Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
van 1-2 ilyen mod. ha hazamegyek, megkeresem és belinklem.

Harly18
Próbáltam úgy is, meg külön 3 meghajtóba is, de úgy nem nagyon ismerte fel. Másnak is voltak ilyen gondjai, akkor mindannyiunké rossz lenne?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Sziasztok!

Régen játszottam már ezzel a jó kis gémmel. Szerintem megvan ennek már 2 éve is. De még mindig jó érzéssel gondolok vissza erre a játékra.

Azt szeretném megkérdezni, hogy eddig a lelkes modderek nem csináltak-e egy olyan módot, ami a küldetésekben szereplõ kidolgozott pályarészleteket összeolvasztaná a free ride pályájával, és a vidéki pályával is? Tehát minden pályát egybe. Tudom, hogy bika nagy gép kellene hozzá sok memóval, de azthiszem ma már ez sem probléma. Sokkal nagyobb lenne a játéknak szabadsága, hogy bemehetnénk azokba az épületekbe újra, amelyekben a küldetésekben akcióztunk.

Üdv:
DJviolin

ugyanabba a meghajtóba mountolod, mint az elõzõt? Akkor a kettes image-dzsel lesz baj.

Harly18
Nekem mikor kéri a második cd-t, akkor bemountolom, aztán lefagy a telepités.....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Multimax
Mostmár megy, valamilyen codec hibája volt.Köszi a segítséget!

NOK-I beleive in the future!

Nos, o.k., rendben vagyok. Kösz a segítséget!
Na, most én lepõdtem meg...
Eddig minden "mountolós" gamét részenként..., és így ment eddig a 'zösszes install ezeknél a típusoknál.
Most megprósza, bár még nem értem, hogy hogyan tudnék berakni egy virtuális meghajtóra 3 képfájlt.
Ya. Arra nem jött 5let, hogy a 3 fájltípus közül melyiket mountoljam be. Van?
Nemcso
Nekem anno akkor volt ilyen problémám, mikor nem volt a gépemen Indeo5 videocodec. Amint feltettem, rögtön lett bevezetõ múvi és intro.

elsõ körben videokártya-driverre gondolok, a játék hangjait hallod?

Multimax
Hali!
Régebben végig játszottam a gamet de most feltettem és amikor elindítanám bejönn egy feketeképernyõ aztán semmi...Nem tudja valaki mi lehet a gond?<#rinya>

NOK-I beleive in the future!

Duddits
Csak az egyik meghajtóba kell berakni õket szép sorjába ahogy kéri. És már rég Daemon 4-esnél járunk...

12346
ha jól értem 3 külön meghajtóba mountoltad. eddig így ment már akármilyen install is?
sztem told egy meghajtóba a 3-at, mer így talán csak ott keresi, ahol az elsõ volt. még ilyen többe mountolást nem is próbáltam.

Hi!
Beesett a postaládámba egy DVD, van rajta maffiacd1.ccd ; maffiacd1.img ;maffiacd1.sub ; s ugyanezek még 2-es meg 3-as számmal.
Daemon v3.47 van. 3 meghajtót választottam. Melyik típust mountoljam be a 3 meghajtónak? ccd? img? sub? Mert bármelyiket választottam, a telepítés során 1x csak kéri a 2. CD-t (a4.dta-nál jár a telepítés), és hát nem t'om mér' nem találja, amikor bemountoltam mindhárom cd-t, és a megfelelõ meghajtón ott figyel a fenti zárójeles fájl is...
Remélem érthetõen írtam le a gondom, s remélem, vkinek van 5lete, ráadásul van kedve segíteni is.
12346
^^

zaki
😄DDDd

BBird
Amennyiben a munkahelyük ott van, igen. :-)
Enemy in Sight a címe, amin most dolgoznak, s ígéretesnek tûnik. :-)
12346
Vlala:
ehhez a kérdéshez nem kéne faq😊 csak egy minimális utánajárás/olvasás.

jó lenne, ha nektek lenne igazatok és szép sunyin csinálgatják😊)

Hanem? A NAAAGY nyaralójukban? :] (bocs!)

Régebben mondták, hogy 2007 elsõ negyedéve, de azóta mindenféle hírt lehetett hallani, már követni sem lehet. Azért ütõs meglepi lenne, ha holnap kiadnák 😊

BBird
Na ilyen hülyeséget is régen olvastam már. :-))
Egy cégnek nem hiszem, hogy az lenne a nyerõ, ha egy több éves játékból próbálnának megélni. Ha megfigyeled, közben kiadtak a Mafia után pár ütõs játékot, s ha logikusan is gondolkozunk, akkor õk is jól tudják, hogy mégtöbbet kaszálnának a Mafia folytatásával, pont az elõzõ rész sikere miatt.
Egyes forrásokból mintha olyasmit olvastam volna, hogy megvárják a Godfather végnapjait, de közben lehet titokban ezerrel grafikáznak, programoznak.
A tény: hogy még nincs, s hivatalos hír sincs. És az is biztos, hogy nem a kis nyaralójukban heverésznek. :-)
Igen, össze kellene már dobnom egy Faq-t.

