Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia, van egy-két láda amihez kell a saját kulcsa, de ez erõs kisebbeség. Az ajtókkal más a helyzet, azoknak a kulcsait meg kell keresned. Az asztalos végülis csak a ládák zárainak feltörésére tanított meg ha jól emlékszem...
a zár feltörös képességet hogyan lehet használni, és mihez? eddig összefutottam pár ajtóval, ládával amit nem tudtam kinyitni, pedig megtanultam a zárnyitást, és álkulcs is van nálam, de mindig azt irja ki hogy kell a helyes kulcs.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Én az alap G2ben 15 goblin csonttal írtotam ki egy sárkányt.

Ottto
Húúú....derég is volt. Azt hiszem én is démonidézõ tekercsel. Igen azt hiszem azzal mert direkt beszereztem a három tekercset (A mocsárnál sikerült anélkül elintézni) aztán számoltam mennyi van még hátra. Mondjuk én mindig segítettem neki amivel csak tudtam. Vagy csontikat idéztem de abból rengeteget....Vagy lehet ez még az alapnál volt. Igen. A csonis megoldás még az alapnál mûködött, az addonban sorra csapkodta le õket...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Shaman
sárkányokat ,hogy gyaktad le mágusként?

én 1 féleképpen tudtam csak demon idézõ tekerccsel. a démon lassan ugyan,de legyakta,volt mikor azé besegítettem neki...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

köszi. sajna még nem tudok bemenni

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Ha betudsz menni a felsõ városban akkor a lovagok alvóhelyén van egy, iletve Lord Hagen elöti asztalon.

honnan lehet innos szobrot szerezni, amit a levesfõzõ csajnak kell vinni. olvastam hogy a kolostor fele valami boltiv alatt van, de azt nem irták hogy felszedhetõe.

Ottto
Az Addon lényegesen megnehezítette az összes kasztot. A mágussal sincs másképp. Mondjuk én nem gyilkoltam ennyit az addonban sem. Talán ezért nem volt szükségem ennyi italra. Mindenesetre a sárkányokat és a fögonoszt is eltettem láb alól tehát nem is volt rá szükség...

szivat engem is. Nem birok egy orkot megölni 60% kétkezes és 205 erõvel.

Shaman
hát nemtom,akkor lehet,nekem kevesebbet dobott a gép mana löttybõl...

én annyit tudok,hogy addonban,mikor chapter 4-ben végigirtottam bányavölgyet,minden lényt legyakva ork védõgyürütõl kezdve az összeset+sárkányok,akkor épp marad 1-2 üveg löttyöm a végére...aztán onnantól már nem volt gond...
Emlékszem anno a sima G2 sokkal könnyebb voolt mégusként is,de azé az addon szívatott rendesen...

Botladozó mágus: Összes vadászat és mégis 0 arany, de akkor a legjobb cucok, így nem annyira botladozó😊

Ottto
Csak háromszor vittem végig mágusként (: Kevés? Nekem elég. Mágus a kedvenc kasztom! És mindig megvolt a kellõ felszerelésem, és pénzem is hozzá. Persze hogy sok pénz kell a cuccokhoz, de inkább feltornáztam a manámat abból a 10 tpbõl minthogy megtanuljam a vérlegyek(bloodfly) szárnyának kinyerését aminek csak anyagi hasznát vettem volna, (Najó talán 1-2 rúnához is szükség van rá de ennyit meg találsz vagy megveszed) mivel pénzem meg mindig volt elég. A játék elején (botladozó mágusként) én ezt hasznosabbnak tartom.

Ennyi.

Shaman
nemtom toltad-e mágusként.
Nem akarok vitotkozni,de ugye én még azt a bugot is kihasználtam,hogy ha chapter3 végén mindent eladsz a bányavölgyi várban egy csókának,akkor chapter 4 elején a hullájánál lesz mindened,s akkor simán volt olyan 40K-m mégis elment...
Hidd el drága azért,ha meg akarod venni az összeset,lévén árulnak vagy 6-8-an löttyöt (ugye Jakhendart is ide kell venni),és én is megtanultam az összes manalötty készítést (azt is ami permanensen növeli a manád),itt leginkább a növényekbõl fogytam ki konrkéten a knotweed meadow ,vagy mi a szöszbõl. (pedig majd mindehol felszedtem a növényeket.

