Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor én voltam a béna... 😊

nearo
Ááá... bill.-el is megy az simán...😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

12346
ááá sose csináljanak f1-es játékot...😊 kár lenne pénzt pazarolni a témára^^
maradjanak a jól bevált stílusnál.

Lehetett bele modern versenyautókat tenni. Egyszer meg is jártam vele, a döntött kanyarban leért az eleje, és estem egy kolosszálisaat. 😊

akyyy
ha a játéák készítõi egy iylesmiféle forma 1-es játékot csinálnának, is szvsz nem kicsi sikere lenne.. még ha ilyne irányitással is😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Lord Myn
Ha felrakod a patch-et hozzá, akkor lehet nehézségi szintet választani és akkor könnyen meg lehet csinálni.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

12346
sztem se tré. mondjuk billerrel nem emlékszem mennyire volt szopás, de kormánnyal elsõre megy.

Elsõre nagyon bonyolult... Az autó nem NFS-esen mûködik, hanem vezetni kell, és lassítani a kanyarok elõtt, nincs nitró, még csak tûzlabdát sem tudsz lõni vele.
Billentyûzetrõl nagyon hajtépõs volt annak idején, viszont kormányról, második végigjátszásra sima ügy.

nearo
De ti amúgy meg tudjátok csinálni a versenyt reset nélkül?!? Mer' én simán megcsinálm, viszont még nem találkoztam olyannal, aki megcsinálta volna... Najó, ez így túlzás, de az ismerõseim 75%-a vagy egyáltalán nem tudja megcsinálni, vagy csk kétmilliomodik próbálkozásra...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Jönnének itt az üzenetek, hogy

"Azt csináltam, amit leíertatok, kikerültem az akadályokat, letértem a pályáról, aztán nyomtam egy resetett, és újraindult a gépem..."

misirulez
<#nevetes1><#vigyor><#nevetes1><#vigyor>

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Tisztázzuk azért, mielõtt elküldenek minket melegebb éghajlatra: NEM a számítógép reset-gombjára gondoltunk.

ngcsnet
hát a reset a trükk 😄

ngcsnet
a rajthoz tesz, és így lehet sokat cutolni

KÖSZI!!!!!<#wave><#wave>
Nem kell hozzá trükk, csak reset. Elõbbre fog viszatenni.

ngcsnet
az elején, el van barikádozva, de ki kell kerülni,és ott végigmenni, asszem ott valami trükköt kell alkalmazni (cheat), asszem amikor kiírja a részidõded, akkor kell resetet nyomni.

HELLÓ az autóversenynél tartok azt mondják,hogy valahol le lehet fordulni a földútra.De hol kell lefordulni?<#falbav>
2990 a teccsóban...

Oops... képben vagyok 😊

ngcsnet
a bolt polcáról<#smile>

Valaki megdobhatna egy PM-el és ha tudna vki lécci írja meg honnan szedhetném le ezt a kitûnõ játékot!Köszi
12346
az más😊 te a real car facingól, õ meg az ikarus modról beszél^^

Az 1.4-es megvan, ebben már - ha elég kezdetlegesen is - motoroznak is Lost Heaven lakói.

12346
épp hogy kijött júliusban😊)

Ebbe a pillanatba jott ki a beta. Lehet tölteni.

Ati

Igen errol az oldalrol beszelek de nem lehet letölteni mer irja, hogy nincs a szerveren a cucc.

Ati

Vagy nem is. Béta teszterek kalandra fel.Neutral oldala.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

ngcsnet
az már egy elhanyadolt dolog szerintem, bár neutral még mindig csinálgat modokat..

HAli. Nemtud vki vmit az ikarus mod-rol ami a realcarfacing oldalan van? Mer az van odairva hogy béta juliusba, de még mindig nem lehet letölteni. Vagy ez már egy tavalyi dolog?

Ati

12346
a winamp szvsz durván oltás volt, de ezek szerint bejött^^

Akkor próbáld ezzel!

sajnos a winamp után sem mûködik 😞
nm tudtok 1 illesztõprogramot a directx8.1-hez, mert sztem ott lehet a hiba, xp-m van
Tedd fel a winampot, és meg lesz oldva a gondod.

Hello!

nekem az 1ik gépen megy a mafia, a másikon nem 😞
az benne a poén, hogy amelyiken nm megy, az az én gépem,
pedig az jobb mint az, amelyiken fut
nekem is init errort ír ki
bodri: neked már fut a codec telepítés után?
honnan lehet codecet szerezni 1általán mi az?(kicsit kezdõ vok ien téren<#pardon1>
Játék reinstall? Szerintem alapból telepítenie kellene a codecet... Ha a codectelpítés nem oldja meg, próbálkozz ezzel.

Nemcso
Indeo5 mindenképpen kell a kezdõvideók lejátszásához.

Köszi, akkor megyek codecet telepíteni.
12346
sztem nincs. xvid, divx, ac3, meg egy idej indeom van, aztán no para.

Most hogy mondod, codec még nincs fent.Van valami különösebb kívánsága e téren a mafia-nak?
12346
lál. akkor x😊 fölhánytál már minden okosságot? driverek, dx, 1-2 codec stb?

Két perce van fent az az Xp :-)
Egyéb ötlet?
12346
pl win reinstall^^

Sziasztok!
Az a gondom, hogy xp alatt indítva init error-ral kilép a progi.Van erre valami orvosság?
Ha beijeszted auz igazgatót, felrohan, és kinytija az irodáját a saját kulcsával. Ha jókor lövöd le, szabaddá válik az út elõtted.
Úgy is meg lehet csinálni, hogy szépen, minden figyelemfelkeltés nélkül felbattyogsz az iroda elõtti folyosóra, kicsit távolabb az ajtótól (mert ha az ajtó elé állsz, a shotgunnal szemben nincs esélyed), és elsütöd a fegyvert. Kitör a pánik, és szépen, egyesével jönnek az áldozatok - olyan, mint mûanyag kacsára lõni a vidámparkban. Elõbb-utóbb elõkerül az igazgató is, aki (szó szerint!) fejvesztve menekül az irodába...

zolo
Eddig hogy csináltad, hogy most tudod meg hogy kulcs is van? 😄DDD

http://flickr.com/photos/zolika90/

nearo
Ja, ott a földszinten a lépcsõ mellett... szerintem inkább recepció... mindegy, van mellette egy gyógyszeresdoboz is a falon. De mire én odaérek már rég kinyírtam a "Luparás manusz"-t...

Lenn van a portán. Vigyázz, a portás Luparát tart a pult alatt!

quack
directort (fehér ruhás faszi) bezúztam de be kéne menni robbantani
minden betöltésnál így csinálja
kulcs höhö hát nemhiszem 😄 hol/kitõl kéne fölvenni?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

nearo
Nemtudom a kulcsot felvetted-e.