Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annak a neve "Innos szem" magyarok vagyunk!<#ejnye1>
És én így porul is jártam. Még a fele se volt nála. Szernecse, hogy csak a fegyvereket adtam el.

tibor16
álj álj !!!!- a fegyvereket, páncélokat, rúnákat nem szabad, mert nem adja a játék vissza... Többen pórúl jártak már ezzel és ha nincs elõtte mentés (tényleg elõtte ments) akkor nagy a gáz... Vki kénytelen volt hónapokat visszalépni emiatt... Mellelsleg amikor eladod a cuccot és a között amikor visszaszeded jó sok játékidõ van ám... úgyhogy csak okosan, hogy azér tudj harcolni.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Azt én is ugy hívom.
De én azt mondom , hogy :
árnyékfutó, lopakodó, warán, stb.

Én Angolul játszok. De amikor beszélek én magyarul mondom az állatok nevét.

Broafka
kötözködjél még!
amúgy jah, a trollt meg trollnak 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

AZ tp és az tanulási pont! Beszéljünk magyarul!
Te a Farkast Wolf -nak nevezed???

Broafka
van az a nyilas csávó a várban aki a 4-dik fejezetben meghal (asszem Sengrath a neve) a 3-dik fejezetben, mielõtt megcsináljuk az eye of innos missiont adjunk el neki szinte mindent, a fontos dolgokat tartsuk meg (póciók pl) adjunk el neki mindent, az összes cuccunkat (kivéve a teleportos rúnaköveket) csináljuk meg az eye of innos missiont, menjünk a 4-dik fejezetbe (ugye tudjuk hogy hol halt meg segény Sengrath) menjünk oda, nyírjuk ki körülötte az orkokat és szedjük vissza a cuccainkat 😊
és szereztünk vagy 5000-7000 aranyat, ha nem többet 😊

Broafka
learning point

smici
mi az az lp?

Úgy érzed nyomott vagy?

Broafka
hát Haradnál lehet tanulni egy alapot (2 lp kieg) meg utána is lehet tanulni egyet (4 lp) de így összesen kicsit soknak tartottam 6 lp :-/ hát nem tom lehet hogy megtanulom

smici
hol lehet megtanulni a többit? :o

Úgy érzed nyomott vagy?

Broafka
és az alappal csináljátok ezt?
úgy értem van az alap kard kovácsolás, meg van fine sword kovácsolás, meg még...
megtanuljátok az összes kovácsolást? vagy csak az elsõt?

smici
sajna nem megy 😞
betöltés után kilép a játékból

Úgy érzed nyomott vagy?

Stem nem.
A játék elején 10 000 arany aztán Kasztól fügõen kell venni sokmindent.
Nálam ezt általában a Királyszárak és a különbözõ italok fogyaztották.

Mr_no_NaMe
Pontosan...bár elég hangulatromboló mondjuk
Igen a kovács az igazi aranybánya.
ELmész onar tanyájára ott Benetõl halomra veszed magad vassal. Megkovácsolod, és eladod Haradnak. Én így az elsõ fejezetben beszedek egy ijen körrel 10 000 aranyat. Ez elég általában. Több ijen kört nem csinálok.

Mr_no_NaMe
Kb!
Amúgy ha íjász leszel MINDEN tolvajképességet tanulj meg, zsebmetszés kegyetlenhasznos ha az ügyességre gyúrsz, ha már az elsõ fejezetben megtanulod akkor csak ebben a részben szerezhetsz a zsebmetszésbõl kb 2000xp-t és rengeteg aranyat!
Elsõ fejezetben kb 75 xp-t kapsz egy metszésért de asszem fejezetenként nõ vagy az ügyességed szabaj meg, ezt nemtudom pontosan.
Amúgy én tudok egy meggazdagodási módszert amit bármikor, bárhol lehet alkalmazni és annyi pénzt szedsz össze amennyi jólesik.
Viszont a feltétele hogy Harad tanítványa legyél (a kovács)
Ha kell elmondom de ingencsak nagy szpojler és itt tuti ismerik páran...
Mr_no_NaMe
Háát...talán máj frend.
Próbáld meg ezt a trükköt nekem bevált:
-mentéseidet tedd el, aztán töröld le a Gothicot
-telepítsd a Gothic II-õt
-Startmenû/Futtatás/ide írd be az 1.30-as pecs útvonalát pl:
"D:\Mentesek\Gothic II fontos cuccok\Gothic2_130_de.exe" /X
-a /X a végén a lényeg úgyhogy pontosan írd be, és figyelj az idézõjelekre is
-amint ütöttél neki egy entert, látni fogod hogy nem a pecs fog indulni hanem a fájlokat fogja kilistázni amit a pecs tartalmaz.
-válaszd ki az összeset és mentsd le a gépedre egy külön mappába
-a mappa tartalmát másold be a Gothic II fõkönyvtárába és az alkönyvtáraiba
-krekkeld meg, majd mehet a magyarítás
-mentéseid másold be, ha menni fog akkor szerencse, de nagyobb az esélye hogy nem fog menni.

