Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mármint hogy mi a hiba)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Csak a szokásos dolgokat tudom javasolni: driver frissítés, hardver nem húzás, codec pack lesikálás, nem agyvérzés-kapás 😄
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A(z) Gothic II hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
ezt a fajtát, de ha nem jut eszedbe így se, akkor majd print screen...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
vicces hogy eredeti a lemez
mit tudok tenni? volt már valakinek ilyen gondja?
most akarom felinstalállni az Addont (szerencsére az alap felment) erre a telepítés felénél kiakad, próbálja telepíteni de nem megy neki... pedig eredeti CD...
Bocs mindenki hogy ilyen sok hsz-ben irtam, de nagyon fontos dolgom van , és csak igy apránként jutottak eszembe az infók.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
amúgy már nem nagyon emlékszem
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Igen, még a harmadik fejezetet taposom, de közben párhuzamosan a kiegészítõ földrészén is kolbászolok.
Megint kérdés: az Eye of Innos-t megjavíttattam; most akkor ki és mikor fogja feltölteni? Mert Vatras tojik rá, még csak párbeszéd-opicóként sem lehet megemlíteni neki. Korábban azt mondta, hogy addig nem segít, amíg le nem váltja valaki. Na de a vízmágusok most az elfeledett kontinensen kevernek. Akkor elõbb ott meg kell csinálnom mindent, hogy valaki visszamenjen Khorintisba?
van egy trükk sok pénz szerzésére, gondolom elmondhatom, mivel én is a fórumban hallottam. most gondolom még a harmadik fejezetben vagy. a várban van egy Sengrath nevü lovag, akinek tudsz eladni. mindent neki adj el amit elakarsz adni! És mielött a napkörhöz mész menj vissza a várba és mindenedet add el neki amid van és nem kell közvetlen. szal éppen használatos fegyverek lövedékek, rúnák, és némi gyógyító maradjon nálad. Mielött vissza mennél a várba a városban majdnem az öszes aranyadért vegyél nyilakat, vagy tüskéket, ezeket is add el Sengrath-nak. Az a trükk hogy a negyekik fejezet elején meghal, és udar elküld hogy keresd meg, és mikor megtalálod a hulláját, akkor minden cucc nála van, amit eladtál neki. mindent elveszel tõle és eladod ujra a felesleget. jó mi?
Sárkányölésrõl még szó sem volt, de egyelõre nem is erõltetném, még az orkokat is csak egyesével gyõzöm :\ Pedig az a rúna jól hangzik, de hát akkor várnom kell. A kard meg jó lenne, na de összesen 7K arany?! Bakker, 17K-m van 21. szinten, pedig mindig, mindent eladok (zsebmetszést meg egyszerûen nem tudom kitanulni, még csak nyomára sem akadok a tovlajcéhnek, még civil ruhában sem beszélnek róla nekem); szóval azért a fél lóvét elverni egy fegyverre... hááát, nem tudom. Van esetleg pontos statisztika róla? 😄
Vedd csak meg Haradtól azt az ércpengét, csak döntsd el, hogy egy- vagy kékezes kell, mert csak egyet lehet venni. A felszentelés sokat dob majd a tulajdonságain.
Ha most kevés a pénzed, mit szólnál zsoldosként, ahol egy vért 12000, azaz tizenkétezer arany?
a második kérdésre nemtom a választ.
1) Mikor kapok újabb paplovag rúnákat? Csak mert hiába megyek vissza Albrechthez, folyton azt hajtogatja, hogy még nem vagyok méltó az újabb rúnára. Elõször azt hittem, szintfüggõ, de már 3 szintet is léptem azóta, hogy megkaptam a fény rúnáját. Szóval ez mihez van kötve?
