Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
Hogy kell azt a szerencsétlen versenykocsit elcsorni? Mert ha beülök nem indul el és kiszalni se tudok, meg semmit se....

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Küldd el nekem is please!

The Garrett
NA ELMENT MINDENKINEK HEPY BÖRSZDÉY end merry kriszmösz mindenki.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

THX!
Lacc
Erre küld plz! [email protected]
The Garrett
ment neked is 😄

sok sok sörrel jöttok nekem ezért 😄

de a minimum egy nagy multiparty!

Na nekem végre lent van dcvel. De kipróbálni nem tudom mert win2k és az lassú. viszont töltök le. elvileg holnap ki fogom próbálni. remélem nem fog szaggatni bár erre egyenlõre semmi remény. 😞
Hi skacok!

Honnan szeditek a Mafia-t?
Lehetne nekem is elérhetóséget valaki???
[email protected]
Köszi...
THX

So cry me a fuckin river, bitch!

The Garrett
ment...

Küldd el nekem is kérlek:
[email protected] a címem

The Garrett
csak épp nem jó a freemailes címed..

The Garrett
már elküldtem neked

Lacc
Mi a warezoldal cime PLIIIZ???
The Garrett
Jah ha valaki akarna képet betenni róla csak nem tudja hova feltenni az küldje el nekem kíváncsi vagyok rá!!! meg persze ide is kitenném...😄

Nebassszfelllll!!! az acemcp nekem is fent van...de én mindig kikapcsolom. De úgy is mindíg kilépett a Morrowind 5-6 perc. aarrgghh

Sephi
Nekem 1600+ XP 256 DDram gf4 mx 64ddram winxp

Szal csak a kocsis reszek mennek gagyiul maga a missos reszek szepek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
kéne ewgy link a 3. CD hez lehetõleg ne FTP mert mind tele van. DE találtam egy warezoldalt ahol fenn van az 1-2 CD 😄

EmThor
ne báz Shepi milyen gépen futtatod? hogy megy? me megin a lusta programozóbácsik basztak rendesen lekódolni a gamét me majd lesz peccs meg úgyis határidõ... megõrülök....

Sephi
roviden a jatekrol :

elso latasra a jatek xszar. nekem peldaul nem teccet az hogy felorakat kell vezetni egy igen fanyar hangulatu varosban ilyen lassu kocsikkal. kicsit az is faraszto volt hogy felorakat kellet taxizni.

a jatek a taxis resz utan kezd erdekes lenni. Amikor berohannunk a barba onnan igazan teccik mar😊

aszt birom hogy a kocsit le lehet alitani vagy hagnyi a motort hogy mennyen 😊

birom a rendoroket ahogy megbuntetnek😊

mondjuk annyi unalmas hogy annyit kell vezetni es olyan lassan 😞

a grafika szerintem tok szep bar sztm hogy jol menyen kurva eros gep kell 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

1024*768 igen használok 2* élsimitást de nem nagyon látom értelmét.Az igazsághoz az is hozzá tarozik,hogy fent van most a gépemen egy CODEK pak ami marhául bezevar.A morowind is kilépet elég gyakran miatta és egy repszim is elkezdett szaggatni amikor felraktam az ACEXCP-t.Pár napot vissza lépek és megnézem megint a Mafiat.
Dynamic
na legalább egy vélemény😊
Lacc
Én addig bénáztam amg ki nem banoltak. Valaki szóljon már ott az adminnak hogy szedje le rólam 😞
EmThor
jó de milyen felbontásban. és anti alaisingot használsz? open gl-s? akkor anisotropic filtering is?

Lazarus
nekem megvan az 1. CD 😛P
Mennyit tesz fel a winyora ?
Kaszi46
köszi de azert itt kérdezem mert ott reggel kilenc ota nem volt senki

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
köszi probálkozom😊

*Posse*T.W.D*

hiba
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1010518983

tûzfal van?

