Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem olyanom van, hogy szinte akármelyik magyarítást szedem le, a Norton Internet Security vírusosnak jelzi, és azonnal eltávolítja. Ötletek?
A ti kung-futok nem erős!
Gold Edition 5 dollárért (kevesebb, mint egy ezres) letölthetõ a GoG.com-ról!!!
Ezt lehetetlen kihagyni...
http://www.gog.com/en/page/spring10
DB
A ti kung-futok nem erős!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
A válaszokat elõre is köszönöm.
másik kérdés: hol tudok vagy kinél tudok venni szörnykicsinyités varázslatot?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Bar nemtudom,en mageval toltam-most pause-de ott a 2.rangtol tanulhattam ezt.
mert mindig azt írja hiányzik valami:S
lehet maskeppen is jo,,de en emigy tettem.
erre a g2mdk full,small,de a patch sem akar felmenni,mivel nem nemet!
a nemetre felment de azt meg ugye nem lehet "visszaangolositani"
megoldas?
mod fecsuszott,indul,mentheto,stb....
viszont hiaba az angolositas,,,,az elejetol OROSZ maradt...
manualisan is beillesztettem az angol exe adatait,de nem ok....azaz a menutol kezdve minden osrosz maradt,,,valami help erre?
lehet e ugy modolni,hogy a telepitett alap g2goldot atmasolom,s ezt modolom?...mas gameknal lehet igy,,,s igy egyszerre tobb modolt verzio is lehet a gepen,s nem kavarnak be egymasnak..(pl :Total War series,stb)
en eloszor tolom a gold verziot,,,regebben mint az 1,ill a 2-t vegigtoltam,,,,s mivel ez az Addon miatt felulbiralta a fokuldit-azaz Saturas nem volt hajlando Innos szeme kuldi miatt azonnal reagalni.
Igaz,s teny a mage kari managerese sokkal tobb veszodseg....
ha az elejetol csak a mana pontra gyursz=gyenge ,s ugyetlen marad a kari....mig el nem erheti az 1.es kor runakesziteset....G1 ben vehettel runakat,,itt ki kell varni..s addig marad a fizikai harc,vagy minden vagyon elmegy arra hogy "valoban" maguskent harcolj:spellek,s tobb hektoliter manaital.....az alkemia is jo,eloallitani a manaitalokat,,de ez is viszi a nehezen osszeszedett tanulopontokat,,,
teny: a mage karikert meg kell szenvedni,de tetszik,,,
a vegyes kari(ertem itt a ijasz/mage )megint ingovanyos ut,,,ismetelten a tanulopontok miatt...
szoval lehet jatszani,,,de nagyon megfontoltan😊)
Mivel nincs elég manapotion mindig az a elsõ hogy neki kell látni a fõküldinek és addig csinálni amig már csak egy párbeszéd választ el a köv fejezettõl.A megmaradt mana italokat csak azután szabad szörnyvadászatra elhasználni.Magyarul valóban nehéz kari de nem lehetetlen.Nem lehet kipucolni vele a térképet a játék elején ez a fõ gond és xp maximálózó az összes gothic játékos képtelenek lemondani róla és ekkor mondják hogy lehetetlen kari...
mellesleg a leszedheto modokrol valakinek velemeny,vagy "melyik a legjobb G2 mod" ???
mas: varazslo kari iszony nehez,,s bevallom nem god mode,de azert benoveltem a mana szintet ......hp ok,,de a mp drasztikusan LOL ....
neked az én két küldetésemet megoldottá tette?
próbáltam kóddal insert sh, de ezzel csak fejezetet lehet váltani, azt is csak visszafelé. meg ez ráadásl nem is igazi fejezet, szal áááá
kuldi ok,,Raven bealudt,,,de ha a Beliar kardot fel akartam venni,akkor megsebzett,,,s igy leadtam Saturasnak 2k xp ert...
alap mage a karim,szoval nem gond😊)
a nagy térrõl ahol a teleportok vannak, ugye elindulsz a kalózok felé, nyugatnak, majd nem mész be a barlangba, hanem elmész balra. mész mész, amig nem ágazk el az út, ott jobbra mész. orkoknak kell arrafelé lennie, meg lesz egy ház ahol a remete van. ott lesz egy teleport is amit aktiválhatsz. a teleportnál mehetsz balra és jobbra. jobbra menjél, amig nem látsz egy hatalmas kõsziklát, aminek tetején van pár apróság. továbbbmenve lesz balra egy kis út nélküli feljáró, aminek ha femész a tetejére, ott lesz egy csomó hárpia meg egy nagy cigá....izé troll. azt nem muszáj kinyirni, be tusz simán szaladni az ott lévõ épületbe ami már a kripta.
kb 5x jartam vegig a terkepet..koszi😊)