A krekket feltöltöttem ide, lehet szedni:

G2_1.30-as krekk letöltése
Broafka
figy
elõszõr én is így gondolkoztam de!
Ha Rengarut nem dobod föl, akkor késõbb kapsz tõle +1 dexterytit
Ha Halvort Nem dobod föl, akkor kapsz tõle 4 halat, amiben van: egy lump of o ore, 50 arany, egy tûzálló gyûrû, és tolvajkulcs (kezdõ karakternek jó, és a lump of ore az nem csak kezdõ karakternek jó)
Rengaru misszióját megcsinálod abból is jön egy kis pénz

Ha nem békésen csinálod, akkor semmit nem fogsz kapni (nekem legalábbis többet értek ezek a cuccok, meg a +1 dex, mint az a kevés 200 arany, meg 200 xp)

továbbá, megcsinálod a tolvajcéhesek küldijét, nem olyan nehéz és rengeteg pénzt össze lehet vele szerezni, meg xp-t!!!!
ha megvan az összes küldi, akkor a csaj megmutatja a titkos jelet, és a tolvajtagoktól sok hasznos dolgot kaphatsz

szerintem megéri, nagyon jó dolog a tolvajcéh!!!!

ha már minden kész utána meglehet õket ölni (3 tag, 300XP/tag + jó fegyverek és egy hasznos kulcs) + jelented andrénak hogy a tolvajcéh megsemmisítve és kapsz pénzt meg xpt!!!

Tolvajcéh=aranybánya!!!!

Meny a fenébe!
Békés bejutás??? Tolvajokhoz??? Én amint tudtam kinyirtaam õket!

Nem akarlak megbántani.

Broafka
elmondom én 😊
szal jösz a városból AKIL farmja felé, menj addig az úton míg balra nem lesz egy lépcsõ, menj fel rajta.
Jobbra akil farmja
balra az erdõ
menjél balra, menj végig az úton, találkozol 2 patkánnyal és 2 Scavangerrel, amikor megölted a két scavangert rögtön fordulj balra, be az erdõbe, ott lesz 3 bandita, nyírd ki, nyisd ki a ládát, nyisd ki a halat, olvasd el a levelet, menj Halvorhoz
és NE DOBD FEL!
jó dolgokat ad ha nem dobod fel, és + 1 pont a békés bejutáshoz a tolvajcéhbe!

Broafka
most nem is azért de ez elég bonyolult elmagyarázás 😊

Mr_no_NaMe
Azér nem...Zsoldosnál harcos a jó mert a végén Bennet megtanítja a játék két legjobb kard elkészítését!Úgyhogy legyél csak íjász lovag😊
Amúgy most viszem és zsoldos vagyok:o)
Ütök vágok, kalapálok aki beszól annak annyi😄D
smici
mert nekem 1.32-es van letöltve, és izé.. :|
visszapatchelni lehet? 😄

Úgy érzed nyomott vagy?

Az erdõ fele kihagytam.

A Számszeríj erõs. De kiegben az erõ adódik hozzá nem az ügyesség.
A simába ajánlom a Számszeríjjat.

Nos Elinduls a városból Onar tanyájához. Még a Völgy van a jobb oldaladon A balnál kell lenni egy lépcsõnek. ott felmész és menny az uton. Az ut jobb oldalán a hegyben van agy barlang, ott három bandita és egy láda a ládában a lényeg. Egy hal nyisd ki a halat (használd) lesz benne egy levél olvasd el. A Városban Halvorhoz fog vezetni (halkereskedõ) . Beszélj vele. Döntsd el, hogy feldobod-e Lord Andrénak.

tibor16
én ezt nem értem, 2-õvel lejjebb #16533 válaszoltam, de látom már más is

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Broafka
én már tanultam egy 5%-ot az ijjra :-/
most akkor mi legyek?
melyik erõsebb? vagy melyik jobb?
egy kis tanácsot pls 😊

ááá felmérgel ez a banditak fegyverkereskedõje küldi az miért van hogy az a katona nemfogadja el amit mondok neki elmondom hogy fernando a fegyverkereskedõ erre aszondja ez nemelég de már mindenkinek elég lenne még valtrasnak is de õ meg azért nemfogadja el mert az a katona se fogadja el segitsen valaki hogy még mi kell a katonának

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Ha nem kieg akor a lovga(paladin)
Ha igen tök mind1.
Én az íjpuskát szeretem.

