Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Telepítõsben lesz? Ok...
"Idöközben megjelent egy újabb változat (Gold Etition), az 1.32, amivel a fordítás csak részben müködik!
Az ezzel a verzióval müködö fordítás már készül."
külön patch nincs, csak 1.32-kent kiadott full verzio.
A javitas a telepitös verzioban lesz benne.
Ennél az elméletileg létezõ 1.32 verzióhoz való magyarításban odafigyeltél hogy ne legyen mindenki "nõ"?. Bár írtad hogy javítjátok, az 1.31-es verzióhoz való magyarítást még nem "javítottad" pedig elmondtam hogy kell és nem is bonyolult...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A kieg az 2.6
Felteheted, de a naplok bejegyzesei valszeg mar nem valtoznak magyarra, csak az utanuk következö, mivel azokat furcsa modon a save game-ben tarolja, nem olvassa ki minden alkalommal ujra.
nem vagyok otthon a verziószámokban. az 1.32 az az alapverzió legfrissebb változata? ez még nem a kieg fordítása, ugye?
a másik kérdés meg az, hogy az ilyen fordításokat folyamatban lévõ játékra is fel lehet tenni, vagy újat kell kezdeni?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Az oldalam elköltözött. Egy redirector atvisz az uj elerhetösegre:
http://swgalaxies.datastart.hu/honositasok/gothic2.html
Az itteni fejlecben talalhato beam.to/gothic2.hu linket updateltem.
A honositasok.com domain hamarosan at lesz iranyitva, es a redirector eltünik. Addig mindenki vegye fel a kedvencei köze az uj elerhetöseget.
Es most a fontosabb:
Felkerült az 1.32-es verzioval (Gold Edition) müködö forditas telepitö nelküli valtozata!
A telepitös hamarosan követi.
Jo szorakozast!
Lenne egy olyan kérdésem hogy mit csináljak mer nem tom megcsinálni azt a rúnát ami bevisz a könyvtár titkos részébe, azt írja ki hogy kevés a nyersanyag mikor van 50-húsom...Mit csináljak?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Elsõ epizód, megnézem a tulajdonságait 200-as erõ, 200-as ügyesség, 300-as mana.
Hínnye mondom, nem durva ez egy kicsit?
Erre õ,
-végignyomotam ez 1-et a 2-õt, nehogy má' nelegyek zorall!!!!
Na ufff és gratula
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
számszeríjat egykézben tartvalõ<#circling>#circling>
Nem nem fogyaztotam alkoholt.<#pias>#pias>
egyszer használatos volt igaz azaz én ujrajátszó mentésem
A játékhiba önmagában nem csít, ha egyszer észreveszed és megtörténik, de ha folyamatosan "SZÁNDÉKOSAN" igénybe veszed az általa adott extra módosítókat, akkor már csítnek minõsül.
Téma lezárva, örülhet mindenki. <#vigyor3>#vigyor3>
Az játékhiba! Nem csííít:p
Asszem megértetted a kérést, pont úgy reagáltad le, ahogyan az várható volt. A jövõben én nem reagálnék a kreténségeidre, bár ez nem is volt kérés...
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
Khm, nem te vagy az aki gyûrûbug-ot használ állandóan ? 😛
A másik:
Mágus, a készítõk a mágust csinálták a éegerõsebbre, de csak kevesen tudnak igazi mágus karit csinálni. A mágus még jeleskedik Alkémiában is.
Sárkányvadász, közelharc és kiegészítve lõfegyverrel. Bár jó harcos akkor is nem igazán a legjobb. De én is csináltam már jó ilyen karit.
Lovag, közelharci+lõfegyver és ez kiegészítve lovagi varázslatokkal. Én a lovagból tudok jó karit kihozni. Szerintem jobb mint a sárkányvadász, de nem olyan jók a varázslatai mint a mágus élõholt idézése. A lovagi varázslatok elég jók, de csak Beliar szolgáira hat és teremtményeire. (amanát én piával csinálom)
És eddig csak lovaggal próbáltam...szerinted meik a legjobb?
Lovag a kedvec karid?
<#vigyor2>#vigyor2>
Nem vitáztam én senkivel, csak megkértem valamire.
Csoder kollega kérését valamiért ignorálta, bár a mostanihoz sem fûznék vérmes reményeket.
És mielõtt beindulna valakiben a gépezet; nem érzem én itt magam sem modnak, sem egyébnek, azt gondolom (remélem) a többség véleményét öntöttem szavakba.
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
Nos akkor mért teszed?<#smile>#smile>
Tényleg tedd már meg azt a szívességet, hogy nem b*szod szét ezt a fórumot, sokan évek óta látogatjuk, okosakat próbálunk ide irogatni, elmélkedünk, stb., de valamilyen úton-módon amióta rátaláltál folyamatosan spamaled tele.
Csoder kollega is megkért már, most én is ezt teszem, légy oly szíves normálisan csevegni, szerintem a kutyát nem érdekli, hogy mit csináltál a mai napon, és mik a terveid a következõ napokra. Ha kész van szólj, ha pedig kérdéseid vannak tedd fel egyetlen hozzászólásban, és ne k*rd szanaszét az egészet.
Köszi.