7209
Mafia: The City of Lost Heaven
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
target='blank'>Mafia Hungary HQ
Neutral oldala - Ikarus mod!
target='blank'>MafiaScene
A teljes játék most 1490 Ft-ért megrendelhető a CD Galaxisnál!
-
Azért maga a játék jó volt.Tetszik a stílus.Milyen ilyen játék van még?A Max Payne meg a GTA ami ilyesmi és ismerem. -
Megvan 17 küldetés.Csak a láthatatlan nincs és a fehér auto aminek a csomagtartojábol bombák pogyognak.Azt hiszem nem állok neki ujra kezdeni.
-
K Ace #6605 HEllo. Van egy bug a játékban. A láthatatlan emberes küldetést kell mindig megcsinálni először. Ha valamilyen lövöldözős küldetést hamarabb csinálod meg, mint a láthatatlan emberest, akkor az kihatásra van a láthatatlan emberes küldetésre, és a csávó nem mozdul. Hogyha valóban ez a hiba van nálad, akkor ezzel nem lehet mit kezdeni, ujra kell kezdeni a freeride extrem-et lehetőleg ezzel a küldetéssel. -
Odáig egy Thompson géppisztollyal kergettem mert nem lehet eltenni.De megprobálétam ugy is,hogy eldobtam a küldetés elején és semmi nem volt a kezemben végig.Még előnyt is hagytam neki de ugyanott állt és nem mozdult.Hullát meg nem látok sehol. -
Vlala #6603 Ha fegyvert, vagy hullát lát, pánikba esik. -
Van benne logika.Megprobálom.Közben áttértem a láthatatlan ember követésére.Szerintem már a küldetés végén vagyok mert látom a jutalomautót de nem akar vége lenni.A láthatatlan ember itt megállt és óbégat,hogy nem akar meghalni vagy valami ilyesmi.
Kép1;Kép2
Jobb ötletem nem volt és eltoltam egy autoval a piros jutalomautoig ami olyan mint amivelSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.De a küldetésnek így se lett vége.A jutalomautoba nem tudok beszálni.a játék végén a két gyilkos érkezik és megöli az akkor már idős Tommy-t -
Vlala #6601 Itt talán akkor potyog az akna, ha rázkódik az autó. Próbálj minél simábban menni. -
Extrában a 17. küldetést nem értem.Nem megy.
Azt írja:
Egy autót kell elvinned Central Islandbe, a parkolóba.
Az egyetlen gubanc az, hogy a csomagtartóban aknák vannak, amelyek menetközben kipotyognak és felrobbannak.
Tipp: Próbáld az első kanyar után tartani a sebességet. Nem túl elegáns megoldásként itt is megpróbálkozhatsz az F5-tel. Ne menj túl gyorsan, a kanyaroknál lassíts, de ne vidd túlzásba.
Na most ha tartom a sebességet roncsá robban a kocsi.Ha tolom neki ahogy tudom akkor is roncsá robban.Alig hagyom el azt a helyet ahova a teherautot kellett vinni ami nem lassulhatott 34mph alá.Szóval elindulok balra.A sarkon befordulok balra és onnan már nem jutok messze.
Ennek a küldetésnek van még valami trükkje?Vagy marad az,hogy egy erős kocsival betolom a fehéret a célba aztán visszamegyek és az integetö fickotol akkor kérem a küldetést. -
Vlala #6599 Nekem is az ÁNTSZ jutott róla eszembe :) -
spy803 #6598 Nagy Tengeri Szörny -
A 8. küldetésnél azt írja:
Kapd fel a Magnumot a fickó elől, majd száguldj Central Island déli széléhez. Ott találod NTSz és a lány édes kettősét.
Mi az az NTSz? -
bajusza #6596 itt találsz leírást róla: http://mafiahq.uw.hu/mafia-modok.htm -
Vlala #6595 Megtaláltam.
Idézet a Mafia Hungary HQ-ról:
"A 10. feladatot a West Marshall Bridge keleti végén tudod elvállalni.
Feladat: Meg kell találnod és el kell süllyesztened 3 taxit.
Az első objektum közvetlenül az Integető mellett van. Szállj be, és menj a partra. Ülj át egy egy másik autóba, és nemes egyszerűséggel lökd a taxit a vízbe. Menj a hobokeni építkezéshez, ahol a 2. taxi áll. Csináld végig ugyanazt a procedúrát, mint az elsőnél, aztán menj a harmadikért, ami a Giuliano Bridge nyugati oldalán a parton áll. Ne kíméld, vízbe vele! Irány a negyedik taxi, melyet a Central Islanden a State Capitolnál találhatsz. Innen az utolsó taxihoz vezet utad, a Works Quarter közelében lévő kikötőbe. Miután ezt is sikeresen elsüllyesztetted, egy Mantra Taxi boldog tulajdonosává válhatsz, ha elmész érte a híd alá, ahol a 4. küldetés harmadik versenyautója állt."
