7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Rundstedt17 #6527 megoldás küldve -
Szuni #6526 Annyira nem, hogy én nagyon szívesen vennék egy játékmentést onnan, amikor vége van a versenynek, ha valaki megszánna a profilomon lévő emilcímre.. Nyilván nő vagyok, de nem értem minek kellett ezt beletenni, béna vagyok biztos, de legkönnyebb fokozaton sem tudom megcsinálni, pedig nagyon érdekelne a további történet..
-
hehe, az autóversenyzős rész látom nem lett könnyebb :DP -
áh most utánanéztem és tényleg ott van...jól el van dugva:DD köszi:D -
hol lehet? mert optionsban nem az tuti... -
beállitottad, hogy legyen feliratozás??
me ugy emléxem nekem jo wolt
-
hali!
létezik a játékhoz olyan magyarítás ami a videók alatti párbeszédek szövegét is magyarul feliratozza? mert leszedtem egyet, de abba ez nincs csak a menü magyar meg a töltés, küldetés stb...nekem éppen a sztorit kéne érteni, szóval ha vki tud segíteni akkor thx:D -
Jahh, de jó lenne már egy frissítés ahol nem robban le negyedóránként az autó. -
sose találtam volna ki :D az ős-szoci verdák, téglapanel, ááá annyira autentikus, nagyon tetszik képek alapján. alig várom hogy kipróbálhassam ^_^ -
Vlala #6518 Magyar mester műve! :) -
mekkora jó már ez az ikarus mod :D -
Vlala #6516 Otthagyni. Sok esély nincs, max. arrébb tudod tolni, de Tommy barátunk nem egy autószerelő alkat :) -
spy803 #6515 Az ikarus mod2ben mit lehet tenni, miután lerobbant a verda? :) -
A térkép túloldala pószter mint a GTA-knál? -
Vlala #6513 Pedig az a királyság, jó nagy Lost Heaven térképpel :)
-
jah de az tré kiadás, sajna egy fanatikus gyűjtő se kap a díszdobozos Mafiámra :( -
Vlala #6511 Ilyet tényleg ne kérdezz, a világ egyik legnagyobb játéka, és 2000 Ft körül lehet. -
merkon234 #6510 honnan toom leszedni??? -
Vlala #6509 Nem túl egyszerű.
Kell hozzá egy Zmodeler nevű 3D szerkesztő program, amivel megépíted magát a kasztnit.
ÉN Neutral mester útmutatóját követve kezdenék hozzá, bár ő inkább a meglévő autók átalakítását taglalja. Ha a nulláról akarsz autót építeni, itt egy angol leírás, de kösd fel a felkötnivalót, mert nem túl egyszerű. (de az is lehet, hogy csak én vagyok béna, és Neked gyermekjáték lesz :) ) -
heló józsi #6508 Heló!!
Tudom,hogy ez nem ide tartozik,de nem tudna valaki segiteni h hogy kell csinálni verdát a mafiába???Aki tudja az pls írjon a [email protected] címre.Előre is köszi
-
Nemtom aktuális-e még, de én ezt úgy oldottam meg hogy: jobb klikk a patchre (WinRarral) kitömörítem és kézzel bemásolom, a megfelelő mappákba.
Nálam működött ;) -
Vlala #6506 Mi a hibaüzenet? -
Jah, valszeg az 1.2 es van fennt! Akkor miért dob ki hibajelentéssel az Ikarus MOD ?
-
Miért nem megy fel az 1.2 Patch ( ENG ) ? Uninstall-t ír, ha elindítom.
-
preti96 #6503 nekem is ez volt de kb 3-szor felraktam vele a játékott -
Vlala #6502 Letöltési hibára gyanakszom.
-
véletlen csehül szettem le... -
ugyanez a bajom van nekem is, de nem is eredeti -
hello mindenki!
nekem van egy hiba a telepítés 2.cd-jénél a végénél! és nem megy tovább az a a6.dta file
nem tudjátok mi a megoldás rá?
a mafia játék! berakom nekem egy DVD-re van kiírva a 3 cd berakom az elsőt a daemonba! megy minden kész kéri a másodikat berakom a daemonba megy minden és a a6.dta-nál megáll minden nem megy tovább! megnéztem a cd fájlon ott 400 mega vagy mennyi a a6.dta a mafia mappában ahova telepítem ott meg kb 32mb -
Vlala #6498 A szándék a fontos. :) -
az elmúlt több, mint 5 év alatt valószínűleg rájött már...:D -
magadat #6496 fuss és lesznek nyilak arra menj -
Már tárgytalan . -
Sziasztok !
Hol lehet letölteni a Modern Modot? -
Vlala #6493 Ígéretesnek hangzik. Ha elkészül, mindenképp kipróbálom. -
zsír:) -
lTommyl #6491 kösszi szépen, már minden működik:D:D -
ez sztem alap:) anno még addon autókat se eröltettem míg játszottam. azokkal is vicces tudott lenni néha. -
Én csak a LAN verzióról tudok, ez nem tudom az-e. -
Timbu #6488 

Mafia Multiplayer http://mafia-mp.com/
Tud erről valaki valamit?