Mindezek ellenére,én nem mondom,hogy nincs elég pénz a játékban,lévén chapter 6-ra már annyi mana löttyöm volt,hogy simán több,mint kellett,csak azt mondtam,hogy varázslónak azért sokat kell költenie manára.

Ennyi.

Bármi voltam mindig megtanultam mindent, a sima Gothic2ben kasztól függöt mien lötykészítés.
Lovag rengeteg manna elixi, és pár ügyi elixir és életerõ elyir
Mágus manna, és minden egyébb
Zsoldos ügyi és életerõ elixir

Ottto
Szerintem a 20ezres nehéz sárkányvadász páncélra nehezebb összeszedni a pénzt mint minden chapterben elkölteni egy keveset a rúnakõ alapanyagaira és arra a pár italra ami kell. Persze okosan kell csinálni. Mágusként szerintem alap hogy a manaitalokat megtanulod elkészíteni, ezzel rengeteget takarítasz meg. Aztán ott vannak a növények, Fireweedbõl pl elég sok van a világban...

Shaman
minden attól függ,milyen karival tolod.
Zsoldos,paladinhoz nem kell annyi pénz,viszont varázsló,amivel én szeretek lenni,nagyon viszi a pénzt,lévén minden chapterben minden árustól érdemes/kell megvenni minden manalöttyöt,plussz pár életerõt is érdemes lehet,de az nem sok.
Ehhez pedig borzasztóan sok pénz kell....

Ottto
Sose tanultam meg túl sokat ezekbõl, inkább csak azokat amik tényleg kellettek, mégse voltak soha pénzügyi gondjaim (:
Mondjuk mágusként a fullánk és a tárnarák csáprágók hasznosak, való igaz....

nagyon jó ez a játék. kiár hogy pont itt a vazsga idõszak, és muszály lesz nem játszani, hanem tanulni.

Ja-ja. Van benne vlmi trutyi, írja is.
Persze a páncélban is van valami trutyi, értem één... 😊)

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Shaman
mért ollóból könnyebb kiinni? :-p

Olló.
Páncélból nehéz kiinni bármit is. 😊

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Shaman
ezen egyszer már vitáztnuk itt ne legyen megint pls!

Egyébként sztem is érdemes minnél több állat testrész kinyerést megtanulni,nagyon hasznos lehet...egyrészt sok pénz,másrészt,ugye full mana meg full hp-t kepsz ha a fullánokt ki tudod nyerni illetve a tárnarák (ööö vagy az ollóját,vagy a pácélját,erre most nem emlékszem)

Ehhez a játékhoz nem kell végigjátszás. Ha nem tudod magad beleélni magad cseszheted a hangulatot. Szerintem 😊
egyszer már belenéztem a végigjátszásba hamar, csak nem volt idõm rendesen átnézni

aha köszi. elnézek arra fele.

akkor hogy is van ez? ha összeszedem a prémeket és a tanitványa leszek, akkor meddig leszek nála, és mikor tanulhatok a kovácsnál? meg majd a zárfeltörést is meg akarnám tanulni.

elég bonyi nekem ez a játék még. nem igen játszottam eddig ilyen játékkal.

khm. Én mindig minden vadászatot megtanulok. Ha van lé akkor könyebben fejlõdök, és jobbban tetszik ha mindent tudok hasznosítani.

Ottto
A tanulás nélkül is összeszedhetõ a kellõ farkasprém. Én mindig így csinálom ha nem nála akarok dolgozni sok az az 5 (vagy 10) pont ami rámegy.
Lényeg: Van egy-kettõ a Tavernában az emeleti raktárban. Van egy a Taverna melletti vadásztáborban ha jól emléxem. A többit megtalálod Onar farmja melett. Van ott egy pásztorsrác aki elküld farkasvadászatra egy sátorféleségbe. Ott van még kettõ-három. De ha ez nem lenne elég akkor a bandita-barlangokat is bejárhatod, itt is van általában néhány.

