Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nekem elsõre, még billentyûzettel nagy hajtépés volt a verseny, egyszer tudtam megnyerni, akkor is mákból, mert a két elõttem lévõ összeakadt az ötödik körben. Utána megszokva az irányítást, átállva kormányra sokkal nagyobb móka.
Ati
Egyébként nem értem hogy csináljuk újj exét........meg ezeket :S
Régen tudtam.már nem megy :S A többi módot sikerült berakni,mint a belsõ nézet,szebb ég,stb.......
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
(...huh az alapot anno hányszor végigjátszottam, isteni játék.)
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Köszönöm a visszajelzést, most már mûködik.
A Neutral oldalának linkjét kérlek javítsd ki.
Este írok Neutralnak, megkérdezem, kitehetem-e az oldala linkjét a bannerbe. Valami designosabb banner már úgyis kellene.
Köszi
Ezek után a beteendõ (de szép szó) autó 'maps', és 'models' könyvtárát be kell másolni a játék alapkönyvtárába, és elindítás után már az új járgány fog megjelenni.
Kérlek segítsetek
Bár õk nem olyan nyíltan fogalmaznak, mint a Hardwired, hanem csak a cikkíró kívánságát fejezi ki. De mindenesetre én már annak is örülök hogy szerepel a cikkben a Mafia 2 szócska.
Már engem is kezd érdekelni, hogy mi lehet az a szupertitkos project, amin a volt Plastic Reality-s tagokkal közösen dolgozik a z Illusion Softworks, és biztosan lehet tudni, hogy ez a project nem az új készülõ H&D2 kiegészítõ és nem is a szintén készülõ Enemy in sight nevû OFP klón.
Egy 2005.11.22.-ei hír az Illusion Softworks honlapjáról:
" 22.11.2005 :: Press Release
Illusion Softworks and PTERODON have joined forces to create a brand new, action packed, First Person Shooter IP for the Next Generation Consoles and PC."
Ezek szerint az Illusion Softworks már 2005.11.22.-én dolgozott a Pterodon csapattal (Vietcong 1-2) egy akció orientált, belsõnézetes játékon.
Felmerül a kérdés:
a.) A volt Plastic reality-s tagok szintén ebbe a projectbe szálltak bele, és ez a 3 fejlesztõstúdió közösen dolgozik egy új FPS-en, amely feltehetõleg nem a Mafia (hacsak a Mafia 2 nem lesz FPS).
b.) A Digital Illusions már a 4. projecten dolgozik, de ennél már a Plastic Reality is besegít. Reméljük ez lesz a Mafia 2.
Ez egy jóoldal.Én is innen szedtem le az ikarus modot.Ajánlom figyelmedbe.Csak kell hozzá egy kitömörítõ progi is.
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
"A honlapunk szerver szolgáltatója (Ultraweb) elromlott, ezért a honlap jelenleg nem elérhetõ."