Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
ez így van,elõzd meg a fagyasztást :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

peeter22
Hát ez kis bug megesik nálam is volt már ilyen ez van egy kis reload és megy tovább😄😄😄

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Takanohana
Másnak volt már ilyesmi, vagy csak nekem nincs szerencsém? Ha egy csontvázmágus, vagy egy jéggólem befagyaszt egy iceblock-kal, hiába olvad ki a kari, nem tud továbbra sem mozdulni. Sem fegyvert elõvenni, sem futni, sem ugrani nem tud, csak egy helyben forogni. Így aztán hamar lecsapnak.

Checkerboy
A fájlok amiket letöltöttem ahhoz volt egy crack amit használtam is.Elvileg kéne mennie de hát nem megy :/ Még valami ötlet? 😞

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Duzsuki
Bocs ezen a címen.

Duzsuki
Lenne egy kérdésem ez a gold az alap G2 vagy a kiegészítése, mert a gond tartalmazza mind kettõt.
Az alap g2-hõz ezen a URL=http://beam.to/gothic2.hu]címen[/url]van magyarosítás, ez az 1.32-es verzióhoz is jó. Az lehet a gond hogy rossz cracket raktál fel. Keresd meg a jót ha lemez nélkül akarsz játszani.

Checkerboy
Õõõ...Mi?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Annyi az egész lényege, hogy a GOLD amit leszedtél kipróbálás céljából nem megy kieg nélkül, tehát utána manuálisan el kell indítani a kieg setupját is.

Mivel a GOLD-hoz nincs magyarítás, ezért le kell szedned egy nem GOLD verziót, ha magyarul akarod játszani. Jóreggelt.
Checkerboy
Remélem ez elég mert ugyanazt írja ki nekem is : #17226

overtkill
a gond nálam ott kezdõdik hogy régebben még az sp 1-es windózommal ment a cucc, szórakoztam is vele, de miután a net miatt sp2-re váltottam, installnál kéri persze németül a kiegészítõ lemezt....
Lett így valaki okosabb?<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Broafka
hhggfdbjh
iii, sry, bocs, elnézést <#vigyor5>
amúgy meg, akkor eg írd oda hogy melyik hsz-edet nézzük 😄
és bocs 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

peeter22
Több infó kéne pl: pontosan mit ír ki?(teszem azt milyen dx-ed van bár nem mai játék uhhogy régebbivel is simán megy) mert az izébõl senki sem fog rájönni hogy mi lehet a gondja baja.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Checkerboy
#18153 tessék ...

Broafka
ember, érzékeld a különbséget a chat és a fórum között!
most ez nem ilyen:
-valaki nekem is segítsen :/
-mondd
-hát
-nah?
-az a bajom igazából hogy
-jaaa, értem
-nos?
-mingyá
-ok

e helyett, mint ahogy jó fórumban szokás:
-valaki segítsen nekem :/ az a gondom hogy.......
-értjük, itt a help:......
-köszönöm

1. chat
2. fórum

mindenki nevében köszönjük a figyelmüket.
(leszáltunk a Ferihegyi reptéren, a kinti hõmérséklet 20 Celsius fok, éjszaka van, az idõ felhõtlen, és persze köszönjük hogy minket választottak 😊 viszont látásra)

Checkerboy
Héé vki nekem is segítsen :/

Esrohnoil
Kevés az info.
Milyen nyelvû az alap és a kieg? Melyik verzió? Eredeti vagy másolt cucc?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

overtkill
ja vagy lehet hogy nem fogalmaztam egyértelmûen?
A gothic 2-re, ami fut sp2 alatt, szeretném rátenni a nacht des rabens-t
na és egy pici töltögetés után írja ki hogy tegyem be az eredeti 1 cd-t....<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

overtkill
akkor is kéri az eredeti lemezt

overtkill
Köszönöm, megpróbálkozom vele....

Checkerboy
Sziasztok.Most töltöttem le a Gothic 2 Gold-ot és lenne egy óriási problémám.Felraktam a játékot , crackeltem stb. de amikor új játékot akarok kezdeni akkor egy error messagel kilép és vmi Cpp sizeról beszél.Hálás lennék ha valaki tudna segíteni.

