21229
-
#18588 Köszi szépen! :) -
#18587 Van hozzá. pm-ben küldöm a helyet:) -
#18586 Tényleg, a goldhoz (2.7) van valahol nocd-crack? Nem akarom szétkarcoltatni az eredeti kieg cd-t... -
#18585 Jahh, egyszerűbb megvenni a goldot, mint szórakozni... Én is megvettem. Ennyit megér. -
#18584 Nemnem. 2.7-es a gold. A kieget én is letorrenteztem.
Most még arra várok, hogy együtt adják ki mindhárom részt. Legalábbis szó volt róla. Ha nem akkor megveszem a Goldot, meg a G3-at külön. -
Plata #18583 A palinál lessz majd eggy régi térkép is,azt vedd meg,és viddel Hannah-nak vagy kinek,a knight laktanya melletti hotel tulaja.adérte cserébe eggy kulcsot,a kincses sziget kulcsát. -
#18582 Köszi. Megkeresem. -
Plata #18581 nem 2.8?nekem mintha annyi lenne.de majd megnézem. -
#18580 Igen a térképet meg kell venni, de majd idővel kapsz is. A kikötőben van egy pali most nem tom a nevét ül egy padon a háza elött a kikötői kocsmától jobbra ha arra mész le a kikötő fele(nem Jack) konkrétan a háza elött ül nála vannak térképek. -
#18579 Köszi. Nekem viszont nincs az invertoriban sem térkép. Ezek szerint meg kell venni? Ha igen hol? -
#18578 Egyébként meg megeshet hogy eltelik pár másodperc mire behozza. Nem tom lehet gépfüggő, nálam gyorsan bejön, de egy haveromnak kicsit várni kell tényleg csak pár másodpercet. -
#18577 Bemész inventoriba megkeresed a térképet azt ráklikklesz a térképre és szépen behozza. -
#18576 Lesz egy láma kérésem. A térképezés hogy múködik?
Nekem az M billentyű van erre beállítva, de hiába nyomkodom semmi nem jelenik meg.
Meg kell venni a térképet, s csak utánna lesz, vagy más a gond?
Ha meg kell venni, akkor ez első város és környékéről hol lehet térképet venni? -
#18575 Gold Edisönbe 2.7 csak nem? Vagy hülevagyok? :S -
GrimReaper78 #18574 Én a helyében letorrentezném csak a kieg.-et, és kész. -
#18573 ez jó lenne, csak az a baj, hogy a kieg 2.7-es már:( -
#18572 Hát figy...betárcsázós a neted? Mer nálam is ez van, hogy semmit nem tudok az internetemről. Mondjuk mosmár ja, de régebben úgy volt a winreinstall, hogy a netemről semmit sem vágtam. Ilyenek, hogy felhasznév meg jelszó még a rútert sem tudtam konfigolni. De azért nyomtam 1 winreinstallt és ha neked nem kell betárcsázni hanem a rúter automatán felcsatlakozik mikor feláll a winfos akkor szvsz nyugodtan tedd újra a winfost. Amúgy meg itt van egy Gothic 2 + kieg install gájd ez talán segít:
1. felrak gothic 2
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Gothic2_130_de.exe /X
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstalljuk a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá a krekket (ez egy rar)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell -
#18571 Az engem totálra nem érdekel hogy eredeti-e. Képzeld az enyém is az, valakinél:)
Próbáld ki amit írtam, hogy lássuk okés-e.
Amúgy meg mi köze van a windows telepítésnek a nethez? -
GrimReaper78 #18570 Azért próbáld meg crack-kel is, lol :P -
#18569 crack? neked lehet hogy kellhet, az enyim eredeti :PPPP -
#18568 azt akarom de akkor viszont nem lesz netem :-/
ősszel lesz új netem, és akkor majd lesz winreinstall... -
#18567 Mond el, hogy miért nem mehet vagy mit ír ki. Winfos reinstall volt már? -
#18566 Uninstall. scandisk, Defrag, mittoménmi, Registry és cd takarítás.
G2 fel, kieg fel, crack rá, aztán szólj hogy mi van:) -
Plata #18565 Aha,valóban. -
Szid #18564 nem mi nem is tudtuk :o)) -
Szid #18563 az 5.ben fognak az erdoben csatangolni (tavernától a mágikus gólem felé az úton lesznek) -
Plata #18562 de hisz most is hozzászóltál -
#18561 brühühüüüüü, még mindig nem működik a G2-m :_(
már mindenki tök jól elvan a gémmel, én meg még mindig nem tudok hozzászólni :( -
Plata #18560 az elsö fejezetben van is ott 3 küldi.1-et ad a juhász,1-et Till.1-et megnemtom ki. -
Plata #18559 Te agyatlan,már az elsö fejezetben elsírja a bánatát. -
GrimReaper78 #18558 Én még csak a 3. fejezetnél járok ,ezért fogalmam sincs, hogy mit ondhat, nekem egy árva mukkot nem szólt még.
De egyébként meg szótár elő, és hajrá fordítani -
Plata #18557 Vagy ti nem is tudtátok hogy öket meg kell menteni? -
Plata #18556 Rosi Sekob felesége,Onar tanyája melletti tanya az övék,Rosi-t és a fiát kell az 5-ik fejezetben megmenteni,vagyis elkisérni ha paladin vagy a városba,ha mágus a kolostorba,ha zsoldos onar tanyájára.Vagy ti megse szoktátok öket menteni?sekob elöl menekülnek ha jól vettem kia szavaiból.Ja és lehet nála kereskedni is.általában élelmiszerrel lereskedik. -
GrimReaper78 #18555 Ki ez a Rosi és merre van? Ha arra járok, megnézem, mit sír.
@ Toroco: jah, a Gold = alapjáték + NotR. -
Toroco #18554 a gold editionban van a notr ugye? mert a faq-s oldalon van egy magyaritás a gold editionhoz -
Plata #18553 Na mivan?Még kiderül hogy nem csak én nem tok angolul? -
sanyiiiii #18552 pedro ellopja az szemet és mexökik -
Plata #18551 Megtudnátok mondani hogy Rosi-nak mibaja?Mert én mindig végigszoktam halgatni minden búját-baját,de nem tok angolul és eggy szót se értek az egészböl.Magyarosításom nincs mert Notr-al játszom.Nagyon megköszönném ha valaki elmondaná hogy mi is a baja. -
kobra223 #18550 kösz bárki is vagy -
#18549 Igen ez bug. A magyarosítás okozza. Mennyél nyugodtan tovább és majd találkozol vele ahol kell.