Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Csak sokára lesz kész.
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Bocs, de nem tudtam kihagyni 😊)))))
Fallout2.

(/off)
F2-t is abbahagyni, mer' nem tecc' a grafja, ehh... 😄
Ez meg 2ghz-es masina...
Nálam pIII-on 40 fps körül van a G1.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A játszhatatlan lehet túlzás, de egy több éves játéktól 20-25fps az kevés, nekem ne akadjon 😊
Nem kifogást keresek, hacsak a neve nem tetszik már az is ok arra hogy ne játsszak vele 😊 Én döntök vagy nem? 😊 Szóval a G2 remek belsõ nézete után a G1 nem kell.
A 2. pont meg sztem nem vmi jó kifogás. Az elsõ résznek nagyon érdekes a története és kitûnõ a hangulata.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Orvosoltam volna, csak két dolog ellene szólt.
1. játszhatatlanul lassan futott a gépemen, pedig a G2 elment szépen.
2. nincs belsõ (fps) nézet, így cseppet sem realisztikus. G2-ben csodaszép a belsõ nézet 😊
Sajna.
Végülis ha azt nézed kétszinü a karim, de csak a gazdagoktól meg a szemetektõl lopok. a felsõ városban a kersészen kivül gondolkodás nélkül kifosztottam mindenki. a kikötõben meg csak az uzsorást, de õt már többször.
milicista csak akkor lehetek ha lebuktatom a tolvajcéht, vagy van másik alternatíva is? Meg a tanácsházába hogyan tudok bejutni?
Hát, ez öreg hiba, amit illik orvosolni. 😊
Én inkább beleélem magam...
valaki segítsen megvettem a gothic 2 goldot fel is raktam de amikor elakarom indítani akkor kiírja hogy kapcsoljam ki a vírusirtót meg vmi nyomkövetõ programot ki is kapcsoltam de ugyanezt írja ki vki segítsen!
elõre is kösz
"hova érdemes csatlakozni? a miliciához, vagy a zsoldosokhoz?"
Az az érzésem hogy nem éled bele magad a játékba 😊 Én a G1-el nem játszottam, ígyhát evidens volt hogy nem holmi naplopó csõcselékhez állok be, hanem a milíciához 😊 Késõbb ha végigvitted, és lesz türelmed, akkor végigjátszhatod akár a mágusokkal is.
hova érdemes csatlakozni? a miliciához, vagy a zsoldosokhoz?
Mindegy, most izgulunk hogy találjon álkulcsot... 😊
A Gothic-okban könnyû súlyos vétkeket elkövetni... akár önhibádon kívül is. 😄
Én egy kis csaláshoz voltam kénytelen folyamodni (elejétõl fogva...😊 hogy hozzád hasonlóan ne legyek beszarva hogy nincs álkulcs, mégpediglen hogy láda elõtt mentés, próbálgatás, memorizálás, visszatöltés, helyes sorrend voálá 😊
hol vehetek álkulcsot? álkulcsok nélkül nem tudom megcsinálni a vérkelyhes küldit, meg a piramis ládáját sem tudom kinyitni. Az asztalos mesternél nem lehet venni. már nincs nála.
Ekkor 360-at sebzel/nyilvesszõ, orkunknak 300 hp-ja van, 160-as védelme, tehát a két lövés 400 hp-t sebez.
(ez csak amolyan elmefuti volt, nem tartozik szorosan a témához 😊)
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
Sztem azért hiába dextõl függ az íj a sebzésbe beletartozik az erõ is nem?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ekkor nem kell az erõt fejleszteni -> több jut mannára.
Én a magam részérõl az ügyesség fejlesztését ajánlom only, majd pedig olyan 80-90 -es dex-tõl a mannát, meg a varázslatokat. Így kapsz egy viszonylag nagyot sebzõ mágust, és a késõbbiekben az italokkal, és a kõtáblákkal a 160-200-as ügyesség is elérhetõ, viszonylag magas manna mellett.
(És persze nem elhanyagolhatóan akrobatika, és remek zárnyitó/zsebmetszõ képességekkel megáldva.)
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
ha tiszta varázsló szeretnél lenni,akkor szinte semmire,de így baromi nehéz lesz az elsõ pár chapter.
Én varázslóként addig toltam az erõt,míg egy normálisabb nyílpuskát tudtam használni,s így nem pazaroltam az elején annyi manát. Illetve dexre is adtam zsebmetszés miatt olyan 30-ig kábé.. aztán majd adnak még a kõtáblák italok stb..
Jah és a kieg nem a G2 után játszódik! Hanem közben! (én is az elején azt hittem,hogy utána,ezért írom)
Sok mindent változtat, valamivel nehezebbé teszi a játékot, sztm érdemes megvenni 😊
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Mit változtat a gamén a nights of raven? Van értelme megvenni? Please help me!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Ettõl függetlenül törje csak 😊
sztem aki ide jön tanácsért,az valszeg eleget törte rajta a fejét és nem jött rá -legalábbis remélem törte rajta-,szal felesleges azt tanácsolni,hogy törje rajta a fejét....