Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oksa. betetted a megosztásodba?
nem az a gond, hogy a neved elé a (így nagybetûkkel) kötelezõ!
pfff miért 2 x?

jó lol észre sem vettem a 3 mas cdböl is hiányzott 2 file na mind1 most már végképp teljes

jó lol észre sem vettem a 3 mas cdböl is hiányzott 2 file na mind1 most már végképp teljes

Játszott már vala vele valaki?
Milyen?
Sephi
Mail ment

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Rendben! Kerem az emailt hogy hol es mikor lehetoleg most😊

[email protected]

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nem tudod kerlek szepen nekem at DCC vagy icq izni? gyorsan menne. A FTP-em sajnos nem muxik most en nagyon kene. Meg lehet oldani?!

Sephi
nem egeszen ertem ... mijeza DC++ ?

Pl. itt: http://dcplusplus.sourceforge.net/

Sephi
Nah aki tud segiteni nekem az tudgya meg hogy nekem nincs meg a kurva 36 es 39 file a CD 3 masbol 😞

Help pls!

Na vazze. Addig bénáztam, hogy bannolta az IP-met

Koszi, névre már rájöttem, hogy gáz, de a DC++ klienst hol találok?

A nevednek 'esaneved' formatumunak kell lenni! Ezenkivul nehany HUB-ra csak DC++0.18 vagy a feletti klienssel lehet ramenni, es van ahol a limites kliens tiltott.

"hogy a megcélzott HUB (pl. tejszin.dns2go.com) 1.0125 vagy valami ilyen verziójú szoftvert használt és ezért nem enged engem csatlakozni."

Ott valami mas gond lesz!! Nem EZERT nem enged csatlakozni. Van eleg megosztasod?? Van eleg slotod beallitva??

Na, nekem is hasonló a problémám

Koszi, de a hub állandóan kidob. Meg jön egy message, hogy 'Megszokott elotag kotelezo, ugyelj a nagybetukre'. Mi lehet a gond? Az lehet a gond, hogy a DC kliensem preview build?

tejszin.dns2go.com (DC), Tressy, de az 1. cd hiányos.de már minden fájl megvan.
Jaj honnan szeded?

\"Life is around you and in you.\"

Honnan szeded DC-vel? pontos cimet please
THX!

Petyus_
Ööö, kipróbáltam, zene + hangok + feeling + város nagyon brutál. 😊 Az arcokkal nem hazudtak, hihetetlen faszán vannak megcsinálva. Grafika is gyönyörû, csak elég feltûnõen igényelné az FSAA-t (nekem legalábbis nagyon cakkosak a távoli vonalak...), de azt szerintem a NASA tudósok gépén lehetne esetleg bepróbálni...

A játékmenetrõl nem tok mit mondani, mert csak az intort, bevezrtõt néztem meg, utána free ride-ban kentem, de ezek utám biztos jó lehet. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

délutánra csak leér. majd a nolfot oszd meg nekem please. elõre is köszi.
köszi. már nem kell.
na már a 26-os fájl sem kell közben szedem azt is dcvel.
Cobra11 : hova toltsem..1 filet azert meg en is bevallalok 😊

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy senkit sem érdekel, de délután a DirectConnect-en leszek, és le lehet tõlem tölteni a csúnya Mafia-t!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Ott-HUN-Lap::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szia! nem tudnád valahova feltölteni az 1. cd 26-dik fájlját? elõre is köszi
Nekem meg idaig egyszer sem szaggatot be...1800 AthlonXP, Gef3 Ti200, 512 Ram, 1024*768 full...viszont azt a rohadt versenyautot meg mindig nem tudtam leszallitani

vagy feljön dcre az is jó.
na tressynél hiány van az 1.cdbõl. valaki fel tudnád tölteni valahova az 1.cd 26-dik fájlját?
flt-maf1.026 elõre is köszi.
Crem
Na... Elsõ tapasztalat...

KIRÁLY!😊))
A dolby 5.1 remekûl adja a cuccot! Pláne a lövések!😊))
Viszont egy P IV 1.6, XP G-force Ti 4600 512 Ram-al Fullon minden, néha átvált diafilm efektusra!😞
Mondjuk az is igaz, hogy fut még vagy 10 program a háttérben...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ja. de 400 mega lejött 😊
OK: Már nem kell, mert már töltöm tressytõl dcn.
CSOCSO
hehhh rámásztuk 10 en hirelen a linkre... ftp-n keresztûl erre gyorsan törölték:9 szép kis muri volt😊
elkezdtem tölteni a dashed féle linktõl, de törölték. nem tudna valaki 1 linket adni?
http://sgftp.host.sk/candit/upload/showthread.php?s=&threadid=1024 Helyetekbe itt kezdeném a nézelõdést.
Kaszi46
na ma se sikerült talan majd holnap😊

*Posse*T.W.D*

llacee
Jó pihenést és köszi 4 😊

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

Jó éjt mindenkinek!
na kinek kell mafia és ki tud dc-zni is találkozunk a tejszinen sávszél van szal akinek kell jöhet

Bocsi KeFe, de helyhiány miatt ki kellett írjam cd-re és törölnöm kellett
(RAZZY)
Lazarus
... mondja G nagy buszkén és a CDt röhögve a sarokba vágja
LLacee:Mail ment!Valami gáz van!
Nekem már lejött

llacee
Elküldtem Köszönöm ! 😊

LLacee:Itt vagy?
LLacee:Küld a címet,hova nyomhatom!
LLacee:Neked bármikor!Mailemet tudod.Bocsi de övé az elsõbbség.
llacee
Nekem egy Fxp-t lehetne ? Kapcsolatom korlátai miatt nem tudom megosztani másokkal...1 cd fele lejött már...de most megszakadtam....