Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

watto
rajzolok jó gothicos képeket.maj felrkom õket.

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
photoshopozok

watto
inkább nem csinálok😄

watto
de olyan honlapszerkeztõs kedvem van...lehet ho nem gothicos lessz.

watto
hát lessz mégegy😊a címe ez lessz: www.gothicgame.atw.hu

Elkéstél! már van pár...

Kösz a sztorit! 😊
Így, a történet ismeretében tényleg más síkra került a dolog!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Botond
Ott a fejlécben a link egyhez.Inkább õket keresd meg,hogy segítenél jobbá tenni.
watto
nekilátok a honlapnak...ha kész szólok😊

watto
lehet hogy csinálok gothic-os oldalat

Azzén nevem azzéér a zongoraa...
<#papakacsint>

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Na igen. De mivel ezt senki nem tudja, te leszel a ... az egész miatt <#idiota>
watto
ráadásul j-vel

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
direkt van😄 Csak régen (kbb 2.ostályban) volt természet bõl egy olyan feladat volt hogy írd le a fa kártevõit és az egyik hülye leírta hogy harkály ráadulj-vel😄 Azóta sok helyen ez az aláírásom😊

Esrohnoil
14 alatt majd biztosan szándékos... 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Jaja, ezért tettem föl ilyen óvatosan a kérdést <#vigyor4>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Fõleg, hogy az eredeti így szól: "Védd a fákat, egyél hódot" A harkály meg fõleg nem veszélyes a fákra <#wow2>

Nem tudom szándékos-e az aláírásodban "Védjük a fákat, együnk harkájt." a nyelvtani és a logikai hiba?
Ha az, akkor egy szót sem szóltam!

watto
NA MEGVAN 😄 köszi 😄

watto
má néztem õket de nem találom😛

Nyomtasd ki magadnak a térképeket!!!!!!!!!!

watto
<#banplz><#banplz><#banplz><#kuss><#kuss><#kuss><#felkialtas><#kuss><#kuss><#felkialtas>

watto
sekob hol lakik?

watto
igen...ebben van valami.

Takanohana
Nem vitatkozom a grafikáról. Nekem tetszik. Egy azonban biztos, inkább játszom a Gothic bármelyik részével, (grafika ide vagy oda), mint egy olyan játékkal, aminek a képei fantasztikusak, története, hangulata viszont nulla.

Minimális a grafika!!!! De ígyis minden széppen megkülönböztethetõ.

Szerintem nem jött rá a szerencsétlenje, hogy hiába állítja 300%-ra a látótávolságot, egy quicksave után nem lát az orránál tovább és meg kell nyomni az F4-et, hogy visszategye maxra. Akinek ezek után nem tetszik a grafja, azt lelövöm a 190-es nyílpuskámmal miután megsütögettem egy tûzgolyóval a Beliar Kardjával "elõkészített" hulláját <#boxer>
Nem értem miért mondja azt hogy szar a grafikája a játéknak. Szerintem szuper. Élethû. Mi kell még? 😊
Boldogok a lelki szegények, mert ovék a mennyek birodalma....... :o)

Yang: Skandi- senior shao wari

Ch_Slater
a gothic nagyon "élõ" a morrowind-del szemben. mondom ezt ugy, hogy kb. 2 és fél évet toltam a morrowindet a legjobb modokkal. persze azt is ugyanígy szeretem. 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

watto
"hulladék"???Korához képest nagyon is jó játék...Tudod vannak olyan emberek akik nem csak a grafot nézik.Ha elkezdesz vele játszani egyre izgalmasabb és beleéled magad.És a grafika se olyan hogy nagyon jujj.

Asszem Krisztián megtaláltad a megfelelõ fórumot a véleményed Kinyilvánítására...
<#worship>

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

tobias88
elindult a game, csak 1 bajom van már, hogy ez egy hulladék játék a morrowindhez képest, má sajnálom rá az 1 dvd-t
tobias88
de má leszedtem, és csak a crack nem volt rajta, és az kellene, má próbálgattam:
1. nincs bent cd
2. a cd nem original
3.elindult kb fél óra után és a játék indításakor a töltésnél kilépett
segítsetek plííz, hol tudok mûködöképes cracket szerezni?
Kössz!

Persze, hogy õ lesz az emberem(a piát soha nem sajnáltam senkitõl, fõleg ha másnapos).

