7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Tomsteel
    Emlékeztek, volt valami olyan mod, hogy ha belelőttem a kocsiba akkor az elrepült de mint az állat !!! :)

Hogy kellett az megcsinálni?
  • ngcsnet
    mod?
  • nearo
    a világ vége...:

kár, hogy nem lehet leülni, hogy lelógassam a lábam...
  • 12346
    auauauau.. format csak egy dolgot jelent.
  • Vviikkttoorr
    Format az nálad mit jelent?
    Újrarakni a gamet?
    Tuti nem segít! :S
  • 12346
    akkor toljá egy formatot, és ne baxál rá semmilyen csóró kódek pakkot se.
  • Vviikkttoorr
    Mostmár máshogy dob ki!
    :D
    Elindítom az exe-t és utána kidob az asztalra!
    Codec-et nem rakok már mert nem azon múlik sztem!
  • Nemcso
    Én dvd-re tettem fel a cd-ket , majd daemon-tools-val beolvasva telepítem fel őket. Nálam még nem állt le a 2.cd-nél, csak sokat szokott "gondolkodni", de a dvd-s megoldásnál már nincs ilyen problémám.
  • Vlala #5999
    A 2. Cd keresése sokaknál probléma volt, ha van annyi helyed, próbáld meg inkább a CD-ket felmásolni a vinyóra, valahogy így:
    Mafia
    \CD1
    \CD2
    \CD3
    Így, innen telepítve menni fog.
  • McCartman
    sziasztok!
    nemrég akartam ujra elkezdeni a mafiat , de sajnos a telepites soran gondjaim akadtak.. A 2. cd behelyezese utan mindig kifagyott az install - nem tudom , ti talalkoztatok mar effele problemaval?! aztan egy kulfoldi forumon talaltam ra megodlast(felmegoldast) :
    -http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?t=12594&highlight=dta- itt-
    ezzel a modszerrel elindul a jatek. Tulajdonkeppen atmasolgattam a cdkrol a fontos fajlokat -amiket az install csinalt volna gondolom.
    namarmost addig nem is volt baj amig fel nem akartam rakni a v1.2es patchet. mert akkor az a hibauzenet fogad miszerint:
    'Registry entry not found! Mafia is not installed. Cannot apply Patch!'
    Ami valahol még érthető is , mert valoban nem installaltam.(a fenn emlitett okok miatt)
    namost micsinaljak?:)
    arra gondoltam hogy ha vki akinek fel van installalva elkuldi azt a bizonyos 'registry file'-t vagy mit, akkor ki tudnam belole masolni a szukseges sorokat es ezaltal talan be tudnam csapni az oprendszert ---> ergo talan mukodne a patch..
    no , hát egy kicsit bő lére eresztettem..) jelezzetek vissza , és probaljatok segiteni pls..)
    elore is koszi:
    Zoli
  • 12346
    hátt.. a problémától függetlenül aki codecpakkokkal szerencsétlenkedik...
    inkább nem mondok semmit^^
  • Vviikkttoorr
    K-little codec pack se segített!
    Hát akkor várok,várakozom ! :D
    Töltök le pár játékot és ha akkor se jó akkor viszlát,még jó hogy csak 1500 FT volt a játék nem 10 ezrek!
  • Vviikkttoorr
    Megpróbálok mindent amit irtatok,az nem lehet gond hogy nem telepítettem install-nál a Direct X 8.1-et??
    Mert nekem már 9.0 van!
  • spy803
    Tedd fel a K-little codec packot és menni fog! megleled a Szoftverbazis.hu-n! Ha ekkor se menne akkor a legújjab patchet tedd fel.
  • Zsolti9014
    amúgy nekem colin 2005 u.ezt csinálja, miután megformáztuk a gépet, előtte ment, de több haverom is mondta hogy (u.az a DVD) nem indul.
  • Zsolti9014
    esély az van, ha más nem akkor az, hogy egy kis idő után, amikor már több játék is megfordult még a gépeden, újrapróbálod, vagy ha találok vmi megoldást akkor mindenképpen szólok.
  • Vviikkttoorr
    Ltöltöttem,felraktam de ismét csak sötétség miután rámegyek a play-re!
    Kijön a szokásos ien engine ablak csak tiszta fekete!
    Van még valami esély vagy használhatatlan a játék?
    :(
  • Zsolti9014
    van egy ilyen program: Windows Media Format 9. ez nemtom mi de próbáld ki, több játék is felrakja
  • Vviikkttoorr
    indio codec packot megpróbáltam de semmi változás!
    De elég furi volt az install!
    Végigment egy kis vonal és kész!
    Semmi extra!Egyből el is tünt!
    :S
    Még letöltöttem egy nagy Mega Codeck Pack-ot....de az se segített semmit!
    Lécci segítsetek
  • zoszt
    Első körben próbáld meg az Indeo codec-et. Már párszor előjött ez a gond, volt amikor használt. Oldal alján levő keresővel még linket is találhatsz hozzá.
  • Vviikkttoorr
    De mien codec-et és honnan szerezzek?
    :S
  • Zsolti9014
    szerintem is codec kell, úgy rémlik nekem is volt ilyen, aztán egy idő után újra megpróbáltam, és ment, pedig nem csináltam semmit, csak valószínűleg valami más programmal, lejátszóval, játékkal egy új codec kerülhetett fel.
  • Vviikkttoorr
    GeForce 6600 És az eddigi legújabb driver van feltelepítve!
  • Vlala #5984
    Milyen videokártyád van? Lehet, hogy az okozza.
    De lehet, hogy csak megfelelő codec kell az introhoz.
  • ngcsnet
    videókártya hibája talán? driver, paccs.
  • Vviikkttoorr
    Miért van az hogy megvettem eredetibe a játékot és simán felraktam a 3 cd-t és el akarnám indítani és nagy fekete kép!
    nem történik semmi!
    PLS HELP mi lehet a gond!
  • Indigo
    Akkor passz... Nekem is voltak audio gondjaim a Mafiával, de nálam az említett megoldás bevált, ahogy más régebbi játékok esetében is.
  • scandisk2006
    Megpróbáltam amit mondtál, de sajnos nem lett sikeres. Mondhatni rosszabb lett, mert az egész játéknak visszhangja lett. Bármilyen finomhangolás után is maradt visszhangja, később az egész rendszeren volt visszhang. Úgyhogy uninstall audio driver, újra install és most megint alapon vagyok. Még mindig ugyan az a torzítás van a kocsiknál.

