Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És én így porul is jártam. Még a fele se volt nála. Szernecse, hogy csak a fegyvereket adtam el.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
De én azt mondom , hogy :
árnyékfutó, lopakodó, warán, stb.
Én Angolul játszok. De amikor beszélek én magyarul mondom az állatok nevét.
amúgy jah, a trollt meg trollnak 😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Te a Farkast Wolf -nak nevezed???
és szereztünk vagy 5000-7000 aranyat, ha nem többet 😊
úgy értem van az alap kard kovácsolás, meg van fine sword kovácsolás, meg még...
megtanuljátok az összes kovácsolást? vagy csak az elsõt?
A játék elején 10 000 arany aztán Kasztól fügõen kell venni sokmindent.
Nálam ezt általában a Királyszárak és a különbözõ italok fogyaztották.
ELmész onar tanyájára ott Benetõl halomra veszed magad vassal. Megkovácsolod, és eladod Haradnak. Én így az elsõ fejezetben beszedek egy ijen körrel 10 000 aranyat. Ez elég általában. Több ijen kört nem csinálok.
Amúgy ha íjász leszel MINDEN tolvajképességet tanulj meg, zsebmetszés kegyetlenhasznos ha az ügyességre gyúrsz, ha már az elsõ fejezetben megtanulod akkor csak ebben a részben szerezhetsz a zsebmetszésbõl kb 2000xp-t és rengeteg aranyat!
Elsõ fejezetben kb 75 xp-t kapsz egy metszésért de asszem fejezetenként nõ vagy az ügyességed szabaj meg, ezt nemtudom pontosan.
Amúgy én tudok egy meggazdagodási módszert amit bármikor, bárhol lehet alkalmazni és annyi pénzt szedsz össze amennyi jólesik.
Viszont a feltétele hogy Harad tanítványa legyél (a kovács)
Ha kell elmondom de ingencsak nagy szpojler és itt tuti ismerik páran...
Próbáld meg ezt a trükköt nekem bevált:
-mentéseidet tedd el, aztán töröld le a Gothicot
-telepítsd a Gothic II-õt
-Startmenû/Futtatás/ide írd be az 1.30-as pecs útvonalát pl:
"D:\Mentesek\Gothic II fontos cuccok\Gothic2_130_de.exe" /X
-a /X a végén a lényeg úgyhogy pontosan írd be, és figyelj az idézõjelekre is
-amint ütöttél neki egy entert, látni fogod hogy nem a pecs fog indulni hanem a fájlokat fogja kilistázni amit a pecs tartalmaz.
-válaszd ki az összeset és mentsd le a gépedre egy külön mappába
-a mappa tartalmát másold be a Gothic II fõkönyvtárába és az alkönyvtáraiba
-krekkeld meg, majd mehet a magyarítás
-mentéseid másold be, ha menni fog akkor szerencse, de nagyobb az esélye hogy nem fog menni.
A krekket feltöltöttem ide, lehet szedni:
G2_1.30-as krekk letöltése
elõszõr én is így gondolkoztam de!
Ha Rengarut nem dobod föl, akkor késõbb kapsz tõle +1 dexterytit
Ha Halvort Nem dobod föl, akkor kapsz tõle 4 halat, amiben van: egy lump of o ore, 50 arany, egy tûzálló gyûrû, és tolvajkulcs (kezdõ karakternek jó, és a lump of ore az nem csak kezdõ karakternek jó)
Rengaru misszióját megcsinálod abból is jön egy kis pénz
Ha nem békésen csinálod, akkor semmit nem fogsz kapni (nekem legalábbis többet értek ezek a cuccok, meg a +1 dex, mint az a kevés 200 arany, meg 200 xp)
továbbá, megcsinálod a tolvajcéhesek küldijét, nem olyan nehéz és rengeteg pénzt össze lehet vele szerezni, meg xp-t!!!!
ha megvan az összes küldi, akkor a csaj megmutatja a titkos jelet, és a tolvajtagoktól sok hasznos dolgot kaphatsz
szerintem megéri, nagyon jó dolog a tolvajcéh!!!!
ha már minden kész utána meglehet õket ölni (3 tag, 300XP/tag + jó fegyverek és egy hasznos kulcs) + jelented andrénak hogy a tolvajcéh megsemmisítve és kapsz pénzt meg xpt!!!
