Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
én 1 féleképpen tudtam csak demon idézõ tekerccsel. a démon lassan ugyan,de legyakta,volt mikor azé besegítettem neki...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
én annyit tudok,hogy addonban,mikor chapter 4-ben végigirtottam bányavölgyet,minden lényt legyakva ork védõgyürütõl kezdve az összeset+sárkányok,akkor épp marad 1-2 üveg löttyöm a végére...aztán onnantól már nem volt gond...
Emlékszem anno a sima G2 sokkal könnyebb voolt mégusként is,de azé az addon szívatott rendesen...
Ennyi.
Nem akarok vitotkozni,de ugye én még azt a bugot is kihasználtam,hogy ha chapter3 végén mindent eladsz a bányavölgyi várban egy csókának,akkor chapter 4 elején a hullájánál lesz mindened,s akkor simán volt olyan 40K-m mégis elment...
Hidd el drága azért,ha meg akarod venni az összeset,lévén árulnak vagy 6-8-an löttyöt (ugye Jakhendart is ide kell venni),és én is megtanultam az összes manalötty készítést (azt is ami permanensen növeli a manád),itt leginkább a növényekbõl fogytam ki konrkéten a knotweed meadow ,vagy mi a szöszbõl. (pedig majd mindehol felszedtem a növényeket.
Mindezek ellenére,én nem mondom,hogy nincs elég pénz a játékban,lévén chapter 6-ra már annyi mana löttyöm volt,hogy simán több,mint kellett,csak azt mondtam,hogy varázslónak azért sokat kell költenie manára.
Ennyi.
Lovag rengeteg manna elixi, és pár ügyi elixir és életerõ elyir
Mágus manna, és minden egyébb
Zsoldos ügyi és életerõ elixir
Zsoldos,paladinhoz nem kell annyi pénz,viszont varázsló,amivel én szeretek lenni,nagyon viszi a pénzt,lévén minden chapterben minden árustól érdemes/kell megvenni minden manalöttyöt,plussz pár életerõt is érdemes lehet,de az nem sok.
Ehhez pedig borzasztóan sok pénz kell....
Mondjuk mágusként a fullánk és a tárnarák csáprágók hasznosak, való igaz....
Persze a páncélban is van valami trutyi, értem één... 😊)
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
Páncélból nehéz kiinni bármit is. 😊
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
Egyébként sztem is érdemes minnél több állat testrész kinyerést megtanulni,nagyon hasznos lehet...egyrészt sok pénz,másrészt,ugye full mana meg full hp-t kepsz ha a fullánokt ki tudod nyerni illetve a tárnarák (ööö vagy az ollóját,vagy a pácélját,erre most nem emlékszem)
akkor hogy is van ez? ha összeszedem a prémeket és a tanitványa leszek, akkor meddig leszek nála, és mikor tanulhatok a kovácsnál? meg majd a zárfeltörést is meg akarnám tanulni.
elég bonyi nekem ez a játék még. nem igen játszottam eddig ilyen játékkal.
Lényeg: Van egy-kettõ a Tavernában az emeleti raktárban. Van egy a Taverna melletti vadásztáborban ha jól emléxem. A többit megtalálod Onar farmja melett. Van ott egy pásztorsrác aki elküld farkasvadászatra egy sátorféleségbe. Ott van még kettõ-három. De ha ez nem lenne elég akkor a bandita-barlangokat is bejárhatod, itt is van általában néhány.
Vagy ha megtanultad a lenyúzást egyszerûen menj ki a piac felõli kapun és seperc alatt meglesz ugyanis sorra jönnek a farkasok Onar tanyája felé menet. Ha mégse lenne így a közeli erdõkben még mindig találsz pár elkóborolt vadat....
Csak ma kezdtem játszani ezzel. Tökjó. kéne egy kis segitség. most lennék bosper tanitványa, és ehez kéne 6 farkas prémet gyüjtenem. viszont egy farkast sem találok a környéken. Honnan szerezzk prémet, vagy merre találok farkasokat?
Sõt, ha a kieget is telepíted az alap G2-re, új játékot kell kezdened.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Computer: Asrock 4coredual-VSTA ,Intel Core2Duo E6600@2,4Ghz,2Gb ram, Asus EAH4670 512 GDDR3
A Gold Editionhoz kb. mikorra lesz kész a magyarosítás?
Kösz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ez viszont megvaltoztat questeket, jatekmodot stb.
Olyan NPCk, akik mar egyszer egy meghatarozo szerepet jatszottak a jatekban, teljesen mas questeket adnak, illetve maskepp reagalnak.
Ez szerintem igenis inkabb egy MOD sajatossaga, nem egy kiegeszitöe...
Miert hiszi mindenki azt, hogy a kieget egyböl fel kell telepiteni?
Egesz mas a jatek menete.
Az nem is kiegeszitö, hanem inkabb egy mod.
A kieggel együtt kapható gold verzió 2.6-os, mint ahogy azt már jópáran leírták. Remélem most érthetõ. 😊
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....