Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. hát attól függ mi számít jónak, nagyobb felbontásúak a textúrák de akkor is csúnya <#gonosz1>#gonosz1>
3. de figyelembe véve hogy nem autóversenyes játék, rossz :l
4. kicsit lehet, de akkor sem jobb :l
5. teljes hülyeség<#smile>#smile>
6. ea sux :c
<#smile>#smile>
6.Az autók kinézete maga a SZÉGYEN az EA ezt elszúrta ha a autók-ról van szó és még a történetet is csorták de azért az EA jó pontja hogy nagyon szeretem a Need FOR Speed:carbon-t de az se jobb mint a MAFIA.
Szóval bocsi hogy ezt kell mondjam de a Godfather nem is olyan rossz de azért a MAFIA még mindig MESSZE túlszárnyalja a mai játékokat és amik valaha is lesznek
1.hát eléggé erõszakos ez roszz
2.nagyon jo a grafikája jobb mint a mafia-é
3.az autó vezetése(bár nekem a mafia -é élethübb)de ez jobban át tudja adni a kocsi sebességét.
4.a közelharc is jobb mint a mafiában
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
<#worship>#worship>Mafia<#worship>#worship>
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Az lenne a problémám hogy állandóan kilép a játék nekem a Vidéki Kirándulás résznél azzal az ablakkal hogy a program hibát észlelt ezért leállt.Mitcsináljak??A 2.1-es patchet nem engedi felrakni mert uninstalálni akarja.Mitcsinálhatnék még?
Mi lehet a probléma?(Képet akartam berakni, de ahova feltöltöttem onnan nem engedte a fórum linkelni.)
Keresõbe is keresgéltem de nem igazán találtam ilyen problémát.
A küldetéses részt lehet folytatni valahogy? (már végigmentem benne). Mert a Free Ride-ban el akartam kötni egy olyan kocsit, amit még nem láttam addig, de azt mondta rá, hogy nem ismerem... Itt viszont nincs Ralphy, legalábbis a kapu zárva van a Salieri Bár mögött, tehát Ralphytól nem tudok új autólopási trükköt tanulni. Akkor hogyan kell?
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
kocsikat lophatsz, (olyanokat amiket ralphy megmutatott már) ,fegyvereket meg hobokenben az építkezés mellett vehetsz
Viszont ha kiszállsz az automobilból, és megpengeted a Tommy-gitárt, azzal gyorsabban lehet pénzt szerezni, csak a rendõr meg ne lássa. Keress hosszú fekete kabátos, kalapos emberkéket, ismertetõjegyük, hogy nem ugranak el, ha a járdán száguldozva rájuk dudálsz. 😊
Ez 500$ fejenként.
A kérdésem az, hogy hogyan? Mit kell csinálni hozzá? Nekem azzal kezdi, hogy egy taxiban ülök, úgyhogy nem tudom, hogyan lehet választani a fentiek közül, amit elsoroltál. Rögtön beül hozzám egy utas, és oda kell vinnem, ahova menni akar...
A Free Ride-beli választható városok, autók száma a történet elõrehaladtával nõni fog.
Mitõl lehet az, hogy ha rákattintok az "Intró"-ra vagy az "Új játék"-ra akkor rögtön a prológussal kezd ?? Nagyon szeretem a játék intróját, feltétlen meg akarom nézni, mielõtt újra nekikezdek a játéknak! 😊
Elõre is kösz!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
a többi lehetõség pedig sztem olyasmi hogy gyorshajtásért pénzt kapsz, gengszerek elintézéséért is, de a Free Ride az pont azért Free Ride, mert nem kell csinálni semmit csak mászkálni a városban<#smile>#smile>
A másik, hogy egy csomó lehetõséget kiír, amiket csinálni lehet, de hogyan kezdem el õket? A taxizás az adott, de hogy látok neki a többinek, hol találom ezeket? Vagy egy darabig taxizni kell, és csak utána adja a többit?
Van összefüggés a Free Ride és a küldetéses játék között? Mintha egyszer kiírta volna, hogy az "Extreme Free Ride" választható lett, de mégis szürke maradt a menüben.
A Free Ride menüben csak "Small Town"-t tudom választani. Lesz más is?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(