Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
köce..már csak a zuhanásra kell valamit kitalálnom,hogy túlélje a kari....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Bekapsz egy gyorsiitalt, vagy elrágcsálsz egy ehhez való növényt (snapperkraut ) megvan oldva a probléma

Yang: Skandi- senior shao wari

Shaman
hümmm pont erre akartam kérdezni,mert nekem nem nagyon ment az átugrás....
átugrok,de túl nagy a zuhanás,s belehal a kari,illetve pont a szélére esek,belehal,s lecsúszik a szakadékba.
Majd megpróbálom shadow beast-ként. Akrobatikám nem lesz,mert nem tolom a dexet,biztos az kell hozzá....

Vagy változz Shadowbeast-é (ugrik nagyot), vagy legyen akrobatika képességed, és akkor simán megugorja alapból a karakter.
De valóban alapból is megy, csak el kell kapni az utolsó pixelt. Nehéz...

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Colcsiweb
Na,sikerült megbuherálni,megy mostmár! Egy másik crack kelett,mint ami a CD-n volt.Köcc a segitséget,ugrok is neki...

Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is.

Duzsuki
Fejlbõl én nem tudok segíteni.
Olvass vissza. Ott minden le van írva.
Egyébként nem csak a cracket kell feltenni hanem mást is.

Colcsiweb
Hej csávók,felraktam az add-ont,(angol)de amikor elinditom,azt irja ki,hogy tegyem be a cd-t,és a virtuálbol meg kilöki,a cracket azt rámásoltam,de csak nem akar elindulni.Nem tudjátok,miért?

Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is.

De viszont a kigyurt miliciásommal már nemtudtam átmenni.

Ez nem igaz!!!!!!!!!!!!!!
Marvin módban a sebezhetetlenséget bekapcsoltam 0. szinten átmentem!!!!!!!!!

Nem sikerült, ugyanúgy leáll.

És két kõõrvan ott.

Broafka
nincs odavezetõ quest, ott egy 200-at sebzõ íj van asszem, mármint aszsem 200-at sebez, én már megtaláltam
menjél fel a fenti kilógó sziklára, onnan ugorj át oda, de javaslom hogy mentsél elõtte, mert visszajönni már nehezebb 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Shaman
hehe

nem merek kérdezni,mert sunmalac lecsesz:-p
najó csak egy pici kérdés!
Jakhendarban a vízmágusoktól ha nem a mocsár felé hanem ellenkezõ irányba megyek,s ott egybõl délnek egészen a végéig (bal dombon egy troll van),szal ahol a lila,vagy milyen kõtáblát találod,s élõhalottak vannak az az õsi házhoz.
Nos mikor megyek a ház felé bal oldalon a szakadék másik oldalán látok romos épületeket,ahova sztem át lehetne menni,de a híd le van szakadva,szal hogy is kell odamenni? vagy majd valami quest visz oda ? :-p

Broafka
hidd el, 2-3X végigviszed, úgyfog tûnni hogy az addon tök normális, és a sima G2 milyen könnyû 😊

Shaman
Azé jóval megnehezítették ezt a gammát az addonban,kínlódok rendesen,de élvezem is :-)

Broafka
törölj ki pár dolgot a vinyódról, nálam az mûködik...

Majd kiprobálom!

Állítsd nagyobbra! 😊

XP alatt, a Rendszertulajdonságok-ban, a Speciális fülön, a Teljesítmény/Beállítás gombjára kattintva egy új ablakot kapsz. Itt újra a Speciális fül, majd a Virtuális memória/Módosítás. Itt tudod állítani, hogy a windóz kezelje automatikusan vagy a Te beállításaid érvényesüljenek. Ne felejtsd el megnyomni a Beállítás gombot, ha végeztél!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

A kirtuális memória túl kicsi.
Az a jó bü_______-- __________ ____________.

Takanohana
Ha minden alkalommal leáll, akkor passz, nincs ötletem.

nem történik semmi, csak egyszerüen le áll

Takanohana
Lefagy? Kilép?

Nekem elõfordul olykor, hogy kilép betöltés közben, ezért mindig mentek, mielõtt átmennék valahova. Újra megpróbálva rendszerint sikerül.

Na most van egy gond:
Át akarok menni a bánya völgybe. De nem tudok, a betöltés 70%kánál nem megy tovább. Mi a gond?!

Takanohana
A kalóztábor melletti torony banditáit én is. De én speciel a Khorinisi világítótoronyra gondoltam, ahonnan Jack kérésére kell kifüstölni a banditákat.

tibor16
A világítótorony banditáit én a segítõkész kalózokkal nyírtam ki... prímán el lehet intézni, csak ügyeskedni kell. Ugyanez érvényes a völgyvégi orkok egy részére is...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Takanohana
Attól függ, honnan akarod kiirtani a banditákat? A Khorinis szigetén és a Bányavölgyben lévõket mind ki lehet, Addon pályán csak akkor állj neki gyilkolászni, ha már minden küldetéssel végeztél.

Az most a Raven Õreinek Páncélja vagy mi is volt, tehát banditapáncélnak minõsül. A kiegben jól fel lehet használni a páncélokat, pl. ha magadra veszed ezt a páncélt, és banditák közelébe mész, nem támadnak meg, csak ha már nekik estél. Én pl. így irtottam ki a világítótorony banditáit, és a Bányavölgyben egy csomót.

Még valami:
Érdemes ki írtani a banditákat?
Az, hogy lehet hogy régi katonai páncélban megtámadnak mert azt hiszik hogy bandita vagyok

Botond
Bármilyen csákány jó.
Én kincsásás közben találtam sárkányvért.

tibor16
Remélem, yóól emléxem - de nem csak a Greg féle csákánnyal lehet kiásni a kincseket.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Takanohana
Mikor Greg megbíz a kincskereséssel rögtön ad is egyet. Ha eladtad közben, nézd végig a kereskedõket, és vegyél.