Forrás -
ronaldo86 #6594 ez a modern mod mit tartalmaz? -
bajusza #6593 Modern Mod v1:
Modern Mod with music: katt
Modern Mod no music: katt
Modern Mod update: katt -
Extrában megcsináltam azt a küldetést amikor taxikat kell a vízbe lökni.Most milyen autot kaptam?Hol van?Megnéztem azokat a helyeket ahol belöktem őket meg ahonnan elhoztam őket és csak az utolsónál van kocsi.Az csak ez a taxi amivel meg akartak szivatni,hogy ezt vigyem el a robbanót meg hagyjam ott.Hát ezért a kocsiért ment ez a feladat? -
Vlala #6591 Igen, Modern Mod. -
Sikerült odaérni de mégegyszer nem állnék neki. -
Ez valami MOD? -
Vlala #6588 Oops, azt hittem, gyógyulni akarsz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a teherautós küldetés nem túl bonyolult, egy titka van: nem a legrövidebb út a nyerő, hanem a legszélesebb. Próbálj a főútvonalon körbemenni, fel a kórházig, át Chinawoodba, onnan le a Salieri bár előtt. Sikerülni fog. -
bajusza #6587 Újra beszereztem pár járgányt:
-
A kórháznál vár a következő küldetés egy végigjátszás szerint de már rájöttem az a sorrend nincs kőbe vésve.Most egy teherautóval szívok amelyik felrobban ha lelassul.Egy hídon átmegyek aztán elérem a következőt de ott mindig lelassulok és robban a bomba.Az extra csak türelmes embereknek való. -
Vlala #6585 Szabad út Extrában a házadban is van elsősegélydoboz. -
spy803 #6584 A legészakibb hídnál. Ha a kínai negyedtől jössz, rögtön a híd után balra találod. -
Extra szabad pályán hol lehet megszerelni a kocsikat? -
Speedy Gonzales halott de ezen a térképen nem találom a kórházat.A város melyik részén van? -
Az Ikarus modban vannak küldetések vagy csak olyan mint az alapjátékban a Szabad pálya?CSak kocsikázás a városban? -
Vlala #6580 Az Ikarus modban Neutral elhintett egy durva poént: A maffiózók általában Velorex-szel közlekednek. :)
A rendőrökkel sem árt vigyázni, egy poiros lámpáért, vagy gyorshajtásért is képesek utánadmenni (még j, hogy biztonsági öv nincs a játékban). Szerencsére eléggé Barbredy nyomozó-stílusúak, Tehát ha befordulsz a sarkon, kiszállsz úgy, hogy ne lássanak meg, és ottmaradsz az autó mellett, szemtanúja lehetsz, ahogy körbejárnak az autó körül, a vezetőt keresve... rád se hederítenek, hiába állsz ott az autó mellett. -
bajusza #6579 rohadtjó mindkét Szabad pálya. Csak vigyázni kell a gengszterek BMW és Pontiac kocsijaival. Ha beléjük rohansz, a gengszterek kiszállnak és szitává lőnek. Ilyenkor érdemes padlógázzal menekülni, majd kiszállni és lepuffogtatni a maffiozókat. -
Vlala #6578 A Szabad Pálya egy "just for fun", azaz "csak a szórakozás kedvéért" rész a játékban. Szerezhetsz pénzt taxivl, maffiózók jobblétre szenderítésével, de az igazi lényege az, hogy szabadon vezetgethetsz ebben a csodálatos városban.
Az Extra Szabad Pálya hasonló, itt azonban sokkal nagyobb a tét: Az integető emberektől (a legelső a házaddal szemben áll) elég érdekes küldetéseket kapsz, amelyek teljesítéséért eddig nem látott járgányok kerülhetnek a birtokodba a rakétaautótól a páncélozott zúzógépig. -
A Szabad pályának és az Extra szabad pályának mi a szerepe a játékban?Mondjuk a Szabad pályánál felsorolja,hogy lehet taxizni meg gengsztereket ölni amiért pénz jár de mire meny ki?Egy bzonyos összeg után jár küldetés?Ugy értem folytatódik a történet?
Az Extra szabad pályának viszont tényleg nem értem mi az értelme. -
es kormannyal lehet jaccani?
Mire gondolsz? -
Vlala #6575 Második kérdés:
Igazad van, fent, a bannerben a 2-3. sor nem tűnik linknek, de azok. :) Majd csinálok velük valamit.
Katt rá nyugodtan, ott találsz egy halom autót. -
ronaldo86 #6574 es kormannyal lehet jaccani? -
ronaldo86 #6573 erdekes es a tobbi auto megis tud elore indexelni
-
h lehet a jatekba indexelni meg kiszalni beszalni az autoba?
Szerintem nem lehet indexelni.Az autó magától indexel arra amerre kanyarodsz.Előre nem tudod kitenni az indexet.
Kiszálni és beszálni az akciógombal lehet (nálam alapban az "U" gomb) amikor az autó ajtaja elött/felé nézve állsz. -
ronaldo86 #6571 h lehet a jatekba indexelni meg kiszalni beszalni az autoba?ja es meg nem tudnatok kuldeni vmi linket autok letoltesere?ahol jo sok van ....:P -
Az utolso pályán vagyok a muzeumban.Kb. idáig jutok aztán elfogy az életem.Itt jönnek a képtárak.Hol van erre elsősegély doboz? -
Azt a vetődést nem lehet kikapcsolni? Agyamra megy ahogy próbálok óvatosan kioldalazni,hogy jó pozícióba kerüljek erre kiugrok a fedezék mögül a nyilt terepre és akkor több irányból is legéppuskáznak. -
Vlala #6568 Igen.