7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • dmtuning
    vagytok ?
  • Vlala #6166
    Classic mod, ha valakit érdekel.
  • dmtuning
    hát abban is segithetnétek hogy felszeretném tenni de nem tom a ikarus modot mert nem tom h hova tömöritsema gyök-az ahova a mafiát telepitettem ?
  • 12346
    ?
  • dmtuning
    sziasztok én nagyon uj vok a maffiában vki segithetne felfedezni
  • Vlala #6162
    A mod egy picit belenyúl a történetbe is, így néhány eddig ismeretlen ténykedés történik: a város tele van maffiózóautókkal küldetések közben is, a Salieri bárra néha rátörnek a maffiózók, néhány húzósabb lövöldözéshez társakat kapsz, többek között a You lucky bastard és az Ordenary routine küldetésben. Most a bankrablásnál tartok, így még nem tudom, mi lesz a végén... de szerintem tartogatnak még valamit a tarsolyban.

Majd otthon teszek be linket.
  • nearo
    nincs classic modom... mi történik ott?
  • Vlala #6160
    Egy kis infó azoknak, akik Classic moddal tépik a hajukat az Election Campaign - Salieri Bar küldetésnél:

NE LŐJETEK!

Tegyétek el szépen a Thompsont, mert ha Salieri területén elkezdtek lövöldözni, magatokra haragítjátok a Családot. (engem Ralphy kezdett el verni, később Salieri maga végzett velem.)
    Szépen mutassátok meg magatokat egy pillanatra a maffiózóknak, akik - természetes hülyeségük révén - elkezdik lőni a saját autójukat, addig, amíg magukra nem robbantják. Vigyázat, Vincenzonál is van egy Tommygunos, az asztalon áll. Na, nála aztán tényleg nem szabad puffogtatni, mert hasbaszór egy Luparával :) A mutogatós módszer ott is bejön, addig játsszuk a bújócskát, amíg el nem fogy a lőszere. (kétszer cserél tárat) Ezután már beszélhetünk Vinnie-vel, rá se rántsunk, hogy ott táncikál az asztalon...
  • nearo
    Hát igen... lehet, hogy jobban járnék egy új USB-sel, mert ez a mostani kormány már eléggé "zörgős". Szerintem már vagy öt éve megvan, és a nfs5-öt többször is kipörgettem vele, tehát el van használódva.
  • Vlala #6158
    Manapság nem sok gépben találsz ilyet.
  • nearo
    Gameport, asszem. A régi hangkártyámmal működött, csak az már tönkrement.
  • Vlala #6156
    Milyen kormányod van? USB, gameport, esetleg PS-hez való?
  • nearo
    Hát.. lehet, hogy kormánnyal tényleg jobb. Van is kormányom, csak nem tudom hova bedugni, egyszerűen nincs olyan csatlakozó, amibe bemenne.
  • Vlala #6154
    Egyszer az autó mögé beálltam a Ford T-mmel, mielőtt a bácsi bezárta volna az ajtót, és visszagyalogoltam a városba az első autóig. Ezeknek az se tűnt fel, hogy valaki otthagyott egy autót.

Nekem elsőre, még billentyűzettel nagy hajtépés volt a verseny, egyszer tudtam megnyerni, akkor is mákból, mert a két előttem lévő összeakadt az ötödik körben. Utána megszokva az irányítást, átállva kormányra sokkal nagyobb móka.
  • nearo
    Ja, és természetesen nem csaltam le a pályát.
  • nearo
    Ááá... ez így nagyon lol volt... a verseny elején fél perccel a többiek után indultam, a kör végére 6. lettem, a következő kör végén már második voltam, és utána végigvezettem a versenyt. A második helyezett 23,263 másodperccel jött utánam. Legjobb köridő: 1:25,815 (rekord: 1:25,770). Legközelebb egy percet adok nekik...
  • nearo
    A Fairplay c. küldetésben miért nem tűnik fel senkinek se, hogy az éjszaka folyamán megfordult az autó?
  • Vlala #6150
    Még csak béta, nincs kész.
  • K Ace
    Helosztok. Tényleg jó az ikarus mod. Én a villamosból nem tok kiszállni, vagy csak nagyon nehezen, mer mindig kiesek a pályáról. A metró meg kicsit érdekesen fordul :D
  • Vlala #6148
    Kipróbáltam az Ikarus modot, nagy királyság. Béta lévén vannak még benne apróbb kellemetlenségek, egyszer kiestem a villamosból :), de mindent feledtet az érzés, amikor egy 260-as helyijárattal végigcsörtetsz a városon, Trabik, Ladák, Skoda MB1000-esek és púpos Wartburgok között. :)

• Teflon Mike
    kössz
  • ngcsnet
    http://donmafieuso.free.fr/bm/dls/mafia/mods/CityBars_Mod_v1.0.exe
  • Teflon Mike
    oké köszi szépen
  • nearo
    ez pedig valószínűleg a city bars mod lehet... linket nem tudok
  • nearo
    csak free ride extreme-ben működik
  • Attila56
    azt már próbáltam.A menükbe már lehet látni az újj autókat.De mikor játszok vele akkor ne :(
    Egyébként nem értem hogy csináljuk újj exét........meg ezeket :S
    Régen tudtam.már nem megy :S A többi módot sikerült berakni,mint a belső nézet,szebb ég,stb.......
  • Csoder
    Asszem' előkeresem a cd-ket. :)
    (...huh az alapot anno hányszor végigjátszottam, isteni játék.)
  • ngcsnet
    létrehoz valahol egy új exét, mm~~ neve van, launcher ablak, és ki tudod választani hogy az alap vagy a modern mod induljon el
  • Attila56
    Modern Modot hogy kell elinditani??Mármint tom...csak nem használja.....úgyanugy az alapjáték megy :(
  • Teflon Mike
    és melyik volt az a mód amivel csomó uj dolog volt eléárhető pl be lehettett menni salieri boltjába meg más boltba is... és exe-s volt nem data uzés volt
  • Teflon Mike
    én nem találtam meg a tigris fejet oda megyek ahhoz a köcsög bóthoz nyomom neki a jobb egér klikket de nem történi semmi még a felkiáltó jel sincs ott PLS help :D
  • Attila56
    1.1-es,1.2,1.3 patch kéne.Linket tudtok adni mindháromhoz??Mert a lejebbi linkek nem mükszenek
  • 12346
    hű. ahogy nézem, a legelső verzió óta belekerült még 1-2 cucc..:) asszem kipróba.
  • Vlala #6134
    Oops...

Köszönöm a visszajelzést, most már működik.
  • DJviolin
    Szia!

A Neutral oldalának linkjét kérlek javítsd ki.
  • Vlala #6132
    Megkaptuk Neutraltól az engedélyt az oldala linkjének közzétételéhez. Ha lesz egy kis időm, összeütök valami designosabb bannert.
  • 12346
    én nem tudtam mire vélni, de legalább nagy foga volt^^
  • spy803
    Én mindig macskának néztem :D
  • nearo
    Hát... nekem még mindig kígyófej, de mindegy:)
  • Vlala #6128
    Nagyon igényes munka!
    Este írok Neutralnak, megkérdezem, kitehetem-e az oldala linkjét a bannerbe. Valami designosabb banner már úgyis kellene.