7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Vviikkttoorr
    :))
  • Stevee
    Yaa akkor kissé eltájoltam, so sorry:P
    Üdv,
  • Vviikkttoorr
    Nem! figyuzzatok! Ez enm egy küldetés! Ez Free Ride mode-ba avn! És asszem ez a testőr fogadós MOD!
  • Vlala #6324
    Várjunk már, most a játék elejéről beszél? Arról, amikor a hídon át kell vinni a fickót? Akkor hatalmas sorry!
  • Stevee
    Nehogy újrarakd! Emlékszem arra a küldetésre, nekemis gondot okozott. A lényege, hogy megadja melyik útvonalon menj el a célhelyre, tehát azokon a pontokon csak át kell haladni, majd vhol lesz egy végleges cél ahol meg is kell állni (talán egy parkoló asszem).
    Üdv,
  • Vlala #6322
    A systemben a taxi_pas fájlra gyanakszom még, de ebben nem vagyok biztos.
  • Vviikkttoorr
    mind1,lényegtelen,mostmár újrarakom az egész gépemet,ugyis ráérek! XD
  • Vviikkttoorr
    Misson mappát nem találtam a könyvtárba!
    ienek vannak!
    people_files
    savegame
    system
    tables
    és ezen kívül sok file! :S
  • Vviikkttoorr
    Köszi szépen! Majd írok mit sikerült csinálnom! :)
  • Vlala #6318
    Nem kell újratelepíteni, a Mafia elég stabil játék ilyen téren. Valamilyen mod lehet, van egy Missions könyvtár a játék mappájában, eben egy Freeride / Scene2.bin fájl. Ez gyakorlatilag a Freeride küldetés,többek között a taxizás adatait tartalmazza. Nevezd át, vagy töröld ki, ha a játék nem találja, akkor a saját tömörített fájljaiból fogja előszedni a Freeride adatait.
  • Vviikkttoorr
    Lenne egy gondom! nem tudom mi történt a game-val de most amikor taxiznék akkor egy csávó elkezd ebszélni hozzám hogy valami bért fizetnek érte és hoyg elvinném e őt! Elvinném csak a közelbe kell. 1-2 sarok de nem történik semmi ha elviszem. A kocsiba marad,és elhagyom a célt akor átugrik egy másikra! Hihetetlen! Emiatt most rakjam újra a játékot ? :S
  • runner78
    Néztem raktak bele ugye a térre panelokat is. :)
    Kár hogy a telefonfülkében nem régi a készülék, meg a metron a térkép is uj...de igy is jó.

Jó lenne egy részét lemodellezni Budapestnek...ugy lenne nagyon atom...
  • runner78
    Nagyon állat az Ikarusz mod. Gratula a készitőknek.
    Mondjuk nem tudok beszálni semmibe. Csak ami éppen aktuális.
    Free modban sem, elmentem metroval :)
    Az ikarusz busz vezetés viszont nagyon jó lett. Poén.
  • szavulyzsolt
    ok, nagyon szépen köszönöm
  • Stevee
    Ilyen már velem is volt, nekem spec azért mert tönkrement az 1. cdm. Mióta beszereztem egy újat azóta nincs gond.
    üdv,
  • Stevee
    Itt megtalálod.
    Üdv,
  • szavulyzsolt
    hello. abban az esetben, ha nincs penzem, hogy megvegyem a jatekot eredetiben, valaki megmondana, hogy honnan tudnam letolteni? elore is kosz
  • Wasse 1
    Sziasztok!Remélem most tudtok válaszolni:)
    Az a gondom,hogy telepítésnél az a1.dta a lenti töltésen,és utána nem tölt,de nem fagy le.Mi lehet a baja?
    PLS,SEGÍTSETEK!
  • Zsolti9014
    értem, de azért remélem hogy a 128 megás videokártya még megteszi neki, mert amikor kijött a játék még a 64-esek voltak igazán elterjedve.
    köszi
  • Vlala #6308
    Nem kell kibontania. A módosított rwdata fájl annyit tesz, hogy először a játék könyvtárában keresi az autók adatait, ha valamit nem talált meg, akkor mászik bele a .dta-kba. Ettől nem kellene, hogy akadjon, bár vannak olyan modellek, amelyek az eredeti autók poligonszámának tízszeresével rendelkeznek, és igencsak efladják a leckét a videokártyának.
  • Zsolti9014
    csak azért kérdem, mert ha külön addon autókat teszek be, ugye kibontja a játék fájljait és élvezhetetlenül akad.
  • Vlala #6306
    Nem nagyon, bár ez erősen gépfüggő. Nincs sokkal nagyobb gépigénye, mint az eredeti Mafiának.
  • Zsolti9014
    valaki próbálta már a russian modot? mennyire szaggat?
  • joebacsi
    "de minden egyes játéknál elég gáz lenne elvonatozni oda"
    pedig ebben a játékban még az is fíling, emlékszem annó voltam olyan elvetemült, hogy egy egész délutánt elvonatozgattam-villamosoztam a városban csak úgy :D
    Mafia rox :)
    (godfather meg rohadjon meg, gondolom nagyrészt miatta nem lett mafia2 :( )
  • zoszt
    1.2-es patch kell, van hozzá "Drunk" féle crack. A hanghoz meg valószínű a hardveres gyorsítást kell visszavenni.
  • Vlala #6302
    Ha mond valamit, akkor valószínűleg ezt.
  • dbb
    Köszi a segitséget, de nem tudom mit mondd mivel ilyen vékony nyivákoló hanggal mondja:)Egyébként az gond ha nincs fennt a 1.2patch?mivel ha felteszem nem tudom crackelni az alap crackel.
  • Vlala #6300
    Egyáltalán nem tudsz beszállni, vagy csak az "I never saw this lock before. I don't know how to get in" kommentárral?

