7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • titan15
    az eredeti jatek tokeletesen megy...

idokozben odaadtam a modot az egyik havernak, es neki se ment, o sem tudott autoba ulni, szoval a mod hibas.

A mukodo classic modot ne mtudjatok honnan leget letolteni?
  • Picar77
    Nah király legalább megy valami rajta :D
  • Vlala #6245
    A mod sem ment: ez annyit tesz, hogy az eredeti játék indul el, vagy egyáltalán el sem indul?

Nearo, NGCSnet: szerintem valamit összekevertem.
  • spy803
    Ha azt mondom neki, hogy XP SP2 akkor elindúl. Sőt jobban megy, mint XP-n.
  • ngcsnet
    Vlala is a nagymorellóról beszélt, neki van silver fletchere
  • nearo
    Én arról beszélek, amikor a nagyMorellot kell kinyírni (16. küldi talán...). A kisMorelloval jártam már úgy én is, hogy elakadt az egyik épületben, és beleeresztettem 250 töltényt a Thomsonból, 42-t egy Coltból meg még 36-ot egy S&W-ből...
    Lehet, hogy Paulieéknak valami páncéltörő lövedéke van, azért sikerül nekik:).

Sőt, egyszer a Frank-et szállító jármű is elakadt, ugyanaz volt, mint kisMorellonál, csak Frank-et kiszedtem a kocsiból, azaz csak ki akartam... Tommy elvégezte a rendes mozdulatsort, de nem volt a kezei között semmi sem, és amikor a kocsi arrébb ment egy picit, Frank ott maradt ülve a levegőben (át lehetett rajta menni meg minden), a kocsiból, meg úgy egyáltalán pedig eltűnt...
  • titan15
    igen.
    ujratelepitettem a jatekot, aztan a modot de ekkor mar a mod sem ment.
    Lehet h rossz a mod?
  • Vlala #6240
    ÉN közelről eregettem bele luparával, de semmi. Egyről beszélünk mi egyáltalán?
  • nearo
    Ennél a küldinél velem már az is előfordult párszor, hogy Paulie meg Sam egyszerűen lepuffantották menet közben... nem olyan golyóálló az a limuzin:)
  • Vlala #6238
    Annál a küldetésnél egyszer én is megrágtam a cumit, ugyanis Morelloék beleszálltak egy teherautóba, én pedig előzékenyen segítettem nekik fejreállni. És itt megállt az élet, ott ült a fejenálló autóban a híd korlátjának támaszkodva, lőni nem tudtam (golyóálló a Silvere), amikor megúntam, és otthagytam, akkor Mission Failed - Morello Escaped felirat.

Ngcsnet: Általában bemegy a reptérre, ha beengeded, de ha fedezed a reptér bejáratát (balról rátapadsz a limuzinra) akkor szokott továbbmenni. (Visszafelé balra kanyarodva érdemes megautóztatni a kollégákat, sült Morellot még nem hiaszem, hogy láttak... )
  • ngcsnet
    ott egyébként 2 megoldás is van, teljesen véletlenszerű hogy most a reptérre megy be, vagy továbbhajt és lezuhan a szakadékba
  • tigeroo
    nemtom én a versenyzős részt egyből vágtam...csak a "kill morello" küldivel szoptam, amikor követni kell (mert CSAK követni kelett énmeg szoritottam volna lefele)
  • Vlala #6235
    Én végigjátszottam vele. Játék újratelepítése után a modot is újratelepítetted?

Az említett résznél nem tapasztaltam ilyen gondot, pedig háttal álltam Ralphynak, amikor megmutatta, hogy kell elkötni a Model B-t.

• jackson77
    Hello.
    Én is szenvedtem vagy 2 napig ennél a résznél és úgy oldottam meg hogy nem tudom melyik gombbal de valamelyikkel beleül az autóba talán a c vagy v gombbal. Így jobban látható a pálya és könnyebb nyerni szerintem ebből a kamerahelyzetből. Amúgy nagyon jó kis játék már vagy 3 szor végignyomtam, nem lehet megunni.
  • titan15
    Hat igen...
    Ujratetem az egeszet. Mostmar meg a classic mod se megy!!!!
    Sztem az egesz egy negy db SZAR!!!
    Mukodik egyaltalan vkinek?
  • titan15
    hali
    van nekem is mafiam, + classic mod.
    az penzbehajtos kudetesnel(a leg elejen) ralphitol kerek egy autot, megtanulom ellopni, aztan meg azt mondja Tommy mikor be szeretnek ulni, h meg sohasem latta ezt a modelt, szal nem maszik bele.

