Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van,a palához én asszem a várban vettem.De van annál jobb.van olyan öv ami ad minden ellen valamennyi védelmet,asszem 5-öt.Most igy fejböl nemtom,

balee4
Khorinisban nézz körül a piactéren az árusoknál, vmelyik árul!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tényleg jut eszembe dragonhunter meg pala páncélokhoz van öv ? ha igen akor pedig honnan lehet megszerezni?

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Hát ha mindenkit kizsebelsz,minden dögöt megölsz,minden qestet jól csinálsz meg,55+ lvl-t is elérheted.

balee4
Csak azt szeretném kérdezni,hogy a Gothic 2 NotR-ban, a game végére milyen szintet érek el, ha minden mellékküldit megcsinálok, minden dögöt legyakok, a 3. fejezetbe én 22-es szinten mentem át, és már most 147-es a fegyverek elleni védelmem, (ja paladin vagyok!) (a warrior'settel együtt)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

3P
Köszi kipróbálom. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Nekem számít, mert azért úgy kezeletõbb lenne úgy. Egyébként igen, én is mejegyeztem a térképet, s nekem is csak az erdõk mélyén , illetve a semmi közepén kellene éjjel, hogy merre is menjek... 😊

Shaman
nem lehet,hogy csak khorinis térképed van?

jah nem....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

nálam ez a probléma akkor szünt meg ha újra megvettem az adott térképet.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Broafka
most õszintén? számít ez? 😊
(én khorinisban is inventoryból nyitottam meg a mappot 😄 (ha kelett, amúgy meg elég hamar megjegyeztem a helyeket, csak a susnyásban, meg az erdõben nézegettem...)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

3P
Miért van az, hogy a térkép gombra (M) mindig csak akkor jön elõ a térkép ha épp Khorinis-ben vagyok? Ha bent a városban, vagy a másik mappon vagyok, akkor csak az invertory-ból megkeresve tudom használni.

Persze csak akkor ha valakinek van hajlama a tolvajlásra... 😊
Mr_no_NaMe
Asszem odaírtam, hogy sima GII 😊
Ha meg nem akkor késõ volt >.<
Figy,nem nagy kunszt a magas szint,ha megtanulsz zsebelni akkor piszok sok xp-t lehet összekaparni,szinte mindenkit kilehet zsebelni,csak kell hozzá dex.minél több a dexed annál jobb,200 xp-ket lehet összeszedni zsebeléseknél.én még Pyrokar-t is kitudtam zsebelni.Volt is nála sok pénz,meg kaptam érte sok xp-t,minden npc-t kilehet zsebelni minden fejezetben,

Shaman
kiegben hosszú,ráadásul jöhetnek a többiek!

Nem könnyû elcsalni 1-esével,ha mondjuk 3-4-es kupacokban vannak. Persze megoldható,de körülményes.

hmm alap g2-ben egy orkot ölni sétagalopp 30% egykezes képzettséggel, kiegben keményebb dió mert hosszu és idegölõ, de ha nem rontod el nem tud megütni

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

akkor eros idegzetu vagy :o))

Yang: Skandi- senior shao wari

Shaman
"Spartus: sose ölesd meg mással a célpontot...felesleges és sok XP vesztés."

Ez nem igaz. ha te viszed be az utolsó ütést,amitõl meghal,akkor megkapod az expet érte. Én is lecsapatam az orkot a városõrökkel,úgy hogy maradt 2 mm élete,aztán odarohantam,s elkezdtem csépelni :-p (tegyük hozzá,hogy ekkor nagyjából 1 ütésébe belehaltam,ha eltalált:-))

Shaman
Egyébként látom megy itt a nagy észosztás,hogy mit hogyan,meg ki-milyen erõs :-))

Én mindenkit csak arra kérnék,hogy a kommentje elején érthetõen írja le,hogy sima G2-rõl,vagy addonról beszél,mert a 2-t nem lehet összehasonlítani!!
A sima G2 egy laza,könnyû kis játék,míg az addon az igazi kihívás,s szivatás. Hiába a több szint,ha egyszer az ellenfeleket annyira megerõsítették!

Shaman
Te ugye most sima G2-rõl beszélsz?

Addonban szinte 100%,hogy nem tudod lenyomni chapter 1-ben az orkokat,mágussal semmiképp. Max ha beszorulnak valahova,vagy ilyesmi. belenyomsz egy tûznyilat,s nagyjából nullát sebez rajta.

Notr-ban azért vigyázni kell nehogy kifogyj a manából meg a potionokból mágusként. Velem ez megtörtént és a 4. fejezetnél egyszerûen abba kellett hagynom.

