Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomsteel
Emlékeztek, volt valami olyan mod, hogy ha belelõttem a kocsiba akkor az elrepült de mint az állat !!! 😊

Hogy kellett az megcsinálni?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

ngcsnet
mod?

nearo
a világ vége...:

kár, hogy nem lehet leülni, hogy lelógassam a lábam...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

12346
auauauau.. format csak egy dolgot jelent.

Vviikkttoorr
Format az nálad mit jelent?
Újrarakni a gamet?
Tuti nem segít! :S

12346
akkor toljá egy formatot, és ne baxál rá semmilyen csóró kódek pakkot se.

Vviikkttoorr
Mostmár máshogy dob ki!
😄
Elindítom az exe-t és utána kidob az asztalra!
Codec-et nem rakok már mert nem azon múlik sztem!

Nemcso
Én dvd-re tettem fel a cd-ket , majd daemon-tools-val beolvasva telepítem fel õket. Nálam még nem állt le a 2.cd-nél, csak sokat szokott "gondolkodni", de a dvd-s megoldásnál már nincs ilyen problémám.

A 2. Cd keresése sokaknál probléma volt, ha van annyi helyed, próbáld meg inkább a CD-ket felmásolni a vinyóra, valahogy így:
Mafia
\CD1
\CD2
\CD3
Így, innen telepítve menni fog.

sziasztok!
nemrég akartam ujra elkezdeni a mafiat , de sajnos a telepites soran gondjaim akadtak.. A 2. cd behelyezese utan mindig kifagyott az install - nem tudom , ti talalkoztatok mar effele problemaval?! aztan egy kulfoldi forumon talaltam ra megodlast(felmegoldast) :
-http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?t=12594&highlight=dta- itt-
ezzel a modszerrel elindul a jatek. Tulajdonkeppen atmasolgattam a cdkrol a fontos fajlokat -amiket az install csinalt volna gondolom.
namarmost addig nem is volt baj amig fel nem akartam rakni a v1.2es patchet. mert akkor az a hibauzenet fogad miszerint:
'Registry entry not found! Mafia is not installed. Cannot apply Patch!'
Ami valahol még érthetõ is , mert valoban nem installaltam.(a fenn emlitett okok miatt)
namost micsinaljak?😊
arra gondoltam hogy ha vki akinek fel van installalva elkuldi azt a bizonyos 'registry file'-t vagy mit, akkor ki tudnam belole masolni a szukseges sorokat es ezaltal talan be tudnam csapni az oprendszert ---> ergo talan mukodne a patch..
no , hát egy kicsit bõ lére eresztettem..) jelezzetek vissza , és probaljatok segiteni pls..)
elore is koszi:
Zoli
12346
hátt.. a problémától függetlenül aki codecpakkokkal szerencsétlenkedik...
inkább nem mondok semmit^^

Vviikkttoorr
K-little codec pack se segített!
Hát akkor várok,várakozom ! 😄
Töltök le pár játékot és ha akkor se jó akkor viszlát,még jó hogy csak 1500 FT volt a játék nem 10 ezrek!

Vviikkttoorr
Megpróbálok mindent amit irtatok,az nem lehet gond hogy nem telepítettem install-nál a Direct X 8.1-et??
Mert nekem már 9.0 van!

Tedd fel a K-little codec packot és menni fog! megleled a Szoftverbazis.hu-n! Ha ekkor se menne akkor a legújjab patchet tedd fel. <#vigyor2>

Zsolti9014
amúgy nekem colin 2005 u.ezt csinálja, miután megformáztuk a gépet, elõtte ment, de több haverom is mondta hogy (u.az a DVD) nem indul.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
esély az van, ha más nem akkor az, hogy egy kis idõ után, amikor már több játék is megfordult még a gépeden, újrapróbálod, vagy ha találok vmi megoldást akkor mindenképpen szólok.

Hajrá Magyarország!

Vviikkttoorr
Ltöltöttem,felraktam de ismét csak sötétség miután rámegyek a play-re!
Kijön a szokásos ien engine ablak csak tiszta fekete!
Van még valami esély vagy használhatatlan a játék?
😞

Zsolti9014
van egy ilyen program: Windows Media Format 9. ez nemtom mi de próbáld ki, több játék is felrakja

Hajrá Magyarország!

