21229
-
#18828 Az első résznek még a német demoját én is egy havernál láttam először. Akkor nem keltette fel annyira az érdeklődésem, aztán mikor megjelent angolul a teljes játék, mégis megnéztem. Először fura volt az irányítás, pont mint sok embernek közületek - szenvedtem is egy darabig, mire rájöttem hogy lehet tárgyakat felvenni - , de nem adtam fel, és pár óra múlva annyira elvarázsolt a hangulata, h. nem bírtam abbahagyni. :D -
sanyiiiii #18827 Olvass bele g3 topicba van aki már játszik és nem unalmas, a fíling is maradt csak bugos és gépigényes. -
#18826 Érdekes anno-anno nem nagyon volt sehol beharangozva a Gothic...
Nem is emlékszem,honnét szereztem meg egyáltalán hol halottam róla. Viszont mikor elkezdtem játszani!!!! mondom WOW ez nem semmi,egy noname csapat ilyet csinál.Imádtam! Aztán a G2,azért már jóval ismertebb lett.
Színvonal hálistennek nem csökkent,sőt meg merem kockáztatni jobb lett,mint az első rész,bár lehet ezzel páran vitatkoznátok.
Most kijött a 3,de megvárom a magyar kiadást azt veszem meg. remélem a színvonal változatlan lesz.
Sajna sokszor megesik,hogy már nem tudnak egy sorozat későbbi részébe életet vinni,s unalmas szar lesz,remélem ezzel a szuper játékkal nem ez történik meg. -
#18825 Első részét nem próbáltad még?
Ha ez ennyire tetszik, érdemes azt is meglesni. :)
Igaz h. nem mai a grafja, de a történet és a hangulat mindenért kárpótol.
(Arról nem is beszélve h. a 2. rész ott folytatódik, ahol az első végződött.) -
endrow #18824 Amugy el kell mondanom, hogy nem egészen 1 hete játszok vele és nagyon imádom. Ez az első rpg játék, amivel játszok, de nem az utolsó :D
Csak, hogy írjak valamit :) -
endrow #18823 Köszi :) -
#18822 Enter ^^ -
endrow #18821 Heló, segítsen valaki. Ha átváltozok valamivé, hogyan lehet visszaváltozni???? -
#18820 elkezdtem előröl a G2-t :)
és most nagyon élvezem, már féléve nem nyomultam vele :) -
Smoke #18819 Köszi ezzel működött, már csak egy 1.30-as nocd exe kellene germam nyelvhez, mert szeretném magyarítással nyomatni, de ennél a verziónál sajnos csak vmi rabenes kieg módhoz van nocd file :( -
Der Wahnsinn #18818 Már sokadjára kérem, vki küldje már el a címet, ahol fenn van, kösz! :)Úgy néz ki megoldódtak a dolgok.. -
#18817 lehet hogy én előről fogom kezdeni :)
már úgy is vagy 100 éve játszottam vele -
Indigo #18816 www.dragons-castle.dl.am
Ezzel a jelszóval nem működik? -
#18815 jójójójójó csak törjék már fel és ne üljenek ölbetett kézzel a babérjaikon :o) -
#18814 Láttam egy videót, amit felhasználó készített. Valóban "nagyobb" lett a világa. A fák, a táj mostmár tényleg emberi léptékű. No nem mintha az előzőeket nem szerettem volna... -
Der Wahnsinn #18813 A jelek szerint még nincs tört játszható, ha lesz az valóban az nforce-on lesz fenn elsőnek. A wanadooról is azért szedték le, mert rádöbbentek, h amit feltettek, az egy kalap ürülék. ;) -
#18812 végülis igen, ha akarnám akkor megvenném, de még egy kicsit drága, és úgy hallottam hogy eddig csak németül van, nem tom ki tudja ezt cáfolni vagy megerősíteni... -
#18811 aham - én is azt figyelem.. Ha vki tud vmit, írjon.. :) -
csgj #18810 figyeljetek, ezek nagyon valószínű, hogy fake-ek. nem jók! itt kell nézni, hogy megjött e már, mert ha itt van egy, az tuti jó! -
#18809 sziasztok - látom a Gothic 3 fórumot némileg megkerülve itt "gyűlik" a nem ölég pénzes társaság, aki mégis játszani szeretne. :)
A Wanadoo-rol lekerült a link - leegalábbis most nem láttam, gondolom nem működik a gyógyítás. (hacsak nincs 2 Wanadoo) -
Smoke #18808 Nem olyan régen vki berakott ide egy torrentes linket, ami alapján én leszedtem egy kicsivel több mint 2.5 gigás file-t. Baromira remélem, hogy ez egy használható file, de sajnos le van kódolva. Aki még emlékszik hogy ezt beszúrta http://www.torrentspy.com/search?query=gothic2+addon&submit.x=0&submit.y=0
és tudja a kódot pls priviben vagy akárhol dobja el nekem mert 1 napot tölötgettem. előre is köszi! -
Toroco #18807 azt még nem találtam. a wanadoon is van egy, de arról nincs semmi infó -
#18806 heh?
