21229
-
zerosdfd #17344 Hagenről itt találtam infot:
http://faqs.ign.com/articles/529/529105p1.html
Keress rá a "hagen can train" szókapcsolatra és ott lesz. Lehet, hogy bug, de lehet h bizonyos körülménynek miatt nem teszi. Van itt olyan, akinek sikerült?
-
#17343 Lord Hagen nem is tud kardozni. ;) -
sunmalac #17342 És az honnan van, hogy Lord Hagen tanít bármit is? Engem nagyon érdekelne, speciel még engem sem tanított semmire... Ez most bug? -
zerosdfd #17341 Aha, tényleg, köszi! -
#17340 Jé! Girionnak is ott kellene állnia Cedric közelében. De ne is törődj velük. Menj át a 4. fejezetbe, a Bányavölgyben mindjárt az elején van pár sárkányvadász, az egyik némi piáért cserébe megtanít 100%-ig kardozni. (TP-ért persze). -
zerosdfd #17339 Kieg nélküli g2, paladin vagyok, 3 chapter vége, vagyis már szinte mindent megcsináltam. És Girion nincs sehol; a kintieket meg Cedric nézi. És Hagenre kattintva csak egy END opció látható:-( -
#17338 k köc -
#17337 Ne tedd fel, mert nem kompatibilis a kieggel. -
#17336 aham köszi,s akkor ahogy lentebb is írták,ne tegyem fel a magyarítást,mert úgy nem megy ugye? -
#17335 Még annyit h. a kieghez új játékot kell kezdened. -
#17334 Rengeteg dolgot változtat. Nem folytatás,hanem beleszövődik a játékmenetbe. -
#17333 öö a kieg valamit változtat a játék közben is (új questek,vagy ilyesmi),vagy annyi,hogy ahol vége volt a gothic 2-nek ott most nincs vége,hanem megy tovább a gamma? -
#17332 Először is Gothic 2, vagy kiegészítő? Másodszor, milyen kasztba tartozol? Szerintem Lord Hagen csak lovagokat tanít. Harmadszor, melyik fejezet? Girion egész addig, míg a hajókázáshoz nem készülsz, Hagen háza előtt a kertben nézi a lovagok gyakorlatozását. A hajós részben viszont leballag a hajóhoz, mert ő is jön velünk. -
zerosdfd #17331 Sőt Girion-t se találom, valahol Hagen közelében kéne lennie, nem? -
#17330 Igen van.
Látom értetlen vagy ezért iderakom a Linket. -
#17329 Figyi, nem tom hány éves vagy, de olvasd már el végre amit neked írnak! -
Johny63 #17328 Van valaki? -
#17327 Ott a link a banner alatt,és már mondták is. -
Johny63 #17326 Nem találok sehol. Vagy még nincs is? -
Johny63 #17325 A Raven-hez tud valaki leírást?? -
zerosdfd #17324 Miért van az, hogy a 3-4 részben Lord Hagen nem tanít semmit, pedig a leírásban 90ig tudna? Bug, vagy valamikor elvertem és már elfelejtettem volna? -
#17323 szembesül a jóóó öreg Gothic a kor követelményeivel -
#17322 mivel ez egy szerepjáték, aminek a legnagyobb része abból áll inkább (meg úgy szerzel xp-t) johy pofázol, mondjuk úgy hogy a játék 1/3-a beszéd
karakter fix: ismeretlen nevű, pici lófarkas hajú torzképű :P csávó
-
#17321 hm..és csak 1 főszereőplő van ? -
#17320 - nem
- vannak -
#17319 Cásztok ! Most szerzem meg a játék második részét, addig is lenne néhány kérdésem:
- Lehet benne karaktert csinálni ? (nem, alak, stb..)
- Vannak benne beszélős és kardozós részek is ? -
sunmalac #17318 Tyűű vazz, ezt így fordították?
Én úgy tudom (és úgy is tapasztaltam), hogy nem megy a fordítás a kieggel. -
#17317 Hali
Anno párszor végigtoltam a Gothic 2-t,de most szereztem be a Kieget (Hollók éjszakája).
Kérdésem,ha a Gothic 2-re felrakom a magyarítást,az okoz bármi gondot a kiegnél? vagy ahogy vége az eredetinek,s a kieg folytatódna onnantól angol lesz,vagy hogy is van ez? -
Szid #17316 Nem vagy te egy kicsit türelmetlen??? -
#17315 Banner alatt kattints az "ITT"-re! -
Johny63 #17314 Nem tud valaki a Raven-hez leírást? -
Johny63 #17313 Jó lenne! -
Johny63 #17312 Tud valaki a Night of the Raven-hez leírást??, -
spartus #17311 rendben, köszi szépen a tippeket, még rágódom rajta egy ideig :P -
sunmalac #17310 Hááát, pedig ez akkor is csak rendszerhiba, ugyebár.
Esetleg nézz szét az oprendszered környékén is, nem sérült-e vlmi...
Tehát hogy egyértelmű legyen, nincs az gothic.ini fájlban olyan kapcsoló, ami elhárítja az általad vázolt hibát.
Én három lehetőséget látnék:
1. Gothic reinstall (megvolt)
2. Oprendszer újrahúzás (nyílván p*csölős meló)
3. Vlmi hardver hiba (ennek kicsi az esélye, esetleg merevlemezhiba)
Javaslom várj egy napot, hátha vlki csipőből vágja a megoldát, aztán jöhet a 2, 3 pont... -
spartus #17309 Már jópárszor próbáltam elinditani, és a 'Error on initializing virtual file system' felirat után kjöna Microsoft Imádott(!) felirata is:
'A(z) Gothic II hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük'
A helyzet az, hogy már újra is van telepítve a játék, letöröltem(uninstall), aztán visszaraktam(install), visszamásoltam megint a crack file-t, és megpróbáltam elinditani, de nem ment, a fenti feliratok miatt. -
sunmalac #17308 A Gothic 2 saját Virtual file systemet használ, amely független az operációs rendszer virtuális memóriarendszerétől. Ezért van az, hogy ha lefagy a játék (néha :), akkor 5 percig építgeti újra a rendszerét.
Javaslom próbálgasd még néhányszor indítgatni, ha nem segít, akkor mentsd le a saves könyvtárad, telepítsd újra, aztán másold vissza a saves-t. -
#17307 kevés a hely a vinyón,nem tud elég nagyot swappolni? -
spartus #17306 Hahó, elakartam inditani a G2-t, de egyszer csak ezt írja ki: 'Error on initializing virtual file system
Most akkor meg mi van? -
sunmalac #17305 Ehhh... :)
Másnapos vagyok.