Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye egyedül a 6-odik kör varázslatai azok amiket 1 chapterrel hamarabb azaz az 5.-ben meg lehet szerezni. Most azt játszom,hogy be az erdõbe a durva vadakhoz,addig rohangálok,míg vagy 10-20 lény követ aztán fire rain :-p lepucolja a terepet. Bár mikor beengedtem az orkokat a várba,picit meglepõdtem,hogy az elite nem hal bele 1 tûzesõbe...de azért megoldottam :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is.
és amiért kell a dex az a zsebmetszés! Elég sok exphez juttat...
a strengre se áldoztam valami sokat,az is külünbözõ dolgokból jött ki..
sztem olyan max 20-20 pontot tehettem a strengre,meg dexre,de inkább még annyit sem...
De minek mindkettõ eccerre? Én csak egyiket fejleszteném a kettõ közül...
(persze gondolom; erõ a fegyverekhez, ügyesség a zárnyitáshoz + akrobatikához)
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
A bányavölgyi vár tornyának felsõ szintjére és az alagsorába tudtommal a G2-ben nem lehet bemenni. Ezek a Gothic 1 részei voltak, a toronyba abból a raktárból lehetett felmenni szétnézni, ami Garond szobája mögött nyílik, csak akkor még volt létra. A rácsos padló pedig a várbörtön szellõzõje. Viszont a G2-ben a tornyot a sárkányok félig lerombolták, az alagsor bejáratait meg bedeszkázták a lakók az ostrom miatt. A fõtéren lévõ deszkás emelvény egy rácsos szellõzõ volt, hátul a félõs hóhér épülete elõtt van az egyik bejárat ledeszkázva és a barakkban a raktáros mögötti másik bejárat van beomolva. Volt még egy út ami a várfalon kívülre vezetett, de az a rész összeomlott.
Ha teheted mindenképpen játssz az elsõ résszel és hasonlítsd össze a mostani várat a régi állapotával <#vigyor>#vigyor> Ugyanez vonatkozik a többi részre is pl. ahol most sárkányok vannak <#vigyor>#vigyor> Rengeteg részt zártak le, a régi táborok, ork templom, több nagy bánya, sok rom, és az erdõk se voltak így kiírtva szóval jó poén megnézni.<#vigyor>#vigyor>
Tehát az elérhetõ legjobb fegyvereket tudod használni?
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
viszont igen amit írtál jól megszívtam az elején....anno dex kellett a nyílpuskához,s igazából nem is figyeltem,hogy itt már erõ kell...pakolgattam a dexre,hogy meglegyen erre legnagyobb megrökönyödésemre,mikor kézbe akartam venni nem sikerült :-pp ekkor néztem meg jobban,hogy erõ kell hozzá,kissé sokat és nagyot káromkodtam akkor,de addigra már rengeteg questet megcsináltam,nem akartam elõrõl kezdeni :-p
Ami szvsz nagyon ütõs a tiszta verzióban, az az 5-6. fejezet varázslatai, amik már 100 körüli mannát használnak el, és nem tisztaként egynél többet el sem lehet lõni belõlük...
Milícia/knight: ez nem ilyen egyértelmû szvsz, alkalmas kardozós/crossbow-a (str), és íjjász (dex) karakterre is. Ráadáasul a kiegbe a nyílpuska ugye erõ kérdése...
Azért mondjuk esetek 80%-ban és is varázsolok,de csirke lényekre nem pazarlok manát,ha 1-2 vesszõbe beledöglenek,vagy le tudom õket ütni mester-karddal.
Sztem például a miliciások is kardoznak,pedig elvileg az a kaszt a dexre nyilakra/nyílpuskákra lett elvileg kitalálva,nem?
És megjeleniki egy gyenge csontváz, vagy mi a szösz.
Lényeg szerintem, hogy nagyon megnehezítették a "tiszta mágus" karakter elõremenetelét az addonban.
én azért tudtam anyit összeszedni dexre,meg strengre,hogy ne menjen a magic kárára...
jelenleg lev 40-es a mágus kari,75-ös strength,62-es dex,202 magic (+115 szétosztatlan,majd chapter 5-ben szétosztom magicre)
és mindez úgy,hogy alig-alig pakoltam dexre meg strengre,max a nagyon elején,hogy nyílpuskát tudjak használni....kõtáblákból,löttyökbõl stbikbõl hoztam ki...
és igen azért kellett a nyílpuska,hogy spórolhassak a manával chapter1-2-ben.
Most a sárkányvadászat végére azért még így is jól lepukkant a mana készlet (végigirtottam bányavölgyet 1 lényt se hagytam élve),pedig minden chapterben minden kereskedõt meglátogattam (chapterenként újratermelõdik az árukészletük asszem),sõt még magamnak is "fõztem" mana lötyit :-p
Azt mondják, a férfiak állandóan a szexre gondolnak. Ez nem igaz, sokszor jut eszükbe a sör is.