További javaslatot szívesen várok!!
  • Indigo
    Na akkor a 'Software mixing only'-t kapcsold ki, majd lépj be a vezérlőpultba és indítsd el a 'Hangok és audio eszközök'-et. Katt az alsó 'Speciális' gombra, majd a teljesítmény fülön fokozaosan vegyél vissza a hardveres gyorsításból. Először csak a felére, ha úgy sem jó, akkor még egyel és így tovább...
  • scandisk2006
    Sziasztok! Nekem is lenne egy problémám, már régóta tart, de még nem sikerült kiküszöbölni! A hanggal lenne a gond. A játék jól megy, de a kocsiknak a hangja nagyon torzít+a menü alatt amikor léptetek menüpontot nincs hang. Egyszer van, amikor elindítom a játékot, és bejön a menü. Mihejst lépek menüpotot már nincs hangaja. Kiderült, hogy ha a Setup.exe-ben változatok a hangbeállításon mégpedig bekapcsolom a Software mixing only-t, akkor a hang megjavul minden nézetben, viszont a játék nagyon lelassul, mondhatni szaggat.(számmértékkel 30 fps-ről 11 fps-re és az alá) Már mindennel próbálkoztam régebbi driverek+új driverek (hang+video); codec-ek; patch-ek; de egyikkel sem sikerült megjavítani.

Szóval, aki tud segítsen!! Pls!!
  • roliairsuni
    nemsemmi
  • Vlala #5976
    Az is lehet baj, hogy nem várod meg, amíg Tommy feltöri a gépet. Amikor elkezdi, tartsd nyomva a jobbegeret, vagy ami Nálad az akciógomb. Eltart néhány másodpercig, amíg kinyitja.
  • nearo
    Ha kijön a menü, és az autó ellopására kattint, akkor megjelenik alul az ellopó csík, nem? Lehet, hogy az a baj, hogy a kocsi még nincs feltörve. Elvileg amint lenyomta az 1-es gombot, azonnal kéne nyomni utána a jobb egérgombot, hogy folytassa a kocsi feltörését, nem?
  • david508
    kipróbáltam már mindent de nem jó semmi.
  • Vlala #5973
    Várj, akkor Nálad valami gikszer van a játékkal.
    Próbáld meg így, ahogy 12346 (GMI) kolléga leírta előttem, ha nem megy, akkor írj, kitalálunk valamit.
  • 12346
    jobb? gta?:D ugye nem az 1-es gombot nyomkodod a billeren? hanem egérrel rá az 1-es menüpontra. de mint említettem, ha közvetlen az ajtó mellé állnál, még menü se ugrana be.
    sajna ebben a kategóriában még mindig nem sikerült igényesebbet kreálnia senkinek.

vlala: nem semmi:) ilyenekből szerencsére kimaradtam:)
  • david508
    na jó ott van hogy autó lopás 1.es gomb hiába nyomom de nem csinál semmit. és azért nem kell egyből basztatnihogy nem jövök rá, és egyébbként ennél eddig csak jobb játékokkal játszottam, de ahogy látom inkább maradok azoknál.
  • smithi26
    Sziasztok egy kis segítség kellene.Nem vagyok nagyon tisztába egy dologgal.Letöltöttem a játékot és flt-be jött le.Mit kell csinálnom vele?Hogy kell telepíteni?Előre is kösz.
  • Vlala #5969
    Én is így kezdtem. Egyik kedves jóakaróm mondta, hogy az egér ráz, majd' egy hónapig nem mertem hozzányúlni.
  • 12346
    hű vaze. eddig mikkel játszottál, vagy hol voltál, hogy ez ekkora kihívást jelent?

az egérnek ugye kettő darab nagy gombja van. ha a jobb oldalival a menü jött elő, akkor vajon melyikkel kell rányomni a keresett szövegre? fogós kérdés.
    egyébként, ha közvetlenül ott állsz a sofőr ajtaja mellett, akkor ez a roppant bonyolult menürendszer se jön elő, hanem kapásból beszáll.