Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Ezzel az erõvel mérnem nyomsz magadnak 99999es tulajdonságokat?Úgy már az elsõ szinten is át tudnál menni...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mi élmény romboló?
amúgy ha addonban játszotok akkor sztem elõszõr menjetek az addon pályára, utána (ha harcos vagy) úgyis megkapod a végén a Beliars Claw fegyvert és azt minden kézben lehet fogni nem kell hozzá semmi és jó nagyokat csap!!!!
én azzal vittem végig a gamet.
elég élmény romboló 😞
Én az összes vadászatott megtanultam. (kivéve a Tûzvaránok nyelvének kinyerését.)
35% a kétkezes
30% a számszeríj használat
50 ügyeség
212 erõ (játék hiba miat mázlim volt<#buck>#buck>)
és Miliciás vagyok.
Én ezekkel mentem át, 15. szinten.
Mágussal még érdemes kicsit fejlõdgetni, de a hágón próbáld megölni az orkokat!
az egyik arcnak kénytelen voltam azt mondani, hogy megöltem, de hát azt se tudom ,hogy ki az :C
Úgy érzed nyomott vagy?
most hogy már magyar a szöveg (htx mr_no_nam) elkezdtem elõrõl
a piactéren viszont eyszercsak leestem.. kicsit mászkáltam még a levegõben, és a tolvaj céh rejtekénél találtam magam :S
fel is vettek, hát nem így képzeltem el a bejutásom 😄
Úgy érzed nyomott vagy?
én nem voltam olyan furfangos hogy amint megvolt a G2 egybõl elúszok a píbe...
van még amúgy hasonló videó? amit nem láthatsz könnyen...
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Tegye fel a kezét az akit még nem ettek meg azok a izék😄
WB amúgy ne kötöszködjél már mindenen...kezd kicsit már fárasztó és idegelõ lenni...písz
minden szava magyar volt abban a hozzászólásban!
és hagyd már abba a hungarista kötözködéseidet...
köszi, majd kipróbálom :o)
Úgy érzed nyomott vagy?
próbáld meg azt hogy:
húú, ezt hogy is írjam le! Van ugyebár Onar farmja, menjel végig az úton (Sentenza felé) amíg el nem éred a keresztezõdést, fordulj balra és észak-nyugatnak (szal fel balra) indulj el ahol találkozol 3 Scavangerrel (ha már kinyírtad õket akkor nem 😊) nah ott van egy kis bandita banda, nyírd ki õket és a sátorban beszélj a "fogollyal" + kutakodjál
lehet hogy nem ez kell, de egy próbát megér
vagy:
menjél vissza Drogomir alatt lévõ kis bandita bandához (ahol elméletileg már voltál és találnod kellett egy levelet) ott kutakodjál még
jobb öteletem nincs <#nemtudom>#nemtudom>
http://www.g-portal.hu/portal/kardosgrof/ és ha érde kell itt már magyarul vannak a Gothic 3 állatai. ( 4 faj<#vigyor5>#vigyor5> )
bocs a nagy képért
nah, itt üsd le valentinót!!!
sokkal jobban jársz ha rajta használod el a tekercset!!!
van nála egy fontos kulcs, 200 arany, és Registõl meg megkapod a gyûrûjét (amit odaadhatsz a kovácsnak egy "különleges" sörért és némi xpért cserébe)
jah bocs WM és némi TAPASZTALATIPONTÉRT cserébe!
amúgy meg ezt nem kezdõknek írtam szal végülis tudhatja, de azért köszi a kisegítést 😊
és nincs akkora nagy játékidõ a között, csak ennyi az egész:
megcsinálod AZ INNOS SZEMÉT (W😎 aztán átmész a passzon (már act4-ben is vagy) utána teleport a kastélyhoz, kifutsz a rámpán a folyó felé, ott kinyírod az orkokat és visszaveszed a cuccaid!
amúgy meg én is magyar vagyok, de így hogy lopakodó... azt se tudom melyikrõl beszélsz
azt hogy shadowbeast, lurker, goblin, ezeket mindenki érti mirõl van szó
a wargot hogy mondod? sötétkutya? 😛
nekem van 50 ezrem ugy kell hogy mikor a táborválasztas van akkor lelehet ütni a kereskedõt a zsoldosoknal és a kutya nemszol hozzád eladsz neki mindent leütöd visszaveszed és igy tovabb és milli 1 pénzed lesz
Nálam nemjárhatott senki hülyébben...annak a csávónak innos szemét is eladtam a többi cuccal együtt és ott szívtam 2 órát hogy mi a francér nem bezél velem vatras a napkörnél😄
Amúgy max annyi pénzt kapsz amennyi cuccod akkor van és az kb 7-8k...
Bennetnél végtelen pénzt lehet szerezni de ez tényleg rettenetesen sokat ront a játék hangulatán...viszont a játék elején mondjuk 1-2k nem jön rosszul ;-)
Megtanulod a sajátkovácsolású kard készítését aztán elmész bennethez és mikor az üllõnél kovácsol vegyél tõle nyersvasat, zárd be a párbeszéd ablakot és mikor megin nekiáll kovácsolni ismét beszélj vele, és látni fogod hogy újratermett a nyersvas készlete.