Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem elég egy hûséges ló.

watto
Kereszteslovagruhát honnan mikor és mennyiér lehet szerezni?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Broafka
csúnya 😊 (pozitív értelemben)
reméljük majd lehet venni turista kézikönyvet, meg látványosság-bejáró tervezõt 😊
hogy 1 év alatt mit érdemes megnézni és mit nem 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tibor16
off(Oblivion): Ja a helyszínek - ha felveszel 1 küldit, helyszínek elevenednek meg, szereplõk lépnek be, barlangot, szentélyt találsz stb... - ezek rejtve vannak amíg nem küldizel... erere gondoltam amikor azt írtam - több a helyszín

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Így van - kissebb (ha kissebb) a terület de rengeteg a küldi és rengeteg féle karakter lehetsz, ezek küldijei némiképpen másak (bár megcsinálható másik féle karakterrel is). Ha csak bejárod a megadott területet, viszonylag hamar végzel, mintha bejárnád Khorinis + szigetnek a felét. A plusz abban rejlik, hogy millió küldihez millió karakter és majdnem teljes szabadság társul. (a millió azért túlzás). Sz'al a játékot nagyon sokáig játszhatod (akár 1 évig vagy tovább is) hogy a fõküldibe egyáltalán beleszagolnál. Mindenféle karaktert csinálhatsz, lehetsz tolvaj, harcos, mágus, csatamágus, orgyilkos, gladiátor stb 40 féle módon. Ezért nagy találmány. (remélem a Gothic 3 is hozza majd ezt a formát). Aki Gothicozik, annak mindenképpen ajánlom, annak tetszeni fog. Játszani kell, mert így túlzónak tûnhet amit leírtam, ki kell próbálni... (angol tudás szükséges, - de ha a fórumot/faq-ot figyeled el lehet boldogulni).

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

watto
huh...Ezt egy év alatt nem tudom végigjárni...(játékidõt számítva)
De aggasztó az a minimum 1Giga ram...😛

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Shaman
opsz csak nem az ami ott jobb oldalt van az a 3 pici valami.....

Jézusom,akkor ez baromi nagy lesz!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
az a baj,hogy ez így nem mondd semmit,ha legalább mellé lenne téve a régi terület viszonyításnak...

Ekkora Gothic 3 terület jó lesz?

Shaman
ööö ez nekem nem teljesen világos.
Kisebb a terület,de helyszín több?
Mit értessz helyszín alatt?
Mert ugye Gothic-ban 3 nagy térkép van,mármint addon,de az elég változatos...példul Bányavölgyben,hol északon havas a táj,a hó esik,hol mocsárban caplatsz stb..

tibor16
Oblivion - "a területe legalább a 20-30-szorosa a Gothicénak " - ezt én nem így látom, sztem még talán vmivel kissebb is mint a Gothic összes területe... Viszont a helyszínek és a lehetõségeek tényleg többszöröse a G-nek. Azért megnyugtatok mindenkit, a maga nemében a Gothic verhetetlen, bár az Oblivion is az... Ezek klasszikusok, ez ténykérdés... Itt meg már nincs verseny. Másért szeressük a Gothicot és másért az Obliviont...

Nem vagyunk egyformák, valakinek nehéz, valakinek nem. Pl wratto-nak nagyon hasznos lehet a végigjátszás..

watto
ok má jó...nagyon köszönöm<#worship><#worship>

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Shaman
jójó! :-)

Én gondolkoztam chapter 5-ben,mikor már mindenki a hajón volt,s csak annyin múlott a chapter 6-ba való átlépés,hogy bemegyek a kabinomba,szal gondolkoztam rajta,hogy fogom,s kiirtom egész Khorinis városát.pár fire rainnel :-) csak aztán lusta voltam megtenni...

Hát mégiscsak õ fõ ellenség, a lázadó. Ha õ nem lenne, nem lenne ki fizesse a zsoldosokat, s azok szétszélednének... 😊
Shaman
hátööö nemtom Onar mennyire fontos karakter én mágusként egy fél szót nem beszéltem vele,pedig minden küldetést megcsináltam :-)

Hát volt némi kétség bennem amikor kinyírtam azt a szemét kereskedõt aki bejuttatott a várba aztán meg rossz híremet keltette és csomó pénzt kért érte, hogy ha megteszem késõbb a karakterre szükség lesz, de nem lett 😊 Azért gyilkoltam le a mocsadékot, mert késõbb esetleg még többet kérhetett volna...sebaj, egész éjjel kovácsoltam és meg lett a lóvé, még 20 ezerrel több is mint kellett 😊
Amúgy úgy vettem észre hogy a fontos karaktereket nem engedi a progi bántani, hiába gyilkolom az illetõt, nem ment le egy csepp életereje sem..pl Onar.
Ch_Slater
igazából én sem szeretem (ritkán használom) az útmutatót, de egy rossz döntés tönkreteheti a játékélményt. és a rossz döntés esetleg nem rögtön derül ki, hanem mondjuk 10 játékórával késõbb. az azért kellemetlen. és nem mindenki idõmilliomos...
és most nem az egyértelmû döntésekre gondolok, hanem valami csavaros dologra, amire nem is gondolnád hogy ezért meg ezért helyes lehet. szóval nem rossz a végigjátszás, csak nem folyamatosan azt kell követni, hanem ha kétségek támadnak, akkor hozzá lehet nyúlni. olyan mint egy mentor 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Broafka
én egyedül a kieg részéhez, a Raven pályán használtam végigjátszást, mert már kezdtem nagyon belezavarodni a dolgokba, bár ha végigjátszás nélkül 4X, 5X végigviszed, kihagyva pár missziót, akkor a végére már azért mindent kiismersz 😊

