Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki tudhatja elõre? Még messze van, most kezdõsik életünk hátralévõ része...

mike0013
amíg meg nem halunk😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

nearo
de meddig élünk?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

roliairsuni
😉

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Amíg élünk, remélünk. 😊

12346
így tudom én is. csak már lassan kezdenek elbizonytalanítani😄
ha nem lesz, nyalják meg:/

Nem lesz Mafia 2.

12346
nah ja. ezt untam meg. majd lesz vmi. nagy kár lenne pont ezt a játékot folytatás nélkül hagyni. minden szemétnek készül hetente 2 folytatása..:/

Még 2004-ben 2007 elsõ-második negyedévre hirdették, de azóta nagy a csend, csak a rémhírek terjengenek.

nearo
Ha lesz egyáltalán...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

12346
és van vmi konkrét infó is most már? mer eddig csak találgatások voltak, meg a remény. szal nem is foglalkoztam egy idõ után a témával.

ngcsnet
régóta dolgoznak rajta, ami azt jelenti hogy nem kapkodják el...nagy durranás lesz..

12346
hát ja, nagyon el lett találva. még mindig a legjobb a kategóriában, pedig 4 éves vagy hány. örülnék egy meglepi második résznek😊))

Nálam pont a beavatásról van szó, mindig kíváncsi vagyok, hogy a fejlesztõk mit hoztak ki a játékból. Moderálni ráérek késõbb is... Kövezzetek meg, de szerintem a Mafia még mindig eredeti autókkal tetszik a legjobban, a város összképe nagyon látványos. Egy-egy modernebb autó önmagában lehet, hogy szép, de a '30-as évek amerikájához nem illik igazán.

12346
nem a felavatásról van szó😊 csak végigtolás közben befigyelhetnek furcsa dolgok az addon autókkal kapcsolatban, így inkább jobb ha az eredetikkel nyomkodom végig.

akyyy
😄DDDD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Én mindig megvárom, amíg kinyitja, beül, elviszi haza... és ott lopom el. 😊

roliairsuni
ezt így kell, végigtoltam 2* naturba, aztán mikor windowsom elment nyaralni feldobtam a fullsavet meg telepotyogtattam spéci verdákkal és hadd szójjon...

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

nearo
Én meg úgy vagyok vele, hogy nem szoktam letöltögetni modokat...

nearo
Mert nyomni kell a gázt, úgy kell közlekedni, mint elefánt a porcelánboltban, nem szabad tökölni, azzal csak az idõ megy. Volt már, hogy úgy csórtam el a kocsit, hogy amikor beszálltam, csak akkor jött ki a faszi. Mondjuk lyukasra lõtte a kocsit...

ngcsnet
igen, én is így vagyok vele

Elõször én is szeretem "felavatni" a játékokat az eredeti valójukban.

12346
én csak akkor cseréltem szekereket, mikor végigtoltam. épp az ilyen problemek kiküszöbölése végett😊

ngcsnet
hát igen, ezek a maszek modok már csak ilyenek..

A Roy's Grillben vacsorázik a tulaja, de sietned kell, mert hamar megúnja, és elmegy. (Lehet, hogy ott sem fizet, mint Lucanál?) Legjobb esswetben is akkorra értem oda, mire befejezte a kajálást, és ment az autó felé...

Roliairsuni: ilyen nekem is volt, amikor Kamazra cseréltem a teherautót, a platóról lövöldözõs küldetést (Kirándulás vidékre) nem lehetett megcsinálni, egyszerûen nem lehetett kilõni a raktérbõl.

mert, ha jol emlekszem kovetni kell valahonnan, de ha rosszul emlekszem sry

roliairsuni
nekem is volt ilyen hogy amikor a kikõtõbõl kell a raktárba menni, a bolt truck egy ford transit volt, és beülni még ment a dolog, de hiába nyomtam a gázt nem idult se be se el, 4* próbáltam

Hi!

van az a Lucas Bertone küldetés amikor a Roy's Grill elõl kell ellopni 1 celeste Marque 500- at, és amikor odamagyek, nincs ott a kocsi. 😄😄😄:

Ez valami program hiba? de nem értem mert már 5-6 szor végignyomtam a játékot

Ti sejtetek valamit?

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

12346
lál az meleg. anno észre se vettem^^ akkor én kérek elvérzést.

Valamirõl nagyon lemaradtam. 😊

Tény, hogy elvileg nem létezik 1.3-as patch, de az 1.2-es javítás tényleg úgy köszön be, hogy "ez az 1.3-as patch". Szóval ez teljesen normális, csak félreírták a verziószámot.

Ok,amdj megpróbálom.

roliairsuni
nincs valakinek ford mondeója a gémhez? vagy twingo? vagy swift sedan(régi)?

12346
és az neked nem volt fura, hogy 1.2 helyett 1.3-at ír?? szvsz olyan nincs is. legalábbis megbízható helyeken én nem láttam.

a fagyásra nem tok értelmeset mondani én se. reinstall talán.

1.2-es crack.

1.2-es cracket szedtél hozzá? Lehet, hogy a crack nem jó.

1.3-at ír ki telepítésnél a patch? Fura.

Az ezelõtti probléma telepítési hiba lehet.

Leszedtem az 1.2-es patchet(telepítésnél 1.3-at írt ki),felraktam,szedtem hozzá cracket,majd amikor tölt,akkor meg azt írja ki,hogy A Game.exe hibát észlelt,ezért leáll...Mi a gond?

Hello.
A játék valamiért lefagy a A Trip to the country küldetésnél.Bemegyek a piros kapun aztán töltés,és nem tölti be!Miért??

12346
nm^^

ngcsnet
😄D

roliairsuni
yeeeeeeeee, thx, kinyílt a varázskapu<#worship><#worship>

12346
alatta meg egy ilyen sor:

Plus d'infos : Pour ouvrir l'archive vous allez avoir besoin d'un mot de passe, le voici : " 0802BS "

roliairsuni
Encore une très belle Alfa Roméo de la part de BSJP, comme d'habitude un tableau de bord qui s'éclaire la nuit, un intérieur bien modélisé, ... la qualité ;-)
ennyi van

12346
#5710, #5711
dehogy kell kicsomagolni😄 fõleg nem kell azt az x gb-nyi hulladékot tárolni:C az xtractor 1.1 felülírja a meglévõ rw_data.dll-t, aztán heló. talán az 1.0-nál kellett kicsomagolgatni, ha jól emlékszem, de akkor se kellett azt a sok szemetet megtartani. ugyanúgy csak az addonok figyeltek nekem a szükséges könyvtárakban.

esetleg ahonnan szedted, nem volt vmi utalás a jelszóra?

roliairsuni
az egyik oldaról leszttem egy gyönörû alfa 147 gta -t , de kódolva van a kicsomagolása, valaki ki tuggya nyitni kód nélkül, tuggya a kódot, netán megvan neki??? PLS HELP ME
MSN: [email protected]

ngcsnet
jah, mert különben nem lehet hozzáférni a betehetõ autókkal

Harly18
Csak a betehetõ kocsik miatt...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

nearo
Hát igen, a kezdõlapom...

zolo
Én még ajánlanám ezt

http://flickr.com/photos/zolika90/

roliairsuni
ezek kurva jók