21229
-
#18788 még csak a sima G2 van teljesen lefordítva.
A night of the Raven még nincs..... -
halofilter #18787 Leszedtük a másolt verziót és azzal műxik, úgyhogy...fura nah mind1...most meg az lenen a problémánk, hogy feltesszük a magyaritást és csak a választható szövegek magyarok meg a tárgyak, ha szólnak hozzám az angolul írja meg ha én is mondom...nah ez mi lehet??? -
#18786 Én ott nem találtam de megnézem majd mégegyszer... -
#18785 Már mért ne lehetne, csak alapértelmezetten inverz egér van. Beállítani pedig a beállításoknál lehet bármilyen furcsa is. -
#18784 Nem lehet a játékban megváltoztatni azt hogy ne legyen inverz az egér? -
halofilter #18783 ÁÁÁÁ és mindig kiir vmit...hihetetlen haveromhoz átvittük nála meg műxik úgyhogy az én gépemmel lehet vmi... -
halofilter #18782 Nah most újraraktuk a rendszert...service pack 1 fel---->Gothic 2 fel és ugyanezt írja ki hogy:Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original disk ihonother drive?:.
Jah és mindenkinek köszi a hozzászólást.
Most próbájuk ezt a 98-as dolgot, de haverom megvette ő is onnan és neki simán megy nah mind1 -
#18781 Már nem azért,de próbáltáűtok egyáltalán win 95 vagy 98 módban indítani? (ikonján jobb klikk-properties/tulajdonságok - compatiobility fül,s ott szépen beállítod)
Vagy ha régebbi akkor dosboxal?
lefogadnám simán elindul.... -
sanyiiiii #18780 Nekem HW és Crusaders tökéletesen fut XP alatt, Nox-ot nem próbáltam. Nekem nagy szívfájdalmam az hogy a Drakan és a Tiberium Sun nem futnak XPalatt:( -
#18779 lassan nem kéne jönnie a G3-nak?
vagy lehet át kéne néznem a topikjába,de az egyelőre nincs a kedvencekben :-p -
#18778 Pl. most így fejből Nox, Homeworld, Crusaders of M&M nálam csak 98 alatt futnak. -
#18777 sziasztok, - ha van rá módod, telepítsd fel kompletten úgy hogy csak az sp 1 van fent. Utánna magát a könyvtárat kimentheted 1 dvd-re (akár) és ha csak bemásolod (nem telepíted), akkor is kell mennie. Amúgy meg használj krekkelt exe fáljt - nincs jobb ötletem. -
sanyiiiii #18776 hát nálam sp2 van és tökéletesen megy, települt is , megy is de volt haver akinek volt ez a problémája, letörölte a winfost, g2+ kieg fel, sp2 fel és ment -
#18775 Na ezt mondjuk nem! Az sp2 minden egyes indításnál keresi az eredeti cd-t, tehát ha letörölted ne is tedd vissza amíg játszani akarsz.
Esroh: Nálam is SP1es van. win98 nincs, de mondjuk azért néha hiányolom, mikor régi gamekkel akarok játszani és az xp nem viszi. -
Toroco #18774 hát mire való a fogyasztóvédelem... -
#18773 igazából csak az utolsó hsz-t meg egy kettő hsz-t olvastam el, nem tudtam hogy tesco-s a cucc :)
de szerintem azt is vissza kell cserélniük... -
sanyiiiii #18772 Hát a tesco nemtudom hogy áll ezzel de amikor én az Auchanban megvettem a Majestyt akkor kimentem , kinyitottam és nemvolt benne CD... visszamentem és kicserélték. -
#18771 Kibontott cuccot Tescoban visszacserélni?
Sok sikert hozzá! -
#18770 Nálam sincs fent. :)
Nem is volt és nem is lesz. Viszont van telepítve SP1, valamint 98 is a régebbi cuccoknak. (Mer' azé' SP1 se tökéletes. :D) -
sanyiiiii #18769 amugy sp2-t a telepités után nyugodtan visszarakhatod. -
#18768 szvsz ha megvan a blokk akkor akármikor visszacserélik!
ha nem akkor csapd az asztalt (akár a CD-vel is ) -
Toroco #18767 attól is függ hogy mikor vetted. ha még nem telt el 3 munkanap, akkor visszaviszed blokkal, megmondod hogy valami baj van vele, mert azt irja a gép, hogy nem eredeti CD, és cseréljék ki. akkor muszály kicserélniűk -
halofilter #18766 Köszi akkor Sp2 Unistall!! vagy tesco infó asztal csatt -
#18765 :DDD -
#18764 Háhh! Tudtam, hogy egyszer valakinek az SP2es keresztbetesz. Nálam ezért is nincs fent. Ajánlom szedd le te is... -
#18763 Visszaviszed rácsapsz az infó púltra és a következőt mondod, "hogy az a jó k....."
De, ha ez túl erős, akkor vidd a blokkot azt hátha kicserélik. Meg nem tom lehet semmi köze hozzá, de esetleg, ha már volt fenn valami warez verzsön lehet a winfos valami regben megjegyezte, és most nem ízlik neki az original.(winfos reinstall) -
halofilter #18762 Szerintetek mit csináljunk??? -
halofilter #18761 Ja nincs rá gari:(
-
halofilter #18760 :D a TESCO-ban:p De a haverom is onnan vette és neki megy.Amúgy meg vmi ijesmit írt "please remove disc CD/DVD drive and plese enter the original CD/DVD" -
#18759 Illetve második kérdés:
Gari van rá? :D -
#18758 Akkor csak az a kérdésem h. honnan vetted? :D -
halofilter #18757 Hi all! megvettem a Gothic 2-öt eredetibe felrakom 1-es Cd be és azt írja ki, hogy
rakjam be az original disket... nah most mit csináljak -
sanyiiiii #18756 Igen kovácsolod, de csak sárkányvadászként lehet és bár 5ödik fejezetben megtanulhatok bennettöl de nem érdemes mert megkapod tp(ugye igy van magyarosan?:D ráfordítás nélkül is. -
#18755 Sehonnan. Kikovácsolod. :) -
spartus #18754 Hol szerezhetem meg a Nagy Érc Sárkányölőt, és hogyan? -
W B #18753 mi ez a kép dömping? -
Zenty #18752 http://img100.imageshack.us/my.php?image=gothic2rs1.jpg
itt a link ha automatik nem jött be -
Zenty #18751 Üdv!
Lenne egy hiba a game inditásánál:
Ezt le okozom utána bejön az indito képernyő.Start game és egy win hiba üzi,és sztornó nemjön be semmi útána :(
Mih lenne a te endő? Elöre is thx!
-
#18750 Csalással. Előhívod a karakterlapot, bepötyögöd, hogy MARVIN, és a csalás módban vagy. Ilyenkor, ha valaki beszédtávolságra van tőled, (kiírja a feje felett a nevét), és nyomsz egy o betűt, a testébe átköltözöl. Levetkőztetheted, eldobathatod vele a cuccait, stb. A hős testébe ugyanígy kell visszatérni. -
Toroco #18749 hogyan alakitjátok át a karaktereket?