Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy kellett az megcsinálni?
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
kár, hogy nem lehet leülni, hogy lelógassam a lábam...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
😄
Elindítom az exe-t és utána kidob az asztalra!
Codec-et nem rakok már mert nem azon múlik sztem!
Mafia
\CD1
\CD2
\CD3
Így, innen telepítve menni fog.
nemrég akartam ujra elkezdeni a mafiat , de sajnos a telepites soran gondjaim akadtak.. A 2. cd behelyezese utan mindig kifagyott az install - nem tudom , ti talalkoztatok mar effele problemaval?! aztan egy kulfoldi forumon talaltam ra megodlast(felmegoldast) :
-http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?t=12594&highlight=dta- itt-
ezzel a modszerrel elindul a jatek. Tulajdonkeppen atmasolgattam a cdkrol a fontos fajlokat -amiket az install csinalt volna gondolom.
namarmost addig nem is volt baj amig fel nem akartam rakni a v1.2es patchet. mert akkor az a hibauzenet fogad miszerint:
'Registry entry not found! Mafia is not installed. Cannot apply Patch!'
Ami valahol még érthetõ is , mert valoban nem installaltam.(a fenn emlitett okok miatt)
namost micsinaljak?😊
arra gondoltam hogy ha vki akinek fel van installalva elkuldi azt a bizonyos 'registry file'-t vagy mit, akkor ki tudnam belole masolni a szukseges sorokat es ezaltal talan be tudnam csapni az oprendszert ---> ergo talan mukodne a patch..
no , hát egy kicsit bõ lére eresztettem..) jelezzetek vissza , és probaljatok segiteni pls..)
elore is koszi:
Zoli
inkább nem mondok semmit^^
Hát akkor várok,várakozom ! 😄
Töltök le pár játékot és ha akkor se jó akkor viszlát,még jó hogy csak 1500 FT volt a játék nem 10 ezrek!
Mert nekem már 9.0 van!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Kijön a szokásos ien engine ablak csak tiszta fekete!
Van még valami esély vagy használhatatlan a játék?
😞
Hajrá Magyarország!
De elég furi volt az install!
Végigment egy kis vonal és kész!
Semmi extra!Egybõl el is tünt!
:S
Még letöltöttem egy nagy Mega Codeck Pack-ot....de az se segített semmit!
Lécci segítsetek
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Hajrá Magyarország!
De lehet, hogy csak megfelelõ codec kell az introhoz.
nem történik semmi!
PLS HELP mi lehet a gond!
További javaslatot szívesen várok!!
Szóval, aki tud segítsen!! Pls!!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Próbáld meg így, ahogy 12346 (GMI) kolléga leírta elõttem, ha nem megy, akkor írj, kitalálunk valamit.
sajna ebben a kategóriában még mindig nem sikerült igényesebbet kreálnia senkinek.
vlala: nem semmi😊 ilyenekbõl szerencsére kimaradtam😊
az egérnek ugye kettõ darab nagy gombja van. ha a jobb oldalival a menü jött elõ, akkor vajon melyikkel kell rányomni a keresett szövegre? fogós kérdés.
egyébként, ha közvetlenül ott állsz a sofõr ajtaja mellett, akkor ez a roppant bonyolult menürendszer se jön elõ, hanem kapásból beszáll.
egérrel, vagy nyilakkal rámész, enter, vagy lenyomod azt a számjegyet ami ott van
fontos, hogy csak azokba a típusokba tudsz beszállni, amelyeket Ralph vagy Bertone a történetben már megtanított feltörni. Kezdetben még csak az alaptípust, a Bolt T-t tudod nyitni, de ez is nagy móka, 60 felett életveszély 😊, de legalább segít beletanulni a játék nem egyszerû fizikájába. Ha Tommy olyasmit mond, hogy "I never see this lock before, I have no idea to get in", akkor az adott típus még nem köthetõ el. Egy 100%-os mentés sokat segít, ezzel majd' minden autó vihetõ Freeride-ban is (de csak ha megígéred, hogy jó leszel, és végigjátszod a történetet :c) )
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!