Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
maradjanak a jól bevált stílusnál.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Billentyûzetrõl nagyon hajtépõs volt annak idején, viszont kormányról, második végigjátszásra sima ügy.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Azt csináltam, amit leíertatok, kikerültem az akadályokat, letértem a pályáról, aztán nyomtam egy resetett, és újraindult a gépem..."
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Ati
Ati
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Ati
nm tudtok 1 illesztõprogramot a directx8.1-hez, mert sztem ott lehet a hiba, xp-m van
nekem az 1ik gépen megy a mafia, a másikon nem 😞
az benne a poén, hogy amelyiken nm megy, az az én gépem,
pedig az jobb mint az, amelyiken fut
nekem is init errort ír ki
bodri: neked már fut a codec telepítés után?
honnan lehet codecet szerezni 1általán mi az?(kicsit kezdõ vok ien téren<#pardon1>#pardon1>
Egyéb ötlet?
Az a gondom, hogy xp alatt indítva init error-ral kilép a progi.Van erre valami orvosság?
Úgy is meg lehet csinálni, hogy szépen, minden figyelemfelkeltés nélkül felbattyogsz az iroda elõtti folyosóra, kicsit távolabb az ajtótól (mert ha az ajtó elé állsz, a shotgunnal szemben nincs esélyed), és elsütöd a fegyvert. Kitör a pánik, és szépen, egyesével jönnek az áldozatok - olyan, mint mûanyag kacsára lõni a vidámparkban. Elõbb-utóbb elõkerül az igazgató is, aki (szó szerint!) fejvesztve menekül az irodába...
http://flickr.com/photos/zolika90/
minden betöltésnál így csinálja
kulcs höhö hát nemhiszem 😄 hol/kitõl kéne fölvenni?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.