Mr_no_NaMe
Hehehe 😊
Az a dög kinyírása az egyik próba a mágussá váláshoz 😊
Amúgy meg nincs könyebben kinyírható ellenfél mint a fekete troll...berohansz a háta mögé, kettõt csapsz aztán futsz és megin a háta mögé. Ezt csinálod addig ameddig meg nem pusztul és akkor a bõrét is leszedheted 😊
Csak akkor öld meg ha már megtanultad a prémek leszedését mert ha nem szeded le az írháját akkor elég sok jó dologtól fosztod meg magad...

Spartus: sose ölesd meg mással a célpontot...felesleges és sok XP vesztés.
Elsõ fejezetben (kieg nélkül) lazán le lehet már csapni akár 2!!! orkot is egyszerre...persze harcossal.
Mágus az más téma. Ugye csak fejezetenként kapsz új varázslatokat (elsõ kör, második kör, harmadik kör varázslatai stb.) és az elsõ fejezezetbeli varázslatok elég gyenguszok. Viszont ha sok manád van akkor meg csak külgyed az orkot messzirõl ezerrel aztán ha már a nyakadon van menekülj aztán megin küld meg 😊
Viszont pont a varázslatok miatt lesz rohadtul könnyû a játék vége mágussal. A végén már olyan tömegpusztító varázslatokat tanulhatsz, hogy már unalmas lesz az ork elit csoportok lemészárlása 😊
Elsõ végigjátszásra mindenképp a lovagot ajánlom. Abból is a harcost. Elõszõr harcolsz aztán a vége felé pedig varázslassz (cép magyarosan).
Szóval csak táp-táp-táp aztán ha már tököd tele van az egésszel akkor ugorj be a kikötõi kocsmába egy pofa sörre aztán pihend ki a napot és másnap minden f*szán fog menni :o)
Ajánlom, hogy küldetések közben kicsit térj le az útvonalról és öld amit látsz.
Fú...elég szófosásból 😄 Na megyek durmolni 😊
Jóccakát!
3P
Köszi. Gondoltam, hogy ilyen lehet, de miután beálltam zsoldosnak nem akartam a kolostorba bejutni. Na majd elnézek arra. Kíváncsi vagyok, hogy beengednek-e. 😊

Takanohana
Pontosan. A kolostor pincéjében van a Szent Kalapács, vagy mi is volt, azzal megy egyedül.

Azzal. Lehet hogy a kolostorban van? 😊
3P
Hogy mágussal miként megy azt nemtudom, de harcossal gond nélkül le lehetett vadászni a Fekete troll-t is. A taktika egyszerû üss és fuss! Magyarul oda rohanok, amikor örjöng vagy mit csinál mögé megyek rá sozok egy párat, s mikor megfordul vagy ismét mögé kerülök vagy elpucolok. Mivel nem egy kitartó üldözõ hamar ott is lehet hagyni. Szerintem nem nehéz ellenfél, csak sokáig tart így a levadászása, de hát nem is kell moindennek az azonali hentrõl szólni, így tényleg olyan vadászat íze lesz neki. 😉 Ez szerintem megy gyengébb fegyverrel is, mint nekem ami volt (Ork Mészárló), csak tovább tart. Sima Troll-t amúgy is egy mezei képzetlen karakterrel öltem meg ugyanígy, illetve 2-t, persze külön-külön.
Az elsõ térképrõl az elsõ fejezetben én csak 1 lényt nem tudtam megölni, mégpedig a napkör felé vezetõ uton az út melletti hegyekben levõ Mágikus Gólemet. Egyszerûen nem fogta a fegyverem. 5 percig szivattuk egymást, de semmi pedig 65-as erõm volt, 60-as 1 kezes kard ismeret és Ork Mészárló kard. Hogy lehet ezt a dögöt megsebezni? Gondolom csak mágikus fegyverrel...

banyek, orkokat?? 😄 Mondjuk a Lobart tanyája felé nyíló kapu elõtti erdõben álldogálót már kinyirattam az õrökkel a fegyvere miatt, másik orkról pedig a Világítótorony és a Akil tanyájától keltre lévõ bandita barlang közti elit orkrül tudok csak 😛 Emelett persze a hágói orkokat is 😄
Másrészt, hogy tápoljam magam olyan erõsre, hogy már most orkokat meg sárkányrablókat öljek a mágussal már az elsõ fejezetben? Te az elsõ fej.ben a fekee trollt is feltrancsiroztad? 😊
Mr_no_NaMe
Mindent...érted? Szóval próbálkozzál. Orkokat is öldjed le. Elsõ fejezetben illik már orkot ölni. és MINDENT öljél le a térképrõl. Amit csak találsz azt mindent. A sötét északi erdõben nagyon könnyû eltévedni. Én simán eltévedek mindig és nem egyszer találtam új helyeket. Szal hajrá és pusztíccccs :o)
én a Bányavölygbe 14-16os szinten mentem. sima G2