2) Érdemes-e a városi kovácstól megvenni a paplovag mágikus kardot? Alapban nem túl nagy szám, de lehet rajta csiszolni? Mármint lényegesen fel lehet-e javítani? Tudom, hogy ott van a kard megszentelése, de az baromi drága. Ha kitanulom a kovácsmesterséget, akkor tudok én magam is finomítani a pengén?
Amúgy paplovagként én is megtanulhatok rúnákat készíteni, vagy mindig az a fószer a Városházán ad majd egy-egy rúnát?
Most a kieg. fölrészen vagyok, nagyon bejövõs. És végre le tudtam ynomni egy orkot is! Wááá... 😄 Kicsit szokatlan az eddigi RPG-k alapján, hogy ez csak 17. szinten sikerült, de jobb késõn, mint soha 😉
Az általad említett "könnyítés" igazából nehezebb, szerintem, mert úgy pluszban két gombot kell nyomni ahhoz, hogy oldala is csapj, ne csak elõre. Elõször én is úgy játszottam, aztán visszatértem a G1-es harcrendszerhez, és azóta úgy nyomom; sokkal könnyebb, miután beletanulsz. Persze ezt egyéne válogatja.
A tanácsotok, illetvea segítségetek kérném.
Szóval a sztori és a az eddig olvasottak alapján nagyon érdeklne a gothic 2. Az 1. részt próbáltam, de finoman fogalmazva ultra béna voltam a harc terén, egyszerûen nem érzem. Olvastam, hogy a 2. részben van egy harc könnyítõ. A kérdésem az volna, hogy ez mennyit segít, illetve milyen javaslatotok van esetleg, hogy mégis sikerrel vegyem a harcot?
Tényleg várnám segítõkész tanácsotok, mert nagyon is lérdekelne a Gothic 2, de az 1. rész tapasztalatai alapján félek, hogy ebbe is rendkivül hamar bele buknék.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
1.Az Eye of Innost mindenképp megkell javíttatni, a fõszál része, de a kovács kiszabadításának van más módja is, nem kell feltétlenül fizetned.
2.Igen,csak a zsoldosok kovácsa tudja megjavítani (fizikailag), de Vatrasnak is lesz még szerepe az amulet erejének helyreállításában.
4.Alkalmanként értendõ, nem leszel immunis, újra megátkozhatnak.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
1) Ha az Eye of Innos-t megjavíttatom a kováccsal, akkor tényleg "visszanyerek valamennyit a régi erõmbõl", ahogy a nekromanta mondta? Tehát érdemes-e megcsináltatni, ugyanis a kovács kiszabadításához meg kéne vesztegetni ugye a kormányzó aktakukacát, ami 2000 arany :\
2) Tényleg csak a zsoldosok kovácsa tudja megjavítani az ereklyét (Eye of Innos)? Látszólag van egy olyan opció is, hogy majd Vatras segít ezügyben, de neki az a kikötése, hogy váltsa le valaki. Nomármost a többi varázsló, akikkel immár átléptem a portálon, nem akar visszamenni. Akkor ez zsákutca?
3) Rúnamágiát nem lehet megtanulni, ha nem tûzvarázsló az ember? 😞 Azt hittem, lehet majd csatlakozni a vízmágusokhoz is, de nem.
4) Annak a Pyro... vkinek 300 aranyat kéne lecsengetni, hogy megszabadítson a Seeker-ek átkától. Ez alkalmanként értendõ, vagy egyszri díj?
No, egyebet egyelõre nem tudok mondani, úgyhogy kikapcs, kérem... 😄
nem lehet hogy azért volt gyengébb, mert elvileg csak az 5. fejezetben mennék ujra a város felé és akkor leszek erõsebbek? erre azért gondolok, mert a 3. fejezetben már öltem hüllõembert, és simán ment 17es szintem, most meg a 4.ben 27es szinten is alaposan lesebez.
Ez így eléggé szegénységi bizonyítvány. Kész szerencse, hogy nem futottam össze vele, kitértem volna a (nem létezõ) hitembõl.