Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen nekem is volt. Szerkeszteni kell a .cue file-t. Igy kell kinéznie:
FILE "FLT-MAF2.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
FILE "FLT-MAF2.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
SRÁCOK!! GÁZ VAN!!! NEM TUDOM KIÍRNI A 2. CD-t NEROval, mert azt mondja, hogy a bint nem lehet megnyítni, közben a demon simán megnyítja. Nagyon kéne a help!!!
Szal, aki álnéven irogatott az közületek volt. Ezután lehet véleményt alkotni...
Welcome!
Hajts utána 😊)
Lentebb (még a buzizások elõtt) valaki leirta a megoldást. Pattanj be a kocsiba amivel jöttetek, és nyomás utána. Vigyázz ne karambolozz, az alagútban vágj elé (fordulj keresztbe a kocsival elõtte). Erre az ürge kiszáll a kocsiból, stukkert ránt, de persze esélye se lesz a Thomson-oddal szemben. 😊))
Lentebb (még a buzizások elõtt) valaki leirta a megoldást. Pattanj be a kocsiba amivel jöttetek, és nyomás utána. Vigyázz ne karambolozz, az alagútban vágj elé (fordulj keresztbe a kocsival elõtte). Erre az ürge kiszáll a kocsiból, stukkert ránt, de persze esélye se lesz a Thomson-oddal szemben. 😊))
HAjts utána.
Nah. Reg megtörtént. Szal lehet hinni. De mind1.
Help!
A mafia-ban amikor a Clark's Motelbõl kirohan a rabló és el kéne kapni, mit kell tenni????
Nekem ugyanis mindig elhajt a sárga kocsival....
A mafia-ban amikor a Clark's Motelbõl kirohan a rabló és el kéne kapni, mit kell tenni????
Nekem ugyanis mindig elhajt a sárga kocsival....
Ok. hiszek Neked. De akkor is azt ajánlom, hogy regisztráld magad, és soha a büdös életbe nem lesz ilyen gondod.
Regisztráld a nicked, és akkor nem lesz többet ilyen probláma. Ámbár nem vagy túl meggyõzõ.
ja most hogy jól lefikáztunk most egybõl valaki a nevedben írt? miért nem regisztráltad magad?
THX
most mé???
😊)))
😊)))

No erre kiváncsi lennék én is. De szintúgy érdekelne, hogy merre találom a kórházat. Tudom, hogy a második küldetésnél egy bigét odavittem ,de már nem emlékszem hogy pontosan merre van.
lol.
Semmi gond. Beszéljünk inkább a játékról. Például tud valaki valmi cheat-ot hozzá? 😊)))
(Bocs, igérem nem lesz több ilyen hülye poén)
(Bocs, igérem nem lesz több ilyen hülye poén)
igazad van csak felbaszta az agyamat!
morgz: regisztráld magad, szegény CSOCSO biztos örülne, végre leszállnának róla. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Hagyd a francba, csak provokál. Ne foglalkozz vele. Én sem fogok, megigérem.
egyébként annyi, hogy nem regisztrálta magát az sg-n.
Te egy vicc vagy vazzeg. Te embernek tartod magad? mert én nem tartalak annak. egy állat értelmesebb nálad vazzeg.
unreg a morgz. Meg fasz is 😊))
Felejtsük el ezt a segget. Térjünk vissza inkább a MAFIA -hoz. Kicsit ciki, hogy igy alakult ez a topic egy barom miatt.
Ami jó lett volna benned az anyád combján csorgott le. (bakker, hogy ki leszünk moderálva!)
Ja, és unreg fasz vagy.
Ja, és unreg fasz vagy.
De a GTA3 -hoz van cheat bazdmeg. Kell te kis köcsög?
Szívesen, nem tom mivel érdemeltem ki az "agyatlan buzit", én eddig sajnáltalak, hogy itt rinyálsz csítért a többiek meg szétszivatnak, de ez nagyon szar, mert:
1- vagy azt se tudod mivel játszol...
2- vagy amikor tényleg segítenénk, itt köcsögösködsz...
Ha nem elakadtál, csak csítelni akarsz poénból, akkor várd ki szépen a csíteket, vagy írjál hozzá trainert vazz.
1- vagy azt se tudod mivel játszol...
2- vagy amikor tényleg segítenénk, itt köcsögösködsz...
Ha nem elakadtál, csak csítelni akarsz poénból, akkor várd ki szépen a csíteket, vagy írjál hozzá trainert vazz.

tudod bazmeg te egy nagy köcsög unreg pöcs vagy.
Vedd fel az adrenaline pillt, és úgy puffantsd le a kolumibiaiakat a tetõrõl balról jobbra haladva a sniperrel, a hordókba lõjjél bele.
Na tessék, te ártatlan játékos... jó poén volt. 😛
Na tessék, te ártatlan játékos... jó poén volt. 😛
bruhaha bazmeg. még azt sem tudod melyik játékkal játszol?
Unreg barom. Még megértem, hogy felszivta magát a zrikáláson, de amikor az ember télleg segiteni akar neki, akkor köcsögösködik
Vazze. Te most szivatni akarsz? Ez a GTA3-ban volt.
Szórakozzál mással köcsög.
Szórakozzál mással köcsög.
Nézd meg ezt a cimet.
http://www.cheatheaven.co.uk/pc-cheats-1a/mafia.htm
Nincs még cheat és kész.
http://www.cheatheaven.co.uk/pc-cheats-1a/mafia.htm
Nincs még cheat és kész.
Ilyet ne mondj, hogy "nincs, és nem is lesz", mert szegény kis morgz a Dunába öli magát.Oszt ki játssza majd akkor végig helyette a Mafiát?Hm?
A puffogásod helyett, ha megmondod hol akadtál el, már rég kaptál volna segitséget.
Én kipróbálom, de ha nem fog mûködni megverlek! 

morgz: a cheatek ilyenkor még nem szoktak megjelenni, hiába cukkolod fel magad a srácok poénkodásán... tegnapelõtt jött ki a játék az USÁban...
Ez van. Ha megmondod mi nem megy, biztos adnak tippet, vagy kimentett állást is tudnak küldeni, de ha egyszer nincs cheat, akkor mit tudnak csinálni....
Ez van. Ha megmondod mi nem megy, biztos adnak tippet, vagy kimentett állást is tudnak küldeni, de ha egyszer nincs cheat, akkor mit tudnak csinálni....
lol?

Sajna hibásak a linkek!
\"Life is around you and in you.\"
Ne csitet screenshotot mondjatok, hogyan kell mert nalam semi nem mukodott edig 😞
Pedig a versenyen akkora tripla szaltot hoztam ossze kar hogy nincs replay.
Pedig a versenyen akkora tripla szaltot hoztam ossze kar hogy nincs replay.
Nekem a coyote-rõl nem müxik a letöltés!Máshonnan nem lehet lehúzni?
\"Life is around you and in you.\"