Továbbra is azt mondom, nem kell végigjátszás 😊 Az élethez se kapunk...
Simán végigvittem mindenféle szirszar leírás nélkül. Esetleg egy tipp; beszélj mindenkivel felvonásonként...
Ajtót ki kell nyitni!

watto
nem tok bemenni pedig megöltem attilát és elvettem a kulcsát 😛

Olvasd tovább!!!!!!!!!!!!!!! Elkell kapnod pár tolvajt!!!!!!!!
Egyik ügyben beszélj Jorával (piac té) Elmongya ki lophata el a pénzét. kabd el és jelnets Andének
A kikötõben Kardrif kocsmájában érdeklõgy "speciális" munkáról. Inen meg van a másik.
És Halvor a halárus. Azon az oldalon a térképen keresd meg a "furcsa hal" barlangot és nyirdki a banditákat. És nyisd ki a halat köbdbe Halvort.

Megint érdeklõdés Kardrif kocsmájában, és mondja, hogy kereset egy ember õ Attila. Halvor "üzlete" mögöt vár, ki kel hogy nyírd. És meg szerzed a kulcsot. a kikötõ jobb oldalán leugrasz és ott lesz két égõ fákja és egy ajtó sétálj be és...(inen csináld magad)

watto
légyszi

watto
valaki írja le 😛

watto
itt nem írja a másik megoldást:

Küldetés: Felvétel a Milíciához (Khorinis)

Beszélj Lord Andréval. Kétféleképpen csatlakozhatsz a Milíciához, de mivel az egyikhez a tolvajcéhet kell lebuktatnod (ami többet árt, mint használ, foleg mivel valószínuleg íjász akarsz lenni, ha a Milíciát választottad), ezért én itt csak a másik megoldással foglalkozom, ami egyébként könnyebb is. Csináld meg a 'Tanítvány Khorinisban' küldetést, és beszélj újra Andréval. Mondd neki, hogy kész vagy csatlakozni, és máris megoldottad a feladatot.

watto
mit tanuljak?

watto
hol van a tolvajcéh?

watto
más tanács?

Ehh, inkább hagyd abba a játékot, vagy szedj le egy végigjátszást és az alapján csináld..

watto
Valaki adna egy mentést ahol már várospolgár vok mer nem vesz fel a kovács, mert az a kereskedõ meg az az asztalos nem egyezik bele hogy felvegyen a kovács...Mert a kereskedõvel nem tok róla beszélni és az asztalos meg nem ál velem szóba mer kinyírtam a csaját...Ha nem adtok mentést osszátok meg velem hogy hol található az a tolvajcéh amit Lord Andre mondott mer ha megtalálom és megölöm õket nem kell várospolgárnak lennem hogy felvegyenek a milicziába.Elõre is kössz.

Bölcsen oszd elõket!
Ajánlom, hogy elöbb tanuld meg a vadászatokat! Jó kis summát hoz a konyhára.

watto
okok...Köszi <#worship>

watto
de volt 10500-tapasztalatom...

watto
én nem nyírtam ki õket 😄 Befutottam ért és kifutottam😄

Szintlépésenként kapsz 10-et. Szintlépés pedig sok sok gyilkolás illetve küldetések teljesítésébeõl jön, mindig kiirja mennyi kell a következõ szinthez.
Nem fontos, nekem a kétkezes marha lassúnak tûnt, de majd kitapasztalod. Nem tudom hogy bírtad nulla tapasztalattal elhozni azt a kardot, én vért izzadtam mire a csontvázakat kinyírtam érte...
watto
tanúló pontot hogy szerezhetek?????????

watto
ajátékból 😛

Ch_Slater
jajj, én is elkezdtem rögtön írni, hogy Szeged, Békéscsaba, ... de aztán nem küldtem el mégsem.
Látom másnak is rögtön ez jutott eszébe 😄 😄

Esrohnoil
Budapest, Bécs, Debrecen... mennyit írjak? 😊

Viccet félretéve csak egy van, és az Khorinis 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

watto
írna valaki városneveket?

watto
ok...de az a kard fontos a történetben?

Broafka
amulet 😛
visszatérve, úgy tudsz erõpontot szerezni, hogy odamész egy tanárhoz, és õ megtanít 😊

Broafka
szerintem, csináld szépen sorjában a dolgokat, és ne rohanj ennyire elõre
mellesleg küldikbõl, meg ilyenekbõl rengeteg (azt nem mondanám hogy többet) xp-t lehet szerezni, szal inkább csináld a küldiket

watto
És mi az az inos szeme?

watto
ANYÁM...Találtam egy barlangot ami tele volt csontikkal és egy kardot berohantam felaptam a sárkánykard nevû kardot és meg sem áltam a városig...(a legelején tartok)
Ez normális mer az a kard 80-at sebez nekem meg kell még hozzá 70-erõpont...
Hogy tok ennyi erõpontot szerezni?

Az elõre gomb.

Ch_Slater
gondolom attol fugg hogy milyen bill.kiosztást választottál.
az egyik fajtánál bal klikk lenyomva tartva és a 'W'.