Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor visszafele mentem találkoztam ork hadvezérekkel. azt hittem valami ütösebb ork féle, de olyan könnyen öltem meg mint az ork katonát. az elit ork sokkal keményebb ellenfél.
most fejlettebben megpróbálom ujra a kõsárkányt megölni, és viszek egy csintit is. az idézett lények, csak bizonyos idõtartamig élnek? mert nem volt irva hogy meddig tart és egyszer csak magába roskadt mögöttem.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
rajtam van 2 legyõzhetetlenség gyûrûje, egyik minden védelemhez 5öt, a másik 10et ad, meg a hatalom amulettje ami +10erõ +10 ügyesség.
az erõt 60ig fejlesztettem, a többi huszat az oltárból imádkoztam ki, és elvileg még egyet lehet imádkozni, de nem adott erõt már.
mágiát csak a városban, meg a kolostorban lehet tanulni?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
a csonti idézéshez még kéne mágiát tanulnom, csak 10 van, és gyûrûvel is csak 20.
most sikerült a legtöbb orkot magamután csalni egyszerre. 7 elit és 8 katona, az elején volt több is de csak ennyi ért a feljáróhoz. sajni miután megöltem õket rögtön ki is lépett valami hiba miatt, és kezdhettem elölrõl.
Na joccakát!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a hüllõemberekhez : nem mindenki szart a fejedre, de ugy tul eccerû(kipróbáltam)😄,én sima gyepálással szoktam lenyomni õket.
sárkányok ellen meg a legkönnyebb dolga a mágusoknak van, bár mint párszor már leírtam elég mana itallal és egy goblin skeleton rúnával bármit ki lehet nyirni😄
javaslom egyébként a varázslatokat, azzal lõdd, de a legjobb, ha idézel egy csontvázat (akkor õ a segítség) és míg a sari a csontit öli, addig te meg a sarit ölöd, egyébként 1 démon simán legyak 1 sárkányt...
a hüllõ embereknél nem tudok neked segíteni, mert az én támadás teknikám elég speciális, és vagy 50X leírtam már de mindenki szart akkor a fejemre, nekem könnyû volt, lvl1-esen kinyírtam egy trollt...
szenvedjetek! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
nagyon király nagyokat ugrik, csak az a baj hogy felállni nem tud jól, és ezért a végén kicsit lelassul de király gyors 😊
Cairass: Végülis akkor ja...de ha akrobatika vagy gyorsasági ital van akkor az a legjobb :o)
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Mondjuk 38. szinten már nincs miért futni...<#nyes>#nyes>
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
No, majd kipróbáljuk 😉
erre én is rájöttem már rögtön az elején
de szerencsére az alap G2 irányítás beállításánál egy kicsit bugos, és ott is lehet trükközni, és úgy sokkal királyabb lesz a gáme
sajnos a G3-ban ezt biztos kijavítják majd :_(
és még most is használom!
Szal:
Mikor kergetnek az ellenek akkor az egeret rángasd jobra balra és úgy fuss egy irányba. Mivel az ork csap és ugye te mindig rángatod az egeret ezér kitérsz elõle. Akár át is mehet rajtad a fegyó, de nem fog sebezni... én asszem már az elsõ végigjátszásnál rájöttem erre. Nagyonhasznos tud lenni 😊
Amúgy most úgyis a várba próbálok bejutni a Valley of Mines-ban, hááát, eddig levertek az orkok, mint vak a poharat, hiába próbálok hátulról besettenkedni 😄
GrimReaper: Nagúr el fog hajtani ha milíciásként mész hozzá..Alrik kardja pedig nem tartozik a tolvajcéhs bejutósküldikhez 😊
Hakonnak amúgy már segítettem, elnáspángoltam a banditákat.
A kikötõ mellett megvan ugyan a rejtett bejárat, de nincs kulcsom hozzá, feltörni meg nem lehet. Mármint a zárat 😄
Szóval a piactéren beszélgess az árusokkal (asszem Hakonnal és Jorával kell a fegyverárus meg a...szal Jora 😊)
Szal ezekkel kell beszélni és segíteni bújukon bajukon 😊
Mind 2 küldiben vmi tolvaj vagy bandita a hibás, de ott lesz a lehetõség, hogy segítesz a tolvajoknak lelépni vagy a börtöntõl megmenteni(banditákat azér meg majd kell ölni😮)
Asszem csak 3 küldi van. De ezt a hármat tényleg úgy csináld, hogy a tolvajoknak segíccs. Aztán mennyél el a kocsmába (itt lesz a 3. meló) és kérdezd a kocsmárost, hogy tud e vmi "speciális" melóról. Odairányít a széken üldögélõ Nagúrhoz és vele kell elbeszélgetni a teljesítendõ munkáról. Ha miliciás vagy akkor valszeg nem fog veled szóbaállni, DE ha az elõtt beszélsz vele mielõtt csatlakoznál a milíciához akkor tiéd a terep. Ha mind a 3 küldi megvan akkor 1-2 nap múlva ugorj be megint a kikötõi kocsmába egy sörre és beszélgess el a kocsmárossal...
most viszont fejembe vettem hogy összedobom kb a legnagyobbat ütõ karit. azon alapulna a dolog hogy csak a legfontosabb dolgokat tanulom (kétkezes maxra, azis ugy hogy kötáblával+könyvvel pont kijöjjön ,egykezes ugy hogy 60-as meglegyen +skillt ado fegyverrel és gyuruvel a 2kezes tanulasa miat ,zártörés, sarkany pikkely, vér ,kovácsolás, nyuzás) +alkímia és kõtábla olvasás , a többi mind erõre és csak utána jönnek az erõ táblák és lötyik. elméletileg ezzel joval 200 fölé kéne tudnom vinni az erõt. a végcél egy ahhoz közeli állapot a 6. fejezetben amit sikerült kisajtolni sima g2-ben kétkezessel hogy sima ork egy ütés , elit kettõ. természetesen mindennemû csalás nélkül. simában megvolt 208-as erõ, 105% kétkezes(tudom lol😄). jah és persze sárkányvadász!
ezt sikerült jo hosszu lére ereszteni , bocsi érte.
all comments appreciated!!!
<#lama>#lama><#banplz>#banplz>
az asterix and obelix xxl2-õhõz kellene leirás nagyon fontos elõre is kõsz
Most ugye 40 az erõd. Ha tudsz még 20-at hozzátenni löttyökbõl, akkor a következõ fejlesztés már háromszoros áron lesz. Én speciel mindig megpróbálom a 60-at elérni minden egyéb tápolás nélkül, aztén jöhetnek a löttyök meg a kõtáblák.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.