nincsen angol G3 még? -
Toroco #18805 most találtam meg a G3at torrenten. iyen néven: Gothic.3.GERMAN.CloneDVD-Sm0ker
angollalmég nem találkoztam -
sanyiiiii #18804 milyen szutykot? ne fikázd a gametart pls!:D -
Indigo #18803 Én meg nem venném azt a szutykot, mikor 2k-ért bárhol lehet kapni Gothicot... -
Plata #18802 Hallottátok a Gothic 2 a gamestar következö eljes játéka lessz. -
sanyiiiii #18801 Hát jah a gothicok soha nem voltak csúnyák(a német megjelenéskor....), mégis inkább a grafikában is az fogott meg hogy átadta a hangulatot -
#18800 lehet, de a G3 a grafikát akarta tuningolni, egyébként nekem még a G2-nek a grafikája is tetszik :)
nem igazán a szépsége miatt, inkább a hangulata miatt -
#18799 nah G3 totyikban már sírnak a grafika miatt,meg hasonlítgatják az Oblivionhoz,csakhogy a Gothic sosem a grafikáról szólt,de mind1... -
#18798 Jobb lenne ha a hármat adnák :D -
#18797 héééé, hova tűnt a hsz-em? -
halofilter #18796 Tényleg??? -
#18795 kövi GS teljes játéka! OMG -
sanyiiiii #18794 öööö szerezz egy angol goldot és semmi probléma:D -
rosti #18793 http://www.torrentspy.com/search?query=gothic2+addon&submit.x=0&submit.y=0 -
#18792 Üdv! Már elég régen kb. másfél éve telepítettem fel a Gothic 2 Addon-t és sajna már elfelejtettem hogy is kell csinálni és el is veszett már az a sok patch meg crack! Tudna nekem vki segíteni hogy elmondja honnan tudnám letölteni azokat a dolgokat amik ebben a leírásban vannak?? Bocsi de tényleg nincs időm mert most zár a gépterem a koliban :( Szal megköszönném ha tudnátok segíteni meg az angolosítás modot is el tudnátok mondani honnan lehet letölteni! ELőre is thx KURTY!
1. felrak gothic 2
2. német 1.30-as peccset így indítjuk: Futtatás (start menü alul a winben): "meghajtó:\könyvtár vagy lemez\G2AddOn\fontos patchek\Gothic2_130_de.exe" /X
(igy kiválasztjuk a feljövő menüben a gothic2.exe-t )
3. csak a gothic2.exe-t kirakjuk a gothic 2/system könyvtarba a régire
4. felinstalljuk a G2Addont, a kieget
5. rátesszük a 2.6-os peccst (az exe-t, nem a krekket)
6. rá a krekket (ez egy rar - kibontod stb)
7. az angolosít s modot is feltehetjük, ha kell -
halofilter #18791 1.32-eset -
halofilter #18790 Patch-et honnan tudok leszedni hozzá?
-
halofilter #18789 Az nincs is fent...