Mafia: The City of Lost Heaven

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondd már meg légy szives, hogy hol akadtál el. Hátha valaki tud segiteni, és akkor cheat se kell, és a játékélmény is jobb. Sztem amig nem játszol egy gamét végig, addig a cheat megöli az egészet. Amikor végigjátszod, akkor persze pár cheat jól jön, lásd GTA3, (össz weapon, aztán lehet gyilkolni), de hidd el, megéri egyszer csalás nélkül végignyomni egy gamét.

itt csak te vagy a hülye vazzeg. mit akarsz. 2 napja jelent meg a game és máris trainert meg cheatet akarsz? törd föl a gamét trainerrel és akkor lesz trainered.
Goodwill
mafia 2 küldetéslemezhez csítet keresek.....lécci lécci

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Adjatok már linket a mission editorhoz! PLEASE!
😊))

Nekem nem akadt le ott a trip to the countryside ment jool. Ja es segitsen mar valaki hogy mi a banatot kll csinalja a gozhajonal mert nincs meghivom es a csavo nem akar felengedni. Hagyjatok mar azt a hulye csiteket. Ne itt kerreesetek !

Hunnenkoenig
naaaaa, adjatok mar linket a mafia kettöhöööööz!!!!! Mar harom perce varok ra es mar ötször beirtam a forumba es meg mindig senki nem valaszolt!!!!! Olyanok vagytooook!!!!!

Na adjatok mar linket!!!!

Ez a masik kedvencem :-))))

megjelent már a mafia 2? valaki linket hozzá please. 😊)
NEKEM IS CHEAT KÉNE! CHEATET AKAROK! PLEASE VALAKI KÓDOKAT! VAN MÁR VALAKINEK TRAINERE? MILYEN? CHEATE AKAROK. JUJUJUJUJ CHEAT KÉNE! PLEASE VALAKI. 😊)))))))))))))))))) HÁT BAZZEG. LOL.
G. Joe
Van már csít, és magyarítás?
Mikor lesz hozzá küldetés lemez?

http://deathfellows.hu/

egyetértek.
Hunnenkoenig
ja akkor meg kerd el a kisszabotol a cheatjet, ha mar ugy tudod hogy van neki! ne tölünk kunyeralj

Hunnenkoenig
Kis szabonak van rola fenykepe?
Mondani en is tudok mindent.

Gondolkodjal mar egy kicsit mielött beszelsz! Honnan legyen neki???

Ahoz valakinek elöbb szet kellett volna szednie a jatekot, megismerni a felepitest es utana egy progit irni ra. Mint mar emlitettem a jatek KET NAPOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez kb olyan, mint amikor valaki elkezd 2 nappal a jatek megjelenese utan magyar forditasrol kerdezgetni.

hiba
Hat nalam az se mukodik 😊

hiba
Mivel csentek kepet a progibol?
Nekem a SnagIt-el nem sikerult.

Hello nem tudjatok mit kell csinalni ott annal a gozhajonal mikor meg kell oljek valami kancellart ha jol tudom amelyiknek a fiat mar Regebb megoltem es most atallt az ellenseghez.
Nincsen meghivom es az urge nem akar felengedni a hajora. 😞 Amugy nagyon coool a jatek a gta3 nal sokkal jobb, jobbak a missiok. es minden. a grafikarol ne is beszeljek hogy mennyivel jobb az engine, a gta3 csak 800x600 tudtam jatszani ez meg megy siman 1024x768 pedik sokkal nagyob a a palyan. na minden jot remelem valaki tud segiteni

Hunnenkoenig
Ha kicsit logikusan gondolkodol, akkor rajösz, hogy a kerdesed teljesen felesleges, mert a legtöbben meg meg sem szereztek, nemhogy Cheatekre rajöttek volna. Meg az ujsagok sem tudtak letesztelni, pedig azok szoktak a cheateket legelöször kitalalni. Majd talan a következö kiadasban. Cheatprogramokat meg ki a fasz irt volna hozza ket nap alatt???

Ha meg a kerdest kesöbbre gondoltad, akkor is logikatlan, mert mire lesz cheat, addigra a kerdesed 70km-re a föld alatt lesz es senki az eletben megegyszer nem fogja olvasni.

Amugy meg probalj meg egyszer egy jatekot cheat nelkül vegigjatszani es rajosz, hogy sokkal elvezetesebb, es ne is haragudj, de igenis benanak tartok minden cheatest! En meg az eletben egyet sem hasznaltam.

