Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
pedig ebben a játékban még az is fíling, emlékszem annó voltam olyan elvetemült, hogy egy egész délutánt elvonatozgattam-villamosoztam a városban csak úgy 😄
Mafia rox 😊
(godfather meg rohadjon meg, gondolom nagyrészt miatta nem lett mafia2 😞 )
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Ha az utóbbi, akkor valószínûleg nem vitted végig a küldetéseket. Gondolom, nem akarsz vele sokat tökölni, és Ikarus moddal egy kicsit horror is végigjátszani, inkább tölts le egy 100% save game-et a MAfia Hungary HQ-ról.
bar egy kicsit maskepp, de megvolt😊
Annak a küldetésnek van egy elegáns megoldása. Inkább spoilerbe írom, nem szeretnék poéngyilkos lenni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem ertem minek kell egy nemlopakodos jatekban lopakodast eroltetni...amatorok 😛
Hello World!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
de szerencsére visszatöltés utén mentek
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
es valaszthatok hogy igen/nem😞
valakinek van otlete hogy mit rontok el?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
itt az oldal
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
volna egy eladó MOMO kormány 25-ért. november 29-ig van rajta még gari. összesen, ha 3 órát volt használva, szal még mûanyag szagú, és nem kopott^^
Légyszi ha tudjátok akkor mondjátok meg annak a számnak a címét, ami az intró alatt, és a fõmenübe megy.
Itt 1 kis segítség: Mafia
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
X hónapja néztem a mafia.try.hu -t, akkor még nem volt "új". Akkor még volt valami magyar szinkron az oldalon a Mafia-hoz, de már nem nagyon találom. Megszûnt?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Viszont a readme fájl szerint csak egyszer lehet körbemenni, ezt is kipróbáltam, másodszorra már senki nem száll fel. Trükk: ki kell menni szépen a városból a géppel, aztán vissza! Helyreáll a rend, új busz lesz az állomáson, és jöhet az újabb kör. Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak...
mellesleg valóban nem nehéz a verseny. szokni kell picit.