Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Hacsak nem ügyességre gyúrsz. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az .ini buherálásról olvastam már máshol is ,de köszi, inkább maradok az állandó záraknál 😄
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Zárfeltöréshez az az egyszerû módszer, hogy legyen mindig legalább 10-15 álkulcsod. Láda elõtt mentesz, aztán feltöröd. A kombinációt megjegyzed. Ha túl sok álkulcs tört el, akkor visszatöltesz, a kombináció nem változik, kinyitod tehát elsõre, és álkulcsaid megmaradtak. (Némelyik ládában nincs annyi, amennyi a beletört kulcsok értékét fedezné).
Ja és egy tipp, ha kell sok xp, használd ki Lares segítségét.
2, van ebben is logika, mindegyik ládának ugyanaz a jobbra-balra kódja, mármint, az x ládának jobb-jobb-bal-jobb-bal az y ládának meg bal-jobb-jobb-jobb-jobb-bal
szal minden ládának megvan a saját kombinációja de a játék folyamán mindig ez is marad
javaslom hogy írd fel egy papírra hogy késõbb ne azzal szarakodj hogy eltörött a kulcsod
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A kereskedõknél nem lehet valahogy elérni, hogy emberibb áron vegyék meg a ácjgot? Mert elég gáz, hogy mindent a hatodáért veszne kbe. Kivétel a mester, aki ugye tanoncává fogadott. A többiek viszont azt hiszik, hogy én vagyok Ali baba, õk meg a 40 rabló...
Egyébként 7. szint végén vagyok, kezdek végre belejönni a karddal való hadonászásba, így már élvezetesebb a harc is. Ja, és loptam térképet (ha már megtanultam a zárfeltörést 😛), az is sokat számít. Apropó zárfeltörés: van valami logika/módszer, ami alapján a zárakat tutira fel lehet törni (a kattanások nekem egyformának hangzanak), vagy próba-szerencse alapon mûködik? Úgy értem, ha beletörök egy álkulcsot a zárba, figyelem ,hogy elõtte merre kattintgattam, de rá lehet-e jönni valahogy arra, hogy épp' merre kell fordítani az álkulcsot?
na mentem tentézni jó8
végeredmény képpen Sarah így is úgy is a börtönben végzi...
szóval érdemesebb feladni Sarah-t
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Valami ilyenre emlékszem.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Értem én, hogy a Gothic lényege az állandó fõhõs, na de már megint a fejére esett valami? 😄 Természetesen még nem tudom, mi a 2. rész vége - LE NE ÍRJA VKI!!! 😄DDD -, de akkor is furi nekem. Mindegy, ezen nem veszünk össze 😉
Ha nagyon szem elõtt van nálad vmi, akkor tedd addig egy ládába a cuccot. Meglesz az késõbb is. 😊
Jah, meg a harcrendszer lehetne egy picivel könnyebb/intuitívebb...
Aztán amikor megtaláltam a banditák rapírját, amibe az "F" van belevésve (mindjárt kettõt is), akkor az egyiket adtam volna csak vissza Francesco-nak, a másikat meg megtartottam volna, tárgyi bizonyíték gyanánt, hogy ki tudjak szúrni vele 😛 Vagy ne akarjak ekkora szemét lenni? 😄DDD
erre itten, szemed nem szúrja ki 😄
minden zsebmetszés xp, és idõvel nõ, van hogy 200 Xp-t is kapsz asszem egy zsebmetszésért, ha nem többet
jéééj, már alig várom, októberben remélem már kijön, azt fogom kérni szülinapomra 😄
Amúgy egyesével nem lehet ledobni cuccokat, de egyáltalán nem kell ledobni semmit. Ha nem kell valami, add el.
2, szerintem kitudod dobálni, bár még nem próbáltam, inventory sosem telt be nálam, ami nem kellett azt inkább eladtam, az is pénz, és a játék végére fog kelleni a pénz...
3, nem számít hogy mi vagy vagy ki vagy, a tolvajcéhbe akármikor be tudsz menni CSAK: ha nem dobtad fel rengarut, ügyelj rá hogy mást se nagyon dobjál fel, legalábbis addig amíg nem jutsz be a tolvajcéhbe...
tolvajcéhbe kicsit nehézkes bejutni, de annál királyabb odabent 😉
Tipp: a tolvajcéhes emberek is adnak neked küldit, érdemes megcsinálni...
továbbá az egyik emberke hord magánál egy értékes kulcsot, ha minden küldivel készen vagy, javaslot levágni õket, fejenként 400-500 xp!
DE: érdemes inkább lenyilazni õket, NAGYON KEMÉNYEK!
Kérdés: egyesével nem tudom ledobálni a földre a cuccokat? Mármint ha vmibõl több van.
Tolvajcéh azt hiszem bukta amúgy, mert ugyebár az alkimistánál, illetve a milíciánál vagyok 😄 Jaaa, és 3 tûzlabda meg 4 tûznyíl után siekrült kinyírni az õrt a raktárházban 😄DD
vagyis, inkább mondjuk úgy hogy rébuszokban beszél 😊
Majd úgyis kérdez ha elakad. 😊
egyébként kár volt csatlakoznod az alkimistához, a legjobb pénz hozó a kovács és az íjász!
visszatérvén, az ács akkor is megtanítja neked a cuccokat ha megcsinálod a küldiét, vagyis odamész a városban élõ két paphoz, vatrashoz, aki megáld, meg a piavtéri Innos paphoz akinek fizetni kell 50 aranyat és akkor megálld, és akkor is bízik benned az ács
ha sima G2-vel játszol akkor Vatrasnál a kulcsszó:
MINDIG AZ IGAZAT MONDJA!
de mivel már bent vagy az alkimistánál ezért most már tényleg nincs más, be kell jutnod a tolvajcéhbe, ha nem csinálod meg, akkor elég nehézkes lesz a játék helyenként...
szal én azt javaslom hogy vagy kezd újra, vagy tölts be egy korábbi mentést, vagy semmi mással ne foglalkozzál addig amíg benem jutottál a tolvajcéhhez
De ne aggódj, oda többféleképp is be lehet kerülni. 😊
Yang: Skandi- senior shao wari
Amúgy tényleg kár bíznia benne mbárkinek is... <#hehe>#hehe>