7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Gerbill
    Én először nem is tudtam a trükkről és úgy csináltam végig, sokadik próbálkozásra sikerült is, de itt egy kicsit meguntam a játékot. Lehet hogy e miatt nem is lett a kedvencem.
  • Vlala #5926
    Ez fura... nálam ilyet sosem csinált.
  • nearo
    Csatlakozok ngcsnet elvtárshoz, nem volt modolva a játék. Még most is csak egy nyamvadt city bars mod van felrakva, meg megpróbáltam a racing modot is, csak nem ment.
  • ngcsnet
    nekem nem modolt volt, a sima formula autó ragadt a földbe
  • Vlala #5923
    Fogadok, hogy moddolrt játékkal volt! Nálam a Fast 'n' Furious Suprával művelte ugyanezt (tényleg, tök jól beleillik a játékba, de most tényleg, higgyétek már el :) )
  • 12346
    elég sokszor le lett már írva^^
  • Gabikala
    INDIGÓ!!! Van egy lezárt út szakasz a pályán a versenynél mellete elkel slisszolni mindegy hogy hanyadik vagy csak menny el és ha vissza értél a rendes útra akkor nyomj egy NUM0-át az útra helyező gombot és ezt minden körbe meg kell csinálniés a cél vonal elé helyez megvárod a 3 ms-t és akkor indulhatsz tovább.MINDEN KÖRBEN MEGKELL CSINÁLNI!!!!!
  • nearo
    Ilyesmi nekem is volt egyszer, a végén a nagy döntött kanyarban a kocsi bal első kereke "beleragadt" a földbe, mintha nem lett volna alatta talaj. Aztán két másodperccel később visszaugrott a talaj fölé, de olyan sebességgel, hogy hármat szaltóztam hátrafelé.
  • 12346
    ilyen bogárral sose találkoztam. pedig nem egyszer jártam azon a pályán. megnyertem, oszt jóidő^^
  • ngcsnet
    ezerszer próbáltam, soha nem sikerült, aztán amikor a cél elött voltam akkor a kocsi kereke beleragadt a földbe, érdekes bug volt, szóval én nem tudtam megcsinálni azt

szerintem nem véletlenül tették bele ezt a kis csalást:$
  • Indigo
    Köszi a tippet! Ha újból nekilátok így fogok eljárni :)
  • Nemcso
    Az első balos kanyarban lökd meg hátulról a piros, élen haladó kocsit, az kipördül és már csak meg kell őrizned a vezető helyet, nem fog senki sem utolérni.
  • roliairsuni
    az msx teamel mivan?

és a mafia 2 hogy halad?
  • 12346
    ezt nem gondoltad komolyan, ok^^
  • Vlala #5913
    Dehogy nincs céljuk, mindenki napozni szeretne. Legalábbis, valahányszor a járdán közlekedek a tankkal, kifekszenek :)
  • Indigo
    Szerintem mindenki aki ide írsogál... ^^

Meg én is, csak még nem játszottam végig. Kétszer már elkezdtem és el is eljutottam az autóversenyes részig, de sajna sokadszorra sem sikerült megcsinálni, el is ment a kedvem az egésztől... Talán majd egyszer, ha lesz hozzá türelmem.
  • Gabikala
    kár hogy az embereknek nincs céljuk a járkálással csak járkálnak
  • Gabikala
    ki szereti a maffiát?
  • nearo
    Nem voltál béna:), inkább én vagyok jó... ez nem saját megállapítás, mások is mondják.
    Most, hogy így olvasom, lehet, hogy van egy kis igazság az aláírásomban...:(
  • Spaceghost
    Ezt azért talán mégse kéne....
  • Vlala #5906
    Akkor én voltam a béna... :)
  • nearo
    Ááá... bill.-el is megy az simán...:)
  • 12346
    ááá sose csináljanak f1-es játékot...:) kár lenne pénzt pazarolni a témára^^
    maradjanak a jól bevált stílusnál.
  • Vlala #5903
    Lehetett bele modern versenyautókat tenni. Egyszer meg is jártam vele, a döntött kanyarban leért az eleje, és estem egy kolosszálisaat. :)
  • akyyy
    ha a játéák készítői egy iylesmiféle forma 1-es játékot csinálnának, is szvsz nem kicsi sikere lenne.. még ha ilyne irányitással is:)
  • Lord Myn
    Ha felrakod a patch-et hozzá, akkor lehet nehézségi szintet választani és akkor könnyen meg lehet csinálni.
  • 12346
    sztem se tré. mondjuk billerrel nem emlékszem mennyire volt szopás, de kormánnyal elsőre megy.
  • Vlala #5899
    Elsőre nagyon bonyolult... Az autó nem NFS-esen működik, hanem vezetni kell, és lassítani a kanyarok előtt, nincs nitró, még csak tűzlabdát sem tudsz lőni vele.
    Billentyűzetről nagyon hajtépős volt annak idején, viszont kormányról, második végigjátszásra sima ügy.
  • nearo
    De ti amúgy meg tudjátok csinálni a versenyt reset nélkül?!? Mer' én simán megcsinálm, viszont még nem találkoztam olyannal, aki megcsinálta volna... Najó, ez így túlzás, de az ismerőseim 75%-a vagy egyáltalán nem tudja megcsinálni, vagy csk kétmilliomodik próbálkozásra...
  • Vlala #5897
    Jönnének itt az üzenetek, hogy

"Azt csináltam, amit leíertatok, kikerültem az akadályokat, letértem a pályáról, aztán nyomtam egy resetett, és újraindult a gépem..."
  • misirulez
  • Vlala #5895
    Tisztázzuk azért, mielőtt elküldenek minket melegebb éghajlatra: NEM a számítógép reset-gombjára gondoltunk.
  • ngcsnet
    hát a reset a trükk :D
  • ngcsnet
    a rajthoz tesz, és így lehet sokat cutolni
  • marcell007
    KÖSZI!!!!!
  • Vlala #5891
    Nem kell hozzá trükk, csak reset. Előbbre fog viszatenni.
  • ngcsnet
    az elején, el van barikádozva, de ki kell kerülni,és ott végigmenni, asszem ott valami trükköt kell alkalmazni (cheat), asszem amikor kiírja a részidőded, akkor kell resetet nyomni.
  • marcell007
    HELLÓ az autóversenynél tartok azt mondják,hogy valahol le lehet fordulni a földútra.De hol kell lefordulni?
  • Vlala #5888
    2990 a teccsóban...
  • Vlala #5887
    Oops... képben vagyok :)