Vviikkttoorr
indio codec packot megpróbáltam de semmi változás!
De elég furi volt az install!
Végigment egy kis vonal és kész!
Semmi extra!Egybõl el is tünt!
:S
Még letöltöttem egy nagy Mega Codeck Pack-ot....de az se segített semmit!
Lécci segítsetek

Elsõ körben próbáld meg az Indeo codec-et. Már párszor elõjött ez a gond, volt amikor használt. Oldal alján levõ keresõvel még linket is találhatsz hozzá.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Vviikkttoorr
De mien codec-et és honnan szerezzek?
:S

Zsolti9014
szerintem is codec kell, úgy rémlik nekem is volt ilyen, aztán egy idõ után újra megpróbáltam, és ment, pedig nem csináltam semmit, csak valószínûleg valami más programmal, lejátszóval, játékkal egy új codec kerülhetett fel.

Hajrá Magyarország!

Vviikkttoorr
GeForce 6600 És az eddigi legújabb driver van feltelepítve!

Milyen videokártyád van? Lehet, hogy az okozza.
De lehet, hogy csak megfelelõ codec kell az introhoz.

ngcsnet
videókártya hibája talán? driver, paccs.

Vviikkttoorr
Miért van az hogy megvettem eredetibe a játékot és simán felraktam a 3 cd-t és el akarnám indítani és nagy fekete kép!
nem történik semmi!
PLS HELP mi lehet a gond!

Akkor passz... Nekem is voltak audio gondjaim a Mafiával, de nálam az említett megoldás bevált, ahogy más régebbi játékok esetében is.

Megpróbáltam amit mondtál, de sajnos nem lett sikeres. Mondhatni rosszabb lett, mert az egész játéknak visszhangja lett. Bármilyen finomhangolás után is maradt visszhangja, késõbb az egész rendszeren volt visszhang. Úgyhogy uninstall audio driver, újra install és most megint alapon vagyok. Még mindig ugyan az a torzítás van a kocsiknál.

További javaslatot szívesen várok!!

Na akkor a 'Software mixing only'-t kapcsold ki, majd lépj be a vezérlõpultba és indítsd el a 'Hangok és audio eszközök'-et. Katt az alsó 'Speciális' gombra, majd a teljesítmény fülön fokozaosan vegyél vissza a hardveres gyorsításból. Elõször csak a felére, ha úgy sem jó, akkor még egyel és így tovább...

Sziasztok! Nekem is lenne egy problémám, már régóta tart, de még nem sikerült kiküszöbölni! A hanggal lenne a gond. A játék jól megy, de a kocsiknak a hangja nagyon torzít+a menü alatt amikor léptetek menüpontot nincs hang. Egyszer van, amikor elindítom a játékot, és bejön a menü. Mihejst lépek menüpotot már nincs hangaja. Kiderült, hogy ha a Setup.exe-ben változatok a hangbeállításon mégpedig bekapcsolom a Software mixing only-t, akkor a hang megjavul minden nézetben, viszont a játék nagyon lelassul, mondhatni szaggat.(számmértékkel 30 fps-rõl 11 fps-re és az alá) Már mindennel próbálkoztam régebbi driverek+új driverek (hang+video); codec-ek; patch-ek; de egyikkel sem sikerült megjavítani.

Szóval, aki tud segítsen!! Pls!!

roliairsuni
nemsemmi

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Az is lehet baj, hogy nem várod meg, amíg Tommy feltöri a gépet. Amikor elkezdi, tartsd nyomva a jobbegeret, vagy ami Nálad az akciógomb. Eltart néhány másodpercig, amíg kinyitja.

nearo
Ha kijön a menü, és az autó ellopására kattint, akkor megjelenik alul az ellopó csík, nem? Lehet, hogy az a baj, hogy a kocsi még nincs feltörve. Elvileg amint lenyomta az 1-es gombot, azonnal kéne nyomni utána a jobb egérgombot, hogy folytassa a kocsi feltörését, nem?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

kipróbáltam már mindent de nem jó semmi.

