7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Én először nem is tudtam a trükkről és úgy csináltam végig, sokadik próbálkozásra sikerült is, de itt egy kicsit meguntam a játékot. Lehet hogy e miatt nem is lett a kedvencem. -
Vlala #5926 Ez fura... nálam ilyet sosem csinált. -
Csatlakozok ngcsnet elvtárshoz, nem volt modolva a játék. Még most is csak egy nyamvadt city bars mod van felrakva, meg megpróbáltam a racing modot is, csak nem ment. -
nekem nem modolt volt, a sima formula autó ragadt a földbe -
Vlala #5923 Fogadok, hogy moddolrt játékkal volt! Nálam a Fast 'n' Furious Suprával művelte ugyanezt (tényleg, tök jól beleillik a játékba, de most tényleg, higgyétek már el :) ) -
elég sokszor le lett már írva^^ -
Gabikala #5921 INDIGÓ!!! Van egy lezárt út szakasz a pályán a versenynél mellete elkel slisszolni mindegy hogy hanyadik vagy csak menny el és ha vissza értél a rendes útra akkor nyomj egy NUM0-át az útra helyező gombot és ezt minden körbe meg kell csinálniés a cél vonal elé helyez megvárod a 3 ms-t és akkor indulhatsz tovább.MINDEN KÖRBEN MEGKELL CSINÁLNI!!!!! 

-
Ilyesmi nekem is volt egyszer, a végén a nagy döntött kanyarban a kocsi bal első kereke "beleragadt" a földbe, mintha nem lett volna alatta talaj. Aztán két másodperccel később visszaugrott a talaj fölé, de olyan sebességgel, hogy hármat szaltóztam hátrafelé. -
ilyen bogárral sose találkoztam. pedig nem egyszer jártam azon a pályán. megnyertem, oszt jóidő^^ -
ezerszer próbáltam, soha nem sikerült, aztán amikor a cél elött voltam akkor a kocsi kereke beleragadt a földbe, érdekes bug volt, szóval én nem tudtam megcsinálni azt 
szerintem nem véletlenül tették bele ezt a kis csalást:$ -
Indigo #5917 Köszi a tippet! Ha újból nekilátok így fogok eljárni :) -
Az első balos kanyarban lökd meg hátulról a piros, élen haladó kocsit, az kipördül és már csak meg kell őrizned a vezető helyet, nem fog senki sem utolérni. -
az msx teamel mivan?
és a mafia 2 hogy halad? -
ezt nem gondoltad komolyan, ok^^ -
Vlala #5913 Dehogy nincs céljuk, mindenki napozni szeretne. Legalábbis, valahányszor a járdán közlekedek a tankkal, kifekszenek :) -
Indigo #5912 Szerintem mindenki aki ide írsogál... ^^
Meg én is, csak még nem játszottam végig. Kétszer már elkezdtem és el is eljutottam az autóversenyes részig, de sajna sokadszorra sem sikerült megcsinálni, el is ment a kedvem az egésztől... Talán majd egyszer, ha lesz hozzá türelmem. -
Gabikala #5911 kár hogy az embereknek nincs céljuk a járkálással csak járkálnak -
Gabikala #5910 ki szereti a maffiát? -
Nem voltál béna:), inkább én vagyok jó... ez nem saját megállapítás, mások is mondják.
Most, hogy így olvasom, lehet, hogy van egy kis igazság az aláírásomban...:( -
Spaceghost #5908 Ezt azért talán mégse kéne.... -
Vlala #5906 Akkor én voltam a béna... :) -
Ááá... bill.-el is megy az simán...:) -
ááá sose csináljanak f1-es játékot...:) kár lenne pénzt pazarolni a témára^^
maradjanak a jól bevált stílusnál. -
Vlala #5903 Lehetett bele modern versenyautókat tenni. Egyszer meg is jártam vele, a döntött kanyarban leért az eleje, és estem egy kolosszálisaat. :) -
ha a játéák készítői egy iylesmiféle forma 1-es játékot csinálnának, is szvsz nem kicsi sikere lenne.. még ha ilyne irányitással is:) -
Ha felrakod a patch-et hozzá, akkor lehet nehézségi szintet választani és akkor könnyen meg lehet csinálni. -
sztem se tré. mondjuk billerrel nem emlékszem mennyire volt szopás, de kormánnyal elsőre megy. -
Vlala #5899 Elsőre nagyon bonyolult... Az autó nem NFS-esen működik, hanem vezetni kell, és lassítani a kanyarok előtt, nincs nitró, még csak tűzlabdát sem tudsz lőni vele.
Billentyűzetről nagyon hajtépős volt annak idején, viszont kormányról, második végigjátszásra sima ügy. -
De ti amúgy meg tudjátok csinálni a versenyt reset nélkül?!? Mer' én simán megcsinálm, viszont még nem találkoztam olyannal, aki megcsinálta volna... Najó, ez így túlzás, de az ismerőseim 75%-a vagy egyáltalán nem tudja megcsinálni, vagy csk kétmilliomodik próbálkozásra... -
Vlala #5897 Jönnének itt az üzenetek, hogy
"Azt csináltam, amit leíertatok, kikerültem az akadályokat, letértem a pályáról, aztán nyomtam egy resetett, és újraindult a gépem..." -

-
Vlala #5895 Tisztázzuk azért, mielőtt elküldenek minket melegebb éghajlatra: NEM a számítógép reset-gombjára gondoltunk. -
hát a reset a trükk :D -
a rajthoz tesz, és így lehet sokat cutolni -
marcell007 #5892 KÖSZI!!!!! 
-
Vlala #5891 Nem kell hozzá trükk, csak reset. Előbbre fog viszatenni. -
az elején, el van barikádozva, de ki kell kerülni,és ott végigmenni, asszem ott valami trükköt kell alkalmazni (cheat), asszem amikor kiírja a részidőded, akkor kell resetet nyomni. -
marcell007 #5889 HELLÓ az autóversenynél tartok azt mondják,hogy valahol le lehet fordulni a földútra.De hol kell lefordulni?
-
Vlala #5888 2990 a teccsóban... -
Vlala #5887 Oops... képben vagyok :)