Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No, az elsõ kérdés, vagyis inkább: para. Játék közben többször elõfordul az, hogy hirtelen átvált a játék ablak üzemmódba (elõször azt hittem ,kifagyott, de nem), aztán beáll a fényerõ az alap értékre (noha a csúszkák feljebb vannak tolva, mert régi a monitorom és már nem az igazi a fényereje), tehát sötétebb lesz minden, aztán irgalmatlanul dolgozik a vinyó, amjd egy idõ után (2-5 mp) visszavált teljes képernyõs módba a játék. Ilyenkor options megnyitás, csúszkát megbirizgálás, és visszaáll a korábban beállított fényerõ. Csak ez mondjuk tízpercenként fordul elõ, ami elég bosszantó... Tudtok erre vmi megoldást? A Gold Edition van fent, 2.7-es verzió. Esetleg az .ini-ben buheráljak valamit? Ja, és biztos, hogy nem a géppel van gond (ti, hogy kevés lenne neki): A64 3000+, 1GB RAM, virtuális memória, lapozófájl bõven van, 7200-as a vinyó RPM és GF 7900GT.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Tudom, nem lesz közönségdíjas a következõ kérdésem ,de mégis: nincs meg véletlenül valakinek a Reloaded-féle Gold Edition? A 2. CD-rõl kéne a 43-as .rar, mert nálam CRC-s... Priviben megköszönném, ha jelezne vki.
És mea culpa a warez miatt.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
pedig az tényleg kellene néha...
\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Még csak pár órát játszottam, de máris kijelenthetõ, az elsõ rész óta a monumentalitást négyzetére, mi több, köbére emeleték, az eddig egysíkú beszélgetések helyett több mederbe terelhetõ dialógusok, a legapróbb változásokra is reagáló NPC-k (Lobart farmján elloptam a parasztruhát, mire nekem esett, hogy mióta nála dolgozok, eléggé foghíjas a készlete, és rögtön adjam vissza, ami az övé), érezhetõen javított AI (szintén itt történt: megkínáltam a kardom élével Hildát - na, nem úgy... -, és máris jöttek segíteni a parasztok mezõ szélérõl) jellemzi a Gothic II-t. Emellett végre a kissé fakó (és lehangoló, de kétségtelenül gótikus) színvilág is megváltozott, él a környezet, a széltõl lengedezik a fû. Emellett érzésem szerint a készítõk követték a hagyományos "több, szebb, jobb" folytatási elvet, a harcrendszer és az irányítás végre jól kezelhetõ, az elsõ résszel ellentétben itt egyszerre ráállt a kezem a dolgokra, tehát abszolút felhasználóbarát. A sztori pedig... egyszerûen zseniális, a küldetések változatosak, és még igencsak az elején vagyok.
Szerintem a fejlesztõk már az elsõ epizódot is ilyennek szánták, vagy képzelték el, csak elfogyott a pénz, a játékot meg ki kellett adni. A nagybetûs HANGULAT befigyel rendesen, ilyet utoljára a KotORnál tapasztaltam magamon hogy éjjel is nyúzom az adott játékot... Nálam ez egyelõre 10/10.
\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)
én is megöltelek volna, jah, már amúgy is kezdek éhes lenni 😛
Mert ez esetben lehet h. én is lecsaptalak volna. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
(furcsa egyébként)
szal vagy a net fog ugorni, vagy a win, de már lassacskán nem bírok tovább várni...
azért kössz
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
ez a szaros winfos nem engedi feltelepíteni :_(
pedig már játszani akartam vele...
rohadt életbe, kell egy winreinstall, csak az a baj hogyha reinstallom akkor nem lesz netem, mert a nethez kell egy kód, és azt én nem tudom... :_(
és úgy botlottam bele (meg is ölt a rohadék 😄)
A szerpentin meg ugye pont az ellenkezõ irányban van...
mountolva vannak <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
na jó, csak vicc volt, megvan eredetiben, és másoltan is 😄
hát majd megpróbálom, de nem biztos hogy sikerülni fog, de talán összejön
lehet hogy megszívom a shisámat és akkor majd megy a dolog 😉
1. Fogod kiteszed az asztalra a cédéket
2. Erõsen nézed õket és 5 percig mormolod magamban, hogy IGEN MOST FELRAKOM!
3. Ha letelt az öt perc írdatlan sebességgel bevágod a cédét a gépbe és mint a mérgezett egér telepíteni kezded
4. Ha már fennvan úgysem tudsz elõle elszakadni csak a telepítés megkezdése és végrehajtása a nehéz és fárasztó folyamat ^^
a közepét nagyon utáltam a játéknak, meg az elejét is egy kicsit
vagyis inkább most...
sokat kell vele szöszmötölni, és kicsit unalmaska, így hogy már vagy 5X végigtoltam 😊
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Legalább a 3. részt mire kézhez kapod, képben leszel mindennel. 😄
sima orkoknak elég 1,eliteknek 2 és kész.Pici rohangászás,míg begyüjtöd õket magad köré,aztán hadd szójjon...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.