7209
Mafia: The City of Lost Heaven

target='blank'>Mafia Hungary HQ

Neutral oldala - Ikarus mod!

target='blank'>MafiaScene

A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
  • qtab986
    A szereplők beszélgetését feliratozzák a játékban?
  • bajusza
    ronaldo86! A .bmp (.jpg, .png) kiterjesztésű fájlokat a maps nevű mappába, a .4ds fájlokat pedig a models mappába kell tenni.

Nekem is lenne egy kérdésem: találtam egy Audi S4 típusú rendőrautót a game-hez, beraktam úgy ahogy kell a játékba, de a garázsokban nem látszik az autó. Ehhez mit kell átírni vagy módosítani?

Köszi előre is.
  • ronaldo86
    Hello!nemtudnátok segiteni h hogyan kell berakni autókat a játékba?olyat amit nem instalálni kell?lecci segitsetek.....elore is koszi
  • Vlala #6564
    Németül azért ütős lehet...
    El tudom képzelni Don Salierit, amint németül beszél. :):):)
  • Fido4life
    Csak ez a kiadás káosz.. Nekem is eredetiben van meg csak németül, úgy meg lőttek a feelingnek :(
  • Vlala #6562
    2000 Ft alatt? Köszi az infót, ezt én sem tudtam.

Ki is írom a bannerbe.
  • zoszt
    Nem a céget, hanem a játékot reklámozom. :)
  • Szabi84
    nekem warezba van meg, megvenném nagyon szívesen de nem találom a boltokban:S
  • bajusza
    Köszi szépen. Remek ez a Modern Mod, tele van klassz kocsikkal. Majd töltök fel képet, hogy ne haljon ki a fórum.
  • Vlala #6558
    Már csak egy zebracsíkos öltöny-mod kell. :)

Viccet félretéve, gratula, szép gyűjtemény. :)
  • bajusza
    "Beszereztem" néhány jó kocsit, pár darab még elfér az udvaron

http://kepfeltolto.hu/i/?182134&t=img
  • Vlala #6556
    Légyszi, a warezt hagyjuk a topic keretein kívül.
    A teljes játék legutóbb kevesebb volt, mint 3000 Ft, akinek ez sok, az játsszon a... tudjátok, mijével.
  • bajusza
    pl. thepiratebay.org
  • simoradik95
    Syasztok
    Ha megkérhetnék vkkit hogy a teljes játék link jét hol találom?
  • bajusza
    De kihalt a fórum, sehol senki.

Pár perc alatt ezeket szereztem Lost Heaven-ben:

• shumika
    SIKER!!!!!!! Sikerült az Ikarus módot ugy meg kavarni hogy megmaradt benne minden ami az eredeti Ikarus-mod v2.0 és hogy lehessen autókat feltőrni. Ha vkinek kell írjon. 1 héten belűl küldöm. Azért ennyi idő mert nincs netem.
  • bajusza
    Üdv Mindenkinek!

A napokban elkezdtem nyomni a Mafia-t, leszedtem egy csomó jó kocsit, modokoat (Ikarus Mod mindkét verziója, Modern Mod).

Tudnátok adni linket olyan kocsikra, amelyeket taxiként is lehetne használni. Ikarus Mod-okban Lada 1200-essel rohangálok, Modern Mod-ban kétféle busszal, helyettük kellene valami jó kocsi.

Köszi előre is.
  • shumika
    Kössz a tanácsokat. szetm Vlala tanácsát tartom meg de jó a többi ötlet is. kössz
  • Vlala #6549
    A játék felépítése olyan, hogy a dta fájlokban tárolja saját dolgait, tehát a modokkal nem írsz felül semmit.
    Amikor indítod a játékot, megnézi, van-e a játék könyvtárában models, missions, maps könyvtár, és azon belül vannak-e használható add-onok, ha talál ilyet, azt használja, ha nem, akkor nyúl a .dta fájlokhoz, amelyben az eredeti Mafia fájljai találhatók.

Tehát nincs más dolgod, csak kitörölni a models, missions, maps, tables mappákat, így egy "gyári" Mafiád lesz, amire már mehet is fel az Ikarus mod.
  • DjVktr
    Lehet h félreértettem a kérdésed, amodernmód már nem kel és a helyére szeretnéd az ikarus módot?
  • DjVktr
    Lehetne:)

Van egy program, aszem valami mod starter a neve, és az a lényeg, hogy a fent lévő módod, a modern mód mappái elé (maps, models, tables, stb) írd be a mód nevét vagy amit akarsz, így: ModernMód_maps ModernMód_models stb.

Ha ezt megcsináltad, akkor telepítsd az ikarus módot, és annak a mappáival is csináld meg ugyan ezt. Tehát nevezd át a maps mappát IkarusMód_maps-ra stb.

Ha sikrült feltenni a mód startert, akkor azt elindítod és kiválasztod h melyik móddal akarsz játszani.
    Én elég rég játszottam a játékkal, de nálam ez így működött. Keress rá a külföldi mafiás oldalakon erre a MOD starter progira, és próbáld meg. Ha van elég hely a gépeden, akkor az egész játékról csinálj egy biztonsági mentést, hogyha mégsem sikerülne akkor ne legyen gond.

Üdv
  • shumika
    Ha nekem a modern mod van meg és fel szeretném rakni az Ikarus mod-ot ugy hogy nekellyen ujrarakni a gémet aztn hogy lehetne és eggyáltalán lehetne?? kössz
  • shumika
    Ja jó volna
  • 12346
    én spec nem hiszem, hogy volna suzi. pedig nem volna rossz^^
  • shumika
    Boccs az offért de vki nem tudna egy oldalt ahol Suzukik vannak boccs.
  • EDDY A KIRÁLY
    irta is csak nem rakot be a listába szovan én is felvetelek
  • EDDY A KIRÁLY
    ko
  • spy803
    csak a patch mentes verzióval működik a +19es trainer
  • tonyr #6539
    msn-re felvettelek, TonyR névvel, áttolom ott...
  • EDDY A KIRÁLY
    ha valki dudna nekem adni egy 100% os mentést azt is meg köszöném
  • EDDY A KIRÁLY
    HALP
  • EDDY A KIRÁLY
    http://mafiahq.uw.hu/mafia_save.htm

Mafia Trainer 19: Egész jó trainer a Mafiához, 19 "lehetőség" van benne.
    ezt szetem le de nem müködik
  • EDDY A KIRÁLY
    ok szereztem egyet de nem möködik kicsomagoltam el inditotam lent a tálcán fut de nem müködik
  • EDDY A KIRÁLY
    hient és honat tudnám meg szerezni ?
  • Vlala #6533
    Ez már elég sokszor volt kérdés itt.

Valamelyik félkegyelmű kitalálta, hogy a Mafiában VAN konzol. Azóta minenki azt keresi, pedig nincs benne. Lehet, hogy a bétában még volt, de a véglegesből kihagyták.

Ha mindenképp tönkre akarod tenni a játékélményt a csalással (ha végigjátszottad, akkor nem szóltam), akkor trainert kell keresned hozzá.
  • EDDY A KIRÁLY
    miaz ?
  • bertino
    atyagatya...
  • EDDY A KIRÁLY
    valaki nem tudja véletlenöl hogyan kel be irni a kodokat én sok hejen aszt halotamhogy a konzolba kel be irni ez edig oké de a konzolt hogyan lehet elöhivni ????
  • EDDY A KIRÁLY
    http://mafiahq.uw.hu/mafia_save.htm
    a három közül valemejik aszem a leg fölsö
  • Szuni
    Köszönöm