én is sp2 es xpt használok és megy simán, nem kell semmit variálni

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Csak a parasztasszony mizériát korrigáltam, ami angol alapon hibás, de a futtatáshoz nincs köze. Ha CD nélkül szeretnél játszani akkor ld. elõttem szólóak.
Mr_no_NaMe
[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_gothic_2.shtml#Gothic 2 v1.30 Fixed EXE]Inkább innen 😄[/url]
Mr_no_NaMe
Az 1.30-as fixed exe-t INNEN tudod letölteni (remélem jó)
Mr_no_NaMe
#16558 <#wink>
overtkill
remek akkor segítsen valaki!!!Please..........

Shaman
nekem simán futott SP2-n...

overtkill
mondjuk még korábban, amikor sp1-em volt, simán elfutkorászott, na de most....

overtkill
totya4 és milyen fájlokkal mahináltál?

overtkill
akkor mi a gubanc? mert nekem installnál kéri az "eredeti"cd-t....
Esetleg valami ötlet?

XP SP2-vel nekem gond nélkül ment.
overtkill
Affene, most olvasom hogy sp2 mellett nem akar elindulni........
Hüpp, vagy azóta van valami megoldás?<#wave><#wave><#wave><#wave>

Shaman
ezt nem teljesen értem,miért kell bonyolítani??

az a lény elvileg Mantis,ami simán Sáskát jelent.....

Vagy nem ugyanarról beszélünk?

Beleteszem a G3 állatokat is. Igaz csak 2 ujvan a Zúzótülök és a T-rex

Ch_Slater
hát, lehet hogy nem ártana.

Off
nekem egyetlen oka van, hogy minden progimat angolul használok: mégpedig az, hogy ha bármi gondom van, akkor az angolra kb. 10000x több találatot kapok, mint a magyarra (ha egyáltalán találok a magyarra)
és akkor rágtam be, amikor egyszer be akartam állítani valamit a magyar nyelvû oprendszerben, és nem találtam semmiféle leírást róla. a helyes angol kifejezéseket nem tudtam kikövetkeztetni. na itt jött egy jó kis format/reinstall angol nyelven. 😊
on

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

overtkill
Sziasztok
Bocsi a hülye kérésért, de már a szemem kifolyik az olvasásba, de küldene valaki egy jó install leírást?

Broafka
komolyan, hát, látod basszus, hogy senki sem érti ezt az eröltetett kitalált magyar szöveget... jó lenne

Komolyan?

Broafka
btw tényleg mit lehet azzal csinálni? 😊

Broafka
zsákmányoló szénasáska, LOLLLLL
megõrülök az ilyen nevektõl 😄
kurva gáz
hallod, csináld meg a szótárt! de nagyon gyorsan

A Gothic 2 kiegjében az a nagy zõld imádkozósáska szerüség

Ch_Slater
miaz az Zsákmányoló szénasáska? (mi az eredeti neve?)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Shaman
háát sztem nem olyan vészes,én felhasználtam õket menet közben,s így is 300+ manám volt a végén... elég volt nekem.

Mi a frászt lehet kezdeni a Zsákmányoló szénasáska fejekkel?!

Duzsuki
Kiegben lehet többször alapban csak egyszer mûködik. Viszont kiegben igaz többször lehet, de kevesebbet ad a gomba. Az alma is mehet többször és mivel az alapban csak 1-et ad így eleve több jön ki.

Esrohnoil
Így a játék elsõ fele lesz nehéz mágusként, de ha elhasználod õket, akkor meg az egész. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Takanohana
Sima G2, vagy kieg? Amúgy mindegy is. Ha meg tudod csinálni, akkor ne használj fel addig semmilyen mananövelõt (elixírek, kõtábla stb), míg a maximálisan elérhetõ manát pontokból össze nem hoztad.

Broafka
kössz a helpet emberek, amúgy varázslóként hogy érdemes nyomni a manát?
csak mert egy szint után kritikusan sok LP kell mana tanuláshoz?

almát egyszerre kell enni, gombát még nem próbáltam. és mind a kettõ mûködik többszõr?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.