Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
ja már tudom😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
akkor elkezdem ezt csinálni: minden szörnet amit látok megölök...A sárkányokért mennyi tapasztalatipontot kapok?És azt a lovagiruhát mikor kapom meg?

watto
úgy csinálom hogy futok körülöttük mikor csapnak hátraugrok és akkor jól odacsapok nekik😊De az elitorkokkal meggyûlik a bajom...😊Egyépként nekem 45-ös sebzésû hosszú nemeskardom van😊Jó szolgálatot tesz.

ENTER.
Ha sima Gothic 2 akkor marha kevés.
Egyszerre 5-6 ork? Gondolom a nyugdijas tipus<#bee1>. Én 5-6 elitet verek egyszerre.

watto
1

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

5-6 ork?
Akkor te marha király ember vagy 😊 Gothic1 vagy Gothic2 irányítással nyomod?
watto
Egyébként szerintem az egykezes kard sokkal jobb, azért gondolom ezt mert az egykezessel a felváltva nyomod a A-t és a D-t akkor jobrol és balról csap így hozzád se tud érni a szörny miközben te egyfolytában sebzed.Ez a kétkezessel is megvalósítható de ezzel lassaban üt.Tehát szerintem az egykezes lyobb.Jah és tegnap tök röhögtem...találtam egy tekercset amivel át lehet változni földrablóvá...tök jó volt mer az orkok hozzám se értek da az gáz volt hogy nemtudtam hogy kell visszaváltozni és a bányavölgyi várból lelõtek...😛

watto
nekem is kiírta...A megoldásaz hogy leuninstallálod a sima Gothic 2-õt újra feltelepíted és utánnarakd rá a night of the raven-t.A kiegészítõnek az a hátránya hogy teljesen új játékot kell kezdened tehát mielõt leszede a gémet írd ki valahova a mentéseidet.

watto
az normális hogy a 3. fejezetben járok és 40 az erõm az ügyességem meg 20???
Me szerintem nagyon gyenge vok...De így is legyõzök egyszerre 5-orkot...

Lovaggal, a városháza ketjében gyakorlatozó 3 lovag egyike tanít, aztán azt hiszem Lord Hagen

Bejársz mindent, beszélsz mindenkivel, mint ahogy írtam is, és választ lelsz 😊 Tehát a kérdés felesleges, hiszen ha nem beszélsz mindenkivel akkor sokat fogsz itt kérdezni 😊

Egykezes kardmestermester (100%) akkor lesz amikor mész a bányavölgybe sárkányokat irtani, a sárkányvadászok egyike lesz. Beszélsz velük és megtudod melyik az 😊
A bányavölgyi bejárattól nem túl messze fognak táborozni (de már a másik térképen). De egy idõ után elmennek a francba, aztán keresheted õket. 😊
Én miliciával voltam lehet hogy más kaszttal menve más (is) oktat 100%-ra, passz. Nem volt türelmem többel is végigvinni...
A kikötõnegyedben van egy manusz, aki pénzért harcol veled, Alrik a neve.
Aztán Wulfgar a barak udvarán tanít 60%kig. A másik Cord, õ zsoldos és zsoldosokat tanít.

Szasztok!

A sima G2-ben hol találok egykezes kardmestert?

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

tobias88
hell, feltettem a gothicra a nigth of the reavent, de próbálgattam és azt írja, hogy nincs meg valamilyen cd, mivel kell indítani?
watto
vAgy készül?

watto
és lessz?

Sokat kérdezel! És mártudnod kéne, hogy nem!

watto
night of the raven magyaritás létezik?

watto
ok

Ne szemeteld tele a topikot plíz, legközelebb a mondani valód 1 hozzászólásban fogalmazd meg, és ne 5-8-ban.

watto
okok

A Tûzmágusok templomában a felsõ emeleten. Lent a mi régi barátunk Milten kotyvaszt italokat.

watto
az rossz<#rinya>

watto
lehet vhol olyan rúnát szerezni hogy beteleportáljon a bányavölgyi várba?

Nem.
watto
asszem

watto
60-at véd mindenböl

watto
most olyan páncélom van mint wolfgarnak

watto
Ha végig viszem a játékot utánna lehet szabadon mászkálni a térképen és befejezni az elmaradt küldetésekket?

watto
Jajj...Képzeljétek el hogy a 2.fejezetben tartok mikor be kell jutni a bányavölgyi kastélyba, de én az orkváron kerestem a bejáratot😊))))))azt hittem hogy az az embereké...mondjuk fura volt hogy annyi ork volt ott de elmenekültem és megtaláltam a jó várat😊

Al-gonosz... 😊
Broafka
jó, te lehet hogy harcoltál a G2-ben beliarral, de én nem, és mivel a legutolsó szörny a játékban az az élõhalott sárkány, ezért én azt tekintem fõgonosznak
(csak tudnám hogy most miért kötekedsz...)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Igazából a "fõgonosz" Beliar azaz isten.

A való életben vazz kitõl kérdezel mit hogy csinálj? 😊 Ha elindítod a játékot, te ott vagy és akkor vagy, ahol és amikor a játék játszódik, tedd, amit tenned kell 😊 Ha valami kérdésed van, kérdezz az emberektõl, de akik ott vannak! 😊
watto
ok.bocsi a sok kérdésért 😞

Broafka
ez lovag pácél, és kb a 3. fejezettõl kapod meg, amikor kiszabadítod bennetet, de ne mondjunk már el mindent basszus, játszál már magadtól is egy kicsit...

watto
bazz...senki se ír???

watto
ien ruhára gondoltam..iet honnan lehet szerezni: #16472

watto
mi a fõmufti?

watto
tök jó hogy lehet a játékbameg lehet benne-zni meg -ni 😊)))))))))))

Broafka
azt hittem anno hogy valami normálisabb fõgonosz lesz, tök könnyû azt az utcsót kinyírni :-/

Broafka
jaaaaj, nem tudtam mikor fogod kijavítani 😄
tudtam hogy rosszul fordítottam 😄
sõt, igazából, én jól fordítottam, csak õk fordították rosszul, de tény hogy az jobban hangzik, mind1, nálam Shadowbeast marad!

A sárkányokra ne mint állatokra gondolj, az orkokkal egy hadseregbe tartoznak.
Amjd a bánya völgyben 4 van, és az utólsó fejezetben 1, és egy elõholt

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!! NEM ÁRNYÉKSZÖRNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HANEM ÁRNYÉKFUTÓ!!!!!! ÉS akkor már dögevõ.

watto
és kóddal hogy lehet?

watto
és sárkányokat hol lehet találni?

Broafka
nem tudok róla, hogy kódnélkül lehetne valahonnan szerezni, de ha Paladin ruhára gondolsz, amit hordanak a nagyarcok is, akkor azt a templom alatt fogod tudni majd megszerezni késõbb a játék végénél (sajnos)

watto
Kereszteslovagruhát honnan mikor és mennyiér lehet szerezni?

Broafka
én nem csak a lovat, én olyat várok a G3-ba hogy lehessen szerezni lasszót vagy ilyesmit, és betörni egy Scavangert vagy egy ShadowBeast-et (Árnyékszörnyet) és akkor egy ideig lehetne rajta lovagolni, utána meg ledobna, vagy meghalna vagy ilyesmi, szerintem nagyon nagy lenne benne

watto
jaja... lovat hiányolom a gothic II-bõl is...😛