Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
bár amit spy083 írt, az illesztóprogramos megoldás jó lehet. más játéknál nekem is oldott meg problémát.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nekem is megy 9200-zal, akkor valszeg a 9600 is jó

Hajrá Magyarország!

12346
9600-al nekem nem volt para. ziher, hogy nem vga gond van. ment gf2ti-vel, 5200-vel, meg 7600gt-vel is vinnyogás nélkül. inkább "jól" karbantartott szisztemre gondoláznék^^

DeathJr
Ehh annyit nem ér nekem😄

Vagyis az erõsebbik gépre. Beszélek itt baromságokat.

A régi gépre tegyél fel egy régebbi ATi drivert és próbáld úgy!

DeathJr
Sziasztok! Lenne egy problémám.
Megszereztem megint a játékot fel is raktam a gépre és valaminek kilép amikor jáccok vele:S az elsõ küldit se tudom végigtolni így:S
Felraktam a kisebb gépre azon meg simán megy ki se lép semmi.Mi lehet a baj??
Gép konfig: AMD 64 3400+ Asus K8N 1gb DDR Ati 9600
a másik amin megy: Intel Celereon 900MHZ(1080-ra húzva) 256 SD Ram Gforce 4 MX.
Furcsa hogy a kisebb gépen megy ezen meg nem...jah és ezen a videók az elején eléggé szaggatnak valaminek azon meg full folyamatos...mind2 gépen ugyanaz a codec van.
Mi lehet a baj? pls HELP!!

Danman
backupold a mentésedet, és töröld le rakd újra a játékot, nekem anno lefagyott a you lucky bastard közepén. és végülis így sikerült megoldani, sok sikert

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

totyak
Olyan problémám lenne a gémmel kapcsolatban, hogy a whisky lopós küldetés elõtt, mikor egy udvarban találkozom a haverral, mindíg megáll félúton a betöltés és kivág az asztalra. Próbáltam feltenni 1.2-es patchet, de azt írja, hogy a játék nincs feltelepítve. Mit lehet ezzel kezdeni. Régen többször is végigtoltam és nem volt semmi gondja.

Danman
hát elvileg abban a korban jáccódik nem? bár pontosan nem tudom a keresztapa mikor játszódik

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Ez nekem is nagy öröm. 😊 Csehül nem sokat tudok, de adownloads \ modely aut szektorban találtam néhány érdekesnek tûnõ autót. Pl. a régi idõk Latviája:

Vagy az M21-es Volga (kövezzetek meg, de nem tudtam, hogy ilyen is van Mafiához:

Prézli
Csehül értõknek nagy örömet jelenthet ez az oldal, mert úgy néz ki saját tapasztalatokat (képelemzés) is leírnak. Aki tud picit csehül segíthetne nekünk.

oldal

Prézli
Én most vettem észre egy cseh oldalon a hírt és gyorsan akartam is jönni újságolni mit láttam de látom ti elõbbre vagytok...

Na azért találtam egy trailert arról még sztem nem volt link.
Kizártnak tartom, hogy hozza ugyanazt a színvonalat amit az elsõ rész de bizakododom, hogy meghagyják benne ugyanazt a szabadságérzést ami az elsõ részben volt. Megvettem az Augusztusi Gamestar-t és a mûvészi játékokról szóló cikkben kiemelt helyet kapott a Mafia.
Nekem az is elég lenne, ha grafikailag felturbóznák az elsõ részt és kicsit élõbbé tennék a várost, mert ugyanolyan jó úgyse lesz.
A trailerrõl annyit, hogy nekem kicsit keresztapa (Godfather, az EA ritkaszar játéka) utánérzése van a sok vér lõdözés brutalitás meg kivégzõs jelenetek miatt, de nagyon várom mit hoznak ki ebbõl.
Szvsz vagy bukás vagy siker lesz. Csak ne a PS2 konvertációt kapjuk meg mert fellázadok.

trailer

Danman
azért találkozna bárban vele, mert mondjuk diplomatikus módszerekért több pont jár, mint a rárohamozásért😄

Danman
nem értek én az ilyenekhez..viszont gta-ban is van mp, ugyanúgy tps, kocsikázás. és végülis olyan óriási különbség nem lenne, különbözõ add-onokat belerakni. milyen durva lenne már😄
Don bejelentkezik a szerverre.mondjuk lenne vmi találkája másik líderrel, mittomén egy bárban. és addig a 3. kívülálló, de ellenséges család megrohamozza a bárt, ahogy pl Pepe éttermében a Mafia 1-ben😊 mekkora ötlet😄

mabbak
Én csak arra gondoltam, hogy gondolom te is tps-nek képzelted el, mivel mit ér a mafia a lõdözés, kocsikázás nélkül. Ebben az esetben meg azért kicsit más kezelni a rendszert, mint egy rpg alapú mmo esetében, nem? Bár nem tudom, csak nem nagyon hallani ilyen jellegû online gamerõl...
Danman
mindjárt 08-at írunk😊 amúgy nemtudom ha wowot meg l2-t kordában tudják tartani valszeg ezt is valahogy...

