7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • Brash
    Ez nagyon jó. :)
  • tomas10
    de én is
  • ngcsnet
    te nem?
  • tomas10
    örülni fogtok ha igaz
  • Vlala #6363
    Nekem rajta volt néhány mod, és nem akart működni. Kénytelen voltam visszaalakítani az eredeti játékká, mert valami oknáál fogva nálam is kilépdelt.
  • nearo
    csináld meg újra az egyel előtte levő küldit... nekem működött
  • Atys91
    Most akkor mit kell csinálni hogy ne lépjen ki?De az is fura hogy eddig semmi baj nem volt csak a vidéki kirándulásnál ami a 9. küldetés,ekkor jut eszébe hogy kilépek...
    Mit kell tenni???
    HELP!!!
  • spy803
    Ahogy nézem sok embernek problémát okoz a játék futtatása. Holott régebben ment. A hiba forrása az új VGA driverben rejlik. Biza, a hardvergyártók a régi játékokkal már nem tesztelik a szoftvereket, így lehet összeférhetetlenség. Nem csak a Mafia ilyen. A Train Simulator már a 6.1es ATi diver óta nem képes rendesen működni. Megoldás: visszatérni egy régebbi meghajtóra.
  • Atys91
    Nekem is egy olyan problémám akadt mikor a Vidéki Kirándulásnál mennem kell a teherautóért egyszer csak kilép, minden hibaüzenet nélkül.
    Miért van ez?
  • Brash
    Igen, sokaknak van ilyen problémája. Tölts le esetleg másik verziót ha tudsz.
  • benkoszabi
    sziasztok!
    Egy problémával szeretnék hozzátok fordulni....
    A játékot kb. 2 éve már végigvittem, ugyanezen a gépen...és msot ujra nekiláttam...feltettem hozzá huenkoenig magyarositását, majd uj játékba kedztem. A probléma már rögtön az első pályán jelentkezett, amikoris ,minden szó nélkül kilépett a wondows-ba. most már egyáltalán be sem tudok lépni a pályára, hanem töltés közben lép ki. Sokatoknak van gondja ezzel látom..de mégsem értem hogy mi lehet a baj:S - feltelepitettem ujr,a és ugy se jó...lehet hogy vmi a gépemmel nem jó, a vinyóra gondoltam, csak 6 giga szabad helyem van, lehet ez a probléma ok?
    A másik gondom meg az, hogy amikor Uninstallálni akarom, rákattintok az uninstall ikonra, és semmi, kilép belőle:S - manuálisan jobb klikk töröl módszerrel kell törölnöm a sajtágépről meg a starmenűből...másnak is ilyen?
    A harmadik probléma meg hogy a patch nem megy fel rá, kiirja hogy "mafia registry not founded, mafia is not installed" - vagy vmi iylesmi...:S
    Jó lenne ha valaki tudna megoldást/választ erre a 3 dologra.
    köszi, sziasztok
  • Vlala #6356
    Az eredeti (moddolatlan) Mafiában sem szaladgál az úton a teljes paletta... A történet során szépen elfogynak a régia autók, '33-38 körül Bolt (Ford) T és A modelleket már nem nagyyon látsz. (Illetve egyszer, a hotel ablakán kinézve tele van a város bordó Ford T-kkel, érdekes, hogy a forgalomban nem szerepel ebben a színben.)
  • 12346
    értelemszerűen nem lehet belezsúfolni az összes buszt, az összes textúrával, mert akkor csak azok járkálnának:c meg minek is annyi^^
  • stien
    Oké köszi a választ, bár amikor kimegyek a városból még annyi jármű sincs, de mindegy, így is nagyon jó :)
  • zoszt
    Emlékeim szerint nem rontottál el semmit. Gondolom a megnövekedett gépigény miatt döntött így a Neutral. Ha kimész a városból talán valamennyire színesedik a kép.
  • stien
    Sziasztok! Az a problémám lenne az Ikarus modban, hogy nem mindegyik járművel találkozom a forgalomban, mint Pl.: Az Ikraus 66-os buszok vagy az Ikarus 260-ból csak az egyik textúrájú busz stb... stb... Lehet hogy a telepítésnél rontottam el valamit, aki tud kérem segítsen! Válaszokat előre is köszönöm! Üdvözlettel Gábor!
  • Vlala #6351
    Nekem ilyen jellegű problémám nem volt a magyarítással, hülyeséget nem akarok mondani. Ha gondolod, megkérdezhetem a magyarítások készítőit, hogy mitől lehet ez.

