7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • stien
    Megjelent a legújabb verziójú Ikarus mod és elképesztően jó! Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
  • nearo
    meik kikötős, az első, vagy a második?
  • Vlala #6445
    Először nekem is nehezen ment (teherautóval végigrobogva elütöttem, akit lehetett, aztán 10-ből egyszer nem robbantották rám), aztán rájöttem, hogyha egyből elmegyek jobbra, ott néhány fegyveres elintézése után akikötő sarkán találok egy jó kis távcsöves puskát, amivel kicsit megkönnyíthetem az életemet. Főleg, hogy a daruból kilőtt lövészek töltényeit is felvettem hozzá.
  • Kit--Kat
    Nekem a kikötős volt a lehutálatosabb pálya.
  • Vlala #6443
    Ha ott helyben hagyjuk őket meghalni, megspóroltuk volna az utolsó két pályát, és vígan éltünk volna, amíg ránk nem talál a Család... :)
  • zaki
    A legutolsó küldetés a múzeumban, eljutni a végéig nem volt könnyű. Persze kinyírni a csávót a végén már könnyebb volt, mindig ugyanoda ugrott... :D
  • Gaba9
    azon énis kiakadtam párszor amikor végigvittem :D
    Akáhrhovae vittem őket ott mindig gond volt velük ....
  • bertino
    jaja, az nekem is szar vót elsőre...
  • Szabi84
    Lehet hihetetlen de én az autóversenyest elsőre megcsináltam, meg utána vagy 7szer:D! De ahol a legtöbbet szenvedtem az a repteres rész amikor a könyvelőt meg a családját kellett megmenteni!
  • Vlala #6438
    Először? Majdnem mind. A legtöbbet talán nem is az autóversenynél izzadtam, az kormánnyal egész szépen ment, inkább a parkolóházban, ahol a két tökkelütöttet (Paulie és Sam) magunkkal kellett cipelni, persze folyton lelőtték valamelyiket...
  • Zsolti9014
    állomáson
  • Zsolti9014
    már nem emlékszem pontosan, mert régebben játszottam, de valami állomáon játszódott ilyen raktárak voltak ott, meg daruk. na, azt tartott a legtovább megcsinálni, alacsony grafikán nem lehetett látni a daruban tartózkodókat, csak közelről, ott meg lelőttek. :D
  • benkoszabi
    kinek mely küldetés/küldetések voltak izzasztóak...leszámitva az autóversenyest?
  • Szuni
    #6417 - kb tizenöt postot kellett volna visszaolvasnod, hogy a hangproblémára választ találj..
  • benkoszabi
    hali. miért van az, hogy ha feltelepitem a gammát, akkor a járókelőknek iylen lufi-hangjuk van? azt olvastam ,hogy erre a patch megoldást jelent..ámde...amikor fel szeretném tenni az 1.2 patch-t, kiir vmi baromságot, hogy nem találja a maffiát, meg vmi regisztrációs kis baromságot is egy kis szürke négyzetbe...erről meg azt olvastam hogy 1.2es crack kell a játékhoz...
    most mi az igazság? honan tudnám leszedni a crakcet? vki segitsem köszz
  • Fido4life
    Nem, ez egy hatalmas doboz térkép nélkül, csak a játékkal.
  • Vlala #6431
    Jól sejtem, hogy ez az a verzió, amelyhez A3-as méretű Lost Heaven térképet is adnak?
  • Fido4life
    Üdv. Eladó lenne egy német, díszdobozos Mafia, karcmentes, egyszer volt gépben. 4000 huf. Kérésre, tudok képeket is küldeni priviben. Érdeklődni ugyanitt. Köszönöm a figyelmet :)
  • spy803
    A játékban az összes óra az éppen aktuális időt mutatja. A Bankos küldetésben is megnézheted, ott van a falon. ;)
  • Vlala #6428
    ?!? Nocsak! Eddig nem tűnt fel.
  • benkoszabi
    hali. tegnap egy újabb érdekességet figyeltem meg a stuff-ban. Nem tudom észrevettétek-e már, vagy bárki, hogy ha a Menüben, a Beállításokra viszitek a kurzort, és ott tartjátok, akkor a zsebóra a tényleges időt mutatja. tegnap figyeltem meg, vagyis ma hajnali egykor..teljesen véletlenül...és pont annyi volt az idő,mint a kinti faliórán:)
  • 12346
    én úgy emlékeztem, hogy betolja ide megfelelő méretű rákattintós ablakba.
    mind1, szal ő lenne az:)
    és ma este elment előttem egy 6x-es caddi^^ matt fekete, nem túl selymes hörgéssel. + hallottam, ahogy egy lassuló autó mögül kiugrik. magam alá élveztem 2x^^
  • Vlala #6425
    A kép túl nagy, talán azért nem jelenik meg.

