Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor lehet megölni a világítótoronyban a banditákat? Már milicista vagyok, és level 10es. erõ:40 ügyesség:30 de nem tudom megölni õket. nagy nehezen elcsalok egyet akkor az ha eltalál a fél életemet lesebzi.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

jaja !!!
Csak sokára lesz kész.

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

vigyori14
üdv. gothic 2 addon magyaritásról lehet valamit tudni? készül?

uv

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

[#vigyor3

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Hát az a Gothic2 elõtti rész, Fothic2...

Bocs, de nem tudtam kihagyni 😊)))))

Fallout2.
mi az az F2? <#miaz>

Nemár 😊

Számítani lehet hogy nem számít, de mai szemmel nézve megfájdul a fejem 😊
F2-ben nem is a graf számít te buta. 😊 Alapmû, kötelezõ, stb. Manapság már vannak olyan játékok, amik az F2-re épülnek. F2 egy klasszikus, amit nem szabad kihagyni. Amúgy meg grafikája is nagyon karakteres, egyedi, nekem nagyon bejövõs, de te tod. 😊
(/off)

Pedig az F2 és G1 között grafikában azért van egy kis különbség 😊
Azz vagy!
F2-t is abbahagyni, mer' nem tecc' a grafja, ehh... 😄

akkor jó

végigjátszás alapján nem akarom csinálni.

Finnyás vagyok tudom 😊

Ez meg 2ghz-es masina...
Esrohnoil
Nem tudod mit hagysz ki... De a te bajod. 😊
Nálam pIII-on 40 fps körül van a G1.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Szia, természetesen semmi gond a gépemmel 😊 Minden más jól megy, szegény G1 van elég tréül megírva, ezt mások is panaszolták, olvastam, hiába tagadod 😊
A játszhatatlan lehet túlzás, de egy több éves játéktól 20-25fps az kevés, nekem ne akadjon 😊

Nem kifogást keresek, hacsak a neve nem tetszik már az is ok arra hogy ne játsszak vele 😊 Én döntök vagy nem? 😊 Szóval a G2 remek belsõ nézete után a G1 nem kell.
Esrohnoil
Ha az elsõ pont igaz, akkor vmi gond van a gépeddel...
A 2. pont meg sztem nem vmi jó kifogás. Az elsõ résznek nagyon érdekes a története és kitûnõ a hangulata.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Nem muszály lebuktatni a tolvajcéhet h. felvegyenek a milíciába...

Szia, tanácsházába bejutsz majd ha eljön az idõ 😊 Nem árt beszélgetni emberekkel mászkálni stb. De ha ennyire nem akarod végigkínlódni, akkor javaslom a végigjátszást... én javaslom Úristen ide jutottam 😊))
Hali!

Orvosoltam volna, csak két dolog ellene szólt.

1. játszhatatlanul lassan futott a gépemen, pedig a G2 elment szépen.
2. nincs belsõ (fps) nézet, így cseppet sem realisztikus. G2-ben csodaszép a belsõ nézet 😊

Sajna.
még nem vagyok milicista, de a tolvajcéhnek muszáj a tagnak lenni hogy megtanulja a képességeket, meg meg is akarom szerezni az amuletjüket.

Végülis ha azt nézed kétszinü a karim, de csak a gazdagoktól meg a szemetektõl lopok. a felsõ városban a kersészen kivül gondolkodás nélkül kifosztottam mindenki. a kikötõben meg csak az uzsorást, de õt már többször.

milicista csak akkor lehetek ha lebuktatom a tolvajcéht, vagy van másik alternatíva is? Meg a tanácsházába hogyan tudok bejutni?

Esrohnoil
"Én a G1-el nem játszottam,..."
Hát, ez öreg hiba, amit illik orvosolni. 😊

Esrohnoil
Elég kétszínû karid lehet ha milicista és a tolvajcéhnek is tagja egyidejûleg. 😄
Én inkább beleélem magam...

akkor sztem a milicia lesz. az szimpi. de még vissza vannak onar tanyai küldetések, meg a tolvajcéhes is

Én úgy gondolom, hogy a milíciánál kapott páncélnak, és a zsoldosoktól kapott páncélnak hasonló jellemzõkkel bírónak kéne lennie, de ki tudja 😊 Nyilat nem igen használtam, elõbb a fõ vonalakat nyomtam fel (egykezes harc...). Mivel mindegyikkel megcsinálta valaki, csak rajtad áll melyiket választod 😊 Mondjuk ahogy olvasom itt mágussal a legnehezebb.
Beleélem magam, amennyire tudom. általában egyhuzamban 1-2 órát tudok játszani. az alatt meg nem nagyon sok dolgot lehet elintézni. Azért kérdeztem mert olvastam, hogy a milicia jobb a páncélok meg az ilyak terén, viszont a zsoldosok meg a közelharcban erõsek.

sziasztok!
valaki segítsen megvettem a gothic 2 goldot fel is raktam de amikor elakarom indítani akkor kiírja hogy kapcsoljam ki a vírusirtót meg vmi nyomkövetõ programot ki is kapcsoltam de ugyanezt írja ki vki segítsen!
elõre is kösz
Szia...

"hova érdemes csatlakozni? a miliciához, vagy a zsoldosokhoz?"

Az az érzésem hogy nem éled bele magad a játékba 😊 Én a G1-el nem játszottam, ígyhát evidens volt hogy nem holmi naplopó csõcselékhez állok be, hanem a milíciához 😊 Késõbb ha végigvitted, és lesz türelmed, akkor végigjátszhatod akár a mágusokkal is.
Találtam 40 álkulcsot. csak meg kellett mutatni a tolvaj jelet a kocsmárosnak, meg a halasnak, és már vehettem is náluk 20at 20at.