Vagy ha megtanultad a lenyúzást egyszerûen menj ki a piac felõli kapun és seperc alatt meglesz ugyanis sorra jönnek a farkasok Onar tanyája felé menet. Ha mégse lenne így a közeli erdõkben még mindig találsz pár elkóborolt vadat....

nem ugy megy itt a dolog, hogy minden mestwernél mindent meg lehet tanulni? elvileg megtanultam a nyúzást, mert elmondta hogyan kell. a farkasokat mikor mentem a város felé megöltem. szal akkor inkább csak be kellett volna futni a városban és utána vadászni a farkasokra?

?! Ha azt mondod, hogy nem tanultad meg Bospertõl a prémek lenyúzását akko _____vagy, így csezheted. A prémek lenyúzása az alap vadászat, ha a vadászatból akarsz megélni akkor ezt és a többit tudni kell! Farkasok mindenhol elõfurdulnak, de ha már az összes halot akkor itt-ott vadásztáboroknál találsz prémeket. Én inkább a kovácsolást ajánlom abból van a nagy biznisz. Mert Benetnél mindig tudsz venni vasat.

Hali!

Csak ma kezdtem játszani ezzel. Tökjó. kéne egy kis segitség. most lennék bosper tanitványa, és ehez kéne 6 farkas prémet gyüjtenem. viszont egy farkast sem találok a környéken. Honnan szerezzk prémet, vagy merre találok farkasokat?

Esrohnoil
Egyáltalán nem.
Sõt, ha a kieget is telepíted az alap G2-re, új játékot kell kezdened.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

A the night of Ravent csak akkor elhet elkezdeni ha végig viszem az alap G2-t?

Computer: Asrock 4coredual-VSTA ,Intel Core2Duo E6600@2,4Ghz,2Gb ram, Asus EAH4670 512 GDDR3

Csá!
A Gold Editionhoz kb. mikorra lesz kész a magyarosítás?
Kösz.
Esrohnoil
Számomra az alap G2 egy félkész játék, amit talán túl hamar adtak ki, és a kieggel együtt lett teljes.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Nem. Játszotam vele(játszok😊 és az a Gothic 2 teljes verziója. Igaz itt-ott változtatak. Ezzel teljesen érthetõ a játék.

Hunnenkoenig
Bar egy teljesse tetel azt jelenti, hogy hozzaad, nem elvesz. Ami egy addon.

Ez viszont megvaltoztat questeket, jatekmodot stb.

Olyan NPCk, akik mar egyszer egy meghatarozo szerepet jatszottak a jatekban, teljesen mas questeket adnak, illetve maskepp reagalnak.

Ez szerintem igenis inkabb egy MOD sajatossaga, nem egy kiegeszitöe...

Hunnenkoenig
Ja, ki hogy veszi.

Randal
Vagy inkább a játék teljessé tétele...😊

Zûrzavar 😊))
Hunnenkoenig
A gold edition az 2 jatek nem egy. Egy alap 1.32 es egy kiegeszitös 2.6

Miert hiszi mindenki azt, hogy a kieget egyböl fel kell telepiteni?
Egesz mas a jatek menete.

Az nem is kiegeszitö, hanem inkabb egy mod.

Hunnenkoenig
Mielött BÁRMIT csinálsz vagy kérdezel, olvasd el a FAQ-ot

Esrohnoil
Mint írtam ez csak az alapjáték egy újabb verziója,... és igen, ez kieg nélküli.
A kieggel együtt kapható gold verzió 2.6-os, mint ahogy azt már jópáran leírták. Remélem most érthetõ. 😊

Ha watto miatt nem tetted, akkor egy ilyen szellemes és helyénvaló megjegyzésre furcsa lenne 😊
uv
persze <#wilting>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Most hívhatom a moderátorokat?

Persze 😊
uv
a szinkron meg azért kell, hogy a vakok is élvezhessék...

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Bizony van, helyesebben maga a videó feliratozva jó nagy mérettel, de van 😊