Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
#6248 😄
Azok a modellek nagyon jók, ide regelek 😊

12346
ezt az oldalt nem tom ismeritek-e. nagy meglepetésemre most találtam a kedvencek közt..😊

.😛ROMAFIA:.

nearo
nemtom... mirõl?😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

tigeroo
..lemaradtam valamirõl?😄
nearo
Jah, az elsõ a kurvás küldiben volt, ez meg még a taxizásnál. A Freerideozni nem nagyon szoktam, valahogy hamar megunom, hogy csak céltalanul gyilkoljam a gengsztereket.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Küldetés közben?

Nekem még csak Freeride-ban sikerült (egyszer sajnos szintén túl gyorsan)összefutnom vele.

nearo
Az utolsó taxizós küldetés végén, amikor már épp beálltam a parkolóba, akkor láttam meg, úgyhogy nem tudtam közelebbrõl szemügyre venni. De még mindig kellemesebb találkozás volt, mint az elsõ, akkor ugyanis elütöttem, és bele is halt...😊

Most éppen hol bukkant föl?

nearo
jeee... megvan a kutyafejû, már másodszorra😊😛

az eredeti jatek tokeletesen megy...

idokozben odaadtam a modot az egyik havernak, es neki se ment, o sem tudott autoba ulni, szoval a mod hibas.

A mukodo classic modot ne mtudjatok honnan leget letolteni?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

Picar77
Nah király legalább megy valami rajta 😄

()() (^^)

A mod sem ment: ez annyit tesz, hogy az eredeti játék indul el, vagy egyáltalán el sem indul?

Nearo, NGCSnet: szerintem valamit összekevertem.

Ha azt mondom neki, hogy XP SP2 akkor elindúl. Sõt jobban megy, mint XP-n.

ngcsnet
Vlala is a nagymorellóról beszélt, neki van silver fletchere

nearo
Én arról beszélek, amikor a nagyMorellot kell kinyírni (16. küldi talán...). A kisMorelloval jártam már úgy én is, hogy elakadt az egyik épületben, és beleeresztettem 250 töltényt a Thomsonból, 42-t egy Coltból meg még 36-ot egy S&W-bõl...
Lehet, hogy Paulieéknak valami páncéltörõ lövedéke van, azért sikerül nekik😊.

Sõt, egyszer a Frank-et szállító jármû is elakadt, ugyanaz volt, mint kisMorellonál, csak Frank-et kiszedtem a kocsiból, azaz csak ki akartam... Tommy elvégezte a rendes mozdulatsort, de nem volt a kezei között semmi sem, és amikor a kocsi arrébb ment egy picit, Frank ott maradt ülve a levegõben (át lehetett rajta menni meg minden), a kocsiból, meg úgy egyáltalán pedig eltûnt...

igen.
ujratelepitettem a jatekot, aztan a modot de ekkor mar a mod sem ment.
Lehet h rossz a mod?

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

ÉN közelrõl eregettem bele luparával, de semmi. Egyrõl beszélünk mi egyáltalán?

nearo
Ennél a küldinél velem már az is elõfordult párszor, hogy Paulie meg Sam egyszerûen lepuffantották menet közben... nem olyan golyóálló az a limuzin😊

Annál a küldetésnél egyszer én is megrágtam a cumit, ugyanis Morelloék beleszálltak egy teherautóba, én pedig elõzékenyen segítettem nekik fejreállni. És itt megállt az élet, ott ült a fejenálló autóban a híd korlátjának támaszkodva, lõni nem tudtam (golyóálló a Silvere), amikor megúntam, és otthagytam, akkor Mission Failed - Morello Escaped felirat.

Ngcsnet: Általában bemegy a reptérre, ha beengeded, de ha fedezed a reptér bejáratát (balról rátapadsz a limuzinra) akkor szokott továbbmenni. (Visszafelé balra kanyarodva érdemes megautóztatni a kollégákat, sült Morellot még nem hiaszem, hogy láttak... )

ngcsnet
ott egyébként 2 megoldás is van, teljesen véletlenszerû hogy most a reptérre megy be, vagy továbbhajt és lezuhan a szakadékba

tigeroo
nemtom én a versenyzõs részt egybõl vágtam...csak a "kill morello" küldivel szoptam, amikor követni kell (mert CSAK követni kelett énmeg szoritottam volna lefele)
Én végigjátszottam vele. Játék újratelepítése után a modot is újratelepítetted?

Az említett résznél nem tapasztaltam ilyen gondot, pedig háttal álltam Ralphynak, amikor megmutatta, hogy kell elkötni a Model B-t.

jackson77
Hello.
Én is szenvedtem vagy 2 napig ennél a résznél és úgy oldottam meg hogy nem tudom melyik gombbal de valamelyikkel beleül az autóba talán a c vagy v gombbal. Így jobban látható a pálya és könnyebb nyerni szerintem ebbõl a kamerahelyzetbõl. Amúgy nagyon jó kis játék már vagy 3 szor végignyomtam, nem lehet megunni.

