Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uv
felirat már régen van hozzá

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Nem tudom mi értelme van a szinkronnak. Egy sima txt felirat bõven elég, egy rpg-t olyan úgyse játszhat aki nem tud olvasni 😊
Az alap angol 1.31 volt, tehát az 1.32 csak újabb lehet. A Gold a kieg nélkül felrakva lenne az 1.32 szerinted?
Kieg hez nem müxik

Esrohnoil
Nem, az 1.32-es egy alap G2, csupán egy újabb kiadott verzió.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Érdekes, a Gold az 2.6-os verzió alapból. Ez lenne akkor az 1.32? Ha már dolgoztál vele nem keveset, elárulhatnád hogy mit is csináltál 😊 Esetleg a kiegészítõ lemez ez...?
Ezt én akartamn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uv

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Hunnenkoenig
Nem ez volt odairva. HA frissitem az oldalt, akkor frissitek minden szöveget az adott helyzethez illöen.

Szia, igen, látom most ez van az oldaladon "megjelent egy újabb változat (Gold Etition)" de szerintem régebben nem az volt odaírva 😊 Tuti hogy nem ez.

Telepítõsben lesz? Ok...
Hunnenkoenig

"Idöközben megjelent egy újabb változat (Gold Etition), az 1.32, amivel a fordítás csak részben müködik!
Az ezzel a verzióval müködö fordítás már készül."

külön patch nincs, csak 1.32-kent kiadott full verzio.
A javitas a telepitös verzioban lesz benne.

Hali, az oldaladon is láttam már korábban hogy emlegetsz valami 1.32 patch-hoz készülõ fordításigazítást, de sehol sem látok 1.32 patch letöltési lehetõséget. Angol verzióm van, ehhez is van 1.32? Ha van, akkor adj linket, nekem a google bácsi baszott adni 😊

Ennél az elméletileg létezõ 1.32 verzióhoz való magyarításban odafigyeltél hogy ne legyen mindenki "nõ"?. Bár írtad hogy javítjátok, az 1.31-es verzióhoz való magyarítást még nem "javítottad" pedig elmondtam hogy kell és nem is bonyolult...
Hátja.

Esrohnoil
Ahhoz gyanítom h. nyers rúnakõ kell, nem pedig nyers hús. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hunnenkoenig
Amugy 1 ev es 2 napja volt utoljara frissitve az oldal...hogy telik az idö...szörnyü...

Hunnenkoenig
Ez csak az alapjatek forditasa meg mindig.

A kieg az 2.6

Felteheted, de a naplok bejegyzesei valszeg mar nem valtoznak magyarra, csak az utanuk következö, mivel azokat furcsa modon a save game-ben tarolja, nem olvassa ki minden alkalommal ujra.

Ch_Slater
helo.
nem vagyok otthon a verziószámokban. az 1.32 az az alapverzió legfrissebb változata? ez még nem a kieg fordítása, ugye?
a másik kérdés meg az, hogy az ilyen fordításokat folyamatban lévõ játékra is fel lehet tenni, vagy újat kell kezdeni?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Hunnenkoenig
Sziasztok!

Az oldalam elköltözött. Egy redirector atvisz az uj elerhetösegre:

http://swgalaxies.datastart.hu/honositasok/gothic2.html

Az itteni fejlecben talalhato beam.to/gothic2.hu linket updateltem.

A honositasok.com domain hamarosan at lesz iranyitva, es a redirector eltünik. Addig mindenki vegye fel a kedvencei köze az uj elerhetöseget.

Es most a fontosabb:

Felkerült az 1.32-es verzioval (Gold Edition) müködö forditas telepitö nelküli valtozata!

A telepitös hamarosan követi.

Jo szorakozast!

Ch_Slater
biztos a nyers szó miatt gondolt húsra.. 😄

Ahoz mióta kell hús?

watto
hy...
Lenne egy olyan kérdésem hogy mit csináljak mer nem tom megcsinálni azt a rúnát ami bevisz a könyvtár titkos részébe, azt írja ki hogy kevés a nyersanyag mikor van 50-húsom...Mit csináljak?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
lehet csak elég furán néz ki... próbáld ki...Megéri😊))))))))))

A minap átugrottam a haverhoz, nyomta az addont.
Elsõ epizód, megnézem a tulajdonságait 200-as erõ, 200-as ügyesség, 300-as mana.
Hínnye mondom, nem durva ez egy kicsit?
Erre õ,
-végignyomotam ez 1-et a 2-õt, nehogy má' nelegyek zorall!!!!
Na ufff és gratula

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Nem lehet.