Nem hiszem, egy játékból nem lehet megélni. Az egész Mafián látszik, hogy nem kényszermunka, nem azért csinálták, hogy legyen mivel elszámolni 😊

12346
sry, csak picit ríd módba kéne kapcsolnia. nem 10000 oldalt kellene átnyálazni a válaszért. még csak felet se..

Gerbill
apád😄

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Mert valószínûleg nagyban tesznek rá hogy mit gondolnak az emberek, õket csak az érdekli, hgy azzal jó megtömték a zsebüket, most ülnek valami flancos nyaralóban amíg a sok hülye mikor jelenik má meg, megjelent már he SZERINTEM

Danman
Amúgy nem értem mért nem kezdik el fejleszteni...nagy sikere volt ennek és annak is bizti az lenne egy ien elõd után na mindegy

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

légyszi ne anyázzuk már egymást.

Gerbill
Egyébként az sem valószínû hogy lesz mafia 2. Csak néhány fan terjesztette ezt a hírt, aztán egyre többen azt hitték hogy igaz

Gerbill
Már megjelent tavaly december 24-én. Ilyet nem tudni.

Csö. Nem tudjátok véletlenül mikor jelenik meg a Mafia 2?Elõre is köszönöm.
jajj de hülye vagyok 😄
^^

kicsit levagyok maradva
mafia2? <#wow2>

ChevyG
"az" miben jobb?
Teljesen más a két játék kiadója és fejlesztõje, én inkább nem hasonlítgatom össze, egyik szempontból ez jobb, másikból az...

12346
soha sehol nem volt errõl szó, hogy a godfather lesz a mafia 2:/
és kéne már ezen egyet ugrani..

MAfia 2-rõl senki nem tud semmit mert én úgy hallottam hogy a Godfather lesz a Mafia 2<#szomoru1><#shakehead><#boxer> de az olyan szar játk lett hogy a MAfiahoz semmi köze se grafikailag se semmileg a Mafia sokkal jobb játék

Feltelepítettem a Godfathert, jáccottam vele vagy 20 percet.
Utána hatalmas késztetést éreztem arra, hogy megint legyûrjem ezt a remek gamét<#worship>

Godfatherre meg ráengedek 1 szimpla uninstallt.<#mf1>
Hogy volt bõr a képükön 2006ban egy ekkora fossal kijönni?!?!?!<#mf3>
Neogan
ok megoldódott ez is teljesen le kellett venni. Kösz a segítséget!<#integet2>
A gém überel mindent!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Próbáld ki, nekem szerencsére nagyon régen volt hasonló gondom, nem igazán emlékszem rá.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Neogan
teljesen?

Start menü/Futtatás beírod, hogy "dxdiag" és a sound fül alatti csúszkát visszaveszed.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Ilyen problémát szokott orvosolni, ha a hardveres gyorsítás csúszkát visszaveszed a hangkártya beállításainál.

12346
legalább úgy krekkeltél, hogy az eredeti exét átnevezted elõtte, vagy felülírtad? mer ha az utóbbi, az szopás.
milyen no-cd peccs van fent? ráadásul kettõ is. hogy lehet rajta két crack?😄 nem kell semmit se kiszedni sehonnan se...
itt vannak no-cdk. sõt, mintha ott figyelne egy mini-image is hozzá. de ha már szétkúrtad a gémedet, akkor rég mind1.

Neogan
Már megoldódott a problémám. Az mitõl lehet hogy a szövegek pl mikor elugranak a kocsi elõl baromi gyorsan olyan törpösen hadarják el? Integrált a hangkártyám.

Neogan
Szépen kérem! Legalább válaszoljatok! Fontos lenne!<#szomoru1><#shakehead><#rinya>

Neogan
Valaki fel tudná tenni valami tárhelyre a 3. CD Mafiagame/ac.dta-t?
Légyszíves!
Elõre is kösz!

vhogy ugy kéne megcsinalni, hogy menjen cd nélkül
vmi file t ki kel szedni bizztos
nem tucc segiteni benne? fenn van a no-cd 1.0, 1.1

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Akkor valami nagyon elszállhatott. Telepítsd újra a játékot, tedd fel a NoCD crack 1.0-t (ha van patched, akkor az ahhoz tartozó NOCD-t), innen tudsz mentést szerezni hozzá.

na a mentésem, azt azér kértem(már szereztem) hogy tudjak pár küldetést menni
most felraktam a nocd 1.2, nem jo azzal sem, de még ezekkel sem: 1.1, 1.0
már el se indul

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Oops, félreolvastam. Azt hittem, feltenni nem tudsz autókat. (álmos vagyok még...) Mafia 2 még nincs, még fejlesztik, bár hallottam olyan híreket is, hogy leálltak vele. Kár lenne érte.

Nem a mentésed szállt el véletlenül?