Mafia: The City of Lost Heaven
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem sincs a kisujjamban de mégsem használok cheatet. inkább 20x nekiállok.
Természetesen akinek a kisujjában van az autóversenyzés, annak nem jelent nehézséget egy ilyen feladat. De én az a "lövöldözõsebb" fajta vagyok...
Most szedtem le a gamet Gothicról, de 4 file-nak rossz a linke, nem tudna valaki egy címet adni, ahol fenn van még a Game?
bazz. ne kezd te is please.
koszi elindult
Köszönöm, azt sikerült megcsinálnom, de sajnos az elsõ autóveseny résznél elakadtam, nem megy mindig belémjönnek. Lehet, hogy tényleg egy cheat kéne hozzá?

felért. itt a cím: http://free.x3.hu/cobranak/flt-maf2.024 . jó töltögetést.
na már mászik felfele.
na leért. mindjárt töltöm föl.
megint megszakadt! uw suxx!
ja.
nm. 2mbit netem van úgyhogy ez semmiség. de most lassabb lesz a feltöltés mert vagy 10en töltenek tõlem dcn és én is töltök ott ezért nem zárom be. sorry. 10 percnél szerintem biztos nem lesz több.
nem játszottam még a játékkal úgyhogy sorry de nem.
na fele már lent van de uwn állandóan megszakad és még idõ mire reget újraindítja a letöltést.
koszi Cobra11, Neked is Ubi
65k/s sajnos uwtõl nem tellik többre.
már 13% lent van. meg ubi ez így egyszerûbb.
ugyanezt a motogp-vel megcsináltam és 30 megával nagyobb lett a tömörített mint amit anno leszedtem a netrõl. és nem lett jó. úgyhogy ez így nem megy. coyotetól szedi. 1 percet várni kell és begyorsul. már 25 k/s. feldobom majd az x3ra. címet dobom majd ide.
ha nekem gyors akkor leszedem és felteszem. majd mondom a címet.
az nem lesz jó. mert nem ugyanakkora. ezt már próbáltam mással.
es hova teszed fel? egyebkent megegyszer koszonom
varok
Valaki fel tudna tenni valahova a mafia 2 cd-jenek a 24. file-at (flt-maf2.024), vagy egy linket ahonan le lehetne tolteni. a coyote nem jo mert a letoltheto max seb 0,01 kb
elore is koszi
elore is koszi
Sniperes pályához eljutott már valaki? Én ott vagyok, és sehogy se birom pisztollyal kiszedni a hajódaruból a faszikat. 😞
evvel egyetértek.
ezt nem hinném.
Gondolom valami 11 eves lehet es most örül, hogy anyukaja nem ver a szajara ha azt mondja "bazdmeg"
....
....
Vagy morgz probal ködösiteni melak nev alatt :-)
Ja az unreg-ezest nem ertettem mert azthittem it eleve regisztralni kell hozzaszolashoz es azt hittem ez most valami mas akar lenni :-)))
Ja az unreg-ezest nem ertettem mert azthittem it eleve regisztralni kell hozzaszolashoz es azt hittem ez most valami mas akar lenni :-)))
ja ez lemaradt:

szerintem ugyanaz. de hogy nem sok esze van az biztos.
nem én voltam. üdv köreinkben egyébként.
he? hülye vagy te vazzeg. kussolj már te unreg pöcs. asszed vagány vagy? regisztráld magad és utána legyél nagyfiú vazzeg.
Nagy barom volt az illetõ.