watto
megpróbálok elitorkra lovagpáncélt trakni😄

Jaj! Tegnap hülyeségbõl megszáltam egy elit orkokt!😊
számszeríjat egykézben tartvalõ<#circling>

Ja és te!
Nem nem fogyaztotam alkoholt.<#pias>

Hát
egyszer használatos volt igaz azaz én ujrajátszó mentésem

Esrohnoil
Most pont a lényeget mondtad...
A játékhiba önmagában nem csít, ha egyszer észreveszed és megtörténik, de ha folyamatosan "SZÁNDÉKOSAN" igénybe veszed az általa adott extra módosítókat, akkor már csítnek minõsül.
Téma lezárva, örülhet mindenki. <#vigyor3>

Ön fogyasztott az elmúlt 12 órában alkoholt? x))))

Errõl lehet vitázni. A Csít szándékos. A játék hiba az játékhiba olyan mint amikor kiesel a pályáról.

Esrohnoil
Dehogynem, csak egyesek ezt nem merik bevallani. 😄

És a játékhiba kihasználása nem minõsül csalásnak, azaz cheat-nek?

Aha, nos tudod, hogy ott is élek.

Az játékhiba! Nem csííít:p

watto
nem kóddal játszok csak kipróbáltam😛 mert azzal a sárkánnyal akartam menni😛 ami a www.gothic2.hu-fórumában le volt írva😛

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

És ehhez minek a láda, s*ggszõr?

Asszem megértetted a kérést, pont úgy reagáltad le, ahogyan az várható volt. A jövõben én nem reagálnék a kreténségeidre, bár ez nem is volt kérés...

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

"CSÍTtel így könyû!!!!!! "

Khm, nem te vagy az aki gyûrûbug-ot használ állandóan ? 😛

CSÍTtel így könyû!!!!!! Legalább szenved végig!!!!!!!!!!!!!!!
A másik:
Mágus, a készítõk a mágust csinálták a éegerõsebbre, de csak kevesen tudnak igazi mágus karit csinálni. A mágus még jeleskedik Alkémiában is.
Sárkányvadász, közelharc és kiegészítve lõfegyverrel. Bár jó harcos akkor is nem igazán a legjobb. De én is csináltam már jó ilyen karit.
Lovag, közelharci+lõfegyver és ez kiegészítve lovagi varázslatokkal. Én a lovagból tudok jó karit kihozni. Szerintem jobb mint a sárkányvadász, de nem olyan jók a varázslatai mint a mágus élõholt idézése. A lovagi varázslatok elég jók, de csak Beliar szolgáira hat és teremtményeire. (amanát én piával csinálom)

watto
tök kira😄 bármeik emberbe át tok szánlni az o-gombal...és azt csinálom hogy lord hagent elvezetem egy ládáig belerakom a páncélját visszaváltok az emberemre vissza megyek a ládához és felveszem hagen páncélját😊)))))

watto
azér volt mer meghalt 😛
És eddig csak lovaggal próbáltam...szerinted meik a legjobb?

Volt?!
Lovag a kedvec karid?

watto
sunmalac-nak egy logó:

watto
van elég haverom mág kutyám isvolt😊)

watto
<#mf1>

watto
ok.Jah ma 4x mentem wc-re 😊)))))))))))))))))uccsó volt😊))))))))))

Nos errõl kár is lenne vitáznunk W B...
<#vigyor2>

Nem vitáztam én senkivel, csak megkértem valamire.
Csoder kollega kérését valamiért ignorálta, bár a mostanihoz sem fûznék vérmes reményeket.
És mielõtt beindulna valakiben a gépezet; nem érzem én itt magam sem modnak, sem egyébnek, azt gondolom (remélem) a többség véleményét öntöttem szavakba.

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

...vagy esetleg keressen magának valami havert, akihez beszélhet. Akár egy kutya is megteszi 😊) A kora miatt nõt még nem javaslok...bár pusziszkodni talán szabad 😊
"Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az õ szintjükre, ott pedig legyõznek a rutinjukkal..."
Nos akkor mért teszed?<#smile>

Ch_Slater
<#eljen>

Te Zoli!

Tényleg tedd már meg azt a szívességet, hogy nem b*szod szét ezt a fórumot, sokan évek óta látogatjuk, okosakat próbálunk ide irogatni, elmélkedünk, stb., de valamilyen úton-módon amióta rátaláltál folyamatosan spamaled tele.
Csoder kollega is megkért már, most én is ezt teszem, légy oly szíves normálisan csevegni, szerintem a kutyát nem érdekli, hogy mit csináltál a mai napon, és mik a terveid a következõ napokra. Ha kész van szólj, ha pedig kérdéseid vannak tedd fel egyetlen hozzászólásban, és ne k*rd szanaszét az egészet.
Köszi.