Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
😊))
Na adjatok mar linket!!!!
Ez a masik kedvencem :-))))
Mondani en is tudok mindent.
Gondolkodjal mar egy kicsit mielött beszelsz! Honnan legyen neki???
Ahoz valakinek elöbb szet kellett volna szednie a jatekot, megismerni a felepitest es utana egy progit irni ra. Mint mar emlitettem a jatek KET NAPOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez kb olyan, mint amikor valaki elkezd 2 nappal a jatek megjelenese utan magyar forditasrol kerdezgetni.
Nincsen meghivom es az urge nem akar felengedni a hajora. 😞 Amugy nagyon coool a jatek a gta3 nal sokkal jobb, jobbak a missiok. es minden. a grafikarol ne is beszeljek hogy mennyivel jobb az engine, a gta3 csak 800x600 tudtam jatszani ez meg megy siman 1024x768 pedik sokkal nagyob a a palyan. na minden jot remelem valaki tud segiteni
Ha meg a kerdest kesöbbre gondoltad, akkor is logikatlan, mert mire lesz cheat, addigra a kerdesed 70km-re a föld alatt lesz es senki az eletben megegyszer nem fogja olvasni.
Amugy meg probalj meg egyszer egy jatekot cheat nelkül vegigjatszani es rajosz, hogy sokkal elvezetesebb, es ne is haragudj, de igenis benanak tartok minden cheatest! En meg az eletben egyet sem hasznaltam.
En a www.eselfilme.de oldalt ajanlom linkek keresesere. Igaz nemet de azert a linkek között el tudtok igazodni :-))
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
melyik link alatt talalom mert Dorojecka Klaphcugo nekem igazan nem az erossegem😊)
( azert kutatom )
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Na ... mindjárt megnézem azt a zenét is , bár amit eddig is hallottam , már az is egy csúcs .
"A BC a jobbik csapat jutalma."