Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
hátöö ha jól rémlik ez abszolút single-player gamma,semmi multi nincs benne,így cooperatív sincs..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?go=downloads&ordner_id=17

Tud a valaki az1.32 vrezióhor crcket? Ha igen linkelje be lécci!
Mr_no_NaMe
Régebben is kérdeztem már azthiszem, de hátha mostmár van valami...
Szal az elsõ kérdésem, hogy cooperative mod van már valamelyik részhez?
És a második: Tudjátok van sok mod amit megszálott fanok csinálgatnak...szóval õk milyen szerkesztõvel csinálják ezeket? Nekem is kéne egy ilyen Gothic szerkesztõ. Mert ha nekik van, akkor nekemis kell és gondolom innen nem csak 1 embernek jönne jól. Egész nap ott ülnék fölötte tán még suliból is lógnék 😄
én hamarosan végzek a 2. fejezettel. még egy küldetés van vissza,, meg még bejárom a térkép déli részét, ahol van az a nagy torony, meg még egy hely van északon ahol nem voltam, azt a feljárót egy marér sárkányrabló örzi. én most level 16os vagyok, de már csak 2000xp kell hogy 17 legyek. a sok orkot meg még megsem öltem a vár körül.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

hardver tesztet nem csináltam, de virust az nincs. azóta nem csinált hibát a játék.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Mr_no_NaMe
Egyszersem játszottam még ennyire pontosan a Gothiccal...
2. fejezet végén vagyok 20 szintesen 😄DD Általában ilyenkor 13-14 szoktam lenni.
Nincs. Valamelyik tipp segített / hardverteszt eredmény?
Mr_no_NaMe
Angol verzió eleve 1.31-es azt nem kell patchelni.
nincs patch az angol verzióhoz? eddig csak a némethez találtam 1.30-at

köszi a tippeket, megfogom próbálni. az utolsó mentésem teljesen elveszett, azzal mindig hibát ir ki. egyel elöbbit betöltötte, de igy vesztettem játékot, amit majdnem sikerült bepótólni, de közben megint kilépett. szerencsére dupla mentést csináltam.

Egyéb tippek :

- Nyilván van víruskeresõ a gépeden, de a biztonság kedvéért futtass le egy online(!) viruskeresõt is (kaspersky, panda....stb).

- VDFS.DMP-t arhiváld le majd töröld ki. G2 indítása után emiatt újraindexel majd. Ha gond lenne, visszateszed az arhívból.

- Ha lehetõséged van, próbáld egy másik vinyóra telepíteni a G2-õt.

- Save-kat mentsd le mind. Újratelepítés elõtt teljesen töröld ki a G2 eredeti könyvtárát. Save-k legyenek arhiválva! Miután feltetted a G2-õt mehet rá a magyarítás.
Szia, ezek a programok alapon általában addig futnak, amíg le nem lövöd õket. Ugyanis a tesztek minnél tovább tartanak, annál nagyobb az esélye annak, hogy kijönnek az esetleges hibák. Ugyanis a hiba természete olyan, hogy nem kötelezõen kell kijönnie minden esetben...

Ha elérte a 100%-ot, azaz 1 pass lement, akkor egy ellenõrzés megtörtént. Egy estére azért én bennhagynám valamikor (reggelig)...kicsit furcsállom különben hogy 2 óra alatt 6 pass lement neked...

Ezek után ha a hardvert akarod vizsgálni a következõket próbálnám a helyedben : prime95 (winmem+proci), hdd smart kijelzõ program, hdd hibadetektáló program, a vincsigyártó saját hibaellenõrzõ programja.
A vincsiteszteknél nagyon oda kell figyelni arra, hogy ne törölje/írja felül a teszt során a tesztelt felületet, különben az adataid elvesznek. Tehát ha nem világos az adott program használata, akkor ne használd.

Próbáld meg a progit más könyvtárba telepíteni mint eddig. 😊
most sem volt jó a játék. megint ujra installáltam, talán most jó lesz. a #18010-es kérdés még mindig áll.

itt egy kép az adott hibáról. de az a poén hogy a játékban a _work/data -n belül alapból sincs sound könyvtár, szal nem értem hogy mit keres.

meddig fut ez a program? most a pass count 6-nál van, és már több mint 2 órája megy? most ez már hatszor csinálta meg a tesztet, vagy még mindig nem végzett?

köszi. meg is csinálom azonnal.

