21229
-
W B #17504 nem történik semmi, csak egyszerüen le áll -
#17503 Lefagy? Kilép?
Nekem előfordul olykor, hogy kilép betöltés közben, ezért mindig mentek, mielőtt átmennék valahova. Újra megpróbálva rendszerint sikerül. -
W B #17502 Na most van egy gond:
Át akarok menni a bánya völgybe. De nem tudok, a betöltés 70%kánál nem megy tovább. Mi a gond?! -
#17501 A kalóztábor melletti torony banditáit én is. De én speciel a Khorinisi világítótoronyra gondoltam, ahonnan Jack kérésére kell kifüstölni a banditákat. -
#17500 A világítótorony banditáit én a segítőkész kalózokkal nyírtam ki... prímán el lehet intézni, csak ügyeskedni kell. Ugyanez érvényes a völgyvégi orkok egy részére is... -
#17499 Attól függ, honnan akarod kiirtani a banditákat? A Khorinis szigetén és a Bányavölgyben lévőket mind ki lehet, Addon pályán csak akkor állj neki gyilkolászni, ha már minden küldetéssel végeztél.
Az most a Raven Őreinek Páncélja vagy mi is volt, tehát banditapáncélnak minősül. A kiegben jól fel lehet használni a páncélokat, pl. ha magadra veszed ezt a páncélt, és banditák közelébe mész, nem támadnak meg, csak ha már nekik estél. Én pl. így irtottam ki a világítótorony banditáit, és a Bányavölgyben egy csomót. -
W B #17498 Még valami:
Érdemes ki írtani a banditákat?
Az, hogy lehet hogy régi katonai páncélban megtámadnak mert azt hiszik hogy bandita vagyok -
#17497 Bármilyen csákány jó. -
W B #17496 Én kincsásás közben találtam sárkányvért. -
#17495 Remélem, yóól emléxem - de nem csak a Greg féle csákánnyal lehet kiásni a kincseket. -
#17494 Mikor Greg megbíz a kincskereséssel rögtön ad is egyet. Ha eladtad közben, nézd végig a kereskedőket, és vegyél. -
#17493 nah ez az amim nincs értem már miért nem ás...
nekem csak sima pick-em van pick-axem nincs:-(((( honnét lehet szerezni?
Baromi idegesítő,mert egy csomó mindent ki kéne ásnom,de nem tok semmitse:-( -
#17492 Vissza lehet menni az Addon pályára bármikor. Küldi már nem lesz, de a 4. fejezetben jópár szörny megjelenik, trollok, csontik, tárnarákok.
Egyébként kár, hogy a kieg hirtelen végetér, én például el tudtam volna képzelni, hogy Greg legyen a kapitány, mikor elhajózunk. Sőt a legénységbe is be tudtam volna válogatni egy-két kalózt, vagy régi cimbit. -
#17491 ez így igaz, de ha már úgy játszunk ahogy te, hogy használjuk a hangolatromboló bugokat, akkor már a karmot is használhattad volna :P
és hiába van oda írva hogy a karom 100-at sebez, mert van extra támadása is, ami nincsen oda írva, és az többet sebez mint 200 sztem...
szal hiába, az a legjobb fegyver :) -
W B #17490 Ha már van 205 erőm és a legjobb fegyvert tudom kezelni akkor minek a karom?
Még te mondtad, hogy hangulat romboló. -
#17489 "Én tisztteséges MAGYAR vagyok!"
pff
csatlakozom az előttem szólóhoz: pff
haggyá má, és a 200 erő? a jó kis bugoddal mi? marha tisztességes vagy :)
nem tok rá válaszolni mert nem tudom, párduccal még nem találkoztam -
W B #17488 Helyesírást ne nézzük! -
#17487 "Én tisztteséges MAGYAR vagyok!"
Pffff..... -
W B #17486 Én tisztteséges MAGYAR vagyok![IMG]http://www.sg.hu/galeria/10962285041108165278.gif [/IMG]
De ígyis 205 erő, 200 ügyi, 75% kétkezs 35%számszeríj, ötszáz valamenyi életerő.
De az aligátor és párduc kérdésre válaszolj!(légyszi) -
#17485 lol, miért semmisítetted meg a kardot? :D
az a legerősebb fegyver az egész játékban, és baromi egyszerű vele ölni! -
W B #17484 Ezért kérdem:
Aligátor
Párduc
Itt vannak:http://www.worldofgothic.de/gothic2/index.php?go=amonster -
W B #17483 Megsemísítettem a karmot! Nem is nehéz ellenfél Raven. Még a féléletemetse vette le.
DE vissza lehet majd menni az Addon részre, és lesz ott valami?
Egyeltalán van az Addonban párduc és aligátór. Mert a WoGon ott vannak az ellenségek közöt. -
#17482 erre még én sem jöttem rá, de mindig összegyűjtöttem őket :) -
W B #17481 Mitlehet kezdeni az Addonban az oriás imádkozósáska fejekkel?
