Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torrenten próbáld, már nagyon rég nem láttam...

Végülis 2002-es játék, a megvásárlása sem nagy tétel.

Olcsóvér
csá att szeretném megtudni hogy honnan lehet leszedni a mafiát
help pls<#help>

Acer Aspire one

Miféle verzió az, ami serialt kér? 😊

ngcsnet
<#idiota>

Picar77
Ja oké köszi

()() (^^)

Nekem az eredeti játékom sem kér serialt...

Picar77
Valaki tudna hozzá adni egy serialt?
Elõre is köszi

()() (^^)

12346
ez a prg alap

csgery
Hi mindenki!!
Nem tudom, volt-e már ez belinkelve, de ajánlom ezt a progit mindenkinek. Segítségével a játékból kiszedhetjük a zenéket, animációkat, és haggokat is.
Üdv!

Úgy döntöttem hogy újra végignyomom a játékot, de amikor megy a bejátszás (ún. "mozi") akkor ugyan a felirat ott van, mert bekapcsoltam, de egyik szereplõnek a hangját se hallani, de amikor már rendesen játékban vagyok, és aközben van valami duma, azt hallani. Pedig beállításoknál az összes hang maxon van. Tudtok segíteni?
12346
ez a modern mod változott vmit az elmúlt években? anno az elsõ publikált változatot nem sokáig hagytam meg. talán volt hozzá egy javítás is, de ettõl függetlenül nem jött be. inkább én rakosgattam be ezt-azt, ha olyanom volt.

Picar77
Hát ...
Vannak elõnyei meg hátrányai is.
Hátrány van benne egy jó pár bug + videókban kilognak az autokból félig.
Elõny sokkal szebb kocsik kerülnek bele.
Összeségében nekem tetszik

()() (^^)

És az jobb mint az eredeti?
Picar77
Megvan én szeretem 😄

()() (^^)

ngcsnet
megvolt, próbáltam, csak aztán újra lett telepítve
elég sokáig azzal játszottam (ofkoz miután végigjátszottam, de az már sok éve volt)

Császtok én még ezen a fórumon új vagyok vagyis a Mafia........Valakinek +van a Modern mód?
Szerintetek ez mi akart lenni? 😊

Hát nem is tudom...
Nekem a modern mod volt meg, de le is tötöltem rögtön, mert sajnos az autók fizikáját nem cserélték ki, és nagyon gyengén kanyarodtak a kocsik, ezért maradtam az eredeti verziónál

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

egészen pontossan honnan kell ezt leszedni és hogyan kell beletenni a gammába?

ha nem lenne gond akkor felvehetnél msnre mert ott könnyebben elmagyarézható a dolog: [email protected] a címem!

Elõre is köszönöm!
zoli122
...
;::::;
;::::; :;
;:::::' :;
;:::::; ;.
,:::::' ; OOO\
::::::; ; OOOOO\
;:::::; ; OOOOOOOO
,;::::::; ;' / OOOOOOO
;::::::::: . ,,,;. / / DOOOOOO
.';:::::::::::::::::;, / / DOOOO
,::::::;::::::;;;;::::;, / / DOOO
; :::::: '::::::;;;::::: ,#/ / DOOO
: ::::::: ;::::::;;::: ;::# / DOOO
:: ::::::: ;:::::::: ;::::# / DOO
: ::::::: ;:::::: ;::::::#/ DOO
::: ::::::: ;; ;:::::::::## OO
:::: ::::::: ;::::::::;:::# OO
::::: ::::::::::::;' :;::# O
::::: ::::::::;' / / :#
:::::: :::::;' / / #

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Nincs szinkron, elkezdték de nem fejezték be. Régebben volt egy demó, de az sem volt túl jó...

Charly
Sziasztok megvan valakinek a szinkron a mafiához vagy elkérhetném valakitõl

Rosszul tudtam, sorry.

Tedd fel a peccset és kezelni fogja! Nem a játék öregsége, 2002-ben már régen elterjedtek az 5.1-es hangcuccok.

Nem egy mai játék, igazából nem is tudom, hogy kellene-e kezelnie.