(talán a Mafia \ tables \ Carindex.dat és Carcyclopedia.dat lehet a bibis, helyezd ki ezt a két fájltvalahova.)
  • dzsozefo
    bocsi elnéztem 1 forditás 2x irtam be :)
  • dzsozefo
    A fordítás ingyenesen terjeszthetö, de kizárólag a nevem (Hunnenkoenig) és az Email címem ([email protected]), valamint a honlap (http://honositasok.com/mafia.html) feltüntetésével együtt.

MAFIA MAGYAR FORDÍTÁS LICENCSZERZŐDÉS
    -------------------------------------BY STAFLER

Ezzel a kettővel probáltam
  • dzsozefo
    A fordítás ingyenesen terjeszthetö, de kizárólag a nevem (Hunnenkoenig) és az Email címem ([email protected]), valamint a honlap (http://honositasok.com/mafia.html) feltüntetésével együtt.

Ezzel a kettővel probáltam
  • Vlala #6347
    Milyen magyarosítást használsz?
  • dzsozefo
    tiszta gáz, felraktam megint angol sima verzióval kinyitja magyarositással nem igazán megy mi a gáz? :(
  • dzsozefo
    Hello, újra felraktam nosztalgiaként - pénzbehajtós küldetés kb 2-4. nem tudok a FORD ba beszálni amit megmutat a dadogos gyerek... I never saw this lock before. I don't know how to get in és nem nyitja ki! vagy melyik bill. lenne ami nyitja + kiirja megtanultam ellopni de mégse :S semmilyen mód nincs fent illetve patch sima alap mafia
  • Fat cat
    eredetit
  • Vlala #6343
    Az eredetit kéred, vagy a moddoltat?
  • Fat cat
    Hello!lécci küldje valaki el az rw_data.dll nevű fájlt,előre is köszi
    e-mail:[email protected]
  • Brash
    Megtaláltam, megpróbálom, ha nem megy mostmár hagyom a fenébe. Régen pedig ment a játék simán... :(
  • Brash
    Mégsem oldódott meg, már elindul, leszedtem egy Fixed Exe-t, de ugyan úgy kilép. Én is olvasom, hogy ez a "Drunk" ez működik, csak nem találom az a baj.
  • zoszt
    Drunk-féle Mafia v1.2 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE #1-ről én már hallottam hogy működik.Itt láttam is.
  • Brash
    Lehet megoldódott... kössz a segítséget.
  • Brash
    Játék hivatalos honlapján is fent van a patch... De most nem értem, én nem találok külön cracket a patchez, hiába keresek.
  • Vlala #6336
    Szerintem tutira veheted, hogy nem a játék készítője adta ki. :)
  • Brash
    A patchez is kell valami külön crack?
  • Brash
    Ami a CD-n rajta van... Mind a 3 CD-n...
  • Vlala #6333
    Gyári crack? Az milyen?
  • nearo
    Sajnálom, de fogalmam sincs, hogy mi baja lehet...
  • Brash
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám, hogy a játék az egyik küldetésnél kilép. A Vidéki Kirándulásnál mikor mennem kell a teherautóért egyszer csak kilép, minden hibaüzenet nélkül. Nincs fent patch. Tenni akartam fel hátha javítja. Leszedtem elvileg az 1.2-est ami telepítésnél már 1.3... tenném fel erre nem látja a játékot, szerinte nincs telepítve. Letörlöm, felteszem újra, na így már látja. Felteszem a patchet, inditanám a játékot, de az "Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application" üzenetet dob és semmi. Ha crackelem a gyári crackel akkor meg reménytelen mert invalid... Valaki valami megoldást tud esetleg? :(
  • nearo
    Hol lehet beállítani a dead zone-t?
    [KORMÁNNYAL JÁTSZIK]
  • Vviikkttoorr
    oké! Köszi szépen! De mostmár újraraktam a játékot! Azért köszi az eddigi segítséget!
    További szépt napot!
  • Vlala #6328
    Akkor tényleg nézd meg a System könyvtárban a taxi.pas fájlt. Először csak nevezd át valamire, pl 123.456-ra, és indítsd el úgy a játékot.