Tolvajcéh=aranybánya!!!!
Békés bejutás??? Tolvajokhoz??? Én amint tudtam kinyirtaam õket!
Nem akarlak megbántani.
szal jösz a városból AKIL farmja felé, menj addig az úton míg balra nem lesz egy lépcsõ, menj fel rajta.
Jobbra akil farmja
balra az erdõ
menjél balra, menj végig az úton, találkozol 2 patkánnyal és 2 Scavangerrel, amikor megölted a két scavangert rögtön fordulj balra, be az erdõbe, ott lesz 3 bandita, nyírd ki, nyisd ki a ládát, nyisd ki a halat, olvasd el a levelet, menj Halvorhoz
és NE DOBD FEL!
jó dolgokat ad ha nem dobod fel, és + 1 pont a békés bejutáshoz a tolvajcéhbe!
Amúgy most viszem és zsoldos vagyok:o)
Ütök vágok, kalapálok aki beszól annak annyi😄D
A simába ajánlom a Számszeríjjat.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
most akkor mi legyek?
melyik erõsebb? vagy melyik jobb?
egy kis tanácsot pls 😊
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Ha igen tök mind1.
Én az íjpuskát szeretem.
ijjas zsoldos?
vagy ijjas paladin?
és pls indokot is hogy miért? kösszi 😊
Ha bõvebben érdekkel: http://www.g-portal.hu/portal/kardosgrof/ Honlapon az Állatok-nál rögtön az emlõsök felirat allat olvasható.
Köszönöm a választ 😊 Nem vágom az angolt, azért érdekel, de persze, ha ezen múlik, beszállok a fordításba... 😊 ?
WB!
Tudtoddal? Nem hangzik rosszul - tán mégis van remény? 😊
mint tülökkalapács?
vagy szarvkalapács
a horn végülis olyan mint ami az orrSZARVú-nak is van, azt is hornnak mondják, de lehet mondani tülöknek, a hammer meg kalapács 😛
Hornrammer=Zúzótülök.
Lehet, hogy köztük leszek.<#buck>#buck>
csináld meg a magyarítást 😛
amúgy meg nem hiszem hogy lesz hozzá magyarítás, mert ezt ugye bár külön kis emberkék csinálják (mármint a magyarítást) és nemsokára jön a G3 és van egy olyan érzésem hogyha az kijön akkor a kutya se fog foglalkozni a G2-vel :-/
Tényleg nem tudtok leírni egy 'igen'-t, vagy egy 'nem'-et arra az egyszerû kérdésre, hogy készül-e a kieghez magyarítás?
Naa, biztos van köztetek jószívû harcos, aki megválaszolja. Mivel két éve toltam végig legutoljára a G2-t, így lehet hasznát venném a kiegnek, de magyarul játszanám az egészet - kérdésem ezért van 😊
Én úgy csináltam hogy összekutyultam az angol verziót a német peccsel és mûxik😊
Mikor lesz magyarítás az 1.32 verzsönhöz :@@@@@@
Úgy érzed nyomott vagy?
Arra van kitalálva hogy ha pl egy bug miatt nem tudsz továbblépni, vagy csak simán szórakozni akarsz.
Ajánlom még hogy a karakterinfo képernyõn írjátok be hogy godzilla (amcsi a billkiosztás szal a "z" az "y" és fordítva)
Nagyon poén de elõtte mentsetek mer...mercsak😄DDD
Utána becsukod,és a bal felsõ sarokban írni fogja hogy marvin-mode.
inkább elõrõl kezdem, nem tesz semmit -.-
bár kicsit azért sajnálom, annyira rosszul nem sikerült, no mind1 😊
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb