Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
1., 2., 3., 4., 5., 6.

kb ezek azok, amikre mostanában érdemes ellesni.
ezt meg külön ajánlom^^ lesz vmi szoci mod vagy mi😊

Cairass
Jó, de akkor dobj meg egy értelmes linkkel, ahol vannak használható módok!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

12346
ez sztem ritka szar oldal^^ semmi nincs itt.

Cairass
Nekem mondod???????? <#nyes>

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

akyyy
😄DDDDDDDDDASDASDSAA

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Cairass
Mindjárt magamhoz nyúlok...<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Na mindegy! Feladtam!!!
Valami értelmes mód ehhez a király gaméhoz? Nekem anno a Modern mód nem jött be.<#duhos2>

Cairass
Mindjárt szet török vmit...
Mondom EZEK vannak fent:

pont az

Cairass
Helló!
Járt már vki ezen az oldalon? Mafia mods

Ezek vannak fenn:

nearo
Fú én egyszer az egyik versenyautóval ugrattam át a fplyó felett, aztán vagy egy teljes percig pörögtem a kocsi orrán. Sajna csak a pörgés utolsó 15-20 másodperce lett felvéve, de Thor 812essel is átvittem már a fólyót. Meg is lett az eredménye, mert nagyon necces volt, a betonkerítésnek ütköztem a kocsi aljával, egy kissé kipúposodott szegényke... errõl viszont van egy-két jó képem.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

12346
jááj de rég játszottam ilyet!😄 de azért itt is vége szakad az animnak még az oszlop elõtt..😄

B...ki 😊 Ehhez csak gratulálni tudok!

ngcsnet
ezt még régebben találtam neten..:
lehet láttátok már..

roliairsuni
ja ne haggyuk kihalni ennek a remek játéknak a fórumát!

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

nearo
na, ezt kipróbálom...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ha hullát lát a Láthatatlan ember, akkor megáll, és nem megy tovább, ezért célszerû ezzel a küldetéssel kezdeni a Freeride Extreme-et.
Ha nálad nem állt meg, pedig öltél már, az csak azért lehetett, mert nem azon az útvonalon öltél, amin végigmentek a Láthatatlan emberrel...

nearo
Na, hova tûnt mindenki?
Lenne egy kérdésem. Free ride extreme-ben a láthatatlan ember miért áll meg? Most már nincs ilyen problémám, de régebben elõfordult velem is, és másokkal is megtörténik ugyanez. Azt szokták rá mondani, hogy azért, mert öltem. De én mindig a végefelé csinálom meg ezt a küldetést, és eddig csak kétszer fordult elõ ez nálam(kb 8-10-bõl...).
Na mindegy, élesszük már fel a topicot...

nearo
Olyankor lehet használni, amikor lõnek rám öten, és épp kifogy a Thomson-ból a töltény, olyankor gyorsan gurulok egyet, és spórolok rajta két kemény másodpercet...
Egyébként meginn kipörgettem a játékot, immáron... nemtom, sokadszorra. Na mindegy, az utolsó küldetésben elfelejtettem fegyvert venni, és úgy csináltam végig, hogy a Colt detective special-ban volt négy golyóm... de megcsináltam:-D.

Nem tudtam, de olvastam. Egyébkként nem találtam olyan részt, ahol használhatnám... A Black Metalba már töltény sem kell, azzal szedtem össze az elsõ százezer dolláromat. 😊

roliairsuni
nekm is csinált ilyet, de nem halt meg az asztal után, lerakta és nyomtam egy alt+tab ot és má szalatt is 😉

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

ngcsnet
ahamm<#smile>

nearo
Azt észrevettétek, hogyha a fegyver újratöltése közben eltalálnak vagy elütnek vagy gurulsz egyet oldalra Tommy-val, akkor az újratölési idõ jelentõsen lerövidülhet?

Hasonló problémát oldott már meg másnak az IndeoXP codec telepítése, ami a kezdõ videók lejátszásához szükséges. Valami jogi történet, hogy miért vették ki a Windowsból. Innen le lehet kapni.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

ngcsnet
esetleg szerezd be valamelyik másik barátodtól, egy másik tört verziót

ha valaki tud mást akkor segitsen rajtam.köszönöm<#help>
már probáltam ezeket is de nem segitett rajta sajnos. a patsh sem segit vagy csak nem találtam meg aza igazit.
ZsZso
Én ezekkel próbálkoznék a helyedben:

- Próbálj meg másik videókártya drivert is. Ha kinyomod a képet TVre is (dualview, klón, stb) akkor azt se feledd el kikapcsolni, hátha az zavar be.
- nem tudom van-e a gammához peccs, de ha létezik, akkor feltenném azt is, biztos ami biztos

