21229
-
#18303 egyébként ha szörnyé változol akkor is lecsapnak, mondom, szerintem szörnyként érzékeli a birkát, vagyis téged, mert a sima birkát nem érzékelheti szörnynek, mert akkor a pásztorok is lecsapnák őket...
(furcsa egyébként) -
sanyiiiii #18302 én változtam birkává és lecsaptak:D -
#18301 gondolom beast-nek (szörnynek) van beállítva náluk, passz, miért? birkát vittél a városba? vagy te változtál birkává? -
sanyiiiii #18300 a városi őrök mért nem szeretik a birkákat? -
#18299 hát nem wireless az biztos, olyan lesz hogy a TV kábelen keresztül jön majd a net, a vezeték, és akkor véééégre, fix lesz a netem, nem ilyen ugráló szar vacak... -
sanyiiiii #18298 uj net? mien? -
#18297 most az új net ügyében próbálom győzögetni... :) -
sanyiiiii #18296 hát gyözd meg apádat -
#18295 most már... jah, de kiserült hogy a szerződést nem tudja hova rakta apám, és hogy finoman fogalmazzak nem is érdekli...
szal vagy a net fog ugorni, vagy a win, de már lassacskán nem bírok tovább várni... -
#18294 hétfő van..... :-p -
#18293 lehet, de az a szerződés szerintem az üzletünkben van, és azt majd csak hétfőn fogom tudni megnézni
azért kössz -
#18292 A szolgáltatóddal kötöttél egy szerződést aminek egyik példánya nálad kell hogy legyen és azon rajta van az a kódszám. -
#18291 brühühüüüüüüü
ez a szaros winfos nem engedi feltelepíteni :_(
pedig már játszani akartam vele...
rohadt életbe, kell egy winreinstall, csak az a baj hogyha reinstallom akkor nem lesz netem, mert a nethez kell egy kód, és azt én nem tudom... :_( -
#18290 én ezt a Juan-t úgy találtam teljesen véletlenül hogy unalmamban elkezdtem egy Bogár képében (valami field raider, ha jól emlékszem) és azzal mászkáltam (mert ugye állat képben nem támadnak a szörnyek, kivéve ha... az most hosszú lenne :))
és úgy botlottam bele (meg is ölt a rohadék :D) -
#18289 Gondolom a táborhoz viszonyítva észak :o) -
kazmerke #18288 Igen, időközben megtaláltam a választ a jowood fórumon, de a végigjászásokba észak van írva, ez meg ugye kelet :\ na mind1, thx a válaszért -
#18287 Szal kb így
-
#18286 Ha jól emléxem és arra gondolok amire te akkor azt énis sokáig kerestem. Kimész a banditatáborból és balra mész és asszem ott a falba lesz 1 barlang. Sokat kell menni és a környéken lesznek asszem mocsár gólemek, de rég jáccottam vele szal nemtom pontosan :o)
A szerpentin meg ugye pont az ellenkező irányban van... -
kazmerke #18285 Hi, vki megmondaná nekem plz hogy hol van Juan? Olvastam hogy a mocsár északi részén egy barlangba, találtam kettőt is egy szerpentin után, de az egyikben egy szörny van a másikban meg több ezer... -
#18284 ^^ -
#18283 :D
mountolva vannak
na jó, csak vicc volt, megvan eredetiben, és másoltan is :D
hát majd megpróbálom, de nem biztos hogy sikerülni fog, de talán összejön
lehet hogy megszívom a shisámat és akkor majd megy a dolog ;) -
#18282 Akkor elmondom mit kell tenni -.-
1. Fogod kiteszed az asztalra a cédéket
2. Erősen nézed őket és 5 percig mormolod magamban, hogy IGEN MOST FELRAKOM!
3. Ha letelt az öt perc írdatlan sebességgel bevágod a cédét a gépbe és mint a mérgezett egér telepíteni kezded
4. Ha már fennvan úgysem tudsz előle elszakadni csak a telepítés megkezdése és végrehajtása a nehéz és fárasztó folyamat ^^ -
#18281 csak nehéz rávennem magam :P
a közepét nagyon utáltam a játéknak, meg az elejét is egy kicsit
vagyis inkább most...
sokat kell vele szöszmötölni, és kicsit unalmaska, így hogy már vagy 5X végigtoltam :) -
Toroco #18280 na rajta -
#18279 -
#18278 Helyes. :)
Legalább a 3. részt mire kézhez kapod, képben leszel mindennel. :D -
#18277 a játékot -.- -
#18276 jaj ne csináljátok már fiúk, mindjárt ellenállhatatlan vágyat fogok érezni hogy megint elővegyem :D -
#18275 én fire raint használtam a végén mindig.
sima orkoknak elég 1,eliteknek 2 és kész.Pici rohangászás,míg begyüjtöd őket magad köré,aztán hadd szójjon... -
sanyiiiii #18274 igen
-
Toroco #18273 az a gobbo = goblin? -
sanyiiiii #18272 hmm ez a sötétség serege nekem nem igazán jön be orkok ellen az eliteknél pl semmit nem ér, az 5hp-s (minimum ugyebár az elitek pancelja miatt) utésük, ellenben a sok gobbo skeleton siman szétkapja öket (ua sebzés csak sokkal gyorsabban ütnek és nehezebben talaljak el öket) és szerintem sokkal jobban néz ki ahogy a sok kis dög veri a nagy és erös orkokat:D
-
Toroco #18271 néha megesik -
#18270 -
#18269 oké-oké félreolvastam én így láttam "G 2-6-ig fejezetében" holott ő "G2 6. fejezetében"-t írt.... -
#18268 Az, de a 6. fejezetben mi nem korrekt ezen? :D
Amúgy pont ezt szerettem mikor a sárkányoknál megidáztem 5-6 csontit akik nekiugrottak a sárkánynak én addig kifosztottam a kincseket és mire visszamentem a sárkány már halott volt :D -
#18267 amúgy meg az utolsó szigetről beszélt, szal, ott már vannak 6-os szintű varázslatok -
#18266 hát tekercs szempontjából végülis tök mind1 :P -
#18265 sötétség serege?
az nem 6. szintű varázslat? -
#18264 látod ez a baj, hogy mágussal elég egy sötétség serege (vagy mi) és gyakorlatilag te nem is játszol :-/
akkor már inkább valami villámcsapás, vagy tűzeső vagy ilyenek, abban legalább te dolgozol
(mondjuk egy párszor én is meghívtam a sötétség seregét :P de nem mágussal voltam akkor)