7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • nearo
    Ugyanez volt a problémám asszem az 1.1essel. Én véletlen igenre kattintottam, és utána pár hónapig nem tudtam mafiázni, mert nem saját cd-ről tettem fel, csak az indító volt meg...
  • torrento
    Hello! Valaki tudna segiteni abban hogy miert nem tudom az 1.2_eng patchet felrakni? Mindig az jon ki ha rakattintok hogy "uninstall maffia":P
    es valaszthatok hogy igen/nem:(
    valakinek van otlete hogy mit rontok el?
  • cicai
    köszi
  • Bence94
    helo nem tudom hogy tudjátok de készül multiplayer mod a játékhoz.mint a gta-nál.
    itt az oldal
  • 12346
    písz^^

volna egy eladó MOMO kormány 25-ért. november 29-ig van rajta még gari. összesen, ha 3 órát volt használva, szal még műanyag szagú, és nem kopott^^
  • Hmmmmmm
    nem tudom pontosan de valami warsaw orchestra izééé
  • cicai
    Sziasztok!
    Légyszi ha tudjátok akkor mondjátok meg annak a számnak a címét, ami az intró alatt, és a főmenübe megy.
    Itt 1 kis segítség: Mafia
  • Hmmmmmm
    kicsivel tágabb kör szerintem
  • ngcsnet
    hát én nemtom, azzal bétában amiben volt, csak a készítők játszhattak, nem?
  • Hmmmmmm
    na mi a helyzet megtalálta már valaki a Casinót ? :D
  • samhun
    Hi
    X hónapja néztem a mafia.try.hu -t, akkor még nem volt "új". Akkor még volt valami magyar szinkron az oldalon a Mafia-hoz, de már nem nagyon találom. Megszűnt?
  • nearo
    az első tippem, hogy tisztítsd meg az egeredet... de ha nem ez a gond, akkor nem tudom... talán a beállításoknál valami el lett állítva
  • nearo
    Nincs valakinek egy pontos térképe a versenypályáról?
  • cornellred
    sziasztok! a segitségeteket szeretném kérni. az a bajom hogy hogy egyszerüen nem tudok nézelődni az egérrel hanem csak forog vele jobbra ballra, de le-fel nem és ha a célzást megnyomom, akkor elkezdi az eget bámulni a csávó és utána ugy is marad. nincs valami ötletetek véletlenül hoyg ezt mivel lehetne orvosolni? köszi:)
  • Vlala #6273
    Megáll az eszem, tényleg kijött a teljes. Gyorsan ki is próbáltam a buszsofőr-küldetést, nem rossz. (ha nem nyílna a busz ajtaja Shiftre, akkor próbáljatok közelíteni a kereszthez a radaron.)

Viszont a readme fájl szerint csak egyszer lehet körbemenni, ezt is kipróbáltam, másodszorra már senki nem száll fel. Trükk: ki kell menni szépen a városból a géppel, aztán vissza! Helyreáll a rend, új busz lesz az állomáson, és jöhet az újabb kör. Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak...
  • Vlala #6272
    Hoppáré! Neutral mester szép csendben elkészült az Ikarus moddal?
  • 12346
    erről beszélek^^
  • spy803
    www.realcarfacing.hu KÉSZEN VAN!
  • 12346
    valszeg paraszt vagyok, de nekem ez az új ikarus mod nem akar műxeni. bár nem mernék megesküdni, hogy 1.2-es verziójú maflám van.
  • nearo
    Valóban a numerikus 0 a "kulcs"...:)
  • 12346
    beztos, de a beállítások menüponttal jó rég futottam már össze, így passzolok.
  • Vlala #6266
    Lehet, hogy én tévedek, nem ma volt... Beállítások-Irányítás-autó (Options-Controls-Car controls)-ban benne van.
  • 12346
    eh, most zavartál össze..:) mer az R normál esetben a rilód - jut eszembe... szal racsingnál már nem tom mivel kell visszatenni az útra a járgányt. akkor valszeg tényleg 0:)
    mellesleg valóban nem nehéz a verseny. szokni kell picit.
  • Vlala #6264
    Alapbeállításként azt hiszem, a numerikus 0-val tudod visszaállítani az autót. Nem nehéz az a verseny, csak nem kell túlnyomni a gázt.
  • 12346
    phasszeg.. meglesed az opsönszben. de valszeg R lesz:c
  • 12346
    phasszeg.. meglesed az opsönszben. de valszeg R lesz:c
  • guba2005
    köszi, de melyik gomb az?
  • nearo
    Kód szerintem nincs, de van egy levágás a pályán. Az első mérési pont után balra van egy lezárt útszakasz, azon menyj végig, és amikor visszaérsz a pályára, megint fordulj balra. Ha jól tudom, akkor a célegyenesben meg kell nyomni azt a gombot, amelyik visszatesz a pályára, és már mentél is egy kört.
  • guba2005
    Sziasztok! segítség kellen még csak az 5.pályán vagyok a versenynél, de nemtom megcsinálni.. KÓD kellene köszi
  • Vlala #6258
    Maximum arról maradhattál le, hogy van egy kutyafejű állampolgár Lost Heavenben... bár a "megvan(megvolt) a kutyafejű" megszólalás nemkem is furcsa, de tudod: rossz, aki rossra gondol. :)
  • tigeroo
    #6248 :D
  • Vlala #6256
    Azok a modellek nagyon jók, ide regelek :)

• 12346
    ezt az oldalt nem tom ismeritek-e. nagy meglepetésemre most találtam a kedvencek közt..:)

.:PROMAFIA:.
  • nearo
    nemtom... miről?:)
  • tigeroo
    ..lemaradtam valamiről?:D
  • nearo
    Jah, az első a kurvás küldiben volt, ez meg még a taxizásnál. A Freerideozni nem nagyon szoktam, valahogy hamar megunom, hogy csak céltalanul gyilkoljam a gengsztereket.
  • Vlala #6251
    Küldetés közben?

Nekem még csak Freeride-ban sikerült (egyszer sajnos szintén túl gyorsan)összefutnom vele.
  • nearo
    Az utolsó taxizós küldetés végén, amikor már épp beálltam a parkolóba, akkor láttam meg, úgyhogy nem tudtam közelebbről szemügyre venni. De még mindig kellemesebb találkozás volt, mint az első, akkor ugyanis elütöttem, és bele is halt...:)
  • Vlala #6249
    Most éppen hol bukkant föl?

• nearo
    jeee... megvan a kutyafejű, már másodszorra:):P