7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Ugyanez volt a problémám asszem az 1.1essel. Én véletlen igenre kattintottam, és utána pár hónapig nem tudtam mafiázni, mert nem saját cd-ről tettem fel, csak az indító volt meg... -
torrento #6286 Hello! Valaki tudna segiteni abban hogy miert nem tudom az 1.2_eng patchet felrakni? Mindig az jon ki ha rakattintok hogy "uninstall maffia":P
es valaszthatok hogy igen/nem:(
valakinek van otlete hogy mit rontok el? -
köszi -
helo nem tudom hogy tudjátok de készül multiplayer mod a játékhoz.mint a gta-nál.
itt az oldal -
písz^^
volna egy eladó MOMO kormány 25-ért. november 29-ig van rajta még gari. összesen, ha 3 órát volt használva, szal még műanyag szagú, és nem kopott^^
-
Hmmmmmm #6282 nem tudom pontosan de valami warsaw orchestra izééé -
Sziasztok!
Légyszi ha tudjátok akkor mondjátok meg annak a számnak a címét, ami az intró alatt, és a főmenübe megy.
Itt 1 kis segítség: Mafia -
Hmmmmmm #6280 kicsivel tágabb kör szerintem -
hát én nemtom, azzal bétában amiben volt, csak a készítők játszhattak, nem? -
Hmmmmmm #6278 na mi a helyzet megtalálta már valaki a Casinót ? :D -
samhun #6277 Hi
X hónapja néztem a mafia.try.hu -t, akkor még nem volt "új". Akkor még volt valami magyar szinkron az oldalon a Mafia-hoz, de már nem nagyon találom. Megszűnt? -
az első tippem, hogy tisztítsd meg az egeredet... de ha nem ez a gond, akkor nem tudom... talán a beállításoknál valami el lett állítva -
Nincs valakinek egy pontos térképe a versenypályáról? -
cornellred #6274 sziasztok! a segitségeteket szeretném kérni. az a bajom hogy hogy egyszerüen nem tudok nézelődni az egérrel hanem csak forog vele jobbra ballra, de le-fel nem és ha a célzást megnyomom, akkor elkezdi az eget bámulni a csávó és utána ugy is marad. nincs valami ötletetek véletlenül hoyg ezt mivel lehetne orvosolni? köszi:) -
Vlala #6273 Megáll az eszem, tényleg kijött a teljes. Gyorsan ki is próbáltam a buszsofőr-küldetést, nem rossz. (ha nem nyílna a busz ajtaja Shiftre, akkor próbáljatok közelíteni a kereszthez a radaron.)
Viszont a readme fájl szerint csak egyszer lehet körbemenni, ezt is kipróbáltam, másodszorra már senki nem száll fel. Trükk: ki kell menni szépen a városból a géppel, aztán vissza! Helyreáll a rend, új busz lesz az állomáson, és jöhet az újabb kör. Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak... -
Vlala #6272 Hoppáré! Neutral mester szép csendben elkészült az Ikarus moddal? -
erről beszélek^^ -
spy803 #6270 www.realcarfacing.hu KÉSZEN VAN! -
valszeg paraszt vagyok, de nekem ez az új ikarus mod nem akar műxeni. bár nem mernék megesküdni, hogy 1.2-es verziójú maflám van. -
Valóban a numerikus 0 a "kulcs"...:) -
beztos, de a beállítások menüponttal jó rég futottam már össze, így passzolok. -
Vlala #6266 Lehet, hogy én tévedek, nem ma volt... Beállítások-Irányítás-autó (Options-Controls-Car controls)-ban benne van. -
eh, most zavartál össze..:) mer az R normál esetben a rilód - jut eszembe... szal racsingnál már nem tom mivel kell visszatenni az útra a járgányt. akkor valszeg tényleg 0:)
mellesleg valóban nem nehéz a verseny. szokni kell picit. -
Vlala #6264 Alapbeállításként azt hiszem, a numerikus 0-val tudod visszaállítani az autót. Nem nehéz az a verseny, csak nem kell túlnyomni a gázt. -
phasszeg.. meglesed az opsönszben. de valszeg R lesz:c -
phasszeg.. meglesed az opsönszben. de valszeg R lesz:c -
guba2005 #6261 köszi, de melyik gomb az?
-
Kód szerintem nincs, de van egy levágás a pályán. Az első mérési pont után balra van egy lezárt útszakasz, azon menyj végig, és amikor visszaérsz a pályára, megint fordulj balra. Ha jól tudom, akkor a célegyenesben meg kell nyomni azt a gombot, amelyik visszatesz a pályára, és már mentél is egy kört. -
guba2005 #6259 Sziasztok! segítség kellen még csak az 5.pályán vagyok a versenynél, de nemtom megcsinálni.. KÓD kellene köszi -
Vlala #6258 Maximum arról maradhattál le, hogy van egy kutyafejű állampolgár Lost Heavenben... bár a "megvan(megvolt) a kutyafejű" megszólalás nemkem is furcsa, de tudod: rossz, aki rossra gondol. :) -
#6248 :D -
Vlala #6256 Azok a modellek nagyon jók, ide regelek :)
-
ezt az oldalt nem tom ismeritek-e. nagy meglepetésemre most találtam a kedvencek közt..:)
.:PROMAFIA:. -
nemtom... miről?:) -
..lemaradtam valamiről?:D -
Jah, az első a kurvás küldiben volt, ez meg még a taxizásnál. A Freerideozni nem nagyon szoktam, valahogy hamar megunom, hogy csak céltalanul gyilkoljam a gengsztereket. -
Vlala #6251 Küldetés közben?
Nekem még csak Freeride-ban sikerült (egyszer sajnos szintén túl gyorsan)összefutnom vele. -
Az utolsó taxizós küldetés végén, amikor már épp beálltam a parkolóba, akkor láttam meg, úgyhogy nem tudtam közelebbről szemügyre venni. De még mindig kellemesebb találkozás volt, mint az első, akkor ugyanis elütöttem, és bele is halt...:) -
Vlala #6249 Most éppen hol bukkant föl?
-
jeee... megvan a kutyafejű, már másodszorra:):P