Sok Sikert!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

helósztok. van 1 gondom a játékkal, az hogy nem megy. Régen ment, de azóta beszereltettem a NETET és felraktam a szerviz pack 2-t és azótanem megy. egy ideig beengedet a menübe, de a szinek nagyon rosszak voltak. mostanában ujra bejátszottam és amikor elinditom a játékot akkor lerakja a tálcára és vége. ha valaki tud rá megoldást akkor szoljon.köszi
12346
mikkel nem foglalkoztok😊) ezek nem nagyon zavartak. mondjatok egy olyan játékot, ahol nincs vmi "csít" a gép javára.

ngcsnet
na igen, énis észrevettem

Ezt sem tudtam, a rendõrautósat. Viszont, a maffiózók kezében a sawed-off akár nyolcat is szólhat.

Zsolti9014
kösz

Hajrá Magyarország!

Harly18

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Zsolti9014
Modokat honnan lehet tölteni?

Hajrá Magyarország!

nearo
Hát igen, ezen párszor én is elcsodálkozok, amikor 160-al megyek Lassiter-el, és hátulról lökdösnek egy Falconer-el... najó, mondjuk ez túlzás, de én úgy vettem észre, hogy ugyanez a csalás benne van a rendõrautókban is.
Ja, meg a másik, hogy ha rendõrautóval megyünk, akkor még 75 km/h-nál sem büntenek meg.

12346
ez viszont nagyon sûrûn megesik, és teljesen jó is, hogy belerakták. ezt inkább fícsörnek venném😊

Annak a küldetésnek tényleg az a címe, néven kell nevezni 😊

12346:
Visszatérve az eggekhez, találtam benne egy érdekeset.
"Keress olyan maffiózókat, akik autóval vannak. Érd el, hogy kiszálljanak az autóból (lõdd õket, ütközz nekik stb.), aztán gyorsan szállj be az õ autójukba. Menj el a helyszínrõl, de nem túl nagy távolságba, ilyenkor általában keresnek egy új járgányt, amivel ütközhetnek, gyakran ez a Te hátrahagyott autód. Ha ilyenkor versenyautóval, pl. Crazy Horse-szal jöttél, az megteszi a magáét... de ne feledjük, a maffiózók autójában van egy kis csalás, üldözéskor gyorsabbak, mint amennyire az autójuk képes lenne. (Nálam az volt, hogy a Black Metalommal jöttek utánam, kész rémálom...)

12346
ja hogy te ilyeneket is tervezel vele?😊) nem rossz gondolat.

Köszi, lefordítjuk, aztán belinkeljük a bannerbe 😊

12346
hirtelen találtam egy ilyet. nem tom mennyire használható. anno vhol láttam egy másik, képekkel illusztrált, nagyobb lélegzetû tojásos cikket is:/

ngcsnet
extrémben találtam még sok tojást, de már nem jut eszembe :S

nearo
de én izé... szóval a "A kurva" c. küldetésben ütöttel el õt, amikor a hotel felé száguldottam, van róla képem is... egy másik oldalon meg láttam kutyafejût nõi alsótesttel... na mindegy, szerintem is Easter egg, mint free ride extreme-ben az a nagy kõfej Hobokenben
ja, meg az eltûnõs kocsi eltûnésének összes fázisáról is csináltam képeket😊 már egy csomó képem van, bibííí:-P

roliairsuni
ja, énis beültem még régebben, és megijettem mi lett Tamással 😉
de free ride ban megvolt 😉 😄

Kipróbálom, köszi!

(Mindig tanul az ember...)

ngcsnet
A fegyverbolt közelében az építkezési területen egyik fadeszkákon át lehet menni (át lehet menni a deszkákon, mintha a falon átmennél) és ott áll egy Guardian, szálj be, és hajts el vele, és lassacskán el fog tünni az autó, majd végül Tommy is eltünik<#hehe>
Freeride extrémben van csak ez😉

Nem! Te már igen? Tudtam, hogy van valami ilyesmi, de még nem...

ngcsnet
freeride extrémben megtaláltátok a láthatatlanná tévõ autót?<#hehe>

Nem mod, poén a készítõk részérõl. Easter egg vagy mi...

Sima freeride-ban is van, csak meg kell találni. Egy moddal vezethetsz ufót is 😊

ngcsnet
na most kapcsolódtam a témába, és akkor 1 kutyafejû ember mászkál az utcákon?😊
freeride extrémben? mert ott ufók is vannak<#idiota>

vagy ez valami moddal idézhetõ elõ ez a kutyafejû?😄

Meg kellene keresni a párját. Logika szerint kell lennie valahol egy emberfejû kutyának 😊

Nemcso
Én csak egyszer láttam Salieri bárja elõtti járdán gyalogosan, freeride módban.