Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem vagyok benne 100%-ig biztos.
Azonkívül elõfordulhat,hogy ugyan késöbb ettem a többi gombát,de közben nem ettem mást (hanem mondjuk életerõ löttyöt ittam),szal nemtom...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
hanem,hogy egyszerre kell-e megenni,vagy lehet szakaszosan (mindegyik gyógyít tegyük fel)
és mint írtam nekem rémlik az,hogy nem fontos egyszerre,mert volt olyan,hogy 5 gombát bezabáltam,s kaptam plussz manát,azaz valszeg beszámolta azokat is amiket korábban ettem.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
ha tiszta mágus akarsz lenni,akkor az eleje nagy kínlódás... én úgy oldottam meg,hogy azért a nyílpuskát tudjam használni,szal tetem erõre (így ergó kardot is tudtam). Persze nem túl sokat.
Mivel a mana korlátos,még késöbb sem árt ha a csicska lényeket karddal ütögeted le,s csak a keményebbekre varázsolsz. Chapter 5-tõl nagyjából nincs ellenség a pályán,s onnantól nulla kihívás (fire rainnel)
Jah és még valami,mivel az üres rúnakövek száma korlátozott (bár az addonban több van) ezért minden varázslatot nem érdemes megcsinálni. Szintenként 1-2-t amit tényleg használni fogsz.
Amúgy meg ne fikázd a magyarításokat. Örülj, hogy nincs rájuk szükséged. Én pl. marhára örülnék egy NOTR magyarításnak, és azt sem bánnám, ha a trollt King Kong-nak fordítanák.
És akkor most komolyan mondtátok a szótárat? mert meg csinálom! ha kell
amikor varázslóként vittem végig a játékot, akkor is úgy csináltam hogy megtanultam 30%-ig az egy kezes kardforgatást, aztán lettem szerzetes, és gyakorlatilag kardozva vittem végig az egészet :-/
valami ötletet? hogy mégis hogy lehet végig vinni (viszonylag könnyen) szerzetesként a játékot?
szal leginkább csak varázsolni...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
vagy esetleg árnyék, akkor rögtön lehetett volna már Kurt
vagy csak simán Bestia
jaj istenem, nem rohadt mind1? ha nem tetszik ahogy fordították akkor ne játsz vele, by the way, a játék eredeti nyelven jó, még ha egy mukkot sem lehet érteni belõle 😊
mondjuk ha németül tudnék, akkor is inkább németesítést töltenék le egy angol játékra mint magyarosítást, uhh, rühellem a magyarosításokat, baromi szarok...
de szerencsére a legtöbb játék angol, és angolul tudok... ergo nincs vele gond!
szerintem így is úgy is lehet tudni...
komolyan mondom kéne ennek a topicnak valahová a banner alá egy szótár és akkor nem lenne semmi gond...
mellesleg ha a gomba úgy mûködik hogy csak ha az életedet tölti, akkor a gomba úgy is mûködik, hogy mondjuk megeszek 30-at (full élet lett) aztán eszek mondjuk húst, meg levest (kezdek éhes lenni 😛) és mondjuk leveszik az életemet, utána megint megeszek 20 gombát, így is mûködik? vagy együltõben kell megenni?
jut eszembe, az almánál nem így van, vagy igen? ott full élettel is megkapod a +1 erõt
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
KronStöckel-King`s Sorrel-Királyszár
Goblin Beere-Goblin Berries-Goblin bogyó (nem emlékszem,minek fordították pontosan)
Drachenwurzel-Dragonroot-Sárkánygyökér(erre sem emlékszem,hogy fordították)
Heil wurtzer-Healing root-Gyógyító gyökér (szintén nem rémlik)
Feuer wurzer- Fire root- Tûz gyökér (szintén nem rémlik)
stb.
lehet,nem pont 100%-os a fordítás,de mondom nekem nagyon gyér a német tudásom,mégis ki lehet logikázni...
Jah és többször is müxik. Én a játékban vagy 200 gombát tuti megettem,s többször is kaptam mana bónuszt.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Én is tervezetem, hogy össze szedek mindent, de aztán még egy csomó megmaradt.
állítólag a gombáknál manát kapsz, de azt még nem próbáltam ki
azt nem terveztem mind összeszedni 😄
A fenyõfák alatt a legnehezebb. 😄
akkor jelennek meg, ha beszélsz azzal a piacos mukival, aki füveket árul a piactéren, és megkérdezed tõle hogy constantino honnan szerzi ezeket a dolgokat, és õ asszem elmondja, de lehet hogy utána még constantinoval is beszélned kell, nem kell semmiféle küldit elválalnod
amúgy én összeszedtem az összes fontos növényt az egész pályán, dragonroot, king's sorrel, goblin berries
de mondom én olyat akartam hogy az ÖSSZES növényt összeszedem
Térképek:

Emléxem volr egy füves térképem,s példul az elsõ kõkörnél órákat tököltem,hogy megtaláljam a King`s Sorrel-t (nemtom hirtelen a magyar megfelelõjét),s végül kiderült,hogy csak akkor terem ott,ha elvállalod COnstantino-nál a fûgyüjtõ küldetést....picit voltam iged :-)
én pl egykor összeakartam szedni az összes füvet a pályáról 😄
szal jó sokáig lehet vele játszani, és sok xp-t is lehet szerezni ha az ember jól kombinálja a dolgokat...
minden küldetést nem lehet megcsinálni sajnos, mert vannak olyan küldetések amik ütik egymást, de elég sok küldit meglehet csinálni
nah, hát nincs idõm.. 😊
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Inkább már a 3-at várom...
Azért jó a Gothic mert még most is találok olyan helyeket ahol eddig nem jártam.
Meg még ezt a trollverõ dolgot se láttam eddig. Tedd föl a gamét teis újra 😊
Emlékszem mikor elõször játszottam végig nyáron asszem és egyedül voltam otthon egész nap. Senki nem szólt senki nem cseszegetett reggel nyolctól éjfélig csak Gothic volt. Ha kicsit pihentem kb 5 percig fórumot olvastam és a Gothic oldalt nézegettem 😄 Haaj a régi szép emlékek :o)
Nyugati kapun kimész a városból,s ott kicsit jobbra felfele van egy barland amiben lakik egy ork,leüttetheted az õrökkel,ha odacsalod,vagy balra a fal melletti erdõben van egy barlang amiben hever egy. Ezt asszem patkányok,meg pár haramia õrzi.
Itt minden szükséges infót megtalálsz.
Ne vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, ott pedig legyőznek a rutinjukkal...