Kurva jó.😊)Bár ha a GTA3 hoz kéne hasonlitani akkor azt mondanám hogy nem is tudom mert a gta-ban sokkal több szabadságot kaptál meg talán sokkal többet is lehetet rosszalkodni.😊Ami erdekes hogyha a kocsit vezetem akkor beszaggat da ha kiszálok az autobol mintha sokkal jobban futna a game meg talán még szebb is egy kicsit.Lehet hogy tévedek de én így látom.
konfig:1800+ xp 516mb ddr gf3.op: MS xp
3 slot kell. kell. minimum 5 gb megosztás. és alul az adresshez beírod: tejszin.dns2go.com . megkeresed tressyt a listában. 2 klikk a nevére. ha letöltötte a listát megkeresed a mafiat. kijelölöd. jobb gomb -> download és kész. ennyi. ja ha tûzfalad van akkor a settingsben tedd passzívra mert aktívban nem müxik akkor.
hiba
Van DC foum is (itt SG-n is).

Kaszi46
Beszarás valaki már a multi kipróbálásán filózgat meg idegeskedik valaki meg vagyis most már kezdem azt hinni hogy csakén, még mindíg a játék beszerzésével szöszöl😊)))))))))))

félreértés ne essék nem fikázom akinek megvan csupán az irigység beszél belõlem😊)

*Posse*T.W.D*

Ne 1-re legyen állítva, hanem legalább 3-ra

lent a connect: ablakba írod be a címet

Kaszi46
ok tényleg tudom hogy már unjátok de jopáran köztük én is most hallottam elõszeör erröl a dc-röl halvány lila fingom sem volt még 1 nappal ezelõttt hogy egyáltalán létezik ilyen. Szoval gondolhatjátok hogy mennyire vágom hogy mi a rákot kell csinálni. Egyenlõre annyi sikerült hogy valami public listen néhány helyre be tudok lépni. namost amit az elõzõ irásokból leszürtem: legyen a nevem elõtt---->megvan, legyen megosztott mappám---->megvan 40gb legyen slot beállítva-----> asszem 1-re van állítva. ez idáig ok de a tejszin.dns2go.com hol a pingbe találom??? aztán tudom hogy olvassam el a dc honlapján a magyar ismertetõt mert abból mindent megtudok--> elolvastam ennyire futotta (hogyan vagy hol találok olyan helyeket ahol magyarok vannak) help meee valaki
Csak egyszer kell leírni sha többet esküszöm elmentem word-be vagy megjegyzem aztán legközelebb ha valaki a dc vel kapcsolatban kérdez bárhol hangsúlyozom bárhol a neten legyen az bármilyen nyelven is akkor majd én válaszolok neki😊))

*Posse*T.W.D*

Dynamic
Én már vagy 3-szor megkérdeztem, de 2 szót nem bír beírni senki,akinek megvan, hogy milyen
hiba
"Multi-player support via LAN or over the internet. Seven multiplayer modes to choose from - including Deathmatch, Capture the flag, and more!"

Ezeket probalta mar vki? Milyen a multi?

Pharaoh
Tressytõl is és már egyre több usertõl is lehet tölteni.

direct connecten tressytõl.
Petyus_
Jobbgomb? 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Figyu!HA a rendor megallit es szol hogy szalljak ki a kocsibol hogy lehet kiszallni?😊

Honnan szeded?

Állítólag van, de én még csak most töltöm a játékot le. De már a 3adik cdnél jár! 😊
köszi.
Petyus_
OKs, kösz hogy szóltál: akkor jó játékot! 😊

nem kell. már megtaláltam.
ja a frissités el maradt az is megtörtént

Petyus_
Cobra: gyere IRCNet (irc.extra.hu) Petyus néven vagyok, DCC-n eldobom, ha jó úgy. 5 percen belülj válaszolj plz mert utána nem leszek a gépnél. 😊

frissítsd a listádat tressy please. vagy mondj 1 helyet ahonnan leszedhetném. elõre is köszi. vagy valaki uploadolja please a 3as cd 36 és 39 fájljait! elõre is köszi.