Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Az alap g2-hõz ezen a URL=http://beam.to/gothic2.hu]címen[/url]van magyarosítás, ez az 1.32-es verzióhoz is jó. Az lehet a gond hogy rossz cracket raktál fel. Keresd meg a jót ha lemez nélkül akarsz játszani.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Mivel a GOLD-hoz nincs magyarítás, ezért le kell szedned egy nem GOLD verziót, ha magyarul akarod játszani. Jóreggelt.
Lett így valaki okosabb?<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
iii, sry, bocs, elnézést <#vigyor5>#vigyor5>
amúgy meg, akkor eg írd oda hogy melyik hsz-edet nézzük 😄
és bocs 😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
most ez nem ilyen:
-valaki nekem is segítsen :/
-mondd
-hát
-nah?
-az a bajom igazából hogy
-jaaa, értem
-nos?
-mingyá
-ok
e helyett, mint ahogy jó fórumban szokás:
-valaki segítsen nekem :/ az a gondom hogy.......
-értjük, itt a help:......
-köszönöm
1. chat
2. fórum
mindenki nevében köszönjük a figyelmüket.
(leszáltunk a Ferihegyi reptéren, a kinti hõmérséklet 20 Celsius fok, éjszaka van, az idõ felhõtlen, és persze köszönjük hogy minket választottak 😊 viszont látásra)
Milyen nyelvû az alap és a kieg? Melyik verzió? Eredeti vagy másolt cucc?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A gothic 2-re, ami fut sp2 alatt, szeretném rátenni a nacht des rabens-t
na és egy pici töltögetés után írja ki hogy tegyem be az eredeti 1 cd-t....<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Esetleg valami ötlet?
Hüpp, vagy azóta van valami megoldás?<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
az a lény elvileg Mantis,ami simán Sáskát jelent.....
Vagy nem ugyanarról beszélünk?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Off
nekem egyetlen oka van, hogy minden progimat angolul használok: mégpedig az, hogy ha bármi gondom van, akkor az angolra kb. 10000x több találatot kapok, mint a magyarra (ha egyáltalán találok a magyarra)
és akkor rágtam be, amikor egyszer be akartam állítani valamit a magyar nyelvû oprendszerben, és nem találtam semmiféle leírást róla. a helyes angol kifejezéseket nem tudtam kikövetkeztetni. na itt jött egy jó kis format/reinstall angol nyelven. 😊
on
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Bocsi a hülye kérésért, de már a szemem kifolyik az olvasásba, de küldene valaki egy jó install leírást?
megõrülök az ilyen nevektõl 😄
kurva gáz
hallod, csináld meg a szótárt! de nagyon gyorsan
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
csak mert egy szint után kritikusan sok LP kell mana tanuláshoz?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.