Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Gameport, asszem. A régi hangkártyámmal mûködött, csak az már tönkrement.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Milyen kormányod van? USB, gameport, esetleg PS-hez való?

nearo
Hát.. lehet, hogy kormánnyal tényleg jobb. Van is kormányom, csak nem tudom hova bedugni, egyszerûen nincs olyan csatlakozó, amibe bemenne.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Egyszer az autó mögé beálltam a Ford T-mmel, mielõtt a bácsi bezárta volna az ajtót, és visszagyalogoltam a városba az elsõ autóig. Ezeknek az se tûnt fel, hogy valaki otthagyott egy autót.

Nekem elsõre, még billentyûzettel nagy hajtépés volt a verseny, egyszer tudtam megnyerni, akkor is mákból, mert a két elõttem lévõ összeakadt az ötödik körben. Utána megszokva az irányítást, átállva kormányra sokkal nagyobb móka.

nearo
Ja, és természetesen nem csaltam le a pályát.

nearo
Ááá... ez így nagyon lol volt... a verseny elején fél perccel a többiek után indultam, a kör végére 6. lettem, a következõ kör végén már második voltam, és utána végigvezettem a versenyt. A második helyezett 23,263 másodperccel jött utánam. Legjobb köridõ: 1:25,815 (rekord: 1:25,770). Legközelebb egy percet adok nekik...

nearo
A Fairplay c. küldetésben miért nem tûnik fel senkinek se, hogy az éjszaka folyamán megfordult az autó?

Még csak béta, nincs kész.

Helosztok. Tényleg jó az ikarus mod. Én a villamosból nem tok kiszállni, vagy csak nagyon nehezen, mer mindig kiesek a pályáról. A metró meg kicsit érdekesen fordul 😄

Ati

Kipróbáltam az Ikarus modot, nagy királyság. Béta lévén vannak még benne apróbb kellemetlenségek, egyszer kiestem a villamosból 😊, de mindent feledtet az érzés, amikor egy 260-as helyijárattal végigcsörtetsz a városon, Trabik, Ladák, Skoda MB1000-esek és púpos Wartburgok között. 😊

Teflon Mike
kössz

Teflon Mike
oké köszi szépen

nearo
ez pedig valószínûleg a city bars mod lehet... linket nem tudok

nearo
csak free ride extreme-ben mûködik

Attila56
azt már próbáltam.A menükbe már lehet látni az újj autókat.De mikor játszok vele akkor ne 😞
Egyébként nem értem hogy csináljuk újj exét........meg ezeket :S
Régen tudtam.már nem megy :S A többi módot sikerült berakni,mint a belsõ nézet,szebb ég,stb.......

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

<#eljen> Asszem' elõkeresem a cd-ket. 😊
(...huh az alapot anno hányszor végigjátszottam, isteni játék.)

ngcsnet
létrehoz valahol egy új exét, mm~~ neve van, launcher ablak, és ki tudod választani hogy az alap vagy a modern mod induljon el

Attila56
Modern Modot hogy kell elinditani??Mármint tom...csak nem használja.....úgyanugy az alapjáték megy 😞

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Teflon Mike
és melyik volt az a mód amivel csomó uj dolog volt eléárhetõ pl be lehettett menni salieri boltjába meg más boltba is... és exe-s volt nem data uzés volt

Teflon Mike
én nem találtam meg a tigris fejet oda megyek ahhoz a köcsög bóthoz nyomom neki a jobb egér klikket de nem történi semmi még a felkiáltó jel sincs ott PLS help 😄

Attila56
1.1-es,1.2,1.3 patch kéne.Linket tudtok adni mindháromhoz??Mert a lejebbi linkek nem mükszenek

12346
hû. ahogy nézem, a legelsõ verzió óta belekerült még 1-2 cucc..😊 asszem kipróba.

Oops...

Köszönöm a visszajelzést, most már mûködik.

Szia!

A Neutral oldalának linkjét kérlek javítsd ki.

Megkaptuk Neutraltól az engedélyt az oldala linkjének közzétételéhez. Ha lesz egy kis idõm, összeütök valami designosabb bannert.