CheAteR88
nemkezeli le értelmesen az 5.1-et-.-
mé van ez?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
ki a kiaó?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

nearo
A kórháznál... a legészakibb híd (Terranova bridge) New Ark felõli végénél van a kórház.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Brankley
hol találni korházat? 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Újabb poén-kalamajka a Classic mod körül:
A bankos küldetésnél Paulie egyszerûen nem tud leszállni a vonatról. A vonat modelljének törlése után (fájlnévvel hadd maradjak adósotok, tegnap már nem volt kedvem szórakozni vele) visszaáll az eredeti, amellyel megoldódik a probléma.

oké most másolom be.köszönöm a segitséget
Most a modban szereplõ maps, models, missions mappákat másold be a játék könyvtárába, és indítsd el a játékot.

ok letöltöttem és bemásoltam aztán felül irtam és most mit csináljak :?
ngcsnet
"All download slots assigned to your country (Hungary) are currently in use. Please try again in a few hours or install the Megaupload Toolbar for immediate access - with the toolbar installed, there are no more slot limitations for you!"

õ és itt mit töltsek a megaupload-ot ?
mert azt leöltöttem
Azt hiszem, Neutral adta a modhoz, de ha mégsem, akkor feltltöttem ide.

Ha nem indulna a letöltés, akkor valószínûleg foglaltak a csatornák, kicsit késõbb próbálkozz.

és hol találok ilyen dll-cuccost ?
Egyszerûen a játék fõkönyvtárába.

A Mafia moddolása abból áll, hogy egy módosított rw_data.dll-lel felülírod az eredetit, ezzel a játék elõször a fõkönyvtár models, maps, etc. könyvtárában fogja keresni az autók, pályák, ruhák adatait, és csak aztán a tömörített mappában. Ezután azt apkolsz be - veszel ki belõle, amit akarsz, biztonsági másolat sem kell, mert a tömörített mappákban megmarad az eredeti.

hova kell a ikarus modot bemásolni ::?
vagytok ?
hát abban is segithetnétek hogy felszeretném tenni de nem tom a ikarus modot mert nem tom h hova tömöritsema gyök-az ahova a mafiát telepitettem ?
12346
?

sziasztok én nagyon uj vok a maffiában vki segithetne felfedezni
A mod egy picit belenyúl a történetbe is, így néhány eddig ismeretlen ténykedés történik: a város tele van maffiózóautókkal küldetések közben is, a Salieri bárra néha rátörnek a maffiózók, néhány húzósabb lövöldözéshez társakat kapsz, többek között a You lucky bastard és az Ordenary routine küldetésben. Most a bankrablásnál tartok, így még nem tudom, mi lesz a végén... de szerintem tartogatnak még valamit a tarsolyban.

Majd otthon teszek be linket.

nearo
nincs classic modom... mi történik ott?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Egy kis infó azoknak, akik Classic moddal tépik a hajukat az Election Campaign - Salieri Bar küldetésnél:

NE LÕJETEK!

Tegyétek el szépen a Thompsont, mert ha Salieri területén elkezdtek lövöldözni, magatokra haragítjátok a Családot. (engem Ralphy kezdett el verni, késõbb Salieri maga végzett velem.)
Szépen mutassátok meg magatokat egy pillanatra a maffiózóknak, akik - természetes hülyeségük révén - elkezdik lõni a saját autójukat, addig, amíg magukra nem robbantják. Vigyázat, Vincenzonál is van egy Tommygunos, az asztalon áll. Na, nála aztán tényleg nem szabad puffogtatni, mert hasbaszór egy Luparával 😊 A mutogatós módszer ott is bejön, addig játsszuk a bújócskát, amíg el nem fogy a lõszere. (kétszer cserél tárat) Ezután már beszélhetünk Vinnie-vel, rá se rántsunk, hogy ott táncikál az asztalon...

nearo
Hát igen... lehet, hogy jobban járnék egy új USB-sel, mert ez a mostani kormány már eléggé "zörgõs". Szerintem már vagy öt éve megvan, és a nfs5-öt többször is kipörgettem vele, tehát el van használódva.

Manapság nem sok gépben találsz ilyet.