Hat igen...
Ujratetem az egeszet. Mostmar meg a classic mod se megy!!!!
Sztem az egesz egy negy db SZAR!!!
Mukodik egyaltalan vkinek?

hali
van nekem is mafiam, + classic mod.
az penzbehajtos kudetesnel(a leg elejen) ralphitol kerek egy autot, megtanulom ellopni, aztan meg azt mondja Tommy mikor be szeretnek ulni, h meg sohasem latta ezt a modelt, szal nem maszik bele.

A jatekot mar tobbszor tulvittem, de ez most kifogott rajtam. Tud vki segiteni?

Picar77
Vistán szinte semmi nem megy 😄
De hogy nézted xp sp2 kompatibilitási móddal + rendeszergazdaként futattad ? vagy csak simán?

()() (^^)

Vistán nem megy a Mafia. 😞

cseri001
így van. 😊

Úristen hód, fújd már ki!!!

Harly18
Vagy annyira megunod, hogy uninstall.... 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Elsõre nálam is hajtépés volt a köbön, mindig elnéztem valamit, kicsit sok volt az öt kör.
De minél többet szenvedsz vele, annál nagyobb öröm, amikor végre sikerül 😊

cseri001
Lehet, hogy én is megint elõveszem ezt... jó játék.

cseri001
#3321-es hozzászólásban ezt ajánlják, bár saját tapasztalatom nincs, mert annak idején én is szenvedtem vele egy sort, aztán végül csak sikerült magamtól is.
Próbáld ki, hátha bejön:
"Autóverseny megoldása kis csalással:
Verseny elindul, haladj el az elsö ellenörzési ponthoz. Itt térj le az útról balra az útlezárásnál. A "Dunniel" felirat elött elhaladva menj tovább, majd mikor visszatérsz a kijelölt pályára (radarodon látod!) és kiirja az ellenörzöpont az idödet, nyomd meg a "0" (nulla) gombot (ha elállitottad akkor az "ugrás"-t). Ezután letesz 5 méterrel a rajt elött. Haladj át a célvonalon és lárhatod, hogy a második körödet futod :-)
A további négy köröd ugyanigy teljesited, és felállhatsz a dobogó tetejére!"

De garanciát nem vállalok. (Többet nem tudok mondani...) <#vigyor5>
Sok szerencsét!

CheAteR88
én egy hete copok a versenyzõs küüldetésel😞
ucso körbe mindig kilöknek,kicsúszok-.-

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

tigeroo
jókis játék, most játszom elõször (többször megszerezhettem volna az évek során de valahogy kimaradt a játékrepertoáromból)
most járok a bankrablós résznél, nagyon élvezetes játék! hangulat, zene, minden...a küldetések furfangosak (mint valami szerepjáték, annyi megoldásuk van), autós rész rendben..lövöldözés már nemannyira, de sebaj😄!
Zsolti9014
Tudnátok rakni képet az eredeti borítóról?
Mert csak ezt ismerem

Hajrá Magyarország!

Jaja, csakis a legjobb játékokra érdemes pénzt fektetni. 2000ft-ot max😄
ngcsnet
nem sok játékra érdemes pénzt áldozni, de ez mindenképp kivétel<#smile>

Olcsóvér
jó akkor nem vagyok rá büszke
nem is jönn le szerintem
sztem megveszem halgatok rátok😊

Acer Aspire one

12346
majd kinövi

Amiga
De legalább ne lennél rá büszke.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Az eredeti csomagolásában nagyon igényes volt, jó nagy Lost Heaven térkép is volt hozzá 😊

Olcsóvér
én inkább töltöm
a vistával együtt <#banplz><#nevetes1><#hehe><#idiota><#gonosz2><#mf1><#wow1>

Acer Aspire one

Ez is igaz 😊

ngcsnet
sajnos igaz, de a játék a dobozban igazi szórakozást nyújt😊

Én ilyen borítóval már nem venném meg... Iszonyatosan gagyik ezek a "zsebpénzbarát" sorozatok. Kicsit illúzióromboló vagy nem is tudom :S

sek300
zsebpénzbarát!

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

sek300
Nem szabad töltögetni!
http://www.galaxisnet.hu/keres.php?T2=mafia&x=0&y=0

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

Picar77
Úgy rémlett hogy kér de rosszul emlékeztem <#idiota>

()() (^^)

Picar77
Fönt van én most szedtem le (Már megvolt csak eltüntek a lemezeim )

()() (^^)