Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
csak azért kérdem, mert ha külön addon autókat teszek be, ugye kibontja a játék fájljait és élvezhetetlenül akad.

Hajrá Magyarország!

Nem nagyon, bár ez erõsen gépfüggõ. Nincs sokkal nagyobb gépigénye, mint az eredeti Mafiának.

Zsolti9014
valaki próbálta már a russian modot? mennyire szaggat?

Hajrá Magyarország!

joebacsi
"de minden egyes játéknál elég gáz lenne elvonatozni oda"
pedig ebben a játékban még az is fíling, emlékszem annó voltam olyan elvetemült, hogy egy egész délutánt elvonatozgattam-villamosoztam a városban csak úgy 😄
Mafia rox 😊
(godfather meg rohadjon meg, gondolom nagyrészt miatta nem lett mafia2 😞 )

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

1.2-es patch kell, van hozzá "Drunk" féle crack. A hanghoz meg valószínû a hardveres gyorsítást kell visszavenni.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Ha mond valamit, akkor valószínûleg ezt.

Köszi a segitséget, de nem tudom mit mondd mivel ilyen vékony nyivákoló hanggal mondja😊Egyébként az gond ha nincs fennt a 1.2patch?mivel ha felteszem nem tudom crackelni az alap crackel.

Egyáltalán nem tudsz beszállni, vagy csak az "I never saw this lock before. I don't know how to get in" kommentárral?

Ha az utóbbi, akkor valószínûleg nem vitted végig a küldetéseket. Gondolom, nem akarsz vele sokat tökölni, és Ikarus moddal egy kicsit horror is végigjátszani, inkább tölts le egy 100% save game-et a MAfia Hungary HQ-ról.

Megvan leszedtem de van egy furcsa dolog az hogy nem tudok beszállni semmilyen kocsiba csak ugy mond Tömegközlekedési eszközzel tudok eljutni a garázshoz de a buszba beenged szállni ami ott ál de minden egyes játéknál elég gáz lenne elvonatozni oda.mi lehet a gond?

A legújabbat szedd le, az 55 megásat. A buszgarázst jelölni fogja a térkép, Morello bárja környékén van.

thx sikerult!
bar egy kicsit maskepp, de megvolt😊
Még az lenne a kérdésem hogy melyik a Ikarus modot szedjem le a 99mb vagy a 55mb?és még az hogy ha letöltöm a modot hol tudok majd buszt vezetni vagyis hol találom a garázst?elõre is kösz

Sajna ilyet nem ismerek. 😞

Szevasztok,lehet egy hülye kérdés de létezik olyan mod amiben vezethetjük a metrókat?elõre is kösz

Kell ilyen is. Ha csak "ölj meg mindenkit" alapon végig kelleen rohanni a pályákon, elvenné a varázsát. Egy kis verseny, egy kis lopakodás, a maffiózók élete sem csak a Tommy-gitár pengetésébõl áll. 😊

Annak a küldetésnek van egy elegáns megoldása. Inkább spoilerbe írom, nem szeretnék poéngyilkos lenni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Balra a szobor mögé el tudod bújtatni Salvatorét, majd az õrt Baseball-ütõvel hátulról, egy nagy ütéssel álomba ringatod. Ezután kimész a sövény mellett a kert bal szélére, az elektromos dobozhoz, és lekapcsolod a kerti villanyt. Ezután már csak egy õr fog odajönni, megnézni, miért van sötét - ismertesd vele is a baseballütõ szakszerû használatát. A sötét kerten már középen is végig tudsz menni, egyedül a házinénivel kell vigyáznod, szerencsére messzirõl világít a ruhája 😊

ez a lopakodos kuldetes (amikor dokumentumokat kell megszerezni egy hazbol) telleg ilyen fassag vagy csak az 1.0 miatt bugos es szar ?
nem ertem minek kell egy nemlopakodos jatekban lopakodast eroltetni...amatorok 😛
Casper007
Negyedszerre is belekezdtem a játékba. Elég rég nem játszottam vele, de most már ideje volt újra elõvenni. Még egy cikk megírására is vetemedtem a pclife felhívására. Majd meglátjuk.

Hello World!

nearo
nem tudom, hogy van e megoldás, azóta az 1.0val játszok, nekem nincs vele semmi bajom

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

anno nekem a kedvencem az volt amikor egyik questben követni kellett a kocsit; már hosszú percek óta követem és semmi; gondolom ki lövöm sofõrt; semmi quest faild a könyvelõ csak ül a hátsóülésen; azt is kinyírom; de nem halt meg; erre kocsival arrábhajtottam az me lógott levegõben; meg amikor a végén Pauli nem akart meghalni csak futott az oszlopnak...
de szerencsére visszatöltés utén mentek

