Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Mi még élünk...
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Az alábbi hírt kérem mindenki olvassa el nagyon figyelmesen. Igen, köze van a Mafiához. Helyesebben a Mafia 2-höz. 😊
Más:
Nem tudtok egy olyan módosítást a játékhoz, amely picit fentebb javítaná a grafikát? Olyanra gondolok, mint ami az Operation Flashpoint-nál volt, hogy az ügyes rajongók a játék grafikus motorját tartalmazó fájlocskát teletûzdelték DX9-es, Pixel Shader, és HDR effektekkel. Egyébként nincs nekem semmi bajom a Mafia grafikájával, mert még most is szép és hangulatos, csak már ezt látom 3 éve, és szeretném ha picit fullosabb lenne.
Szerk.: és így bejutsz a kígyófejbe.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amugy hol lenne??CSak ennyit kérdezek
PLS??
lenne egy kis problémám a Mafia játék nem indul el belép fekete képernyõ és kilép valamikor elindul és tudok jáccani vagy kilép játék közben help please semmi hibát nem ir ki és ötletem sincs.
A gépem: P4 2GHZ,20GB+80GB vinyok, Geforce mx440 videokari, 768MBram
Lécci segítsetek
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Hajrá Magyarország!
Nagy kedvencem ez a játék ,de nekem piszok nehéz volt. Annyi baj legyne, itt vannakaz ünepek, ré érek ,,kínlódni" meg idekeskedni a világ legjobb gengszter játékával!
<#gun>#gun> <#wilting>#wilting>
a #6049-es számú hsz-odat meg nem gondoltad komolyan, köszi^^