Várj, akkor Nálad valami gikszer van a játékkal.
Próbáld meg így, ahogy 12346 (GMI) kolléga leírta elõttem, ha nem megy, akkor írj, kitalálunk valamit.

12346
jobb? gta?😄 ugye nem az 1-es gombot nyomkodod a billeren? hanem egérrel rá az 1-es menüpontra. de mint említettem, ha közvetlen az ajtó mellé állnál, még menü se ugrana be.
sajna ebben a kategóriában még mindig nem sikerült igényesebbet kreálnia senkinek.

vlala: nem semmi😊 ilyenekbõl szerencsére kimaradtam😊

na jó ott van hogy autó lopás 1.es gomb hiába nyomom de nem csinál semmit. és azért nem kell egybõl basztatnihogy nem jövök rá, és egyébbként ennél eddig csak jobb játékokkal játszottam, de ahogy látom inkább maradok azoknál.

Sziasztok egy kis segítség kellene.Nem vagyok nagyon tisztába egy dologgal.Letöltöttem a játékot és flt-be jött le.Mit kell csinálnom vele?Hogy kell telepíteni?Elõre is kösz.
Én is így kezdtem. Egyik kedves jóakaróm mondta, hogy az egér ráz, majd' egy hónapig nem mertem hozzányúlni.

12346
hû vaze. eddig mikkel játszottál, vagy hol voltál, hogy ez ekkora kihívást jelent?

az egérnek ugye kettõ darab nagy gombja van. ha a jobb oldalival a menü jött elõ, akkor vajon melyikkel kell rányomni a keresett szövegre? fogós kérdés.
egyébként, ha közvetlenül ott állsz a sofõr ajtaja mellett, akkor ez a roppant bonyolult menürendszer se jön elõ, hanem kapásból beszáll.

ngcsnet
<#wilting>

egérrel, vagy nyilakkal rámész, enter, vagy lenyomod azt a számjegyet ami ott van

de nekem az kéne hogy hogy kattintok rá arra hogy autó ellopása

Gondolom, az autó ellopása. Be tudsz ülni a hátsó ülésre is, csak onnan elég körülményes vezetni. 😊

12346
resetet kell nyomni:CCcc

nem jön össze ez sehogysem. lenyomom az autó ajtajánál a jobb egérgombot és utánna kiírja hogy 1. autó ellopása, 2. hátsó ülésre beülni, 0, kilépés azthiszem. és utánna mit kell csinálni hogy beszáljon? mit kell lenyomni?

kösszi kipróbálom

Autó ajtaja mellett akciógomb, nekem a jobb egérgomb volt.
fontos, hogy csak azokba a típusokba tudsz beszállni, amelyeket Ralph vagy Bertone a történetben már megtanított feltörni. Kezdetben még csak az alaptípust, a Bolt T-t tudod nyitni, de ez is nagy móka, 60 felett életveszély 😊, de legalább segít beletanulni a játék nem egyszerû fizikájába. Ha Tommy olyasmit mond, hogy "I never see this lock before, I have no idea to get in", akkor az adott típus még nem köthetõ el. Egy 100%-os mentés sokat segít, ezzel majd' minden autó vihetõ Freeride-ban is (de csak ha megígéred, hogy jó leszel, és végigjátszod a történetet :c) )

hogy lehet beszálni az autóba ert nekem ez sok. egyszerûen sehogy sem sikerül

Sziasztok egy kis segítség kellene.Nem vagyok nagyon tisztába egy dologgal.Letöltöttem a játékot és flt-be jött le.Mit kell csinálnom vele?Hogy kell telepíteni?Elõre is kösz.
roliairsuni
hú ma du olyat fogok menni, már érzem h nagy lesz, tegnap rodeóztam rendesen, végig az országutakat bejártam vadálatr módra, seholse mentem neki semmi- és senkinek, de 1* egy kanyarba megyek 120 al a saját sávomba, erre a paraszt átjön az én sávomba, 2. a vastag úton a reptér elõtti elagazásná bemegy aztánmég közö a hülye, azt is megfogtam.... de jó volt

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!