7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Vlala #6487 Csak arra vigyázzatok, hogy feltetlepített Ikarus moddal elég körüéményes végigjátszani. A versenyes küldetésben szegény Ralph beszorul az aknába, és képtelenség felvenni tőle a küldetést. :) -
ej aj:c
peccs, krekk. az autókat pedig azért nem tudod ellopni, mert a ralphy gyerek még nem tanította meg -> játszd végig, vagy keress vmerre full mentést. -
Vlala #6485 Ez még a hetvenes-nyolcvanas években játszódik. Biztos kilopták belőle a benzint, a gyertyát, meg az akksit. Örüljünk, hogy kereke még van :) -
lTommyl #6484 és hol találom meg ezeket a peccseket és a hozzájuk való krekket??
és miért nem tudok autót lopni/rabolni? -
Karbantartani? Lerakom a kocsit a remiz előtt, megyek 1 buszjáratot és mire visszérek nem akar elindulni a kocsi. -
Vlala #6482 Karban kell tartani. :) Ettől kissé realisztikusabb, de igaz, ami igaz, még finomítani kell rajta. Pl. padlógázas vezetési stílusnál jobban tönkremegy, néha a fék romlik el, van, amikor váltani nem lehet, stb. :) -
az ikarus mod neked peccs?:) mod
1.1, 1.2:c és értelemszerűen az 1.2-höz való krekk. -
Elég idegesítő, hogy 5 percenként lerobban minden autó. Remélem a következő verzióból ezt kihagyják. -
nem tudjátok hogy lehet a registrybe beírni hogy a Mafia felvan telepítve ? Mivel nekem csak simán a feltelepített verzió van áthuzva a vinyóra, viszont így az 1.2-es patch nem hajlandó feltelepülni. Enélkül az ikarus mod pedig lefagy. -
lTommyl #6478 melyik két peccset?? az 1.2-t meg az ikarusmod_v2-t???? -
Vlala #6477 Szerintem lesz folytatás. Ez is olyan titokban készült, hogy tényleg jópofa karácsonyi ajándék lett belőle. -
Kössz mindent mindenkinek!
Elég jópofa lett ez szocreál Mod, remélem továbbfejlesztik:) -
játék install után a két peccset feldobod, aztán annyi. bár ez a kidobálgatás, fagyás ez egyéb jellegű para lehet inkább. -
lTommyl #6474 még annyit h valaki legyen olyan kedves írja le nekem h mit miután tegyek föl h biztosan működjön.
1. feltelepítettem a játékot
2.????
3.????
4.????
stb
előre is köszi..ezt amugy csak azért kérem mer nekem nem az igazi ez az egész, néha megy, néha nem, kidobálgat, lefagy stb...
-
lTommyl #6473 ok kössz majd vhogy megoldom.. -
azt még hozzá kell tenni, hogy az xtractorral nem kell kicsomagolni semmit, csak azt fejből meg nem mondom hogy hívják dll-t kell hagyni, hogy felülírja, aztán mehet az ikarus másolás.
ITommyl:
én passzolok. nem emlékszem, hogy bármi parám is lett volna ezzel. -
lTommyl #6471 hello! valami megtudja mondani nekem h a frissen felrakott ikarus modban mit kell tennem ahhoz h autokat tudjak lopni???előre is kössz -
Kössz! -
Data extractort le kell futtatni, #6456-os postban megtalálod. -
fogalmam sincs mit kell csinálni, nekem csak 1 könyvtáram van a Mafia főkönyvtárában, mégpedig a save, a többi fájl. Ez meg tele van mappákkal nem tudom hova rakni őket:S -
Hogy kell felrakni ezt az Ikarus modot? -
lTommyl #6466 sziasztok! valami megtudja mondani nekem h a frissen felrakott ikarus modban mit kell tennem ahhoz h autokat tudjak lopni???előre is kössz -
^^ -
kössz, már megvan -
winrar megeszi, ha esetleg a tc nem. -
wow nekem ismeretlen fájlként hozta be, nem tudtam, hogy 1 tömörítési fajta, kössz! -
Kicsomagolni... -
Ezzel a "7z" nevü kiterjesztéssel mit lehet kezdeni???? -
AZ első, amikor Morello öccsét kell megölni(remlélem jól emlékszem a nevükre).
Vlala: Én is így csináltam meg ahogy leírtad, az autóval akit tudtam elütöttem:D A mesterlövész puska a jobbalsó sarokban van?! Mert akkor ennek örömére most felrakom és megcsinálom rendesen.
Aztán felrakom ezt az Ikarus modot.
-
Rundstedt17 #6458 ja -
Köszi, de közben már megtaláltam ezt és ki is próbáltam. Sajna egyelőre nem megy, futtatáskor azt írja ki: nincs a Mafia installálva a gépemen... :( -
Vlala #6456 ADta fájlokat MAfiában DataXtractorral lehet kicsomagolni.
Ha jól csináltam, akkor innen le tudod szedni.
Kíváncsi vagyok, hány utalást találunk benne a Mafiára... -
jó játék ez?
-
ááááááábolgod új évet -
filby #6453 Valaki segitsen pliz! Ikarus mod nem müködik.:(Mikor elkezdené betölteni Freeride modot kivág asztalra...:S Aki tudna rá valami megoldás:[email protected] -
Üdv emberek!
Nemrég akadt a kezembe az Illusion Softworks egy másik játéka, mely szintén LS3D motoros, és a fájlszerkezet is elég hasonlónak tűnik a Mafiáéhoz. A játék neve: Chameleon, és egy 1990-ben játszódó lopakodós-akciójáték (politikai thriller). Sajnos mire elkészültek vele (2005) a grafika már kissé idejétmúlttá vált, így csak Csehországban, Lengyelországban és Oroszországban jelent meg. Sebaj, az orosz verzió alapján megcsinálnám a magyarítást, csak hát ugye a szövegfájlok (és sok egyéb más dolog is) speciális tömörítésű fájlokban vannak. (vélhetően a tables.dta-ban)
Szóval segítséget kérnék: pontosan hogyan és milyen programmal tudom kicsomagolni, majd szerkeszteni a kérdéses fájlt (vagy fájlokat), és aztán hogyan tudom rábírni a programot, hogy a kicsomagolt-átszerkesztett fájlt (fájlokat) használja.
Gondolom vannak itt jópáran, akik már álmukból felébresztve is tudják a válaszokat! :) -
Vlala #6451 Igen, arról. A lakótelepen vár még egy-két meglepetés :) -
a "tényleges ikarus mod"-ra gondolsz? itt?
ezt most töltöm le, új képek alapján tényleg borzasztó sok újítás van benne szkriptelés szempontjából, a lakótelep modellekről nem is beszélve
hamarosan csekkolom
-
Vlala #6449 (bocs a dupláért)
Juhéj, ezt mndenképp próbáljátok ki, nagyon retró.
Igazi, hamisítatlan 80-as évek hangulat: az új lakótelep, a zenék (mintha eghy Ötvös Csöpi-filmben hallottam volna hasonlót), a metrózás, nagyon el van találva az egész.
Gratula hozzá Neutralnak, nagyon színvonalas munka! -
Vlala #6448 Ollé, már Barkas és M21-es Volga is van :)
Továbbfejlesztett buszozás, metró...
Köszönjük, Neutral mester!