Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.😛ROMAFIA:.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nekem még csak Freeride-ban sikerült (egyszer sajnos szintén túl gyorsan)összefutnom vele.
idokozben odaadtam a modot az egyik havernak, es neki se ment, o sem tudott autoba ulni, szoval a mod hibas.
A mukodo classic modot ne mtudjatok honnan leget letolteni?
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Nearo, NGCSnet: szerintem valamit összekevertem.
Lehet, hogy Paulieéknak valami páncéltörõ lövedéke van, azért sikerül nekik😊.
Sõt, egyszer a Frank-et szállító jármû is elakadt, ugyanaz volt, mint kisMorellonál, csak Frank-et kiszedtem a kocsiból, azaz csak ki akartam... Tommy elvégezte a rendes mozdulatsort, de nem volt a kezei között semmi sem, és amikor a kocsi arrébb ment egy picit, Frank ott maradt ülve a levegõben (át lehetett rajta menni meg minden), a kocsiból, meg úgy egyáltalán pedig eltûnt...
ujratelepitettem a jatekot, aztan a modot de ekkor mar a mod sem ment.
Lehet h rossz a mod?
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Ngcsnet: Általában bemegy a reptérre, ha beengeded, de ha fedezed a reptér bejáratát (balról rátapadsz a limuzinra) akkor szokott továbbmenni. (Visszafelé balra kanyarodva érdemes megautóztatni a kollégákat, sült Morellot még nem hiaszem, hogy láttak... )
Az említett résznél nem tapasztaltam ilyen gondot, pedig háttal álltam Ralphynak, amikor megmutatta, hogy kell elkötni a Model B-t.
Én is szenvedtem vagy 2 napig ennél a résznél és úgy oldottam meg hogy nem tudom melyik gombbal de valamelyikkel beleül az autóba talán a c vagy v gombbal. Így jobban látható a pálya és könnyebb nyerni szerintem ebbõl a kamerahelyzetbõl. Amúgy nagyon jó kis játék már vagy 3 szor végignyomtam, nem lehet megunni.
Ujratetem az egeszet. Mostmar meg a classic mod se megy!!!!
Sztem az egesz egy negy db SZAR!!!
Mukodik egyaltalan vkinek?
van nekem is mafiam, + classic mod.
az penzbehajtos kudetesnel(a leg elejen) ralphitol kerek egy autot, megtanulom ellopni, aztan meg azt mondja Tommy mikor be szeretnek ulni, h meg sohasem latta ezt a modelt, szal nem maszik bele.
A jatekot mar tobbszor tulvittem, de ez most kifogott rajtam. Tud vki segiteni?
De hogy nézted xp sp2 kompatibilitási móddal + rendeszergazdaként futattad ? vagy csak simán?
()() (^^)
De minél többet szenvedsz vele, annál nagyobb öröm, amikor végre sikerül 😊
Próbáld ki, hátha bejön:
"Autóverseny megoldása kis csalással:
Verseny elindul, haladj el az elsö ellenörzési ponthoz. Itt térj le az útról balra az útlezárásnál. A "Dunniel" felirat elött elhaladva menj tovább, majd mikor visszatérsz a kijelölt pályára (radarodon látod!) és kiirja az ellenörzöpont az idödet, nyomd meg a "0" (nulla) gombot (ha elállitottad akkor az "ugrás"-t). Ezután letesz 5 méterrel a rajt elött. Haladj át a célvonalon és lárhatod, hogy a második körödet futod :-)
A további négy köröd ugyanigy teljesited, és felállhatsz a dobogó tetejére!"
De garanciát nem vállalok. (Többet nem tudok mondani...) <#vigyor5>#vigyor5>
Sok szerencsét!
Úristen hód, fújd már ki!!!
ucso körbe mindig kilöknek,kicsúszok-.-
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
most járok a bankrablós résznél, nagyon élvezetes játék! hangulat, zene, minden...a küldetések furfangosak (mint valami szerepjáték, annyi megoldásuk van), autós rész rendben..lövöldözés már nemannyira, de sebaj😄!
nem is jönn le szerintem
sztem megveszem halgatok rátok😊
Acer Aspire one
a vistával együtt <#banplz>#banplz><#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#gonosz2>#gonosz2><#mf1>#mf1><#wow1>#wow1>
Acer Aspire one
http://www.galaxisnet.hu/keres.php?T2=mafia&x=0&y=0
http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN