21229
-
Plata #19028 nemcsak szívvel lehet valamit kezdeni,sárkány vér is kell meg sárkány pikkely vagy mi,dragon scale. -
Plata #19027 Köztudott hogy a gold szar,valamit nagyon elkúrtak a kiadók benne. -
jocika #19026 Ha crack-et használok nekem is ugyanezt csinálja. Megvettem eredetiben is (gold), de az el sem indul, üzenet nélkül nem csinál semmit. Kénytelen voltam az sima kettest felrakni és crack-kel használni.
Csak gratulálni tudok azoknak, akik csinálták. -
Zedok #19025 hali! nos nekem megvan a gothic 2 gold edition.. másoltban fölraktam..elinditom benn a játékot..okés minden tölt tölt tölt..stb..és eccer csak a töltés közepén kiirja ezt a hiba üzenetet:
Error-Message:
U:PAR:Class-Size not compatible:C_item
CPP-size:524
Script-size:504
nagyon megjköszönm a helpet..vagy valmi jó krekk is jól jönne..am már ujra telepitettem de nem segit rajta.. :S -
#19024 csak egy dologra figyelj, mondjuk ha kimentél a templom elé és elővetted a fegyveredet mondjuk és ott akadt ki a játék ezzel a hiba üzivel, akkor legközelebb ne vedd elő ott a kardod, mert akkor újra kifog akadni :) -
endrow #19023 Oké, köszi. :) -
#19022 azt nekem is szokta, ne törődj vele, folytasd a mentésedtől -
endrow #19021 Bakker már megint kezdi a szemétkedést... Kiírja, hogy access violation, vagy valami ilyesmi. De mi az?? Mi a problémája? Nem értek én angolul... -
rosti #19020 Általában a windos képernyőkimélö zavar be meg az aktiv deskop kapcsold ki őket. -
#19019 én azt nem értettem, hogy alapból (Inos szemének feltöltésén kívül) a sárkány szívekkel is lehet egy s mást kezdeni, asszem valamelyik emberkének kell, és ad is érte pénzt, vagy XP-t vagy nem tom...
de kérdem én, ha kell egy karakternek, akkor ezt hogy lehet megcsinálni? Hogy feltöltöd a szemet és még van is nálad sárkányszív? -
endrow #19018 Megvan a hiba. Nem szabad végignézni a videót. Esc és akkor simán megy tovább a játék.
Végigvittem.... :D
Most mágus leszek :D:D -
endrow #19017 Nem a crack-el van a baj. Felraktam megint, crack nélkül és úgy se működik rendesen. Mindig kilép a játékból és ad egy hibaüzenetet. Miért? -
endrow #19016 Nna, kinyírtam. Adott egy videót, de amikor a Xardas eltűnik vége lesz és valami hibaüzenetet ír ki. A crack miatt lehet? Hogyan szedjem le? Gondoltam nem koptatom a cd-jét, elvégre eredeti és felraktam inkább a crack-et. Valaki mesélje el mi a vége. -
endrow #19015 Lehet hogy ez a baj.... :S -
#19014 feltöltötted innos szemét ismét,és útoljára? -
pries #19013 Egyszerűen odamész és sz**rá vered. -
endrow #19012 Az élőhalott sárkányt hogyan lehet megölni???? -
#19011 És ezt hogy? Az ÖSSZES dolgot vissza tudod hozni amit eddig rátettek vagy mi? A kezdetektől fogva? Ez nem 1 baromi drága eljárás? Programmal max az előző winfos dolgait lehet visszahozni nem? -
halofilter #19010 Köszönöm minedkinek -
rosti #19009 PCInspectorFileRecovery
ezzel a progival is visza tudod álítani illetve megkeresni és ha még nem írt a winyod a törölt helyre akkor visszahozhatod a halálbol a mentéseidet. -
Toroco #19008 nekem van egy programom amivel és az egész vinyóm tartalmát visszatudtam hozni, miután egy másik vinyó 1GB osat csinált az 80GBos vinyóból. a neve nem jut eszembe. Ha nem sikerülne az előzőleg ajánlottal akkor szólj, és ha haza értem feltöltöm. -
halofilter #19007 Kösszi szépen -
Zóanagyvarázsló #19006 VagyEZT. -
Zóanagyvarázsló #19005 Például próbálkozhatsz ezzel: http://www.undelete-plus.com/ -
halofilter #19004 Én már utánna néztem csak nem naon találok semmit bocsi hogyha durván hangzott csak ideges vok sry -
#19003 ehm, ez az utolsó mondat ez viccesen hangzott, miért mi nézzünk utána? :)
utána nézünk ha szeretünk :P
de neked kéne utánanézni inkább! -
halofilter #19002 ÁÁÁ letöröltem és véletlenül ürítettem is a lomtárat nagyon fontos lenne hallotam már róla hogy vissza lehet hozni vagy mi nehezen de megérné!!! Légyszi nézzetek utána ok??? -
#19001 nekem régen ez úgy müködött,hogy betöltöttem egy másik állást,s utána már be tudtam az "elrontottat" is tölteni...ki tudja miért... -
Plata #19000 akkó cseszd meg a szomszíd macskáját. -
Plata #18999 Kezd ujra,átlag 8-10-ik alkalomnál elindul.winreinstall után nekem is elöszokott jönni,de csak a Notr-al.Pedig eredetim van. -
Plata #18998 Jó tipp,csak késet 1-2 évet.Még annó a Gothic1-ben megtanultam ezt,G2-ben mindig 20 mentésem van.átlag úgy 10-20 percenként mentek. -
halofilter #18997 Valahol hallotam hogy visszalehet csak már nem tom hogy hol... -
#18996 ......
ott sincs semmi nah! :D
kezd előről!
tudod hogy én hányszor kezdtem el hasonló hibák miatt :)
elég labilis a G2
kezdjük azzal hogy nekem a múltkor olyan volt, hogy mentés után kidobott az asztalra, és amikor visszamentem, akkor a mentésem elszállt, a játék felbontása 640X480-ra csökkent, és miden beállításom visszaállt alapra, szóval...
vannak a G2-nek egyébb meglepetései. -
halofilter #18995 Nem az 5.be -
#18994 hol végénél?
mert ha már a szigeten voltál (6. fejezet) akkor ne bánd!
nincs ott szinte semmi, és ha odáig eljutsz, onnan már csak futás az egész játék! -
halofilter #18993 :D király pedig a végénél tartottam... -
#18992 nagyon nehezen és bonyolultan, amúgy meg sehogy! -
#18991 hallod, szerintem ezt buktad!
marha nagy TIPP ITT:
EMBEREK, NE CSAK EGY HELYRE MENTSÜNK EBBEN A JÁTÉKBAN, ÉN MOST 5 HELYEN MENTEK, 10-15 PERCENKÉNT FOLYAMATOSAN!!!
bocs hogy kiabáltam, de ezt muszáj megértenetek :) -
halofilter #18990 ÁÁÁ amit kitöröltem a kukából azt hogyan tudnám visszahozni??? Nagyon fontos!!!! -
halofilter #18989 Nem. Csak #18950 üzenet törént és próbálkoztam most meg már ezt írja ki...