Shaman
nah ez az amim nincs értem már miért nem ás...

nekem csak sima pick-em van pick-axem nincs:-(((( honnét lehet szerezni?

Baromi idegesítõ,mert egy csomó mindent ki kéne ásnom,de nem tok semmitse:-(

Takanohana
Vissza lehet menni az Addon pályára bármikor. Küldi már nem lesz, de a 4. fejezetben jópár szörny megjelenik, trollok, csontik, tárnarákok.
Egyébként kár, hogy a kieg hirtelen végetér, én például el tudtam volna képzelni, hogy Greg legyen a kapitány, mikor elhajózunk. Sõt a legénységbe is be tudtam volna válogatni egy-két kalózt, vagy régi cimbit.

Broafka
ez így igaz, de ha már úgy játszunk ahogy te, hogy használjuk a hangolatromboló bugokat, akkor már a karmot is használhattad volna 😛
és hiába van oda írva hogy a karom 100-at sebez, mert van extra támadása is, ami nincsen oda írva, és az többet sebez mint 200 sztem...
szal hiába, az a legjobb fegyver 😊

Ha már van 205 erõm és a legjobb fegyvert tudom kezelni akkor minek a karom?
Még te mondtad, hogy hangulat romboló.

Broafka
"Én tisztteséges MAGYAR vagyok!"
pff

csatlakozom az elõttem szólóhoz: pff
haggyá má, és a 200 erõ? a jó kis bugoddal mi? marha tisztességes vagy 😊

nem tok rá válaszolni mert nem tudom, párduccal még nem találkoztam

Helyesírást ne nézzük!

Ottto
"Én tisztteséges MAGYAR vagyok!"

Pffff.....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Én tisztteséges MAGYAR vagyok!
De ígyis 205 erõ, 200 ügyi, 75% kétkezs 35%számszeríj, ötszáz valamenyi életerõ.
De az aligátor és párduc kérdésre válaszolj!(légyszi)

Broafka
lol, miért semmisítetted meg a kardot? 😄
az a legerõsebb fegyver az egész játékban, és baromi egyszerû vele ölni!

Ezért kérdem:

Aligátor

Párduc

Itt vannak:http://www.worldofgothic.de/gothic2/index.php?go=amonster

Megsemísítettem a karmot! Nem is nehéz ellenfél Raven. Még a féléletemetse vette le.
DE vissza lehet majd menni az Addon részre, és lesz ott valami?
Egyeltalán van az Addonban párduc és aligátór. Mert a WoGon ott vannak az ellenségek közöt.

Broafka
erre még én sem jöttem rá, de mindig összegyûjtöttem õket 😊

Mitlehet kezdeni az Addonban az oriás imádkozósáska fejekkel?

És az Addon pályán a késöbbi fejezetekben lesz valami küldi vagy kaszabolni való?

Bennet-nél kapok egy fejlettebb páncélt is? Mármint az általa elõször adott sárkányvadászpáncélon kívül is kapok tõle egy új, jobb páncélt??
Amúgy kitõl tanulhatom meg kinyerni a sárkányok pikkelyét meg vérét?
Benetnél vehec, Onar tanyájánál van egy bandita tábór ott a bányában van néhány.
Páncél:
Avárban JAn add egyet. De ahoz kell 12 sárkány pikej(a sárkányvér kinyerését is tanuld meg) Ha oda adtad a sárkánypikejeket a páncélért még akkar 2200 aranyat.(fizesdki aztán akár megisverheted)

És még egy kérdés: hol szerezhetek ércet, lehetõleg a bányavölgyben, vagy akárhol máshol???
Hali! A 4. Fejezetben, a várban, vagy akárhol honnan szerezhetek job páncélt? (Most az elsõ sárkányvadász páncélom van, amit még Bennettõl kaptam, mert kiszabadítottam)
"A mágikus határok megsemisítetted, és a Völgy foglyainak elhoztad a szabadságot. Most az egykori büntetõk veszélyeztetik a fõváros Khorinist körülvevõ erdõket és hegyeket. A városörség gyenge és tehetetlen, s a várost elhagyva mindenki ki van téve a garázdálkodó banditák támadásainak.
Bár ezalatt Xardas a Mágus sokkal veszélyesebb fenyegetésre figyelmeztett: a sárkányok seregei az emberiség elpusztítására indulnak. Csak >>Annos Szeme<<, az õsi isteni ereklye segíthet mágálítani õket...
A >>Night of the Raven<< a Khorinis szigetéért vívott harc mégsötétebb képét festi le. A Gonosz az idõ romjaiban egy fegyver után kutat, ami eldöntheti a harcot. Nem szerezheti meg! Be kell juttnod az elfeledett Völgybe, hogy még elõtte megtaláld...
A khornisi harc az Istenek harca az emberiségért. És hogy mi a szereped benne, az csak a rajtad áll."

Na ez van a G2 Gold Editionon.
"Annos szeme" Ezt már megvitatuk.
El hoztuk a szabadságot a foglyonak. Szupi! Több mint a felük ránkvadászik.
"Egykori büntetõk" õõõõ azok is foglyok voltak. Gondolom Ravenre és a többire gondol.
"sárkányok seregei" Na! A Sárkányok csak a hadsereg egy rész!
"Istenek harca" Az egész játék az istenek harcárólszól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Innos küzd a gonosz Beliarral, Adanos Innos oldalára áll. De ígyis vesztésre állnak.

Á értem. akkor megéri a TP költést?
Mert csak úgy probáltam és kértem, hogy hozzon rúnát vagy varázstekercset, erre hozot egy kõtáblát.