Broafka
sztetek melyik jobb?
ijjas zsoldos?
vagy ijjas paladin?
és pls indokot is hogy miért? kösszi 😊

lehet, hogy rosszul irtam le a nem magyar nevét. De magyarul zúzótülök.
Ha bõvebben érdekkel: http://www.g-portal.hu/portal/kardosgrof/ Honlapon az Állatok-nál rögtön az emlõsök felirat allat olvasható.

zoozoo
LOL
Köszönöm a választ 😊 Nem vágom az angolt, azért érdekel, de persze, ha ezen múlik, beszállok a fordításba... 😊 ?
WB!
Tudtoddal? Nem hangzik rosszul - tán mégis van remény? 😊

Broafka
vagyis hornhammer?
mint tülökkalapács?
vagy szarvkalapács
a horn végülis olyan mint ami az orrSZARVú-nak is van, azt is hornnak mondják, de lehet mondani tülöknek, a hammer meg kalapács 😛

Egy szó már kész:
Hornrammer=Zúzótülök.

Nos a Gothic 3 magyarosítását lehet, hogy pár ember megcsinálja.
Lehet, hogy köztük leszek.<#buck>

Broafka
hát legyél te is nagy harcos, állj be közénk 😄
csináld meg a magyarítást 😛
amúgy meg nem hiszem hogy lesz hozzá magyarítás, mert ezt ugye bár külön kis emberkék csinálják (mármint a magyarítást) és nemsokára jön a G3 és van egy olyan érzésem hogyha az kijön akkor a kutya se fog foglalkozni a G2-vel :-/

Tudtommal készül.

zoozoo
Eeemmberek 😊

Tényleg nem tudtok leírni egy 'igen'-t, vagy egy 'nem'-et arra az egyszerû kérdésre, hogy készül-e a kieghez magyarítás?
Naa, biztos van köztetek jószívû harcos, aki megválaszolja. Mivel két éve toltam végig legutoljára a G2-t, így lehet hasznát venném a kiegnek, de magyarul játszanám az egészet - kérdésem ezért van 😊

lo nélkül.

Mr_no_NaMe
Te mérnem rakod fel az 1.30ast?
Én úgy csináltam hogy összekutyultam az angol verziót a német peccsel és mûxik😊
tibor16
Gondolom, hogy semikor. Mert az eredetik is naon nagy munka volt. - és a játék már nem a legfrisseb - de min azért szeressük és kitartunk.... meg aztán jön a G3!

smici
engem egyetlen dolog foglalkoztat:
Mikor lesz magyarítás az 1.32 verzsönhöz :@@@@@@

Úgy érzed nyomott vagy?

Mr_no_NaMe
Alapból a marvin-mode nem igazán csalás...
Arra van kitalálva hogy ha pl egy bug miatt nem tudsz továbblépni, vagy csak simán szórakozni akarsz.
Ajánlom még hogy a karakterinfo képernyõn írjátok be hogy godzilla (amcsi a billkiosztás szal a "z" az "y" és fordítva)
Nagyon poén de elõtte mentsetek mer...mercsak😄DDD
Mr_no_NaMe
Ugyanúgy karakterinfo képernyõ ("c" gomb) és beírod hogy 42
Mr_no_NaMe
Megnyomod a "C" betût (karakter info képernyõ) és oda beírod hogy ' marvin '
Utána becsukod,és a bal felsõ sarokban írni fogja hogy marvin-mode.
Broafka
fúúúúj csalás, és én imádok fejlõdni 😛
inkább elõrõl kezdem, nem tesz semmit -.-
bár kicsit azért sajnálom, annyira rosszul nem sikerült, no mind1 😊

sehogy semmit nem jelent ha kilépsz a játékbol kikapcsol de nemjelent semmit csak akkor jön elõ a cheat menü ha F2 õt nyomsz

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

mert ott csalás hogy beirod hogy marvin mert engedélyezed a cheat modot szoval már itt bukta az az elmélet hogy nemcsalás

Broafka
és hogy lehet kikapcsolni?