Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Yang: Skandi- senior shao wari
átugrok,de túl nagy a zuhanás,s belehal a kari,illetve pont a szélére esek,belehal,s lecsúszik a szakadékba.
Majd megpróbálom shadow beast-ként. Akrobatikám nem lesz,mert nem tolom a dexet,biztos az kell hozzá....
De valóban alapból is megy, csak el kell kapni az utolsó pixelt. Nehéz...
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is.
Olvass vissza. Ott minden le van írva.
Egyébként nem csak a cracket kell feltenni hanem mást is.
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is.
Marvin módban a sebezhetetlenséget bekapcsoltam 0. szinten átmentem!!!!!!!!!
menjél fel a fenti kilógó sziklára, onnan ugorj át oda, de javaslom hogy mentsél elõtte, mert visszajönni már nehezebb 😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nem merek kérdezni,mert sunmalac lecsesz:-p
najó csak egy pici kérdés!
Jakhendarban a vízmágusoktól ha nem a mocsár felé hanem ellenkezõ irányba megyek,s ott egybõl délnek egészen a végéig (bal dombon egy troll van),szal ahol a lila,vagy milyen kõtáblát találod,s élõhalottak vannak az az õsi házhoz.
Nos mikor megyek a ház felé bal oldalon a szakadék másik oldalán látok romos épületeket,ahova sztem át lehetne menni,de a híd le van szakadva,szal hogy is kell odamenni? vagy majd valami quest visz oda ? :-p
XP alatt, a Rendszertulajdonságok-ban, a Speciális fülön, a Teljesítmény/Beállítás gombjára kattintva egy új ablakot kapsz. Itt újra a Speciális fül, majd a Virtuális memória/Módosítás. Itt tudod állítani, hogy a windóz kezelje automatikusan vagy a Te beállításaid érvényesüljenek. Ne felejtsd el megnyomni a Beállítás gombot, ha végeztél!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Az a jó bü_______-- __________ ____________.
Nekem elõfordul olykor, hogy kilép betöltés közben, ezért mindig mentek, mielõtt átmennék valahova. Újra megpróbálva rendszerint sikerül.
Át akarok menni a bánya völgybe. De nem tudok, a betöltés 70%kánál nem megy tovább. Mi a gond?!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Az most a Raven Õreinek Páncélja vagy mi is volt, tehát banditapáncélnak minõsül. A kiegben jól fel lehet használni a páncélokat, pl. ha magadra veszed ezt a páncélt, és banditák közelébe mész, nem támadnak meg, csak ha már nekik estél. Én pl. így irtottam ki a világítótorony banditáit, és a Bányavölgyben egy csomót.
Érdemes ki írtani a banditákat?
Az, hogy lehet hogy régi katonai páncélban megtámadnak mert azt hiszik hogy bandita vagyok
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
nekem csak sima pick-em van pick-axem nincs:-(((( honnét lehet szerezni?
Baromi idegesítõ,mert egy csomó mindent ki kéne ásnom,de nem tok semmitse:-(
Egyébként kár, hogy a kieg hirtelen végetér, én például el tudtam volna képzelni, hogy Greg legyen a kapitány, mikor elhajózunk. Sõt a legénységbe is be tudtam volna válogatni egy-két kalózt, vagy régi cimbit.
és hiába van oda írva hogy a karom 100-at sebez, mert van extra támadása is, ami nincsen oda írva, és az többet sebez mint 200 sztem...
szal hiába, az a legjobb fegyver 😊
Még te mondtad, hogy hangulat romboló.
pff
csatlakozom az elõttem szólóhoz: pff
haggyá má, és a 200 erõ? a jó kis bugoddal mi? marha tisztességes vagy 😊
nem tok rá válaszolni mert nem tudom, párduccal még nem találkoztam
De ígyis 205 erõ, 200 ügyi, 75% kétkezs 35%számszeríj, ötszáz valamenyi életerõ.
De az aligátor és párduc kérdésre válaszolj!(légyszi)
az a legerõsebb fegyver az egész játékban, és baromi egyszerû vele ölni!
DE vissza lehet majd menni az Addon részre, és lesz ott valami?
Egyeltalán van az Addonban párduc és aligátór. Mert a WoGon ott vannak az ellenségek közöt.
És az Addon pályán a késöbbi fejezetekben lesz valami küldi vagy kaszabolni való?
Amúgy kitõl tanulhatom meg kinyerni a sárkányok pikkelyét meg vérét?
Páncél:
Avárban JAn add egyet. De ahoz kell 12 sárkány pikej(a sárkányvér kinyerését is tanuld meg) Ha oda adtad a sárkánypikejeket a páncélért még akkar 2200 aranyat.(fizesdki aztán akár megisverheted)
Bár ezalatt Xardas a Mágus sokkal veszélyesebb fenyegetésre figyelmeztett: a sárkányok seregei az emberiség elpusztítására indulnak. Csak >>Annos Szeme<<, az õsi isteni ereklye segíthet mágálítani õket...
A >>Night of the Raven<< a Khorinis szigetéért vívott harc mégsötétebb képét festi le. A Gonosz az idõ romjaiban egy fegyver után kutat, ami eldöntheti a harcot. Nem szerezheti meg! Be kell juttnod az elfeledett Völgybe, hogy még elõtte megtaláld...
A khornisi harc az Istenek harca az emberiségért. És hogy mi a szereped benne, az csak a rajtad áll."
Na ez van a G2 Gold Editionon.
"Annos szeme" Ezt már megvitatuk.
El hoztuk a szabadságot a foglyonak. Szupi! Több mint a felük ránkvadászik.
"Egykori büntetõk" õõõõ azok is foglyok voltak. Gondolom Ravenre és a többire gondol.
"sárkányok seregei" Na! A Sárkányok csak a hadsereg egy rész!
"Istenek harca" Az egész játék az istenek harcárólszól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Innos küzd a gonosz Beliarral, Adanos Innos oldalára áll. De ígyis vesztésre állnak.
Mert csak úgy probáltam és kértem, hogy hozzon rúnát vagy varázstekercset, erre hozot egy kõtáblát.