7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
A szereplők beszélgetését feliratozzák a játékban? -
bajusza #6566 ronaldo86! A .bmp (.jpg, .png) kiterjesztésű fájlokat a maps nevű mappába, a .4ds fájlokat pedig a models mappába kell tenni.
Nekem is lenne egy kérdésem: találtam egy Audi S4 típusú rendőrautót a game-hez, beraktam úgy ahogy kell a játékba, de a garázsokban nem látszik az autó. Ehhez mit kell átírni vagy módosítani?
Köszi előre is. -
ronaldo86 #6565 Hello!nemtudnátok segiteni h hogyan kell berakni autókat a játékba?olyat amit nem instalálni kell?lecci segitsetek.....elore is koszi
-
Vlala #6564 Németül azért ütős lehet...
El tudom képzelni Don Salierit, amint németül beszél. :):):) -
Csak ez a kiadás káosz.. Nekem is eredetiben van meg csak németül, úgy meg lőttek a feelingnek :( -
Vlala #6562 2000 Ft alatt? Köszi az infót, ezt én sem tudtam.
Ki is írom a bannerbe. -
zoszt #6561 Nem a céget, hanem a játékot reklámozom. :) -
nekem warezba van meg, megvenném nagyon szívesen de nem találom a boltokban:S -
bajusza #6559 Köszi szépen. Remek ez a Modern Mod, tele van klassz kocsikkal. Majd töltök fel képet, hogy ne haljon ki a fórum. -
Vlala #6558 Már csak egy zebracsíkos öltöny-mod kell. :)
Viccet félretéve, gratula, szép gyűjtemény. :) -
bajusza #6557 "Beszereztem" néhány jó kocsit, pár darab még elfér az udvaron
http://kepfeltolto.hu/i/?182134&t=img -
Vlala #6556 Légyszi, a warezt hagyjuk a topic keretein kívül.
A teljes játék legutóbb kevesebb volt, mint 3000 Ft, akinek ez sok, az játsszon a... tudjátok, mijével.
-
bajusza #6555 pl. thepiratebay.org -
Syasztok
Ha megkérhetnék vkkit hogy a teljes játék link jét hol találom?
-
bajusza #6553 De kihalt a fórum, sehol senki.
Pár perc alatt ezeket szereztem Lost Heaven-ben:
-
shumika #6552 SIKER!!!!!!! Sikerült az Ikarus módot ugy meg kavarni hogy megmaradt benne minden ami az eredeti Ikarus-mod v2.0 és hogy lehessen autókat feltőrni. Ha vkinek kell írjon. 1 héten belűl küldöm. Azért ennyi idő mert nincs netem. 

-
bajusza #6551 Üdv Mindenkinek!
A napokban elkezdtem nyomni a Mafia-t, leszedtem egy csomó jó kocsit, modokoat (Ikarus Mod mindkét verziója, Modern Mod).
Tudnátok adni linket olyan kocsikra, amelyeket taxiként is lehetne használni. Ikarus Mod-okban Lada 1200-essel rohangálok, Modern Mod-ban kétféle busszal, helyettük kellene valami jó kocsi.
Köszi előre is. -
shumika #6550 Kössz a tanácsokat. szetm Vlala tanácsát tartom meg de jó a többi ötlet is. kössz -
Vlala #6549 A játék felépítése olyan, hogy a dta fájlokban tárolja saját dolgait, tehát a modokkal nem írsz felül semmit.
Amikor indítod a játékot, megnézi, van-e a játék könyvtárában models, missions, maps könyvtár, és azon belül vannak-e használható add-onok, ha talál ilyet, azt használja, ha nem, akkor nyúl a .dta fájlokhoz, amelyben az eredeti Mafia fájljai találhatók.
Tehát nincs más dolgod, csak kitörölni a models, missions, maps, tables mappákat, így egy "gyári" Mafiád lesz, amire már mehet is fel az Ikarus mod. -
DjVktr #6548 Lehet h félreértettem a kérdésed, amodernmód már nem kel és a helyére szeretnéd az ikarus módot? -
DjVktr #6547 Lehetne:)
Van egy program, aszem valami mod starter a neve, és az a lényeg, hogy a fent lévő módod, a modern mód mappái elé (maps, models, tables, stb) írd be a mód nevét vagy amit akarsz, így: ModernMód_maps ModernMód_models stb.
Ha ezt megcsináltad, akkor telepítsd az ikarus módot, és annak a mappáival is csináld meg ugyan ezt. Tehát nevezd át a maps mappát IkarusMód_maps-ra stb.
Ha sikrült feltenni a mód startert, akkor azt elindítod és kiválasztod h melyik móddal akarsz játszani.
Én elég rég játszottam a játékkal, de nálam ez így működött. Keress rá a külföldi mafiás oldalakon erre a MOD starter progira, és próbáld meg. Ha van elég hely a gépeden, akkor az egész játékról csinálj egy biztonsági mentést, hogyha mégsem sikerülne akkor ne legyen gond.
Üdv -
shumika #6546 Ha nekem a modern mod van meg és fel szeretném rakni az Ikarus mod-ot ugy hogy nekellyen ujrarakni a gémet aztn hogy lehetne és eggyáltalán lehetne?? kössz -
shumika #6545 Ja jó volna -
én spec nem hiszem, hogy volna suzi. pedig nem volna rossz^^ -
shumika #6543 Boccs az offért de vki nem tudna egy oldalt ahol Suzukik vannak boccs. -
irta is csak nem rakot be a listába szovan én is felvetelek -
ko
-
spy803 #6540 csak a patch mentes verzióval működik a +19es trainer -
msn-re felvettelek, TonyR névvel, áttolom ott... -
ha valki dudna nekem adni egy 100% os mentést azt is meg köszöném -
HALP -
http://mafiahq.uw.hu/mafia_save.htm
Mafia Trainer 19: Egész jó trainer a Mafiához, 19 "lehetőség" van benne.
ezt szetem le de nem müködik -
ok szereztem egyet de nem möködik kicsomagoltam el inditotam lent a tálcán fut de nem müködik -
hient és honat tudnám meg szerezni ?
-
Vlala #6533 Ez már elég sokszor volt kérdés itt.
Valamelyik félkegyelmű kitalálta, hogy a Mafiában VAN konzol. Azóta minenki azt keresi, pedig nincs benne. Lehet, hogy a bétában még volt, de a véglegesből kihagyták.
Ha mindenképp tönkre akarod tenni a játékélményt a csalással (ha végigjátszottad, akkor nem szóltam), akkor trainert kell keresned hozzá. -
miaz ? -
atyagatya... -
valaki nem tudja véletlenöl hogyan kel be irni a kodokat én sok hejen aszt halotamhogy a konzolba kel be irni ez edig oké de a konzolt hogyan lehet elöhivni ???? -
http://mafiahq.uw.hu/mafia_save.htm
a három közül valemejik aszem a leg fölsö -
Szuni #6528 Köszönöm