mabbak
Hát egy Mafia Online-ra tuti befizetnék. 😊 Oda vagyok ezért a hangulatért, csak nem körülményes egy ilyen rendszert GM szinten kordában tartani?
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!
Danman
hmm azon filóztam milyen durva lenne már megcsinálni egy mmo-t pluszba belõle. mm az lenne a multipléjer, single maradna úgy ahogy az 1-ben van/volt. és akkor multiban létre lehetne hozni "családokat" és minél jobban intézed az ügyeidet annál feljebb jutsz, a líder meg a Don lenne😄 lehet hülye ötlet de nekem teccene. és akkor mittomén bárokat lehetne birtokolni meg kirabolni egymás raktárát stb. vélemény?😄

Ron Ragm
Ja, nekem is az tûnt fel elõször

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Igen, csak nem annyira lyukas. 😊

mabbak
1. képen baloldalon a ballonkabátos ürge tiszta Paulie 😊
Danman
ja hogy ott a tommygun sry im noob

Danman
mind1 meg lesz oldva, rájöttem hogy hátul csak 3 shotgunos van úgyhogy a 4 colt tölténnyel meglesz😄😄

Danman
igen azt a küldit tolnám de én semmi fegyót nem kapok:|

Az gáz.
Van néhány küldetés, ahol alapból kapsz fegyvert, pl. a Works Quarter-beli gyalogos lövöldözés (a Just for Relaxation küldetés "agreed place"-énél).

Danman
freeride extremeben lehet valahol fegyót venni?O.o mert egyik küldinél embereket kéne lõdözni de én hülye már szétlõttem a coltból az ammot<#zavart2>

12346
neee bassz!<#wow2> ha ez tényleg igaz, akkor kb 2002 óta ez lesz az elsõ játék, amit tényleg várok is^^ az elõzõt nagyon sajnálom, hogy nincs meg eredetiben:/ evm téma nem játszik.

Kit--Kat
Hehhe, ez nekem is szúrta a szemem😊
Azok a gépek meg 1. B-17esnek tûntek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ngcsnet
autók alapján késõbb fog játszódni mint az elsõ rész, '40-es éveknek tûnik

nearo
lehet, hogy a világháború idején fog játszódni...?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

zaki
Most, hogy mondod, nekem nem túnt fel, de tényleg... 😄DDDD

Repcsiket észre sem vettem, lehet, hogy tényleg azok... 😊

nearo
Jól látom, hogy a második képen repülõk vannak az égen?

Látom lesz itt is építkezés... remélem ez be fog fejezõdni a végére, nem úgy mint a Mafiá-ban... nem tudom, hogy feltûnt e nektek, de a hobokeni építkezés a nyolc év alatt semmit sem haladt... <#vigyor0>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Változó minõségre számíts. Vannak nagyon szépen kidolgozott modok, de láttam már kevésbé színvonalasakat is.

Régi nagy kedvencem a Mafia, mostanában újra elõszedném és kipróbálnám mod-okkal. Az eredeti játékban nagyon kidolgozott volt az autók mozgása, sérülése, golyónyomok stb. Az a kérdésem, hogy a mod-oknál mire számítsak ilyen szempontból?
Köszi!
zaki

<#wow2>

zaki
zaki
Hivatalosan is jön a Mafia 2!

ÉLJEN, ÉLJEN!<#taps>

Igaz, hogy nem fog menni a gépemen, de jeeeeeee... 😄

Érdekes. De sajna annyiszor hallottam már, hogy amíg fel nem lesz telepítve a gépemre, nem hiszem el. 😊

Ez nagyon jó. 😊

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

tomas10
de én is

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

ngcsnet
te nem?<#smile>

tomas10

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Nekem rajta volt néhány mod, és nem akart mûködni. Kénytelen voltam visszaalakítani az eredeti játékká, mert valami oknáál fogva nálam is kilépdelt.

nearo
csináld meg újra az egyel elõtte levõ küldit... nekem mûködött

Most akkor mit kell csinálni hogy ne lépjen ki?De az is fura hogy eddig semmi baj nem volt csak a vidéki kirándulásnál ami a 9. küldetés,ekkor jut eszébe hogy kilépek...
Mit kell tenni???
HELP!!!

Ahogy nézem sok embernek problémát okoz a játék futtatása. Holott régebben ment. A hiba forrása az új VGA driverben rejlik. Biza, a hardvergyártók a régi játékokkal már nem tesztelik a szoftvereket, így lehet összeférhetetlenség. Nem csak a Mafia ilyen. A Train Simulator már a 6.1es ATi diver óta nem képes rendesen mûködni. Megoldás: visszatérni egy régebbi meghajtóra.

Nekem is egy olyan problémám akadt mikor a Vidéki Kirándulásnál mennem kell a teherautóért egyszer csak kilép, minden hibaüzenet nélkül.
Miért van ez?

Igen, sokaknak van ilyen problémája. Tölts le esetleg másik verziót ha tudsz.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P