quack
    hi
    én is gondoltam újra végigjátszom, el is jutottam gyorsan odáig amikor a kurvás hotelben kell zúzni...csajt megtaláltam, embereket ledaráltam de az a rohadt director-os ajtó nem akar kinyílni mert mögötte ott állhat egy csávó akinek néha kilógott a bele az ajtón ^^ szal lelőttem, de ugy sem birtam kinyitni a hulla miatt...
    patch nemtom mijen van fent, sztem 1.2, mert 1.1-nel azt irja h van fent jobb már, 1.2-nél meg már azt kérdezi h uninstallaljam-e (es tenyleg letörli ojankor ha igent nyomok rá ^^)
    szal vmi tippet vagy save-t adjatok plz :D
  • Vlala #5854
    De elszabadult a hangulat! :)
  • 12346
    ezért jó a reges torrent:) ott is maxon jön. használj cfost és nem fog belassulni a feltöltés miatt. ennyi.

lál mi van veled? nekem sose bugzott. anno 900on, gf2ti mellett se volt para. most meg pláne nincs. esetleg durvább addon autóknál lehet némi sebességcsökkenés. hátt sajna nem a szénné modolásra készítették fel a játék mociját:/
  • nearo
    Hát pedig az 1.2-es patch állítólag gyorsít a játékon... mondjuk nekem az 1.1-es uninstallálta a játékot...:DD azóta csak egy nyamvadt City bars mod van fenn. Meg a racing modot próbáltam, csak ahhoz kellett volna az 1.1-es pöcs.
  • misirulez
    Nah, úgy néz ki v1,2 patch-el+magyarítással megyeget a gém..
    Igazából azt nem értem, hogy amikor kiadták ezt a gémet elvileg a mostani gépem az csúcs volt, (van egy 9700prom 768ddr a többit nemtudom de azok is jók:) )
    és mégis
    ha maxra rakom a grafot:
    akkor szaggat, meg csomó hiba jön be pl a beton hipp-hopp más árnyalatúvá változik meg eltűnik a környezet csak a kocsi van meg fehérség.
    Ha meg kicsit lejjeb veszem:
    akkor szimplán szar, és a dolgok azok kb akkor jelennek meg amikor már 10 méterre vannak, és esélyem sincs megállni :)

pl, legutobb hitman blood money nyomtam majdnem max grafon szaggatás nélkül simán ment, meg a San Andreas is majdnem max grafon simán elment, a keresztapa is...
    szal szerintem nem a gépemmel van a baj,
    szerintetek?
  • misirulez
    Hát jah, viszont ha torrentről tölteném akkor 10-20 max 30 kb/s-el töltené, egyszerre még felfelé is töltené az meg zabálja a sávszélességet, igy meg szépen jön 280kb/s-el...

persze nem őket akarom reklámozni, most csinálok először ilyen sms-es izét kicsit furdal is a lelkiismeret, hogy egy "punáj"-t támogatok ...
  • 12346
    nem is veled van a baj (mint felhasználó):) hanem az sms-s warezos punájokkal^^
    ingyen cuccost pénzért osztani::C
  • misirulez
    most én is ilyen nyomorult sms-buzi vagyok, mert nicns kedvem orákat keresgélni torrent oldalakon :)
  • 12346
    éss nyomorult sms buziak:|