Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
1. igen az 😊
2. hát attól függ mi számít jónak, nagyobb felbontásúak a textúrák de akkor is csúnya <#gonosz1>
3. de figyelembe véve hogy nem autóversenyes játék, rossz :l
4. kicsit lehet, de akkor sem jobb :l
5. teljes hülyeség<#smile>
6. ea sux :c

<#smile>

köszi amugy az ogg playert
5.a történet egyértelmûen.....(hát az a mafia nyomába se ér)

6.Az autók kinézete maga a SZÉGYEN az EA ezt elszúrta ha a autók-ról van szó és még a történetet is csorták de azért az EA jó pontja hogy nagyon szeretem a Need FOR Speed:carbon-t de az se jobb mint a MAFIA.

Szóval bocsi hogy ezt kell mondjam de a Godfather nem is olyan rossz de azért a MAFIA még mindig MESSZE túlszárnyalja a mai játékokat és amik valaha is lesznek
amugy tényleg bocsi hogy ezt mondom (tudom azt fogjátok mondani huzzak el innen)de csal most néztem meg egy videót a godfather-rõl és
1.hát eléggé erõszakos ez roszz
2.nagyon jo a grafikája jobb mint a mafia-é
3.az autó vezetése(bár nekem a mafia -é élethübb)de ez jobban át tudja adni a kocsi sebességét.
4.a közelharc is jobb mint a mafiában
zorrobomber
<#wow1><#wow1>
<#guluszem1><#guluszem1>
<#worship>Mafia<#worship>

ngcsnet
tudom hogy nem tudja mivel én tudom hogy õ tudja vagyis hogy nem megy!!
nem tudja
amugy tényleg a godfather az a mafia2
ngcsnet
<#idiota>

hát szerintem még sima winamp is le tudja játszani..ne szórakoztassál 😊

érted bocsi
ha ezt értad
ogg
ngcsnet
esetleg elmondod milyen formátum?

nagyon kéne a segítség
Hello! vlki tudja hogy ha már ki extratáltam a mafia zenéit a dataxtratorral akkor mivel tom lejátszani (mert án már mindennel próbáltam)?
12346
akkor már mind2 x. hányd föl újból az egészet. ha meg nem csak ez tré, akkor format. nem nagyon szoktam agyalni a betréüléseken. bár nagyon ritkán van, de ha már vmi xarakszik, akkor már régen mind1.

Fred10
igen és azt szeretném megtudni hogy miért lép ki de mindig ugyanott amikor oda érek a teher autókhoz tölt és töltés közben mindig ugyanott kilép

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

12346
hogy miért lép ki, x. a peccs felrakásnál az eredeti game.exe-t használod?

12346
te durván el vagy tévedve.

ngcsnet
te mirõl beszélsz?:l

Fred10
1.2es patch bocs

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Fred10
Szevasztok!
Az lenne a problémám hogy állandóan kilép a játék nekem a Vidéki Kirándulás résznél azzal az ablakkal hogy a program hibát észlelt ezért leállt.Mitcsináljak??A 2.1-es patchet nem engedi felrakni mert uninstalálni akarja.Mitcsinálhatnék még?

Állitolag az ea fejlesztette tovább a mafia2 és átnevezte gofather-nek de nem übereli a mafiasemmi nem száranyljatúl soha MAFIA:Meeegszereted ecshe reeemeket😊
a godfather a mafia2?NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ugye ez nemigaz?
Ebbõl is látszik, hogy valami fantasztikus dolgot hozott ki ebbõl a játékból a cseh csapat... Ezt a játékot még mindig nem tudták überelni, és gyanítom, hogy nem is fogja semmi, hacsak ki nem jön a második rész (aminek a fejlesztése állítólag totál becsõdölt...).

Nemcso
Igen belinkelték oda, már elég régen (The Godfather: #1938)

12346
sztem anno mintha betették volna oda is😊 legalábbis már láttam sg-n ezt a képet.

ngcsnet
áh, az elõzmények alapján inkább nem tettem oda, elszabadultak volna az indulatok 😄

arty
ezt a godfather topikba kellett volna 😄
(és még a grafika volt a kegkissebb baja)

Forza.

ngcsnet
ezt mindenképp be kellett ide tennem, sry<#smile>

Mást tudsz telepíteni? Azért kérdezem, mert lehet, hogy az InstallShielddel van a a baj. Ha más lazán felmegy, akkor a telepítõ a hibás.

Tom3
Hali, fel akartam rakni a Mafia-t de rögtön az elején amikor kezdené felrakni hiba üzivel kivág.

Mi lehet a probléma?(Képet akartam berakni, de ahova feltöltöttem onnan nem engedte a fórum linkelni.)

