Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
-karakterválasztó képernyõ
-marvin modot indítod
-kint a játékban F2 és írd be: edit abilities
-ott beírod a guildhoz hogy 0
-és most céh nélküli vagy
-ugyan így írd majd vissza
-bí hepi:o)
egyszerûbb változat:
-marvin mod
-beírod az F2 konzolba hogy: insert ch
-megjelenik egy manus és ott kiválasztod a céhet nála
-ugyan úgy válaszd majd vissza
-bí hepi:o)
Amúgy van a játékhoz valami szerkesztõ mostmár komolyan?Amivel lehet házakat csinálni meg ilyenek?
Nem tudom mejik térkép az de itt van!
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
van valami portalos küldi nem a portal köves hanem 1 másik valamit magyaraz a harpia fogadonal de nemtudom mit ja és a kaloznak holvannak az erszényei már megvan ami a vizesesnél a kis szigeten ami van meg megvan a barlangbol ahova elkiser de a többi hol van ? bocs hogy ennyit kerdezek
Van az tuti!
Beírom pl hogy insert lordandre és elszáll a játék.
Bármit beírok ami elõ dolog akkor elszál, viszont ha egy amulettet insertezek akkor az beterem.
Ilyenkor mivan?Ja és van szerkesztõ a Gothichoz?<#idiota>#idiota>
Mondom írd át magad céh nélkülire, beszélj vele aztán írd magad vissza milíciára...
Ne tökölj már vele ezt szinte nemis lehetne csalásnak minõsíteni mivel nem juttattál magadhoz semmi olyan dolgot amiért nem dolgoztál meg...
Amúgy nincsa gothichoz valami szerkesztõ program???Pályaszerkesztõ meg ilyenekre gondolok...nemértem ha lenne egy olyan szerkesztõ mint a morrowindben én azthiszem a játék megjelenése óta le sem töröltem volna a Gothicot...
már csatlakoztam a milíciához és Nagur nem hajlandó szóba állni velem (még akkor sem ha másik ruhát viselek, még közölte is hogy hiába veszek fel másik ruhát felfog ismerni) 😞
de 3 tolvajos küldi kell a békés bejutáshoz a tolvajcéhbe
Rengarut nem köptem be
Halvort nem köptem be
már csak Rengaru kéne, de ha õ nem enged magához akkor még agresszívan se tudok bejutni 😞
valaki help!!!
és akkor nem kell senkit se leütni
egyébként meg a felejtõs tekercses küldit arra a gazdag beképzelt gyerekre használd (nem jut eszembe a neve, Valentino asszem) mert nála vannak fontos és késõbb még használható dolgok!!!
amugy jo ez a könyv ezzel is kapsz 1 csomo xp t vagy 2k ot mert odaadod thorbennek utánna megveszed aztán hananak ugy hogy már a felejtés tekercses küldis már felvan adva akkor odaadod utánna leütöd visszavaszed a könyvet majd eladod a kocsmárosnak és már kész is 😛 és királyságvan
különben is a tolvajcéhbe bekerülni nagyon jó, mert megtanulsz lopni (thorbennél megtanulhatsz zárat feltörni, és még csak fizetned sem kell érte ha (Lekhmar asszem) a pénzkölcsönzõs krapekától ellopod a könyvét és odaadod thorbennek, egyébként a könyvet még 2 másik embernél is lehet használni)
én úgy csináltam hogy békés úton bejutottam a tolvajcéhbe, minden küldijüket megcsináltam, beloptam magamat a szívükbe 😊 utána meg kinyírtam az összeset, jó kis kard van náluk, egy nagyon értékes kulcs és sok XP-t adnak, szóval a Tolvaj céh az egy áldás felénk nézve 😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
10 nap? 10 nap alatt a játékot végigviszem :-/
amúgy meg remélem a bõrruhát nem vetted meg!!!!!
ha szerzesz egy altató tekercset (kiegben minden tekercs 5 manna) és odamész ahoz az õrhöz aki ott áll a fõbejáratnál (Xardas tornya felöli bejárat) a raktár elõtt áll, elaltatod, kinyitod a 2 ládát és kapsz civil ruhát, meg bõrruhát, és kevesebb pénzbe is került (mert a tekercsért fizetni kell 😛)
az igazából arra jó hogy keres neked dolgokat és tanuláspontokért lehet tanítani hogy milyen új dolgokat keressen meg (póciók, fegyverek) igazából nem érdemes tanítani, felesleges, amúgy is megtalálja az ember a cuccokat 😊
bocs hogy hosszasan írtam le 😊 (ezzel mondjuk egyszerre 2 küldit is megcsinálsz)
Mikor beszélsz valakivel akkor eltûnik minden csak a beszéd ablak marad a képernyõn.Namost van amikor minden eltûnik és nem jön a válasz az esetleges feltett krédésedre vagy nem történik semmi csak ott nézitek egymást a beszélõ ablakban és kész, se ESC-re nem reagál se semmire csak CTRL + ALT + DEL-el lehet kilépni!