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

es van ennek valamilyen megoldasa? mert az 1.0as verzio az annyira bugos hogy par eve amikor kijott es jatszottam vele nem tudtam 1 kuldetesen tovabbjutni, mert a hulye paulie sciptje nem indult el es elb***ta a save-emet<#wilting>. nem sok kedvem van ugyanezekkel megkuzdeni, most hogy felraktma ujbol.
nearo
Ugyanez volt a problémám asszem az 1.1essel. Én véletlen igenre kattintottam, és utána pár hónapig nem tudtam mafiázni, mert nem saját cd-rõl tettem fel, csak az indító volt meg...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hello! Valaki tudna segiteni abban hogy miert nem tudom az 1.2_eng patchet felrakni? Mindig az jon ki ha rakattintok hogy "uninstall maffia"😛
es valaszthatok hogy igen/nem😞
valakinek van otlete hogy mit rontok el?
cicai
köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Bence94
helo nem tudom hogy tudjátok de készül multiplayer mod a játékhoz.mint a gta-nál.
itt az oldal

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

12346
písz^^

volna egy eladó MOMO kormány 25-ért. november 29-ig van rajta még gari. összesen, ha 3 órát volt használva, szal még mûanyag szagú, és nem kopott^^

nem tudom pontosan de valami warsaw orchestra izééé

cicai
Sziasztok!
Légyszi ha tudjátok akkor mondjátok meg annak a számnak a címét, ami az intró alatt, és a fõmenübe megy.
Itt 1 kis segítség: Mafia

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

kicsivel tágabb kör szerintem

ngcsnet
hát én nemtom, azzal bétában amiben volt, csak a készítõk játszhattak, nem?

na mi a helyzet megtalálta már valaki a Casinót ? 😄

Hi
X hónapja néztem a mafia.try.hu -t, akkor még nem volt "új". Akkor még volt valami magyar szinkron az oldalon a Mafia-hoz, de már nem nagyon találom. Megszûnt?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

nearo
az elsõ tippem, hogy tisztítsd meg az egeredet... de ha nem ez a gond, akkor nem tudom... talán a beállításoknál valami el lett állítva

nearo
Nincs valakinek egy pontos térképe a versenypályáról?

sziasztok! a segitségeteket szeretném kérni. az a bajom hogy hogy egyszerüen nem tudok nézelõdni az egérrel hanem csak forog vele jobbra ballra, de le-fel nem és ha a célzást megnyomom, akkor elkezdi az eget bámulni a csávó és utána ugy is marad. nincs valami ötletetek véletlenül hoyg ezt mivel lehetne orvosolni? köszi😊
Megáll az eszem, tényleg kijött a teljes. Gyorsan ki is próbáltam a buszsofõr-küldetést, nem rossz. (ha nem nyílna a busz ajtaja Shiftre, akkor próbáljatok közelíteni a kereszthez a radaron.)

Viszont a readme fájl szerint csak egyszer lehet körbemenni, ezt is kipróbáltam, másodszorra már senki nem száll fel. Trükk: ki kell menni szépen a városból a géppel, aztán vissza! Helyreáll a rend, új busz lesz az állomáson, és jöhet az újabb kör. Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak...

Hoppáré! Neutral mester szép csendben elkészült az Ikarus moddal?

12346
errõl beszélek^^

www.realcarfacing.hu KÉSZEN VAN!

12346
valszeg paraszt vagyok, de nekem ez az új ikarus mod nem akar mûxeni. bár nem mernék megesküdni, hogy 1.2-es verziójú maflám van.

nearo
Valóban a numerikus 0 a "kulcs"...😊

12346
beztos, de a beállítások menüponttal jó rég futottam már össze, így passzolok.

Lehet, hogy én tévedek, nem ma volt... Beállítások-Irányítás-autó (Options-Controls-Car controls)-ban benne van.

12346
eh, most zavartál össze..😊 mer az R normál esetben a rilód - jut eszembe... szal racsingnál már nem tom mivel kell visszatenni az útra a járgányt. akkor valszeg tényleg 0😊
mellesleg valóban nem nehéz a verseny. szokni kell picit.

Alapbeállításként azt hiszem, a numerikus 0-val tudod visszaállítani az autót. Nem nehéz az a verseny, csak nem kell túlnyomni a gázt.

12346
phasszeg.. meglesed az opsönszben. de valszeg R lesz:c

12346
phasszeg.. meglesed az opsönszben. de valszeg R lesz:c

köszi, de melyik gomb az?
nearo
Kód szerintem nincs, de van egy levágás a pályán. Az elsõ mérési pont után balra van egy lezárt útszakasz, azon menyj végig, és amikor visszaérsz a pályára, megint fordulj balra. Ha jól tudom, akkor a célegyenesben meg kell nyomni azt a gombot, amelyik visszatesz a pályára, és már mentél is egy kört.

Sziasztok! segítség kellen még csak az 5.pályán vagyok a versenynél, de nemtom megcsinálni.. KÓD kellene köszi
Maximum arról maradhattál le, hogy van egy kutyafejû állampolgár Lost Heavenben... bár a "megvan(megvolt) a kutyafejû" megszólalás nemkem is furcsa, de tudod: rossz, aki rossra gondol. 😊