12346
én nem tudtam mire vélni, de legalább nagy foga volt^^

Én mindig macskának néztem 😄

nearo
Hát... nekem még mindig kígyófej, de mindegy😊

Nagyon igényes munka!
Este írok Neutralnak, megkérdezem, kitehetem-e az oldala linkjét a bannerbe. Valami designosabb banner már úgyis kellene.

ngcsnet
www.realcarfacing.hu

Attila56
tök jó.Hol lehet letölteni? 😊

ngcsnet
neutral magyar modja :p<#eljen>

Attila56
Jah télleg elis felejtettem ezt a progit 😊
Köszi

Kell hozzá egy Mafia dataXtraxtor nevû program. Elsõ indításkor rákérdez, hogy módosíthat-e egy .dat fájlt, engedd meg neki. Nyugi, csak annyit változtat, hogy a játék elõször nem a tömörített fájlokban, hanem a játék fõkönyvtárában keresi az autókat.

Ezek után a beteendõ (de szép szó) autó 'maps', és 'models' könyvtárát be kell másolni a játék alapkönyvtárába, és elindítás után már az új járgány fog megjelenni.

Attila56
Sziasztok.Tudtok olyan oldalt ahol elvan magyarázva magyarul hogy kell betenni az autókat,meg stb....-t?Vagy elmondjátok ti??(régen játszottam vele,és tudtam,de már elfelejtettem :S 😞
Kérlek segítsetek

Már a PC Guru is Mafia 2-õt remél.

Bár õk nem olyan nyíltan fogalmaznak, mint a Hardwired, hanem csak a cikkíró kívánságát fejezi ki. De mindenesetre én már annak is örülök hogy szerepel a cikkben a Mafia 2 szócska.

Már engem is kezd érdekelni, hogy mi lehet az a szupertitkos project, amin a volt Plastic Reality-s tagokkal közösen dolgozik a z Illusion Softworks, és biztosan lehet tudni, hogy ez a project nem az új készülõ H&D2 kiegészítõ és nem is a szintén készülõ Enemy in sight nevû OFP klón.

Egy 2005.11.22.-ei hír az Illusion Softworks honlapjáról:

" 22.11.2005 :: Press Release
Illusion Softworks and PTERODON have joined forces to create a brand new, action packed, First Person Shooter IP for the Next Generation Consoles and PC."

Ezek szerint az Illusion Softworks már 2005.11.22.-én dolgozott a Pterodon csapattal (Vietcong 1-2) egy akció orientált, belsõnézetes játékon.

Felmerül a kérdés:
a.) A volt Plastic reality-s tagok szintén ebbe a projectbe szálltak bele, és ez a 3 fejlesztõstúdió közösen dolgozik egy új FPS-en, amely feltehetõleg nem a Mafia (hacsak a Mafia 2 nem lesz FPS).

b.) A Digital Illusions már a 4. projecten dolgozik, de ennél már a Plastic Reality is besegít. Reméljük ez lesz a Mafia 2.

Jó ötlet, úgysincs bannerünk. 😊

ohh köszönöm 😊

Amugymwg gyerzek még a klubbombaha kérhetem hogy akinek csak vn myvipje lépjen be cime: MAFIA:city of the lost heaven please minnél többben kösz.
mindennap kaptok egy képet😊
garam93
www.realcarfacing.hu
Ez egy jóoldal.Én is innen szedtem le az ikarus modot.Ajánlom figyelmedbe.Csak kell hozzá egy kitömörítõ progi is.

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

Keresgettem magyar kiegészítõket a Mafiához ( pl: autó buszok stb... ) de nem találtam semmit valaki aki hud segíteni !!!!! :s HELP <#rinya><#nemtudom>

garam93
De hova kell másolni és megnyitni?Mert én a mafia mappában is és egy másik helyen is próbáltam, de kiírta, h registry entry not found. meg blablabla.Nem tudja vki h ez mért van?

HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!

garam93
Köszi!

Igen, ezt láttam... találatot kapott a szerver 😊

ngcsnet
ugyanaz mint a többi uw-s oldallal :C

"A honlapunk szerver szolgáltatója (Ultraweb) elromlott, ezért a honlap jelenleg nem elérhetõ."

Itt van.

Mi lett a magyar Mafia hq-val?