Semmilyet. Ha nálad marad a kard, akkor imádkozva Beliar szentélynél választhatsz egy darab rúnát. Ezt késõbb (vagy akár rögtön) 'updatelheted' egy másikra, de mindig csak egy lehet nálad.
Mágus jópofa, de borzalmasan nehéz erõ, vagy ügyesség fejlesztés nélkül...
Mármint az élet/mana/erõ/ügyesség elixíreket.
Jó-jó akad a játékban,de nagyon kevés,s ahol régen volt a sima G2-ben ott nincs most semmi :-( Árusoknál se...
Jó mondjuk cserébe vannak a kõtáblák....valamit valamiért....
Vettem demon idézõ tekercset.
A kõsárkánynál picit besegíttetem a demonnak,ütögettem én is a sárkányt,de a másik kettõnél szinte be sem kellett segíteni. A Demon egy idõ után simán kinyírja a gond az lehet,ha lejáraz idézés ideje,akkor idézz újat!
Problem egyszerre csak 1 demont lehet idézni,mert 2 egymásnak esik :-)))
De így tényleg elég könnyen kinyírtam a süsüket.
gondolom ha ismerem a terepet nem kellett volna lefutnom egy félmaratont hogy elérjek a tavernához...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
A sárkányoknak 160-180 -as védelme van fegyverek ellen, hiába lövöd egy 80-at sebzõ ijjal, az okozott sebzés kevesebb, mint a védelme, tehát zérus lesz. És még regenerál is közben...
Ezt az árnyékfutó dolgot meg nem is értem, remélem nem vlmi kretén fordítgatási témába akarsz engem is belerángatni.
Az volt. Utána meg egy jó nagy eszeveszett futás, amikor azt sem tudtam hol vagyok.
Futtottam balra: valami buzinagy gyíkok
Futottam jobbra: pár emberszabású rosszarc egy boltíves szikla alatt
(Innen kezdett ismerõs lenni, mert régen játszottam vele rövid ideig és tudtam, hogy a banditákon túl lenne Akil, Khorinis, mögöttem pedig a taverna)
na mindegy futottam vissza és reméltem, hogy a Tavernáig nem lesz semmi gixer
szerencsésen megérkeztem és letettem a nagyesküt, hogy vibráló izékre nem lépek többet vaktában.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#zavart2>#zavart2>
Jó h. le nem fordítod a játék címét ilyen alapon. LOL
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
a másik. Az árnyékfutó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A harmadik: A Goblin csontokkal nyirtam ki a simában a sárkányokat. elég 20db és kész. De ha addon akkor más tészta.
Én ugyen ezt csináltam végig, és a következõk segítettek:
1. Rengeteg csontváz idézése, elõnyük, hogy nem vesznek össze, szemben a gólemekkel, és a démonokkal. Készülj fel mannaitalokkal, 50 db alatt nem valószínû, hogy megölik...
2. ua mint az 1-es, csak goblincsontvázakkal. Nagy reményeket nem fûznék hozzá...
3. Shadowbeast formában szerintem szintén lehet esélyed, borzalmasan nagyot üt.
4. Az elõzõket kombinálni egy icewave-el. Ez lefagyasztja a sárkányt is ugyebár.
Nyomas neki pár idézést, és lõd az íjal vagy a számszeríjjal.
Nem emlékszem,s lehet addonban itt még nehezebb,de mágusként,hogy lehet kinyírni a kösárkányt???
A zöldet kinyírtam,persze segítettek. Emlékszem,hogy anno a legtöbb süsüt úgy öltem,hogy ütötte vagy 10 idézett csonti,s én vagy löttem közben,vagy sem,mert megölték....
De rémlik,hogy ez a kõsárkánynál nem müködött,s most se müxik...mindig felgyógyul,villám,tüz nem sebzi....próbáltam karddal ütni,de mindig lefúj lánggal,ha gyorsítót ittam párat bele tudtam ütni,de utána megint lefújt,ráadásul gyógyul...
A szinten se alacsony hozzá,mert olyan lev 30-as vagyok,szal ötleteket plíz,hogy is lehetne mágusként megölni?!
Köce...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
pedig eddig sikerült
crap
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Kene, hogy meg tudjuk csinalni hozza a magyaritast, de mar egy hete hajkuraszom es nem talalom sehol. Ma epp a lengyel 1.30-ast sikerült letöltenem.
Megvenni nem akarom, mar csak azert sem, mert nemetül mar meg van eredetiben, es egy patch kedveert nem akarok ra költeni, ha nem muszaj 😛
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...