Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
harmadik?
nah akkor még1x.
Имя név
Пароль jelszó
Email адрес ímél
Регистрационный код ha nem is írnám ide, értelemszerûen a képen látható kódot kell a mezõbe írni

roliairsuni
addig megvan és a 3. abalakocskában a beírós az mi?

mert az elejét kitöltöttem ahogy mondtad, addig eljutottam, de nem enged

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

12346
ecsém... hova mit írtál?:C
3 rublika van.. értelemszerûen az elsõ, hosszú a név, az elsõ kettõs kizárásos alapon a jelszó lehet, a második kettõsben meg ott van, hogy "Email". nah?

roliairsuni
próbáltam már vagy 5 * de nem megy...na pls pls segíccs

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

12346
hidd el, sztem ugyanannyira tok oroszul, mint te. logikázd ki te is^^

roliairsuni
túl orosz az nekem

12346
regelj egyet.

roliairsuni
a mafia.game.ru - ra van valakinek felhasználási genyája, magyarul nickje na

roliairsuni
oké, de nekem akkoris kéne fordított közelkedés mód

nearo
Megvan a kép titka: tükrözve van.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

roliairsuni
na de ha valakinek esetleg van ilyen fordított közlekedési módja akkor pls szójjjón thx elõre is

ngcsnet
sztem egyszerûen csak tükrözve van, és angliát akarja mutatni...

Vagy a kergemarhakór mod, amelytõl mindenki úgy vezet, mint akit besóztak. 😊

(Még nem láttam ilyet, de nem lenne nehéz, pl. az üldözõ maffiózók vezetési stílusát kellene kivetíteni az összes közlekedõre.)

Nem tudom, csak viccbõl mondtam, delehet, hogy létezik ilyen. Photoshoppal egyszerûbb megvalósítani. Lehet, azért fordította meg, mert akkoriban (majdnem) mindenhol fordítva közlekedtek.

roliairsuni
honnan lehete leszedni, pont most jöttem haza englandból, jáccanék egy kicsit úgy 😄

Vagy egy bal oldali közlekedés mod. <#vigyor3>

nearo
De a kép a Mafiából van. Szerintem. Csak gondolom meg lett fotosoppolva vagy valami, de ezt a jobbkormányozást én sem értem. Persze lehet, hogy ez is csak fotosop (nincs olyanom...).

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

roliairsuni
ez a híd angliában van? vagy mi ez a jobbkormányos közlekedés???
mert ez sztem igazából a goldengate híd, ami amcsiban van, és ott normális közlekedés van

Takanohana
Leszedtem a 19-est, köszi. Némelyik funkci nem mûködik, de sok igen. Még ki kell tapasztalnom. Még egyszer thx!

12346
htx, lehet majd újra bevizsgálom talán.

Szerintem az is van, a +19-esben biztosan.

12346
örökélet esetleg?😊 az baribb lenne. tommygunt meg átírtam, hogy alapból jópárszáz skuló legyen egy tárban, aztán jó az.

Igen. A Mafia indítása elõtt elindítod, onnantól lesznek plusaz lehetõségeid, pl. az egyik gombra max élet, a másik gombra egy teli táras Tommygun...

12346
és vmelyik trainer életképes is? emlékeim szerint nem nagyon tapasztaltam gyakorlati hasznát egyiknek sem anno😊

Nem anyázunk, itt olyat nem szoktunk. 😊

Eleddig senki nem talált konzolt a játékhoz, az egy kacsa volt a Cheatlandben.
Ha csalni akarsz, használd a trainert,innen le tudod szedni.

Takanohana
Sziasztok!

Tudja valaki, hogy kell megnyitni a konzolt a csalásokhoz?

Mielõtt anyázni kezdenétek, végigvittem készer a játékot, az extrém küldiket is, ilyenkor szoktam elkezdeni szórakozni egy kicsit. Csak a konzol kéne hozzá.

nearo
ez nekem is teccik

ngcsnet
még nem láttam ilyet, de tényleg szép

Nekm nagyon tetszenek az ilyesféle képek. Tud valaki ehhez hasonlókat?

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Sajnos még mindig nincs fejlemény banner-ügyben. Ha holnap sem lesz, rajzolok egyet Paintben 😊

Az az igazság, hogy eddig nem is tudtam, hogy nem itt tárolják a bannert. (na, szép kis házigazda vagyok...) Nem az én mûvem, örököltem a topicot.

ngcsnet
sg galéria?

roliairsuni
jaja, az sûrûn rossz, próbáld az www.imgbox.co.uk link

Eddig egy idegen oldalon volt. Most ez az oldal nem jön be... (iaro.srv.hu)

Megoldjuk.

roliairsuni
nekemse

nearo
Hé, hova tûnt a banner?!? Nem jön be nekem!

roliairsuni
a lassítás az -, a bemehetõség (ezt megaszontam) +, majd ha újra vágom a winfost akkor feldobom, mer má nem kell + lassítás a gémhez, van elég<#idiota>

nearo
Viszonyítási alapom nincs, mer még nem töltöttem le más modot... de mondjuk rá, hogy nem rossz. Free Ride-ben be lehet menni bizonyos helyekre, mint pl.: Salieri bár, Morello Bár, Templom, Bank, stb... tehát általában olyan helyekre, ahol a küldetések alatt kell. Van egy hiányossága: ezeken a helyeken semmi élet nincs, viszont sem a rendõrök, sem a maffiózók nem jöttek utánam egyszer sem, így el tudtam bújni elõlük/könnyedén le tudtam lõni õket. Összességében a mod nem a túl sok pluszt, de minuszt se a játékhoz. Azaz nekem egy kicsit lassabb a játék.

roliairsuni
jó ez a citiy bar mod? valamit mondj részletesen is

ngcsnet
itt vagyok, megpróbáltam letölteni a city bars modot, de vmi gond volt a szerverrel, telített volt, nem tudtam letölteni

nearo
Hahó!!!!! Hova tûnt mindenki?

nearo
Egyébként ebbe a city bars modban nem találtam meg két épületet: "Dealer Office", " "9DUM4A" (a house in little italy)". Tud valaki segíteni?

nearo

Na jó, na jó... azért a medal of honor szép volt tõlük. 😊

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

ebbe inkább ne menjünk bele, de igaz, hogy ezzel a játékkal tényleg telibetalált a csapat...

Hi!

Mióta kijött ez a kedvenc játékom.
A The godfather bekaphatja, ehhez képest 1 rakás szar
szutyok EA GAMES! 😊

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

"Itt a piros, hol a piros"-t játszol? 😊

nearo
Vagy ez... mittomén mosmá...

nearo
Na, a második linket jól elb***tam... naszóval, elvileg EZ az. Remélem...

nearo
Nemá... de a szülinap az ám egy egészséges dolog, tudtátok? Minél több van belõle egy embernek, az annál tovább él.
De én életem végéig kibírom víz nélkül. Sõt, még utána is.

Na, valami értelmeset is, olyanom van, hogy city bars mod vagy valami ilyesmi, az a lényege, hogy be lehet menni a városban bizonyos helyekre, innen lehet letölteni. Lehet, hogy volt már, de nekem új...
A másik meg, hogy kész lett a Change day mod, bár még csak bétában, mafia.try.hu-ról lehet valahogy letölteni( remélem ez nem számít reklámozásnak... vagy ha igen, akkor nem jár érte semmi). Köszönet a modért Pinkshitnek!