Hunnenkoenig
Egy forum nem arrol szol, hogy te kerdeztel-e ngem! Miaz faj az igazsag?

Hunnenkoenig
Az e-donkey egy p2p program www.edonkey2000.com a hivatalos oldala. Onnan letöltöd, utana rakeresel a google-ben es az kidob egy csomo oldalt, ahonnan közvetlen linkek vannak a letölteshez. A link megnyomasaval indul a programm es leszedi automatikusan.

En a www.eselfilme.de oldalt ajanlom linkek keresesere. Igaz nemet de azert a linkek között el tudtok igazodni :-))

Hunnenkoenig
Bazeg a jatek 2 napos!!! Örülj hogy megvan. Egyebkent meg mi ertelme van cheat-el? akkor inkabb ne is jatszad ha bena vagy magad atvinni...

Dynamic
A hotelböl menekülö ürgét amúgy elég könnyü elintézni még a pálya elején.Egyszerüen mellé megyünk és amikor beérünk az alagútba csak beállunk keresztbe(nagyon könnyü csak rá kell húzni a kocsit, úgy hogy kicsit elörébb legyünk)Na mármost elmenni nem tud, mert szük az alagút.Egyböl kipattanunk a kocsiból, ö is ki fog pár másodperc múlva és már nyúl is a belsö zsebbe a stukkerért.De mi természetesen résen vagyunk és szépen megkináljuk a Tommyval.
Petyus_
Felmész, ott egybõl balra kinyírod a csávót, aki a WCn ül, utána bemész a folyosón a szobába, felveszed a gépfegyvert, és szétlõsz mindenkit. 😊 Van a felsõ szinten gyógyszer is, nem nehéz. Mindig gugglva lõj, és fejre célozz.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

nem. csak az 1. megy fel 74esre.
Ams
Mekkora cd-kre kell kiírni? Elég 3 db 74 perces?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

cervin
kösz
3 cd.Mail ha kell
tükör?
cervin
Hány cd?Egy jó cimet ha mondanál!Megköszönöm.
1,8 giga
cervin
HI.Le töltöm nagyon jókat irtok,de levagyok limitálva igy csak 300 megám maradt.Hány megás a játék?Kösz.
Sephi
akinek kell a jatek szolok hogy most neztem utana aez a DC++ on van tobb elerhetoseg is

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ubi
Ez a játék veri a GTA3-at!!!!!! Sokkal királyabb!!! Lehet tankolni, kereket szétlõni...STB!!!
The Garrett
Van akiknek még megvan töredékékben a game? kellene a 2. CD 25 file egyenlõre...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lazarus
nekem CRCsen jött le az 1. CD kétszer is
Hunnenkoenig
Aki meg keresi a mafia-t. Az e-donkey-n fent van mind 3 cd cue es bin fajlokban.

Dreet
nem volt crc file-om csak 001,002 stb es kitomoritette....

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

Dreet
HELP valaki aki mar leszedte a zenet bonusweb-rol, árulja el legyen oly jó , hogy melyik link alatt talalta meg mert mar golyozik a szemem....

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

The Garrett
ha van .crc file csak akkor...

Dreet
winrar-al tomorits ki

The Garrett
wincommander filetöredelõ esetleg?

Hát én itt akárhogy nézem sehol sincs a letöltések közt...

Szia hát te nem szoktál azért néha bekukucskálni az ICQ-ra?😊

Hát nem te www.hardwired.hu 😄DDFórum

Dreet
Mar csak ki kene igazodni ezen a furcsa nyelven 😊)
melyik link alatt talalom mert Dorojecka Klaphcugo nekem igazan nem az erossegem😊)
( azert kutatom )

I.C.ram
Nem hiszem, hogy én tartok a legmeszebb a játékban. :/
The Garrett
ja ja mûködik a coyote... 45 k val gyün lefele

Janes muszály kiabálni már nemazért de tudtommal nem szenvedett egyikünk se súlyos halláskárosodást...

Én még ott tartok hogy szedem lefele,majd segítek,ha megvan😄DDD

skorpio7
Nekem 2 órai játékpróbálgatás után , egy szinten van a GTA3-al ... ami csak azt jelenti , hogy csúcs a game .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Én ma délután kezdtem csak el , így még nem tartok ott , de sietek behozni a lemaradást . 😊))

Na ... mindjárt megnézem azt a zenét is , bár amit eddig is hallottam , már az is egy csúcs .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

I.C.ram
Valaki segítsen már pls!