21229
-
W B #18668 Lényegében csak közel és távolsági fegyverre kel gyurni meg mágiára -
#18667 Ez az újrajátszó egy játékállás? Egyébként mindent köszönettel elfogadok. :)
Mail cím: [email protected] -
W B #18666 Csak semmi káromkodás, vagy hasonló mert jon a MODI magyarán nekem félni nem kell. Malyd moderálom saját magam -
W B #18665 örömmel halom.
Ja és ha kell tudok adni egy SZUPER ujrajátszót. -
#18664 Köszönöm. Akkor a tanácsod megfogadva fejlesztem a lovagom, ha csak nem fog elcsábítani a zsoldos irány, s majd egyszer innen folytatni fogom a másikként is. Csináltam is egy kulcs mentést. Ááá nagyon jó játék ez a Gothic :) -
#18663 Előbb olvasd el, hogy hol tartok, az még innan nagyon-nagyon messze van... -
#18662 Én azt nem olvasom. :D -
W B #18661 A Gothic3 honlap forumán már válaszoltam -
#18660 Ha te jobban tudod, miért nem válaszolsz neki te? :) -
Der Wahnsinn #18659 Te vagy a kiábrándító, öreg, ha fingod sincs az egészről minek próbálsz okoskodni?! -
W B #18658 De azt a sárkányvadászok tudják csinálni!!!!!!!!!!!! -
W B #18657 Te se értes a Gothichoz -
Plata #18656 1.kitudja.
2. asszem 3.
3.tudja a rosseb.
4.khorinis. -
Plata #18655 Jaa te irod,uh,ez kiábrándító. -
Plata #18654 Gothic novella?Honnan szedted? -
Plata #18653 Zsoldos ork mészárlóval???
Na de a zsoldosnak ottvan a legjobb érckard,ezerszer jobb az orkmészárlónál.sárkányvér és érc kell hozzá. -
W B #18652 Nos lovaggal ne tanuld a mannát!
A manna italok elkészítését tanuld meg. Aztán az Lélek elixírt. Az +10 manát ad. Összesen 20tp (ha sima G2vel játszol) 1 tüzes gyökér + 1 királyszár kell hozzá. Királyszár elég ritka és drága de megéri. én így 180 manát szereztem lovagként. sokkal jobban kijösz így mintha tanulnád a mannát -
#18651 Köszi. Lovagnál mennyit és mikor érdemes költeni mana fejlesztésre? Zsoldosnál egyszerűbb a kép, mert az Ork Mészárlóhoz kell 65-ös erő, ehhez segít 5-t egy gyűrű és 30-as könnyű fegyveres képesség kell a felvételhez, s majd ezt tolom maxig, aztán mehet az erő is 90-ig. A lovagnál nem tudom, hogy mennyit és mikor célszerű költenem a manára.
Egyébként többnyire a lovag jön be nekem a legtöbb RPG-be, esetleg a mágus, de ez a zsoldos itt nagyopn új és érdekes, ezért is a tanácstalanság. Melyikkel a legszínesebb a játék? Ahogy érzem a lovag lehet ez? -
W B #18650 segítek!
HA mágus leszel akkor az elején vért izac, de késöbb úgymész mindenen végig mint forró kés a vajon.
Ha Zsoldos akkor közelharci fegyverek terén leszel a legjobb
Lovag. Nos Közelharci és távolsági fegyvereken kívül vannak varázslatok, és igazán erős varázslatok. -
Der Wahnsinn #18649 Na nekifogtam egy Gothic-novellának, ami a játék történetét dolgozza fel kisebb hozzátoldásokkal. Pár kérdés ehhez:
1. Milyen ürüggyel dobták Srácot a Kolóniára?
2. Hány ember van jelen a kezdőfilmben, mikor megverik?
3. Ki lehet a tűzmágus, aki a száműzetés előtt a kézbesítendő levelet átadja?
4. Mi a Sziget neve? -
#18648 Én most játszom először a Gothic-val. Az első rész valahogy kimaradt, s a második is csak így többedik nekifutásra fogott meg, eddig a harc mindig riasztott, most nem adtam fel, s megszoktam.
Épp most vagyok a csapat választás előtt, s hezitálok is rendesen, hogy mágus legyek, vagy harcos, s ha harcos, akkor lovag, vagy zsoldos? Mindegyik tetszene, de nem hinném, hogy lenne időm mind 3 karit végig vinni innen. Az ijjász nekem nem jön be. Nehéz döntés, de majd csak meghozom. ;) -
Plata #18647 nem télleg nem kell összegyüjteni a notr-ban öket,hanem a segítségükkel aktiválni kell 5 teleport követ. -
sanyiiiii #18646 amugy a focus stoneok is kék kövek csak azokat nem összeszedni kell -
#18645 Azt csak a poén kedvéért tették bele, h. legyen még több megválaszolatlan kérdés. :) -
#18644 A banner ami ennek a topiknak a tetején található,azaz a fejléc.Bannerban van egy nagy ITT felirat. Az egy link. Tessék odakattintani,s azon belül pedig a Die Nacht des Raben linkre,ahogy Plata kolléga írta.Nem kell a linktől megijedni,magyarul van a leírás. Ennél jobban már nem tudom elmagyarázni.... -
W B #18643 akkor mitt kereset a sivatagban autóroncs? (és ha párhuzamos világ?) -
Plata #18642 akkor te nagyon béna vagy,
Die Nacht des Raben feliratra kattints
ottvan a Notr végigjátszása.milyen kék köveket?5 követ kell összegyüjteni Saturasnak,abból 1 ha kék,többi más szinü. -
Zortras #18641 Hát ja.
De én még mindíg nem találom a végigjátszást:)
És ki adja azt a küldit hogy szedjük össze a kék köveket? -
#18640 Az a szavazás az oldalon eleve hülyeség, mert nem a mi világunkban játszódik. :D -
W B #18639 Hivatalos (annak készül) -
#18638 ez hiv oldal vagy fan? -
W B #18637 Katt ide Magyar G3honlap -
#18636 nem most ősszel kéne jönnie G3-nak? -
Indigo #18635 Akkor Gothic 1 nem lesz hozzá? :(((( -
#18634 Már látom milyen medál lesz hozzá. :D -
#18633 elirtad a linket,
Link
(ez működik elvileg) -
Plata #18632 ezt kukkoljátok -
Plata #18631 itt -
Plata #18630 A végigjátszás-hoz kattints a végigjátszás,magyarítás mögött található itt gombra.
http://beam.to/gothic2.hu -
Zortras #18629 Ja és mégis kéne a végigjátszás?