Keresõbe is keresgéltem de nem igazán találtam ilyen problémát.
Lehet, hogy nem néztél be elégszer Luca Bertone mûhelyébe. Az egzotikusabb járgányok elkötését õ mutatja meg egy-egy kis szívessségért cserébe. Egy-egy küldetést újratöltve késõbb is lehetõséged van autószerzésre.

"kocsikat lophatsz, (olyanokat amiket ralphy megmutatott már)..."

A küldetéses részt lehet folytatni valahogy? (már végigmentem benne). Mert a Free Ride-ban el akartam kötni egy olyan kocsit, amit még nem láttam addig, de azt mondta rá, hogy nem ismerem... Itt viszont nincs Ralphy, legalábbis a kapu zárva van a Salieri Bár mögött, tehát Ralphytól nem tudok új autólopási trükköt tanulni. Akkor hogyan kell?

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

ngcsnet
nem kell választani, itt nincsenek olyan feladatok, kiszállsz, lövöldözöl, gengszerért $500, autórobbantásért $100, gyorshajtásért (100kmh+?) másodpercenként $100

kocsikat lophatsz, (olyanokat amiket ralphy megmutatott már) ,fegyvereket meg hobokenben az építkezés mellett vehetsz

Alapból taxis vagy, már ha a taxit választottad autódnak.
Viszont ha kiszállsz az automobilból, és megpengeted a Tommy-gitárt, azzal gyorsabban lehet pénzt szerezni, csak a rendõr meg ne lássa. Keress hosszú fekete kabátos, kalapos emberkéket, ismertetõjegyük, hogy nem ugranak el, ha a járdán száguldozva rájuk dudálsz. 😊
Ez 500$ fejenként.

"A Free Ride-ban lehetsz önjelölt maffiózógyilkos, száguldozó, taxis, autó-robbantási szakember..."

A kérdésem az, hogy hogyan? Mit kell csinálni hozzá? Nekem azzal kezdi, hogy egy taxiban ülök, úgyhogy nem tudom, hogyan lehet választani a fentiek közül, amit elsoroltál. Rögtön beül hozzám egy utas, és oda kell vinnem, ahova menni akar...

Az introt külön tudod megnézni, úgy rémlik...

A Free Ride-ban lehetsz önjelölt maffiózógyilkos, száguldozó, taxis, autó-robbantási szakember is, egy-egy dugóba dobott gránát nagyon szép tüzijátékot tud okozni.

A Free Ride-beli választható városok, autók száma a történet elõrehaladtával nõni fog.

Csuhai G
Sziasztok!
Mitõl lehet az, hogy ha rákattintok az "Intró"-ra vagy az "Új játék"-ra akkor rögtön a prológussal kezd ?? Nagyon szeretem a játék intróját, feltétlen meg akarom nézni, mielõtt újra nekikezdek a játéknak! 😊
Elõre is kösz!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ngcsnet
autójavítás, kórház, fegyverek, ezek pénzbe kerülnek.

a többi lehetõség pedig sztem olyasmi hogy gyorshajtásért pénzt kapsz, gengszerek elintézéséért is, de a Free Ride az pont azért Free Ride, mert nem kell csinálni semmit csak mászkálni a városban<#smile>

Ha a "Free Ride"-ot választom, akkor tudok pénzt keresni, de mit lehet vásárolni rajta? Csak az autójavítást fedeztem fel.

A másik, hogy egy csomó lehetõséget kiír, amiket csinálni lehet, de hogyan kezdem el õket? A taxizás az adott, de hogy látok neki a többinek, hol találom ezeket? Vagy egy darabig taxizni kell, és csak utána adja a többit?

Van összefüggés a Free Ride és a küldetéses játék között? Mintha egyszer kiírta volna, hogy az "Extreme Free Ride" választható lett, de mégis szürke maradt a menüben.

A Free Ride menüben csak "Small Town"-t tudom választani. Lesz más is?

Létezik mûködõ NoCD-Fix a játékhoz? Mert én eddig nem találtam. Az 1.0 verzióval játszom.

Nekem a duda hangja szokott eltünni, tehát nem gáz 😄 . Konzol meg nincs a játékban, csak a bétában volt és onnan terjedt az a hír, hogy oda kell beütni a cseteket.

Béla9248
Szerintetek mi a gáz ha néha nincs vmelyik hang? Vmikor csak az enyém vmikor csak a háttér és zene meg ilyenek! És vki elmondaná hogy lehet elõhívni a cheat-konzolt?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

ha nem megy a codec, a K-little codec pack telepítõjében be kell pipálni az indeó codeket is!

nearo
linktplzhtx

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Nem mod, akkor mentem ki a bárból, amikor Ralfi nem adott még kocsit.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Vviikkttoorr
De pls írd már le hogy ezt hogy tudom megcsinálni mert most hirtelen nem ugrik be mire gondolsz!