Róla van szó.
  • 12346
    a kép tényleg nem akar bejönni, viszont ha már ott egy oldalcím a "belinkelt képben"..:) lesd meg.
  • Szuni
    Csak én vagyok vak, hogy nem látom, mire hivatkoztok az utolsó három hozászólásban? Érdekelne...
  • 12346
    jajaja. és ahogy emlékszem a beltér bekamerázásával sem volt gond.
  • Vlala #6421
    Elég szép járgányok vannak ezen az oldalon.
  • 12346
    mégse. oroszoknál van élet. pl most e miatt a tepsi miatt fogom valszeg visszahegeszteni a játékot.
  • 12346
    ecsém... amint megjelent az infó, hogy lesz mafla 2, mintha hitrelen mindenki befejezte volna az addon gyártást.
  • Baker20
    Kösz Indigo pajti, most már mükszik! Jövök egy sörrel!
  • Indigo
    Vezérlőpult -> hangok és audioeszközök -> speciális (hangszóró beállításai) -> teljesítmény -> itt a hardvergyorsítást vedd le minimumra, és elvileg okés lesz. Játék után vedd vissza, mert máshol meg bekavarhat.
  • Baker20
    Sziasztok skacok! Nagy rajongója vagyok ennek a remek játéknak, nem is tudom hányszor végigtoltam már. Azonban ez évekkel ezelőtt volt, nemrégiben gondoltam úgy, hogy újra felteszem és beleélem magam a '30-as, '40-es évek közötti Amerika gengszter-világába. Viszont a telepítés után a játékban "bébihangokra" emlékeztető hangeffektek hallhatók (rádióbeszédek, háttérzajok, guminyikorgások esetén). Megtudnátok mondani, mitől van ez? Újraraktam a rendszert, de semmi. A gépem Intel Celeron 1.7 GHz, 768 MB RAM, ATI Radeon 9600 Pro 128 MB. Nem egy atomerőmű, de a Mafia még elszakadozik rajta. :P Szóval ha tudnátok segíteni, megköszönném! További szép estét!
  • UnknownAsshole
    ujratelepítettem, felrakta a patch-et is és még fps-em is lett tehát minden fasza.
  • UnknownAsshole
    na és ez mi ? :S

• UnknownAsshole
    ezt nemvágom amikor 256ramom meg gef4-esem volt ment a gém még ha lowon is de jó fps-el és szaggatásmentesen. most 768ram, jobb proci és 9600pro-m van, de szinte 640*480 lowon is kevés az fps. mi lehet a gond ? patch segít ezen ?
  • tomas10
    szívesen
  • heyho21
    Basszus de láma vok....úristen ott volt alul...vazze......köszi szépen
  • heyho21
    Kösz, akkor ez a baj mert nálam nincs ilyen menüpont, hanem csak grafika/hang/írányítás.....lehet h a patch miatt?
  • tomas10
    beállitások egyéb felirat be
  • heyho21
    Üdv!
    Felpakoltam ismét a játékot + patch 1.3 + magyarosítás 2.1 és ki tudja miért a videok nincsenek feliratozva!:(
    Emléxem regebben is felnyomtam és simán ment.
    Probáltam régebbi magyarítást is de avval is ugyanez, egyébként a menü meg más egyéb magyar csak video feirat nincs egyáltalán!

Ha vki tudna segíteni, kérem írjon! Köszönöm