én gyakran mentek, csak az a baj hogy ugyan arra és nem mindig csinálok uj bejegyzéseket. nem találtam sehol álkulcsokat már.

hova érdemes csatlakozni? a miliciához, vagy a zsoldosokhoz?

Ha jól emlékszem Gothic-ban amúgy is rettentõ béna a mentés ablak, mert nem a legutolsó mentést rakja legfelülre (idõbeni rendezés meghaladja a 2ghz mmx sse 3dnow képességeket 😄 ). Na mindegy, én úgy csináltam hogy 1-10-ig volt mentésem és azon haladtam szépen, és ha gond volt lehetett visszamenni... 😊
Mindegy, most izgulunk hogy találjon álkulcsot... 😊
Esrohnoil
Sûrûbben ments! 😊
A Gothic-okban könnyû súlyos vétkeket elkövetni... akár önhibádon kívül is. 😄

köszi az infót

remélem találok néhány darabot, mert még messze van a chapter vége. nem is gondoltam hogy véges a készlet. ha ezt tudom, akkor mentéssel csinálgatom, de ez miatt most nem vesztek 10 órányi játékot

Hali, ha az asztalostól megvetted, akkor már nincs több neki 😊 Tudtommal chapter-neként frissül a kínálat, kivéve ha kisegítessz valami kereskedõt árúval. Nézz szét, szerintem fogsz találni valakinél.
Én egy kis csaláshoz voltam kénytelen folyamodni (elejétõl fogva...😊 hogy hozzád hasonlóan ne legyek beszarva hogy nincs álkulcs, mégpediglen hogy láda elõtt mentés, próbálgatás, memorizálás, visszatöltés, helyes sorrend voálá 😊
Meg találkoztam éjjel egy lidércel, amit nem tudtam megütni, de viszönt ö sem bántott, csak a fejemre telepedett. ezeknek mi a célja?

HEEELP!!!!

hol vehetek álkulcsot? álkulcsok nélkül nem tudom megcsinálni a vérkelyhes küldit, meg a piramis ládáját sem tudom kinyitni. Az asztalos mesternél nem lehet venni. már nincs nála.

Nem, nem függ. 200 körüli ügyességgel (és dragon bow -al), és 10-es erõvel lazán két lövés egy ork.
Ekkor 360-at sebzel/nyilvesszõ, orkunknak 300 hp-ja van, 160-as védelme, tehát a két lövés 400 hp-t sebez.
(ez csak amolyan elmefuti volt, nem tartozik szorosan a témához 😊)

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Shaman
jogos....mind1,én nyílpuskáztam :-)

Sztem azért hiába dextõl függ az íj a sebzésbe beletartozik az erõ is nem?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

De ha csak azért fejlesztetted az erõd, hogy nyílpuskát használhass, akkor miért nem inkább ijjakat használtál?
Ekkor nem kell az erõt fejleszteni -> több jut mannára.

Én a magam részérõl az ügyesség fejlesztését ajánlom only, majd pedig olyan 80-90 -es dex-tõl a mannát, meg a varázslatokat. Így kapsz egy viszonylag nagyot sebzõ mágust, és a késõbbiekben az italokkal, és a kõtáblákkal a 160-200-as ügyesség is elérhetõ, viszonylag magas manna mellett.
(És persze nem elhanyagolhatóan akrobatika, és remek zárnyitó/zsebmetszõ képességekkel megáldva.)

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

Shaman
hát sztem sokan sok félét mondanak.
ha tiszta varázsló szeretnél lenni,akkor szinte semmire,de így baromi nehéz lesz az elsõ pár chapter.
Én varázslóként addig toltam az erõt,míg egy normálisabb nyílpuskát tudtam használni,s így nem pazaroltam az elején annyi manát. Illetve dexre is adtam zsebmetszés miatt olyan 30-ig kábé.. aztán majd adnak még a kõtáblák italok stb..

G2+NOTR -ban ha varázslóval vagyok akkor az elején mit érdemes fejleszteni?

Shaman
vele együtt teljes a játék. Sztem kábé egy negyed játékidõvel hoszabb így,de lehet több is attól függ bejárod-e teljesen stbi.

Jah és a kieg nem a G2 után játszódik! Hanem közben! (én is az elején azt hittem,hogy utána,ezért írom)

Grave Digger
Hello!
Sok mindent változtat, valamivel nehezebbé teszi a játékot, sztm érdemes megvenni 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Cairass
Hali!

Mit változtat a gamén a nights of raven? Van értelme megvenni? Please help me!

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Ebben van valami 😊

Ettõl függetlenül törje csak 😊
Shaman
de többet :-)

sztem aki ide jön tanácsért,az valszeg eleget törte rajta a fejét és nem jött rá -legalábbis remélem törte rajta-,szal felesleges azt tanácsolni,hogy törje rajta a fejét....

Ch_Slater
erre én ismét ezt mondom: #17657

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Szia, ha nem akarsz vitázni, miért kezdessz vitát? Ha valaki azt ajánlja az elsõ kérdésre hogy végigjátszás, s nem azt, hogy használd a fejed, akkor az arányok szintentartása végett nyugodtan megemlíthetem az ellenvéleményt. Itt te vagy az, aki belekötsz ebbe a természetes egyensúlyba 😊 Netöbbet! 😊