Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Megszereztem megint a játékot fel is raktam a gépre és valaminek kilép amikor jáccok vele:S az elsõ küldit se tudom végigtolni így:S
Felraktam a kisebb gépre azon meg simán megy ki se lép semmi.Mi lehet a baj??
Gép konfig: AMD 64 3400+ Asus K8N 1gb DDR Ati 9600
a másik amin megy: Intel Celereon 900MHZ(1080-ra húzva) 256 SD Ram Gforce 4 MX.
Furcsa hogy a kisebb gépen megy ezen meg nem...jah és ezen a videók az elején eléggé szaggatnak valaminek azon meg full folyamatos...mind2 gépen ugyanaz a codec van.
Mi lehet a baj? pls HELP!!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Vagy az M21-es Volga (kövezzetek meg, de nem tudtam, hogy ilyen is van Mafiához:

oldal
Na azért találtam egy trailert arról még sztem nem volt link.
Kizártnak tartom, hogy hozza ugyanazt a színvonalat amit az elsõ rész de bizakododom, hogy meghagyják benne ugyanazt a szabadságérzést ami az elsõ részben volt. Megvettem az Augusztusi Gamestar-t és a mûvészi játékokról szóló cikkben kiemelt helyet kapott a Mafia.
Nekem az is elég lenne, ha grafikailag felturbóznák az elsõ részt és kicsit élõbbé tennék a várost, mert ugyanolyan jó úgyse lesz.
A trailerrõl annyit, hogy nekem kicsit keresztapa (Godfather, az EA ritkaszar játéka) utánérzése van a sok vér lõdözés brutalitás meg kivégzõs jelenetek miatt, de nagyon várom mit hoznak ki ebbõl.
Szvsz vagy bukás vagy siker lesz. Csak ne a PS2 konvertációt kapjuk meg mert fellázadok.
trailer
Don bejelentkezik a szerverre.mondjuk lenne vmi találkája másik líderrel, mittomén egy bárban. és addig a 3. kívülálló, de ellenséges család megrohamozza a bárt, ahogy pl Pepe éttermében a Mafia 1-ben😊 mekkora ötlet😄
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Van néhány küldetés, ahol alapból kapsz fegyvert, pl. a Works Quarter-beli gyalogos lövöldözés (a Just for Relaxation küldetés "agreed place"-énél).
Azok a gépek meg 1. B-17esnek tûntek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Repcsiket észre sem vettem, lehet, hogy tényleg azok... 😊
Látom lesz itt is építkezés... remélem ez be fog fejezõdni a végére, nem úgy mint a Mafiá-ban... nem tudom, hogy feltûnt e nektek, de a hobokeni építkezés a nyolc év alatt semmit sem haladt... <#vigyor0>#vigyor0>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Köszi!
ÉLJEN, ÉLJEN!<#taps>#taps>
Igaz, hogy nem fog menni a gépemen, de jeeeeeee... 😄
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Mit kell tenni???
HELP!!!
Miért van ez?
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P