Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végülis 2002-es játék, a megvásárlása sem nagy tétel.
help pls<#help>#help>
Acer Aspire one
Nem tudom, volt-e már ez belinkelve, de ajánlom ezt a progit mindenkinek. Segítségével a játékból kiszedhetjük a zenéket, animációkat, és haggokat is.
Úgy döntöttem hogy újra végignyomom a játékot, de amikor megy a bejátszás (ún. "mozi") akkor ugyan a felirat ott van, mert bekapcsoltam, de egyik szereplõnek a hangját se hallani, de amikor már rendesen játékban vagyok, és aközben van valami duma, azt hallani. Pedig beállításoknál az összes hang maxon van. Tudtok segíteni?
Vannak elõnyei meg hátrányai is.
Hátrány van benne egy jó pár bug + videókban kilognak az autokból félig.
Elõny sokkal szebb kocsik kerülnek bele.
Összeségében nekem tetszik
()() (^^)
elég sokáig azzal játszottam (ofkoz miután végigjátszottam, de az már sok éve volt)
Nekem a modern mod volt meg, de le is tötöltem rögtön, mert sajnos az autók fizikáját nem cserélték ki, és nagyon gyengén kanyarodtak a kocsik, ezért maradtam az eredeti verziónál
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ha nem lenne gond akkor felvehetnél msnre mert ott könnyebben elmagyarézható a dolog: [email protected] a címem!
Elõre is köszönöm!
;::::;
;::::; :;
;:::::' :;
;:::::; ;.
,:::::' ; OOO\
::::::; ; OOOOO\
;:::::; ; OOOOOOOO
,;::::::; ;' / OOOOOOO
;::::::::: . ,,,;. / / DOOOOOO
.';:::::::::::::::::;, / / DOOOO
,::::::;::::::;;;;::::;, / / DOOO
; :::::: '::::::;;;::::: ,#/ / DOOO
: ::::::: ;::::::;;::: ;::# / DOOO
:: ::::::: ;:::::::: ;::::# / DOO
: ::::::: ;:::::: ;::::::#/ DOO
::: ::::::: ;; ;:::::::::## OO
:::: ::::::: ;::::::::;:::# OO
::::: ::::::::::::;' :;::# O
::::: ::::::::;' / / :#
:::::: :::::;' / / #
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
mé van ez?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A bankos küldetésnél Paulie egyszerûen nem tud leszállni a vonatról. A vonat modelljének törlése után (fájlnévvel hadd maradjak adósotok, tegnap már nem volt kedvem szórakozni vele) visszaáll az eredeti, amellyel megoldódik a probléma.
mert azt leöltöttem
Ha nem indulna a letöltés, akkor valószínûleg foglaltak a csatornák, kicsit késõbb próbálkozz.
A Mafia moddolása abból áll, hogy egy módosított rw_data.dll-lel felülírod az eredetit, ezzel a játék elõször a fõkönyvtár models, maps, etc. könyvtárában fogja keresni az autók, pályák, ruhák adatait, és csak aztán a tömörített mappában. Ezután azt apkolsz be - veszel ki belõle, amit akarsz, biztonsági másolat sem kell, mert a tömörített mappákban megmarad az eredeti.
Majd otthon teszek be linket.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
NE LÕJETEK!
Tegyétek el szépen a Thompsont, mert ha Salieri területén elkezdtek lövöldözni, magatokra haragítjátok a Családot. (engem Ralphy kezdett el verni, késõbb Salieri maga végzett velem.)
Szépen mutassátok meg magatokat egy pillanatra a maffiózóknak, akik - természetes hülyeségük révén - elkezdik lõni a saját autójukat, addig, amíg magukra nem robbantják. Vigyázat, Vincenzonál is van egy Tommygunos, az asztalon áll. Na, nála aztán tényleg nem szabad puffogtatni, mert hasbaszór egy Luparával 😊 A mutogatós módszer ott is bejön, addig játsszuk a bújócskát, amíg el nem fogy a lõszere. (kétszer cserél tárat) Ezután már beszélhetünk Vinnie-vel, rá se rántsunk, hogy ott táncikál az asztalon...