7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
titan15 #6247 az eredeti jatek tokeletesen megy...
idokozben odaadtam a modot az egyik havernak, es neki se ment, o sem tudott autoba ulni, szoval a mod hibas.
A mukodo classic modot ne mtudjatok honnan leget letolteni? -
Nah király legalább megy valami rajta :D -
Vlala #6245 A mod sem ment: ez annyit tesz, hogy az eredeti játék indul el, vagy egyáltalán el sem indul?
Nearo, NGCSnet: szerintem valamit összekevertem. -
spy803 #6244 Ha azt mondom neki, hogy XP SP2 akkor elindúl. Sőt jobban megy, mint XP-n. -
Vlala is a nagymorellóról beszélt, neki van silver fletchere -
Én arról beszélek, amikor a nagyMorellot kell kinyírni (16. küldi talán...). A kisMorelloval jártam már úgy én is, hogy elakadt az egyik épületben, és beleeresztettem 250 töltényt a Thomsonból, 42-t egy Coltból meg még 36-ot egy S&W-ből...
Lehet, hogy Paulieéknak valami páncéltörő lövedéke van, azért sikerül nekik:).
Sőt, egyszer a Frank-et szállító jármű is elakadt, ugyanaz volt, mint kisMorellonál, csak Frank-et kiszedtem a kocsiból, azaz csak ki akartam... Tommy elvégezte a rendes mozdulatsort, de nem volt a kezei között semmi sem, és amikor a kocsi arrébb ment egy picit, Frank ott maradt ülve a levegőben (át lehetett rajta menni meg minden), a kocsiból, meg úgy egyáltalán pedig eltűnt... -
titan15 #6241 igen.
ujratelepitettem a jatekot, aztan a modot de ekkor mar a mod sem ment.
Lehet h rossz a mod?
-
Vlala #6240 ÉN közelről eregettem bele luparával, de semmi. Egyről beszélünk mi egyáltalán? -
Ennél a küldinél velem már az is előfordult párszor, hogy Paulie meg Sam egyszerűen lepuffantották menet közben... nem olyan golyóálló az a limuzin:) -
Vlala #6238 Annál a küldetésnél egyszer én is megrágtam a cumit, ugyanis Morelloék beleszálltak egy teherautóba, én pedig előzékenyen segítettem nekik fejreállni. És itt megállt az élet, ott ült a fejenálló autóban a híd korlátjának támaszkodva, lőni nem tudtam (golyóálló a Silvere), amikor megúntam, és otthagytam, akkor Mission Failed - Morello Escaped felirat.
Ngcsnet: Általában bemegy a reptérre, ha beengeded, de ha fedezed a reptér bejáratát (balról rátapadsz a limuzinra) akkor szokott továbbmenni. (Visszafelé balra kanyarodva érdemes megautóztatni a kollégákat, sült Morellot még nem hiaszem, hogy láttak... ) -
ott egyébként 2 megoldás is van, teljesen véletlenszerű hogy most a reptérre megy be, vagy továbbhajt és lezuhan a szakadékba -
nemtom én a versenyzős részt egyből vágtam...csak a "kill morello" küldivel szoptam, amikor követni kell (mert CSAK követni kelett énmeg szoritottam volna lefele) -
Vlala #6235 Én végigjátszottam vele. Játék újratelepítése után a modot is újratelepítetted?
Az említett résznél nem tapasztaltam ilyen gondot, pedig háttal álltam Ralphynak, amikor megmutatta, hogy kell elkötni a Model B-t.
-
Hello.
Én is szenvedtem vagy 2 napig ennél a résznél és úgy oldottam meg hogy nem tudom melyik gombbal de valamelyikkel beleül az autóba talán a c vagy v gombbal. Így jobban látható a pálya és könnyebb nyerni szerintem ebből a kamerahelyzetből. Amúgy nagyon jó kis játék már vagy 3 szor végignyomtam, nem lehet megunni. -
titan15 #6233 Hat igen...
Ujratetem az egeszet. Mostmar meg a classic mod se megy!!!!