Üdv,

"A kilépegetõs embernek javaslom hogy goldmemory-t szedje le, csináltasson vele boot floppy-t"

Tehát igen, kell neki. Ugyanis a memóriát csak úgy lehet tesztelni, ha az szinte teljesen szabad, nem használja semmi, stb.
Tehát adsz neki egy üres floppy-t (érdemes frissen formázni és vírusellenõrizni) és megcsinálja.
BIOS-ban beállítod hogy floppy-ról bootoljon a rendszer (teszt után állítsd vissza), és bootolsz a floppyról. Egyetlen hibának sem szabad lennie a teszt lefutása során. Egynek sem. Csinálja egy ideig, viszont alapos.
Totya ez a goldmemory dolog hogyan mûködik? kikéne nyomni floppyra? mert mindig floppyt akarja hogy betegyek.

szerintem. küld el a javitottat a magyaritás portálosoknak, aztán õk ldöntik hogy közzé teszik e. szerintem nem olyan nagy próbléma a terjed a javitott.

Én secperc alatt kijavítottam ezt a nemcsere problémát mert engem marhára zavart, de a fordító iránti tiszteletbõl a javítást nem terjesztem széles körben. Elküldtem neki a javítási metódust, de úgy látszik eddig még nem ért rá. Sebaj az addon fontosabb mint ez 😊

#17355-#17365
Ehe, nálam is az összes földmûves "parasztasszony", az összes polgár meg "polgárnõ". Dehát ez legyen a legnagyobb baj. 😊

Majd holnap nyomok be egy képet a karakterlapomról, mert valami hihetetlenül gyík az emberem, pedig akit tudok, azt megölök.
Ja, az enyém nem az addon, csak a sima. Az orkookat meg általában egyenként elcsalom néhány erõsebb npc -hez, azok jól megverik, én meg a kegyelemdöféssel begyûjtöm az xp-t. Nem túl hõsies, dehát kemény idõk járnak arra 😄

Na, a barlangot azért megtaláltam.

Mr_no_NaMe
Mivel délután el kellett mennem csak 1-másfél órája tudtam elkezdeni...viszont Lobart tanyáján érdekességre leltem :

Namostezhogyvankérem? <#idiota>
Amúgy nagyon jó...1 óra alatt jutottam el kb a városig! Most úgy játszok, hogy mindent végighallgatok, elolvasok, felveszek és odafigylek mindenre amire tudok. Most kicsit szünetelek mert kaja meg minden, aztán meg game hajnalig 😊
Shaman
sima G2 vagy addon?

Egyébként szinte mind1. chapter 2-ben még nem nagyon bírsz el az orkokkal,max ha elcsalogatod a rámpáig õket a bányavölgyi várban,de ez is inkább csak sima G2-ben müxik,mert ott gyengébbek.
Sima G2-ben én leírtottam chapter 2-ben az ork ostromgyürüt a rámpához csalva,s nyílpuskával lövöldözve. Addonban sajna olyan erõsek lettek,hogy 1 lövés max 1 mm-t visz le a hpjukból,szal nem éri meg sem boltban,sem idõben.
"hivatalosan" chapter 4-ben fogod tudni legyakni öket nagyjából,kínlódás nélkül.

Hali, elakadtam a bányás küldetéseknél ott, ahol Diego valami barlangba vitte az ércet. Nem találom a barlangot. A végigjátszásban "középsõ tábortól északra, a mocsártól egy kicsit keletre" van, de nem vágom melyik tábor és melyik mocsár.
Valaki lenne olyan kedves, bejelölné nekem a térképen, hogy hol is lehet, mert már órák óta bolyongok csak (gondolom már 5ször elmentem mellette).

http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1096139003&status=galeria&galeria=Gothic+2

Mr_no_NaMe
Ki kellett nektek harcolni ezt?!?! Nem hiszem el :o)
Most megin nem fogok ma túl sokat aludni 😄D
Hali!
Az normális dolog, hogy a második fejezetnél járok, de az emberem olyan csira, hogy szinte még egy orkot sem tudok lenyomni?
Az elsõ részt végigtoltam, ott azért combosabb voltam. Lehet hogy sok küldetést kihagytam?

ya a rendszert nem húztam. meg a memorit sem futtattam. még nincs is meg. nem foglalkoztam vele még

Látod, és arra se felel hogy húzza-e a rendszerét 😊

Szerinted a goldmemory-t már lefuttatta?
fongom sincs. néha máskor is csinálta, de akkor nem kellett ujra instalálni. már nem is játszottam vele két napja ez miatt.

Esrohnoil
Akkor a többieknél miért jó?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

más program nem csinál ilyet. még ha hibázik is a merevlemez, akkor sem hiszem hogy 4 install után 4-szer veszik el ugyan az a fájl.

A csontvázmágusok pl. végtelen számban képesek csontvázakat idézni, így lehet rengeteg szintet lépni. (idéz -> leüt -> vár ->...)
Sokat kell vle mókolni, de ha vlkinek a rekordöntögetés a célja, akkor hajrá!

Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...

zsirfecske

bocsesz, de muszáj homorítani.

zsirfecske
nekem is kilépegetett folyton, sõt, az utolsó két videót nem is tudtam végignézni mert mindig kidobott. kicsit idegesítõ, valaki elmondhatná nagy SPOILER-ek közt, hogy mi a vége...

amúgy sikerült valakinek csalás és npc gyilkolás nélkül eljutni 50-es szintre? nekem 49 volt a max 😞

ja és még annyit, hogy ez a legjobban kitalált rpg amivel valaha játszottam! várom a 3-ik részt...

ps.: nemtudom ismert hiba-e, de mikor az 5-ik fejezetben Diego-t elhívtam a hajóra és felvette a csinos páncélját, véletlenül visszavontam a meghívást, majd újból megkértem hogy tartson velem, mire õ megint átöltözött, de ezúttal egy szál alsógatyóban jelent meg és úgy indult el a kikötõ felé! vicces volt...

Olyan hogy kompatibilitás PC-nél nem létezik. Lehet hogy nem is a memória volt hibás, csak az adott lapban nem futott megfelelõen a megadott beállításokkal.

A kilépegetõs embernek javaslom hogy goldmemory-t szedje le, csináltasson vele boot floppy-t, és futtassa. Túlhúzva nincs a rendszer ügye? 😊
tibor16
Sziasztok, nekem volt régebben kilépéses hibám, csak sokára jöttem rá, hogy az egyik memória blokkom hibás volt és ami más programnál nem volt gond azzal a gothic amikor oda ért szépen kilépett.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Duzsuki
Más program nem szórakozik?
Mert elõfordulhat hogy a merevlemezed hibázgat és sérülés miatt elveszett pár fájl. Még elõfordulhat program miatt is valami belekevar.

nekem mostanában kiir a játék valami hibát és kilép. valami soundos dolgot nem talál. az utóbbi két alkalommal, ez betöltéskor jelentkezett, és csak akkor tlti be a lementéseket, ha ujra installálom. miért lehet ez? nem szertném minden játszás elött újra installálni a gémet.

😊
Mr_no_NaMe
Ne kényszerítsetek...erõs késztetést érzek, hogy nyolcadszorra is végigjátszam a gammát 😄
amikor mondtam mennyi TPm van akkor tévedtem. 😄 57 volt amikor néztem, és azóta léptem egy szintet.

Shaman
nem befolyásolja.

A varázslásokat befolyásolja -e az ügyesség? Úgy értem a pontosságot vagy a távot mondjuk egy tûzlabda eldobásakor?

Te jó ég, mire megtaláltam ezt a Quarhodront...és nem mondanák ám el, hogy hol van csak, hogy nyugatra valamerre.:-ggrrr

jav :

"TP-t nem csak szintlépésbõl lehet szedni, hanem lehet imádkozni (pénzzel támogatva), spéci italt csinálni (találni)..."

úgy értem hogy pl erõt/képességeket növelni nem csak TP-vel lehet hanem...
Szia,

ügyesség csupán a nyilazáshoz kell (nem túl logikusan) így én azt hanyagoltam. Erõ annyi kell hogy a kardot lehessen használni. TP-t nem csak szintlépésbõl lehet szedni, hanem lehet imádkozni (pénzzel támogatva), spéci italt csinálni (találni)...

Kétkezest addig dícséred míg nem találkozol egy orkkal 😊
Egykezessel secperc leverem, de a kétkezes olyan lassú hogy sokáig megy a csata. Legalábbis mikor egyszer kipróbáltam és soha többet 😊
Úgyhogy én a sárkányokat is egykezessel vertem le.

Ha mégis tetszik a kétkezes, akkor ott a sárkányölõ, ha megölöd a két csontvázat a tied...elsõ térképen van, két barátságtalan csontváz õrzi. (G2 irányítással) meggebedtem mire elszedtem tõlük...aztán kiderült hogy nincs értelme 😊
eddig erõt, és ügyességet tanultam, meg amik a küldetésekhez kellett képességek. meg vérlégyre egyet, meg egyet gyógyital alkimiára. most ha jól rémlik, van 27 TP-m. a földrablót akkor öltemmeg 1-2 ütéssel kardal amikor kétkezessel mentem amit az egyik zsoldostól vettem el. az hatásos volt mivel másodikra nem üt hanem szür vele, és ez gyakran halálos volt. durva kétkezes vagy mi a neve. nekem eddig az a kard tetszett a legjobban.

Ahogy erõsödtem alig kellett egy-két ütés a földrablóhoz és kinyiffant... hova dugod el azt a sok TP-det ha nem a lényegre, a harchoz szükséges fejlesztésekre? 😊