7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
bár amit spy083 írt, az illesztóprogramos megoldás jó lehet. más játéknál nekem is oldott meg problémát. -
nekem is megy 9200-zal, akkor valszeg a 9600 is jó -
9600-al nekem nem volt para. ziher, hogy nem vga gond van. ment gf2ti-vel, 5200-vel, meg 7600gt-vel is vinnyogás nélkül. inkább "jól" karbantartott szisztemre gondoláznék^^ -
Ehh annyit nem ér nekem:D -
spy803 #6403 Vagyis az erősebbik gépre. Beszélek itt baromságokat. -
spy803 #6402 A régi gépre tegyél fel egy régebbi ATi drivert és próbáld úgy! -
Sziasztok! Lenne egy problémám.
Megszereztem megint a játékot fel is raktam a gépre és valaminek kilép amikor jáccok vele:S az első küldit se tudom végigtolni így:S
Felraktam a kisebb gépre azon meg simán megy ki se lép semmi.Mi lehet a baj??
Gép konfig: AMD 64 3400+ Asus K8N 1gb DDR Ati 9600
a másik amin megy: Intel Celereon 900MHZ(1080-ra húzva) 256 SD Ram Gforce 4 MX.
Furcsa hogy a kisebb gépen megy ezen meg nem...jah és ezen a videók az elején eléggé szaggatnak valaminek azon meg full folyamatos...mind2 gépen ugyanaz a codec van.
Mi lehet a baj? pls HELP!! -
backupold a mentésedet, és töröld le rakd újra a játékot, nekem anno lefagyott a you lucky bastard közepén. és végülis így sikerült megoldani, sok sikert -
Olyan problémám lenne a gémmel kapcsolatban, hogy a whisky lopós küldetés előtt, mikor egy udvarban találkozom a haverral, mindíg megáll félúton a betöltés és kivág az asztalra. Próbáltam feltenni 1.2-es patchet, de azt írja, hogy a játék nincs feltelepítve. Mit lehet ezzel kezdeni. Régen többször is végigtoltam és nem volt semmi gondja. -
hát elvileg abban a korban jáccódik nem? bár pontosan nem tudom a keresztapa mikor játszódik -
Vlala #6397 Ez nekem is nagy öröm. :) Csehül nem sokat tudok, de adownloads \ modely aut szektorban találtam néhány érdekesnek tűnő autót. Pl. a régi idők Latviája:
Vagy az M21-es Volga (kövezzetek meg, de nem tudtam, hogy ilyen is van Mafiához:
-
Csehül értőknek nagy örömet jelenthet ez az oldal, mert úgy néz ki saját tapasztalatokat (képelemzés) is leírnak. Aki tud picit csehül segíthetne nekünk.
oldal -
Én most vettem észre egy cseh oldalon a hírt és gyorsan akartam is jönni újságolni mit láttam de látom ti előbbre vagytok...
Na azért találtam egy trailert arról még sztem nem volt link.
Kizártnak tartom, hogy hozza ugyanazt a színvonalat amit az első rész de bizakododom, hogy meghagyják benne ugyanazt a szabadságérzést ami az első részben volt. Megvettem az Augusztusi Gamestar-t és a művészi játékokról szóló cikkben kiemelt helyet kapott a Mafia.
Nekem az is elég lenne, ha grafikailag felturbóznák az első részt és kicsit élőbbé tennék a várost, mert ugyanolyan jó úgyse lesz.
A trailerről annyit, hogy nekem kicsit keresztapa (Godfather, az EA ritkaszar játéka) utánérzése van a sok vér lődözés brutalitás meg kivégzős jelenetek miatt, de nagyon várom mit hoznak ki ebből.