A jatekot mar tobbszor tulvittem, de ez most kifogott rajtam. Tud vki segiteni?
  • Picar77
    Vistán szinte semmi nem megy :D
    De hogy nézted xp sp2 kompatibilitási móddal + rendeszergazdaként futattad ? vagy csak simán?
  • spy803
    Vistán nem megy a Mafia. :(
  • cseri001
    így van. :)
  • Harly18
    Vagy annyira megunod, hogy uninstall.... :(
  • Vlala #6227
    Elsőre nálam is hajtépés volt a köbön, mindig elnéztem valamit, kicsit sok volt az öt kör.
    De minél többet szenvedsz vele, annál nagyobb öröm, amikor végre sikerül :)
  • cseri001
    Lehet, hogy én is megint előveszem ezt... jó játék.
  • cseri001
    #3321-es hozzászólásban ezt ajánlják, bár saját tapasztalatom nincs, mert annak idején én is szenvedtem vele egy sort, aztán végül csak sikerült magamtól is.
    Próbáld ki, hátha bejön:
    "Autóverseny megoldása kis csalással:
    Verseny elindul, haladj el az elsö ellenörzési ponthoz. Itt térj le az útról balra az útlezárásnál. A "Dunniel" felirat elött elhaladva menj tovább, majd mikor visszatérsz a kijelölt pályára (radarodon látod!) és kiirja az ellenörzöpont az idödet, nyomd meg a "0" (nulla) gombot (ha elállitottad akkor az "ugrás"-t). Ezután letesz 5 méterrel a rajt elött. Haladj át a célvonalon és lárhatod, hogy a második körödet futod :-)
    A további négy köröd ugyanigy teljesited, és felállhatsz a dobogó tetejére!"

De garanciát nem vállalok. (Többet nem tudok mondani...)
    Sok szerencsét!
  • CheAteR88 #6224
    én egy hete copok a versenyzős küüldetésel:(
    ucso körbe mindig kilöknek,kicsúszok-.-

[nem jáccik sokat vele]
  • tigeroo
    jókis játék, most játszom először (többször megszerezhettem volna az évek során de valahogy kimaradt a játékrepertoáromból)
    most járok a bankrablós résznél, nagyon élvezetes játék! hangulat, zene, minden...a küldetések furfangosak (mint valami szerepjáték, annyi megoldásuk van), autós rész rendben..lövöldözés már nemannyira, de sebaj:D!
  • Zsolti9014
    Tudnátok rakni képet az eredeti borítóról?
    Mert csak ezt ismerem
  • Forton
    Jaja, csakis a legjobb játékokra érdemes pénzt fektetni. 2000ft-ot max:D
  • ngcsnet
    nem sok játékra érdemes pénzt áldozni, de ez mindenképp kivétel
  • Olcsóvér
    jó akkor nem vagyok rá büszke
    nem is jönn le szerintem
    sztem megveszem halgatok rátok:)
  • 12346
    majd kinövi
  • Amiga
    De legalább ne lennél rá büszke.
  • Vlala #6216
    Az eredeti csomagolásában nagyon igényes volt, jó nagy Lost Heaven térkép is volt hozzá :)
  • Olcsóvér
    én inkább töltöm
    a vistával együtt
  • Indigo
    Ez is igaz :)
  • ngcsnet
    sajnos igaz, de a játék a dobozban igazi szórakozást nyújt:)
  • Indigo
    Én ilyen borítóval már nem venném meg... Iszonyatosan gagyik ezek a "zsebpénzbarát" sorozatok. Kicsit illúzióromboló vagy nem is tudom :S
  • sek300
    zsebpénzbarát!
  • sek300
    Nem szabad töltögetni!
    http://www.galaxisnet.hu/keres.php?T2=mafia&x=0&y=0
  • Picar77
    Úgy rémlett hogy kér de rosszul emlékeztem
  • Picar77
    Fönt van én most szedtem le (Már megvolt csak eltüntek a lemezeim )