7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • ngcsnet

egérrel, vagy nyilakkal rámész, enter, vagy lenyomod azt a számjegyet ami ott van
  • david508
    de nekem az kéne hogy hogy kattintok rá arra hogy autó ellopása
  • Vlala #5965
    Gondolom, az autó ellopása. Be tudsz ülni a hátsó ülésre is, csak onnan elég körülményes vezetni. :)
  • 12346
    resetet kell nyomni:CCcc
  • david508
    nem jön össze ez sehogysem. lenyomom az autó ajtajánál a jobb egérgombot és utánna kiírja hogy 1. autó ellopása, 2. hátsó ülésre beülni, 0, kilépés azthiszem. és utánna mit kell csinálni hogy beszáljon? mit kell lenyomni?
  • david508
    kösszi kipróbálom
  • Vlala #5961
    Autó ajtaja mellett akciógomb, nekem a jobb egérgomb volt.
    fontos, hogy csak azokba a típusokba tudsz beszállni, amelyeket Ralph vagy Bertone a történetben már megtanított feltörni. Kezdetben még csak az alaptípust, a Bolt T-t tudod nyitni, de ez is nagy móka, 60 felett életveszély :), de legalább segít beletanulni a játék nem egyszerű fizikájába. Ha Tommy olyasmit mond, hogy "I never see this lock before, I have no idea to get in", akkor az adott típus még nem köthető el. Egy 100%-os mentés sokat segít, ezzel majd' minden autó vihető Freeride-ban is (de csak ha megígéred, hogy jó leszel, és végigjátszod a történetet :c) )
  • david508
    hogy lehet beszálni az autóba ert nekem ez sok. egyszerűen sehogy sem sikerül
  • smithi26
    Sziasztok egy kis segítség kellene.Nem vagyok nagyon tisztába egy dologgal.Letöltöttem a játékot és flt-be jött le.Mit kell csinálnom vele?Hogy kell telepíteni?Előre is kösz.
  • roliairsuni
    hú ma du olyat fogok menni, már érzem h nagy lesz, tegnap rodeóztam rendesen, végig az országutakat bejártam vadálatr módra, seholse mentem neki semmi- és senkinek, de 1* egy kanyarba megyek 120 al a saját sávomba, erre a paraszt átjön az én sávomba, 2. a vastag úton a reptér előtti elagazásná bemegy aztánmég közö a hülye, azt is megfogtam.... de jó volt
  • roliairsuni
    cask szolgástatás szerűen használták a lapát, ásó stb nyelét :D
  • Vlala #5956
    Ott a pont! (de ne nekem mondd, nem vagyok építőmunkás... :) )
  • spy803
    De a szesztilalomnak 33ban vége volt!
  • Zozo76
    Tenyleg, amig nincs pia, addig nincs melo sem. :)
  • Vlala #5953
    Egyszerű a válasz. Szesztilalom. Láttatok már építőmunkást, aki nem piál?
  • spy803
    Lehet, hogy betett a gazdasági világválság.
  • nearo
    Eszembe jutott egy érdekes dolog: a történet kb. 8 évet ölel fel, viszont ez alatt az idő alatt nem haladt semmit sem a hobokeni építkezés... sőt, a keleti felnyitható híd mellett is van egy magas épület, aminek a teteje nincs befejezve se '30-ban, se '38-ban... fura...
  • 12346
    ja, látom^^
  • Pheaper
    már rájöttem köcci
  • 12346
    vaze^^
  • 12346
    dataxtractor (1.1) nevű prgt lekapod, aztán ezt hagyd hogy felülírja az rw_data.dll-t, és kész. ne csomagolj ki vele semmit. eztán koppinthatsz.
  • Pheaper
    semmi :S
  • Pheaper
    hogy kell feltolni a modot ? nekem nincs models könyvtár
  • 12346
    én 1.0-val toltam az ikarust, és nem volt pára.
  • zoszt
    Ha valakinek gondjai lennének Neutral és Pinkshit modjával jó ha tudja, hogy az eredeti 1.2-es patch és esetleg a "Drunk" féle no cd crack szükséges az Ikarus Mod béta verziójának futásáshoz. Ez amolyan szolgálati közlemény, nem tudom, hogy az olvassel fájlban szerepel-e már. :)
  • ngcsnet
    én nem tudok róla hogy lenne magyar fegyver mod
  • Pheaper
    olyan nincs ami a fegyvereket cseréli le???
  • Pheaper
    kösziiiii
  • 12346
    [URL=http://realcarfacing.hu/]^^[/URL]
  • Pheaper
    Sziasztok !! honnan lehet letőlteni magyar mod ot??? magyar villamos kocsik buszok...
  • baggu
    Egy oldalon meg van az összes addon cucc?
    Valaki help!
  • spy803
    Most IKARUS MODdal nyomulok: 5 év után végre átvehettem a gyönyörű kék trabant kombimat. :) Egy taxis haverom vitt el a kereskedőhöz, ahonnan egy próbakör után már indúltam is cascot kötni :) Amint megvan nyomás haza vidékre megmutatni mindenkinek. Este elértük a végét szakadéknak, hátszéllel két perc alatt 100-al! A rendszámot gondosan levettük előtte, még szerencse mert a zsaruk üldöztek, de a terepet jobban ismertem. Most kint áll a garázsban a kék bika és várja, hogy megtöltsem a tankját.
  • roliairsuni
    északa nem járőröznek :D
  • Vlala #5934
    Ez veszélyes is tud lenni, ha az ember ennyire belefeledkezik a játékokba. A Mafia kapcsán majdnem elgázoltattam az egyik haverral egy fekete kabátos, zsebretett kézzel sétáló embert a városban, mondván, kapsz ötszáz dolcsit érte... érdekesen nézett rám a srác.

Örüljünk, hogy nem Carmageddon-rajongó az emberünk :)

• nearo
    Inkább őrült...:D
    A zsaruk nem próbáltak meg lekapcsolni?
  • Vlala #5932
    Megszállott :)
  • roliairsuni
    fúú, ma olyat mafiáztam, most értem haza pont, a bk ra
    indult a little italyból, emtem asszonypajtásék házához, vittünk vacsinat apósnak, mer éccakásba tojja, aztán elszaladtunk mamához, ki az országutakra, de autóztunk is egy jót ha már ott voltunk így északa, aztán mikor meghalottam h ma van a lényeg a bk-ban, odaléptem, jöttünk mint a golyó, hazavágtam a céges megane 2 alsó ködlámpáját egy bukkanón, mert gyorsan mentem, és ugrattam egy picit, aztán beértünk a városban, végigtéptem ittis, a china town-volt a legjobb, 105 alá nem ment a mutató cak végig egyenesen, egy derékszög kanyar(na ott lassítás) aztán megint végig 105 felett aztán rövidesen othon is voltunk (mindenz északai módban volt)

dejó ez a kreativitás :D
  • Vlala #5930
    ööö... régen volt már, de talán a grafikánál van a subtitles menüpont.
  • B0BO
    Hogy lehet az átvezető videók feliratozását bekapcsolni?
  • 12346
    pedig még mindig nem csináltak jobbat ebben a kategóriában.