És az Addon pályán a késöbbi fejezetekben lesz valami küldi vagy kaszabolni való? -
spartus #17480 Bennet-nél kapok egy fejlettebb páncélt is? Mármint az általa először adott sárkányvadászpáncélon kívül is kapok tőle egy új, jobb páncélt??
Amúgy kitől tanulhatom meg kinyerni a sárkányok pikkelyét meg vérét? -
W B #17479 Benetnél vehec, Onar tanyájánál van egy bandita tábór ott a bányában van néhány.
Páncél:
Avárban JAn add egyet. De ahoz kell 12 sárkány pikej(a sárkányvér kinyerését is tanuld meg) Ha oda adtad a sárkánypikejeket a páncélért még akkar 2200 aranyat.(fizesdki aztán akár megisverheted) -
spartus #17478 És még egy kérdés: hol szerezhetek ércet, lehetőleg a bányavölgyben, vagy akárhol máshol??? -
spartus #17477 Hali! A 4. Fejezetben, a várban, vagy akárhol honnan szerezhetek job páncélt? (Most az első sárkányvadász páncélom van, amit még Bennettől kaptam, mert kiszabadítottam) -
W B #17476 "A mágikus határok megsemisítetted, és a Völgy foglyainak elhoztad a szabadságot. Most az egykori büntetők veszélyeztetik a főváros Khorinist körülvevő erdőket és hegyeket. A városörség gyenge és tehetetlen, s a várost elhagyva mindenki ki van téve a garázdálkodó banditák támadásainak.
Bár ezalatt Xardas a Mágus sokkal veszélyesebb fenyegetésre figyelmeztett: a sárkányok seregei az emberiség elpusztítására indulnak. Csak >>Annos Szeme<<, az ősi isteni ereklye segíthet mágálítani őket...
A >>Night of the Raven<< a Khorinis szigetéért vívott harc mégsötétebb képét festi le. A Gonosz az idő romjaiban egy fegyver után kutat, ami eldöntheti a harcot. Nem szerezheti meg! Be kell juttnod az elfeledett Völgybe, hogy még előtte megtaláld...
A khornisi harc az Istenek harca az emberiségért. És hogy mi a szereped benne, az csak a rajtad áll."
Na ez van a G2 Gold Editionon.
"Annos szeme" Ezt már megvitatuk.
El hoztuk a szabadságot a foglyonak. Szupi! Több mint a felük ránkvadászik.
"Egykori büntetők" őőőő azok is foglyok voltak. Gondolom Ravenre és a többire gondol.
"sárkányok seregei" Na! A Sárkányok csak a hadsereg egy rész!
"Istenek harca" Az egész játék az istenek harcárólszól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Innos küzd a gonosz Beliarral, Adanos Innos oldalára áll. De ígyis vesztésre állnak. -
W B #17475 Á értem. akkor megéri a TP költést?
Mert csak úgy probáltam és kértem, hogy hozzon rúnát vagy varázstekercset, erre hozot egy kőtáblát. -
#17474 jah én is, mármint én is ott szoktam aludni
foglald el a kovács ágyát és kész -
#17473 ? - eztet nemértsem -megvernek? - én mindig az őrség szállásán alszom, a kaszárnya főbejáratán be és mindjárt a földszinten balra - sosem volt afférom... -
spartus #17472 HAHÓ! Hol tudok a bányavölgyi várban aludni, ahol nem vernek meg, miután aludtam?? -
#17471 Megkeresi neked a közelben levő tárgyakat. Az h. milyen típusúakat, attól függ milyen szintre fejlesztetted a tanuláspontokból. -
W B #17470 Vatrastól kaptam egy amuletet, ha feveszem megjelenik egy lidérc aki engem szolgál. Ki ő vagy mi ő? És Mi a lényege neki? Tudom egyik vízmágusnál tudok tanulni ehez dolgokat. -
#17469 ami még info, - nem csak annyi kincs van mint ami a sziget térképén fel van tüntetve. Viszont most az elején csak az a 6(?) féle kell Gregnek, ami Khorinisben van. -
sunmalac #17468 Jó a buli. A szokásos vlki kérdez vlmit, és kap vlmi teljesen más választ...
Tehát: pick-axe - nem történik semmi: Ha a keresztnél állsz és használod a use gombot akkor - ha nincs elővéve semmilyen fegyvered (csákány sem) - előveszi (a csákányt), és a harmadik csapásra kiássa a kincset, ha még nem tette volna.
Greg kincs: Greng elmondja, hogy mi hol van Khorinisben, a kieg szigethez meg a kunyhójában van a kincses térkép egy üvegben.
Elmentem Rómába. -
#17467 jaj ne...
azt mondod... hogy... és akkor te is... meg én is...
NEEEEEEEEEM.... :DDD -
tattooed #17466 én úgy jártam.
(te is így fogsz) -
#17465 hümm nah mind1...majd próbálkozom,hátha..