Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szal az elsõ kérdésem, hogy cooperative mod van már valamelyik részhez?
És a második: Tudjátok van sok mod amit megszálott fanok csinálgatnak...szóval õk milyen szerkesztõvel csinálják ezeket? Nekem is kéne egy ilyen Gothic szerkesztõ. Mert ha nekik van, akkor nekemis kell és gondolom innen nem csak 1 embernek jönne jól. Egész nap ott ülnék fölötte tán még suliból is lógnék 😄
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
2. fejezet végén vagyok 20 szintesen 😄DD Általában ilyenkor 13-14 szoktam lenni.
- Nyilván van víruskeresõ a gépeden, de a biztonság kedvéért futtass le egy online(!) viruskeresõt is (kaspersky, panda....stb).
- VDFS.DMP-t arhiváld le majd töröld ki. G2 indítása után emiatt újraindexel majd. Ha gond lenne, visszateszed az arhívból.
- Ha lehetõséged van, próbáld egy másik vinyóra telepíteni a G2-õt.
- Save-kat mentsd le mind. Újratelepítés elõtt teljesen töröld ki a G2 eredeti könyvtárát. Save-k legyenek arhiválva! Miután feltetted a G2-õt mehet rá a magyarítás.
Ha elérte a 100%-ot, azaz 1 pass lement, akkor egy ellenõrzés megtörtént. Egy estére azért én bennhagynám valamikor (reggelig)...kicsit furcsállom különben hogy 2 óra alatt 6 pass lement neked...
Ezek után ha a hardvert akarod vizsgálni a következõket próbálnám a helyedben : prime95 (winmem+proci), hdd smart kijelzõ program, hdd hibadetektáló program, a vincsigyártó saját hibaellenõrzõ programja.
A vincsiteszteknél nagyon oda kell figyelni arra, hogy ne törölje/írja felül a teszt során a tesztelt felületet, különben az adataid elvesznek. Tehát ha nem világos az adott program használata, akkor ne használd.
Próbáld meg a progit más könyvtárba telepíteni mint eddig. 😊
itt egy kép az adott hibáról. de az a poén hogy a játékban a _work/data -n belül alapból sincs sound könyvtár, szal nem értem hogy mit keres.
"A kilépegetõs embernek javaslom hogy goldmemory-t szedje le, csináltasson vele boot floppy-t"
Tehát igen, kell neki. Ugyanis a memóriát csak úgy lehet tesztelni, ha az szinte teljesen szabad, nem használja semmi, stb.
Tehát adsz neki egy üres floppy-t (érdemes frissen formázni és vírusellenõrizni) és megcsinálja.
BIOS-ban beállítod hogy floppy-ról bootoljon a rendszer (teszt után állítsd vissza), és bootolsz a floppyról. Egyetlen hibának sem szabad lennie a teszt lefutása során. Egynek sem. Csinálja egy ideig, viszont alapos.
#17355-#17365
Ja, az enyém nem az addon, csak a sima. Az orkookat meg általában egyenként elcsalom néhány erõsebb npc -hez, azok jól megverik, én meg a kegyelemdöféssel begyûjtöm az xp-t. Nem túl hõsies, dehát kemény idõk járnak arra 😄
Namostezhogyvankérem? <#idiota>#idiota>
Amúgy nagyon jó...1 óra alatt jutottam el kb a városig! Most úgy játszok, hogy mindent végighallgatok, elolvasok, felveszek és odafigylek mindenre amire tudok. Most kicsit szünetelek mert kaja meg minden, aztán meg game hajnalig 😊
Egyébként szinte mind1. chapter 2-ben még nem nagyon bírsz el az orkokkal,max ha elcsalogatod a rámpáig õket a bányavölgyi várban,de ez is inkább csak sima G2-ben müxik,mert ott gyengébbek.
Sima G2-ben én leírtottam chapter 2-ben az ork ostromgyürüt a rámpához csalva,s nyílpuskával lövöldözve. Addonban sajna olyan erõsek lettek,hogy 1 lövés max 1 mm-t visz le a hpjukból,szal nem éri meg sem boltban,sem idõben.
"hivatalosan" chapter 4-ben fogod tudni legyakni öket nagyjából,kínlódás nélkül.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Valaki lenne olyan kedves, bejelölné nekem a térképen, hogy hol is lehet, mert már órák óta bolyongok csak (gondolom már 5ször elmentem mellette).
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1096139003&status=galeria&galeria=Gothic+2
Most megin nem fogok ma túl sokat aludni 😄D
Az normális dolog, hogy a második fejezetnél járok, de az emberem olyan csira, hogy szinte még egy orkot sem tudok lenyomni?
Az elsõ részt végigtoltam, ott azért combosabb voltam. Lehet hogy sok küldetést kihagytam?
Szerinted a goldmemory-t már lefuttatta?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Sokat kell vle mókolni, de ha vlkinek a rekordöntögetés a célja, akkor hajrá!
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...
amúgy sikerült valakinek csalás és npc gyilkolás nélkül eljutni 50-es szintre? nekem 49 volt a max 😞
ja és még annyit, hogy ez a legjobban kitalált rpg amivel valaha játszottam! várom a 3-ik részt...
ps.: nemtudom ismert hiba-e, de mikor az 5-ik fejezetben Diego-t elhívtam a hajóra és felvette a csinos páncélját, véletlenül visszavontam a meghívást, majd újból megkértem hogy tartson velem, mire õ megint átöltözött, de ezúttal egy szál alsógatyóban jelent meg és úgy indult el a kikötõ felé! vicces volt...
A kilépegetõs embernek javaslom hogy goldmemory-t szedje le, csináltasson vele boot floppy-t, és futtassa. Túlhúzva nincs a rendszer ügye? 😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Mert elõfordulhat hogy a merevlemezed hibázgat és sérülés miatt elveszett pár fájl. Még elõfordulhat program miatt is valami belekevar.
Te jó ég, mire megtaláltam ezt a Quarhodront...és nem mondanák ám el, hogy hol van csak, hogy nyugatra valamerre.:-ggrrr
"TP-t nem csak szintlépésbõl lehet szedni, hanem lehet imádkozni (pénzzel támogatva), spéci italt csinálni (találni)..."
úgy értem hogy pl erõt/képességeket növelni nem csak TP-vel lehet hanem...
ügyesség csupán a nyilazáshoz kell (nem túl logikusan) így én azt hanyagoltam. Erõ annyi kell hogy a kardot lehessen használni. TP-t nem csak szintlépésbõl lehet szedni, hanem lehet imádkozni (pénzzel támogatva), spéci italt csinálni (találni)...
Kétkezest addig dícséred míg nem találkozol egy orkkal 😊
Egykezessel secperc leverem, de a kétkezes olyan lassú hogy sokáig megy a csata. Legalábbis mikor egyszer kipróbáltam és soha többet 😊
Úgyhogy én a sárkányokat is egykezessel vertem le.
Ha mégis tetszik a kétkezes, akkor ott a sárkányölõ, ha megölöd a két csontvázat a tied...elsõ térképen van, két barátságtalan csontváz õrzi. (G2 irányítással) meggebedtem mire elszedtem tõlük...aztán kiderült hogy nincs értelme 😊