Rohatt bosszantó mikor egy ilyen után kell újracsinálnom fél óra munkát...
Amúgy megvan a százas íj húááá😄DDDD
Mostmár elmondhatom : meglesz egy lövésbõl is😄
mondjuk mindig amikor xp-t kapok egy küldiért akkor mentene külön helyekre
mert tényleg rohattsokat kell menteni :C
Úgy érzed nyomott vagy?
és
szal ugrott a békés tolvajcéhbe bejutás, szal visszaloadoltam a legutóbbi mentésemet, ami biza jó messze volt 😞
szal tanács kezdõknek:
MENTSETEK NAGYON GYAKRAAAAAAN! 😊
Ha az a borka meg az az egész piros lámpás ház nem ismer fel, akkor pont nagúr hogy imerne fel?Ezzel az erõvel...
!végén!
ott van, vagyis Idorath csarnokaiban mint áruló. Hogy közben még hol lébecol - valóban - erre nem gondoltam. A képen pedig Kispista Jóska is lehet, mert név nincs fölötte, karakter meg ilyen, van 1 pár a kolostorban, ráasdásul a ilyen lovagi páncélt (csalás nélkül) a játék vége felé lehet szerezni. Ezért az utólsó elõtti fejezetre gondoltam, hogy ott keresed. Szóval igaz de nekem is igazam van 😊)) - csak a rend kedvéért. Az a sanda gyanúm besétáltam az erdõbe, csak nincs idõm kibogozni - van ilyen... 😊))
Szóval a G2 kiegnek lesz/készül fordítása?
Akit érdekel Gothic 3 honlap.
a játék szempontjából csalás, valóság szempontjából meg végülis...:
zsaru vagyok, kéne szerezni egy kis kokót mert már nagyon kéne, odamegyek egy dilerhez, nem vagyok zsaru, mondom neki, õ elhiszi ad anyagot, utána megint zsaru vagyok...
jah, nem csalás 😊
az a szar a játékban, vagy nem is szar, inkább idegesítõ, hogy mondjuk csinálsz valamit (teszem azt beállsz a milíciához) és akkor nem csinálhatsz meg más küldetést (mondjuk Nagur küldiét)
most azt próbálom hogyha páncél nélkül megyek oda, akkor sztem beszélni fog velem (remélem)
Nézd meg a képet, sztem ottvan a közelben😄
Amúgy mivel arra tántorogtam meg a játék is le van fullra magyarulva, elkezdtem olvasgatni a sírkõfeliratokat onar tanyájánál a régi tárnánál...
Hát aszittem beszarok néhányon😄D
-Hányas szintû a lovagod?
-A vitorla vajon lassan vagy gyorsan esik le?
-Egy pillanat
-A játékos nemis tudja miért kell erre mennie.... (most kutakodok kicsit ez felkeltette az érdeklõdésemet😊
-Béla bá' - 'végül megtalálta a skorpió királyt!
-Jéé egy kapcsoló!
Nagyon durvák😄
Vannak még olyan dolgok amiket fel lehet fedezni?Most játszom hatodszor végig a játékot de eddig minden újrajátszáskor felfedeztem vmi jót😊
Most speciel nem a sírkõkre gondolok hanem titkos poénokra, helyekre!
azért is tettem idézõjelbe az eredetit mert tom hogy az eredeti az német, de angolul is jó, és mondjuk a legtöbb játék angolul van, no mind1
szal az eredeti nyelv a tuti!!!!<#eljen>#eljen>
a filmeket a mozikban is csak kizárólag angolul feliratozva nézem meg!
kivéve amik csak szinkronosan vannak 😞
Angolul is végigvittem de közel sem volt annyira hangulatos mint magyarul...
Smici:hát éleszd fel😄
Amúgy én mindig levettem róla a ruhát marvin módban, szeb az úgy😊
Volt egy ilyen mod hogy Bumshak.Ahoz készült angolosítás?Mert mikor felraktam jó volt hogy húdejó ork küldik meg minden de aztán abba is hagytam mert német volt,persze én meg perfect vagyok németbõl...
Még 1 kérdés😊
Gothichoz nem készült szerkesztõ amihez valahonnan hozzá lehet jutni?
Mert ahogy elnéztem a dolgokat annyi volt a házak felépítése, hogy asztal,szék,képek a falon,polcok szekrények és minden házban ugyan ez volt csak váltogatva nagyrészben...
Meg ezeregy mod készült mind a két Gothichoz, de azt nemhiszem hogy a modfejlesztõk megburták volna a készítõktöl a cuccost😄
csak most abbahagytam, mert egy balulsikerült beszélgetés után egy nyavajás megölte az én drága Nadja-mat :CC
Úgy érzed nyomott vagy?
sajna pont az 1.32-es verzsön van meg és ezzel nem megy a magyarítás :CC
Úgy érzed nyomott vagy?