21229
-
Quantumleap #20869 Újabb kérdésem lenne. A második bányás küldetésnél vagyok, amikor a ragadozókat és azok falkavezérét kell kiirtani. Ugyebár azt az infót kapom, hogy a falkavezér a régi őrtorony feljárójánál van. A régi őrtorony az a közeli építmény, amelyben egy démon, goblin csontvázak és csontvázak vannak? Mert ott nem látok sehol semmi ilyesmit. Egész pontosan hol keressem? -
#20868 Valaki esetleg nem tud valami jó dvd borítót a játékhoz? -
#20867 LOL nem semmi STEAM-en 0.99 euró a gold verzió!!!!!!
Vajon jó ahhoz is a magyarítás? -
#20866 Egyszer már kijátszottam zsoldosként, alap verzió nekem már uncsi. -
Zóanagyvarázsló #20865 A G2 meg azok nélkül is legalább annyira játszható, szóval csak ezért kár lenne kihagynod. -
#20864 Eredeti és nincs fent vírusirtóm. De mindegy feladtam, 3 Comminity patchekkel játszható lett. -
W B #20863 a tescoban vett eredetit is trójainak észleli. -
gyonax #20862 Ha nem eredeti, akkor a Reloaded-es Gold-törést hajlamosak a vírusirtók vírusnak nézni, úgy nem nagyon fog elindulni... Kapcosld ki a vírusirtót, úgy cracekld a játékot(ha lehet, töltsd le a cracket kikapcsolt vírusirtóval gamecopy-ról), ha így nem működik, de tört, akkor próbáld ki a gamecopy-n lévő lengyel törést, nekem azzal mindig elindult. -
totya4 #20861 Egy 2005-ös játék? Feltétlen, csakis azt :) -
#20860 A community patch a gold verzióhoz való, de már simán alap+kieg se megy. W7 64bitet támogatja? -
totya4 #20859 Szerintem először rakd fel tisztán, G2+addon, azután ilyen holmi patch meg ini, amikről első körbe azt sem látom hogy az addonhoz is valók-e. -
#20858 Ez vicc, sima G2 elindul. Notr-t felrakom és máris nem megy. Semmi hibaüzi. Feladatkezelőbe látom, hogy megy aztán ennyi. Mi lehet a baj? -
#20857 Srácok gondoltam újra felrakom, láttam végre Notr magyarítás. Na a kérdés, hogyan pakoljam fel úgy, hogy ne kelljen 6x újra pakolni. G2+Notr utána Commu patch + HQ ini és végül Magyarítás? -
Quantumleap #20856 Nem kaszaboltam (finoman szólva nem vagyok azon a szinten), hanem átrohantam rajtuk, sokadjára sikerült. De akkor annál a résznél mit kell csinálni? -
fersk #20855 Szerintem rossz irányba mentél...
Ha a barlangon át jöttél, akkor utána jobbra indultál (balra kellett volna...).
Persze ha az orkokat lekaszabolva egyenesen jutottál ide, akkor hajrá tovább! -
Quantumleap #20854 Ott is jártam. Szóval akkor az már a Bányavölgy. Na, akkor úgy kérdem: Ott vagyok annál a résznél, ahol van egy tó, meg a hegyoldalban valami létraszerűség (de inkább valami szállítólift), meg orkok természetesen. Ott mit kell csinálni, merre kell menni? -
Saturas #20853 Ja és ha leölted az orkokat akkor csak tovább kell menni előre a kis kanyon szerűségbe,és már tölti is a bányavölgyet. -
Saturas #20852 Ha bemész a kapun ahol a két lovag áll akkor 2 felé is mehetsz. az egyik ha egyenesen előre mész,ott találkozol egy nagy halom orkkal.A másik ha még mielőtt beleütközöl az orkokba elfordulsz balra,ott találsz egy kis barlangot,azon át mész,patkányok vannak benne,utána kiérsz egy kis placcra,jobbra lesz egy kis híd szerű sziklaív,azon is átmész,ott találkozol egy pár farkassal,leölöd őket és ott bemész abba a barlangba ami ott van.És már tölti is a bánya völgyet. Vigyázz a bányavölgy nagyon kemény lehet ha még nem vagy elég fejlett. Sok sikert a vadászathoz. -
Quantumleap #20851 Már be vagyok menve, azt a küldetést csinálom. De mindig ugyanoda találok vissza az orkoktól. -
#20850 nalátod pont ott lehet átmenni de csak később -
Quantumleap #20849 Valaki mondja már meg nekem, hogy a csudába jutok el a Bányavölgybe? Eddig akármerre mentem, végül mindig ott lyukadtam ki, ahol bejöttem, a bejáratnál, ahol a két őr meg a vadász áll. -
gyonax #20848 Gothic 2 HQ ini letöltés -
gyonax #20847 Gothic 2 Community Patch v2.0: Sok bugot javít, valamint új textúrapackot tartalmaz(Colmar Texture Pack) -
#20846 akkor mász be itt jutalmad 300 vagy 500 xp má nem emléxem -
Quantumleap #20845 Hmm? -
Quantumleap #20844 Amit nem értek:
Egyszer már voltam bent Khorinisben az engedéllyel, amit attól a faszitól kaptam, aki azt mondta, cserébe ezért még kér valamit. Most kint vagyok, vissza akarnék menni, de nem engednek be, csak 100 arannyal. Ez a papíros csak egyszer használható, vagy pedig bugról van szó? -
Quantumleap #20843 És igen! Egy bizonyos nullát kellett átírni egyesre, és máris működik. Thanx! -
gyonax #20842 Próbáld meg a gothic.ini-ben állítani... keress olyasmiket, hogy sound, music, stb... -
Quantumleap #20841 Átneveztem, nem változott semmi.
De az is érdekes, hogy az eredeti angol verzióban a Zenénél lehet váltogatni a jobbra-balra nyilakkal az ON és OFF státusz között. Így pedig, a magyarítás felrakásával oda van írva egy "ki/be", ami nem változik semmit, hiába nyomkodom a nyilakat. -
gyonax #20840 Keresd meg a játék könyvtárában az ou.dat nevű fájlt, és próbáld átnevezni ou.bin-re...(Előtte értelemszerűen a régi ou.bin-t ha van, töröld). És ne intézőben nevezd át, mert akkor ou.dat.bin lesz belőle... Használj pl. Total Commandert, ahol a kiterjesztést is tudod szerkeszteni. -
Quantumleap #20839 Up! Valaki tippet? -
Quantumleap #20838 A feliratról beszéltem, de azóta már megoldottam.
És hihetetlen, újra itt egy gond! Ha felrakom a magyarítást, játék közben nincs zene. Pedig én azt szeretem. Javaslat? -
#20837 valami ilyesmi?? -
Quantumleap #20836 Akkor mihez van a videómagyarítás? -
#20835 az intro-t nem lehet feliratosítani -
Quantumleap #20834 A hangnál csak a Zörejek meg a Zene hangerő van, mint csúszkás opció.
A játéknál van a Felirat ki/be opció, de ez az intróra láthatólag semmi hatással nincs. -
#20833 a "hang"-nál keresgélj feliratot, emlékeim szerint az egyik csúszkán lehet állítani. -
Quantumleap #20832 Mit kellene észrevennem? A felbontás állítgatását már próbáltam, ha arra gondolsz. -
#20831 csekkold le a beállításokat -
Quantumleap #20830 Na, ez is megvan. Következő kérdés:Mit tegyek, hogy a magyar feliratok is rajta legyenek? Fel vannak telepítve, de nem adja őket.