Sztem az egesz egy negy db SZAR!!!
Mukodik egyaltalan vkinek?
-
titan15 #6232 hali
van nekem is mafiam, + classic mod.
az penzbehajtos kudetesnel(a leg elejen) ralphitol kerek egy autot, megtanulom ellopni, aztan meg azt mondja Tommy mikor be szeretnek ulni, h meg sohasem latta ezt a modelt, szal nem maszik bele.
A jatekot mar tobbszor tulvittem, de ez most kifogott rajtam. Tud vki segiteni?
-
Vistán szinte semmi nem megy :D
De hogy nézted xp sp2 kompatibilitási móddal + rendeszergazdaként futattad ? vagy csak simán? -
spy803 #6230 Vistán nem megy a Mafia. :( -
így van. :) -
Vagy annyira megunod, hogy uninstall.... :( -
Vlala #6227 Elsőre nálam is hajtépés volt a köbön, mindig elnéztem valamit, kicsit sok volt az öt kör.
De minél többet szenvedsz vele, annál nagyobb öröm, amikor végre sikerül :) -
Lehet, hogy én is megint előveszem ezt... jó játék. -
#3321-es hozzászólásban ezt ajánlják, bár saját tapasztalatom nincs, mert annak idején én is szenvedtem vele egy sort, aztán végül csak sikerült magamtól is.
Próbáld ki, hátha bejön:
"Autóverseny megoldása kis csalással:
Verseny elindul, haladj el az elsö ellenörzési ponthoz. Itt térj le az útról balra az útlezárásnál. A "Dunniel" felirat elött elhaladva menj tovább, majd mikor visszatérsz a kijelölt pályára (radarodon látod!) és kiirja az ellenörzöpont az idödet, nyomd meg a "0" (nulla) gombot (ha elállitottad akkor az "ugrás"-t). Ezután letesz 5 méterrel a rajt elött. Haladj át a célvonalon és lárhatod, hogy a második körödet futod :-)
A további négy köröd ugyanigy teljesited, és felállhatsz a dobogó tetejére!"
De garanciát nem vállalok. (Többet nem tudok mondani...)
Sok szerencsét!
-
én egy hete copok a versenyzős küüldetésel:(
ucso körbe mindig kilöknek,kicsúszok-.-
[nem jáccik sokat vele] -
jókis játék, most játszom először (többször megszerezhettem volna az évek során de valahogy kimaradt a játékrepertoáromból)
most járok a bankrablós résznél, nagyon élvezetes játék! hangulat, zene, minden...a küldetések furfangosak (mint valami szerepjáték, annyi megoldásuk van), autós rész rendben..lövöldözés már nemannyira, de sebaj:D! -
Tudnátok rakni képet az eredeti borítóról?
Mert csak ezt ismerem -
Forton #6221 Jaja, csakis a legjobb játékokra érdemes pénzt fektetni. 2000ft-ot max:D -
nem sok játékra érdemes pénzt áldozni, de ez mindenképp kivétel
-
jó akkor nem vagyok rá büszke
nem is jönn le szerintem
sztem megveszem halgatok rátok:) -
majd kinövi -
De legalább ne lennél rá büszke. -
Vlala #6216 Az eredeti csomagolásában nagyon igényes volt, jó nagy Lost Heaven térkép is volt hozzá :) -
én inkább töltöm
a vistával együtt

-
Indigo #6214 Ez is igaz :) -
sajnos igaz, de a játék a dobozban igazi szórakozást nyújt:) -
Indigo #6212 Én ilyen borítóval már nem venném meg... Iszonyatosan gagyik ezek a "zsebpénzbarát" sorozatok. Kicsit illúzióromboló vagy nem is tudom :S -
zsebpénzbarát! -
Nem szabad töltögetni!
http://www.galaxisnet.hu/keres.php?T2=mafia&x=0&y=0 -
Úgy rémlett hogy kér de rosszul emlékeztem
-
Fönt van én most szedtem le (Már megvolt csak eltüntek a lemezeim )