Szvsz vagy bukás vagy siker lesz. Csak ne a PS2 konvertációt kapjuk meg mert fellázadok.
trailer -
azért találkozna bárban vele, mert mondjuk diplomatikus módszerekért több pont jár, mint a rárohamozásért:D -
nem értek én az ilyenekhez..viszont gta-ban is van mp, ugyanúgy tps, kocsikázás. és végülis olyan óriási különbség nem lenne, különböző add-onokat belerakni. milyen durva lenne már:D
Don bejelentkezik a szerverre.mondjuk lenne vmi találkája másik líderrel, mittomén egy bárban. és addig a 3. kívülálló, de ellenséges család megrohamozza a bárt, ahogy pl Pepe éttermében a Mafia 1-ben:) mekkora ötlet:D -
Én csak arra gondoltam, hogy gondolom te is tps-nek képzelted el, mivel mit ér a mafia a lődözés, kocsikázás nélkül. Ebben az esetben meg azért kicsit más kezelni a rendszert, mint egy rpg alapú mmo esetében, nem? Bár nem tudom, csak nem nagyon hallani ilyen jellegű online gameről... -
mindjárt 08-at írunk:) amúgy nemtudom ha wowot meg l2-t kordában tudják tartani valszeg ezt is valahogy... -
Hát egy Mafia Online-ra tuti befizetnék. :) Oda vagyok ezért a hangulatért, csak nem körülményes egy ilyen rendszert GM szinten kordában tartani? -
kr1szmester #6389 Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! -
hmm azon filóztam milyen durva lenne már megcsinálni egy mmo-t pluszba belőle. mm az lenne a multipléjer, single maradna úgy ahogy az 1-ben van/volt. és akkor multiban létre lehetne hozni "családokat" és minél jobban intézed az ügyeidet annál feljebb jutsz, a líder meg a Don lenne:D lehet hülye ötlet de nekem teccene. és akkor mittomén bárokat lehetne birtokolni meg kirabolni egymás raktárát stb. vélemény?:D -
Ja, nekem is az tűnt fel először -
Vlala #6386 Igen, csak nem annyira lyukas. :) -
1. képen baloldalon a ballonkabátos ürge tiszta Paulie :) -
ja hogy ott a tommygun sry im noob -
mind1 meg lesz oldva, rájöttem hogy hátul csak 3 shotgunos van úgyhogy a 4 colt tölténnyel meglesz:D:D -
igen azt a küldit tolnám de én semmi fegyót nem kapok:| -
Vlala #6381 Az gáz.
Van néhány küldetés, ahol alapból kapsz fegyvert, pl. a Works Quarter-beli gyalogos lövöldözés (a Just for Relaxation küldetés "agreed place"-énél). -
freeride extremeben lehet valahol fegyót venni?O.o mert egyik küldinél embereket kéne lődözni de én hülye már szétlőttem a coltból az ammot
-
neee bassz!
ha ez tényleg igaz, akkor kb 2002 óta ez lesz az első játék, amit tényleg várok is^^ az előzőt nagyon sajnálom, hogy nincs meg eredetiben:/ evm téma nem játszik.
-
Hehhe, ez nekem is szúrta a szemem:)
Azok a gépek meg 1. B-17esnek tűntek. -
autók alapján később fog játszódni mint az első rész, '40-es éveknek tűnik -
lehet, hogy a világháború idején fog játszódni...? -
Most, hogy mondod, nekem nem túnt fel, de tényleg... :DDDDD
Repcsiket észre sem vettem, lehet, hogy tényleg azok... :) -
Jól látom, hogy a második képen repülők vannak az égen?
Látom lesz itt is építkezés... remélem ez be fog fejeződni a végére, nem úgy mint a Mafiá-ban... nem tudom, hogy feltűnt e nektek, de a hobokeni építkezés a nyolc év alatt semmit sem haladt...
-
Vlala #6373 Változó minőségre számíts. Vannak nagyon szépen kidolgozott modok, de láttam már kevésbé színvonalasakat is. -
dadario #6372 Régi nagy kedvencem a Mafia, mostanában újra előszedném és kipróbálnám mod-okkal. Az eredeti játékban nagyon kidolgozott volt az autók mozgása, sérülése, golyónyomok stb. Az a kérdésem, hogy a mod-oknál mire számítsak ilyen szempontból?
Köszi! -
-
képek -
Hivatalosan is jön a Mafia 2!
ÉLJEN, ÉLJEN!
Igaz, hogy nem fog menni a gépemen, de jeeeeeee... :D -
Vlala #6368 Érdekes. De sajna annyiszor hallottam már, hogy amíg fel nem lesz telepítve a gépemre, nem hiszem el. :)