Ha az utóbbi, akkor valószínűleg nem vitted végig a küldetéseket. Gondolom, nem akarsz vele sokat tökölni, és Ikarus moddal egy kicsit horror is végigjátszani, inkább tölts le egy 100% save game-et a MAfia Hungary HQ-ról.
  • dbb
    Megvan leszedtem de van egy furcsa dolog az hogy nem tudok beszállni semmilyen kocsiba csak ugy mond Tömegközlekedési eszközzel tudok eljutni a garázshoz de a buszba beenged szállni ami ott ál de minden egyes játéknál elég gáz lenne elvonatozni oda.mi lehet a gond?
  • Vlala #6298
    A legújabbat szedd le, az 55 megásat. A buszgarázst jelölni fogja a térkép, Morello bárja környékén van.
  • torrento
    thx sikerult!
    bar egy kicsit maskepp, de megvolt:)
  • dbb
    Még az lenne a kérdésem hogy melyik a Ikarus modot szedjem le a 99mb vagy a 55mb?és még az hogy ha letöltöm a modot hol tudok majd buszt vezetni vagyis hol találom a garázst?előre is kösz
  • Vlala #6295
    Sajna ilyet nem ismerek. :(
  • dbb
    Szevasztok,lehet egy hülye kérdés de létezik olyan mod amiben vezethetjük a metrókat?előre is kösz
  • Vlala #6293
    Kell ilyen is. Ha csak "ölj meg mindenkit" alapon végig kelleen rohanni a pályákon, elvenné a varázsát. Egy kis verseny, egy kis lopakodás, a maffiózók élete sem csak a Tommy-gitár pengetéséből áll. :)

Annak a küldetésnek van egy elegáns megoldása. Inkább spoilerbe írom, nem szeretnék poéngyilkos lenni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Balra a szobor mögé el tudod bújtatni Salvatorét, majd az őrt Baseball-ütővel hátulról, egy nagy ütéssel álomba ringatod. Ezután kimész a sövény mellett a kert bal szélére, az elektromos dobozhoz, és lekapcsolod a kerti villanyt. Ezután már csak egy őr fog odajönni, megnézni, miért van sötét - ismertesd vele is a baseballütő szakszerű használatát. A sötét kerten már középen is végig tudsz menni, egyedül a házinénivel kell vigyáznod, szerencsére messziről világít a ruhája :)
  • torrento
    ez a lopakodos kuldetes (amikor dokumentumokat kell megszerezni egy hazbol) telleg ilyen fassag vagy csak az 1.0 miatt bugos es szar ?
    nem ertem minek kell egy nemlopakodos jatekban lopakodast eroltetni...amatorok :P
  • Casper007
    Negyedszerre is belekezdtem a játékba. Elég rég nem játszottam vele, de most már ideje volt újra elővenni. Még egy cikk megírására is vetemedtem a pclife felhívására. Majd meglátjuk.
  • nearo
    nem tudom, hogy van e megoldás, azóta az 1.0val játszok, nekem nincs vele semmi bajom
  • feamatar
    anno nekem a kedvencem az volt amikor egyik questben követni kellett a kocsit; már hosszú percek óta követem és semmi; gondolom ki lövöm sofőrt; semmi quest faild a könyvelő csak ül a hátsóülésen; azt is kinyírom; de nem halt meg; erre kocsival arrábhajtottam az me lógott levegőben; meg amikor a végén Pauli nem akart meghalni csak futott az oszlopnak...
    de szerencsére visszatöltés utén mentek
  • torrento
    es van ennek valamilyen megoldasa? mert az 1.0as verzio az annyira bugos hogy par eve amikor kijott es jatszottam vele nem tudtam 1 kuldetesen tovabbjutni, mert a hulye paulie sciptje nem indult el es elb***ta a save-emet. nem sok kedvem van ugyanezekkel megkuzdeni, most hogy felraktma ujbol.