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

watto
én innen töltöttem le, van hozzá crack meg minden(6-7 óra amíg leszedi de egyszere húzhatod mind a hármat):
Download
http://195.161.118.155/Games/Gothic%202%20-%20CD1.iso
http://195.161.118.155/Games/Gothic%202%20-%20CD2.iso
http://195.161.118.155/Games/Gothic%202%20-%20CD3.iso

Aztán be mountolod daemontools-ba és install game.

U.I.:Bocs a warezér😊

watto
anyám...lovagáütöttek de ahogy kilépek a wárból megütök valakit és játék közben vmi copi rightig error vagy mivan és senkit nem tok megsebezni😛

tobias88
Akárhogy próbáltam, se a gothic 2-õt se a kieget nem tudtam elindítani semilyen módszerrel, valaki írja má le plíz, hogy mükszik neki!
watto
LOL😊))))))))))))))))))

Kösz, miattam ne fáradj, eggyel végigvittem, többivel majd máskor 😊 Én Gothic2 beállítással nyomtam végig. Talán így hitelesebb volt, mert megütöttek rendesen, ergó nehezebb...
Akkor jól emlékeztem, és jól is tudtam hogy õ a 100%-os 😊 Hiába no, végigjátszás nélkül könnyû 😊
Benne van a guide-ban:
Alrik (Khorinis, kiköto) - maximum 30 - el kell hoznod a kardját
Wulfgar (Khorinis, kaszárnya) - maximum 60 - nem Zsoldos/Sárkányvadász
Cedric (Khorinis, tanácsháza) - maximum 90 - Lovag
Buster (Onar tanyája felé az úton, egy tóparti kunyhó mellett) - maximum 30 - meg kell verekedned vele, és le kell gyoznöd (nem ölheted meg)
Cord (Onar tanyája) - maximum 90 - Zsoldos/Sárkányvadász, minimum 30 Egykezes Harc
Lee (Hajó, 6. fejezetben) - maximum 100 - nincs követelménye
Keroloth (bányavölgy, vár) - maximum 60 - nincs követelménye
Hokurn (bányavölgy, folyóparti barlang, 4. fejezettol) - maximum 100 - alkoholt kell vinned neki
Girion (Hajó, 6. fejezetben) - maximum 100 - nincs követelménye

Gondolom Hokurn lesz az embered...

Nem sima edzõre gondoltam,
olyanra aki egykezesbõl 100-ig tud tanítani.(a sima G2-ben)
Már körbejártam mindent, de csak Lee van, õ meg csak kétkezest tanít 100-ig.
Nekem egykezes mester kell (akit sehol sem találok).

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Azt már a második fejezetben😊 Bele dobtam egy tûznyilat, és ki akart jönni de beragadt az ajtóba, és nyilaztam.

watto
kinyírtam egy démont a régi démontoronyban😊

watto
nem tom

tobias88
ezt írja ki nekem, valaki segítsen:
"Original disc could not be found or authenticated."
(melyik crack kell?)
tobias88
hol tudok patchet szerezni a sima játékhoz és a kiegészítéshez?
Broafka
igazából nem nehéz, legalábbis nekem, de szerintem mindenkinél megvan ez a BUG sima G2-ben hogyha irányítás beállításoknál beállítod, hogy (asszem alapból úgy van hogy a turn right az a jobbra nyíl, a strafe right meg az 'D') szóval átállítod a turn right-ot 'D'-re és kilépsz, akkor a hülye játék, úgy állítja be neked hogy a strafe righton és a turn righton is 'D' van, így ha megnyomod a D-t akkor elkezd jobbra galoppozni, de közben még fordul is, és ez azért jó, mert ha így körözöl egy ork körül, akkor nem tud eltalálni, mivel minden támadására kitér (hogy miért azt nem tudom) szóval, így könnyû kinyírni

jah és még valami, ha így pörögsz, akkor nyomjál csak simán egy támadást, és akkor ilyen oldalsó támadást csinál, nem kell külön megállni, és elõrét nyomni hogy támadj

jah és értelemszerûen az A-ra is meglehet ezt csinálni

majd levideózom, és megmutatom hogy mire gondolok, de ezzel lvl1-es szinten egy Trollt is simán ki lehet nyírni

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

watto
Elit bõl egyszerre 3-4 jöhet😛