Darf, hogy csinálod azt a 14-es szintet?? Én most úgy, h szinte minden küldit megcsináltam a tûzmûgussal (hátra van még a három vizsgaküldi, meg asszem kettõ másik küldi, amik útba esnek) vagyok asszem 6-7 szinten. Mit javasolsz meik pokoljukakat takaritsam még ki a 14-es szintig? 😄
MI!???????? A Sima Gothic2ben??????????????????????????????
Ha az Addonrol beszélsz akkor igazad van

Hülyeség az 50-55-ös szint is elérhetö simán.

Na akkor a G2ben 40-42szint amit elérsz. Az ddonban. huhú nemtudom

kiegnél még véletlenül se számolj ugy hogy több dolgot tudsz megtanulni mint alap g2-ben mert bár pár szinttel magasabb lehetsz itt szinte minden zabálja a tanuló pontjaidat

Mr_no_NaMe
14-15 szinten szoktam átmenni. A második fejezetbõl meg olyan 21. szinten megyek a harmadikba...annyi a titka, hogy minden küldit megcsinálsz és mindent leölsz a térképrõl amit csak tudsz...még azt is amit nem 😊
Tûzmágus fejlesztésrõl van egy kis rész a banner alatti oldalon. Egyet értek vele csak abban nem, hogy a csontvázidézés az haszontalan...szerintem a 6. fejezetig az egyik leghasznosabb varázslat.
És ha harcos vagy akkor ne tanulj mást csak harcot. Ha mágus vagy akkor még szigorúbban CSAK MANÁRA fejlessz és aztán a körök + rúnák. Szal ilyen, hogy erõ meg ügyesség...1 pontot se rályuk. Csak mana.
Kb ennyi
(bár ez kieg nélküli fejlõdés szal kieggel kicsit másképpen van...ott elvileg még több szintet lehet asszem)
hogy a halálba tudtok ti ilyen sokat fejlõdni egy fejezetenként? 😄 Én bevallom, eddig a sárkányvadászommal jutottam el a legtovább, azaz ez az eddigi legjobb karim, sokat még nem játszottam a G2-vel, de hogyan fejlõdtök ti ilyen sokat? 😛 Például az elsõ fejezetben ti hányas szinten végeztek? Mármint hányas szinten mentek át a második fejezetbe, és pl egy tûzmágusnak addigra mit kell minimum, és mit ajánlott tudnia??
3P
Volna egy kérdésem 😊.
Szóval kb normál játékmenet mellett hányadik szintig lehet fejlõdni? Azért kértem, hogy tudjam, hogy kb mennyi pontot spóroljak 1-2 spéci skill-re késöbb. Mosd még a 2. fejezetben vagyok 20. szintû vagyok, de tuti van még jó pár szint ebben a fejezetben, illetve a térképen.
Zsoldosnak fejlesztem a karakterem, s eddig az 1 kezes harcot és az erõt tóltem. Van még kovácsolás, álatok megnyúzása, vér légy fullánk, és lopakodás (ezért eddig kár volt). Szóval ha jól tudom az alkimia is elvész 20 TP-t, mire erõ elikszir lesz, s a kovácsolás is gondolom el visz egy csomot (de mennyit?), s a sárkány pikkely és a sárkány vért kinyerése is visz még ezek szerint 10 TP-t.
Na ez egy jó kör mondat volt. A lényeg, ha a 2. fejezetben ha lepucolom a térképet, akkor a többi fejezetben kb hány szintet lehet még lépni, hogy a késöbbi fejlesztéseimre is legyen TP? Illetve a Sárkányölõ kard kifejlesztéséhez mennyi TP-t kell elkölteni a kovácsolásra, ha kell elõtte az Érc Harcipenge is?

Hogy, hogy csak 17 szint? Én harmincas szinten mentem át. és nekm 2-3 ütés volt egy kõgolem

a kõgolemnél az idõzítés a fontos, ahogy Takanohana mondta

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Takanohana
4. fejezetben, még 17-es szinten is (ami egyébként kicsit kevéske) simán lehet verni a kõgólemeket. Rád ront, ütésre emelei a mancsát, ekkor megelõzöd és megütöd. Hátrál, majd megint támad, te megint megelõzöd. Jól kell idõzíteni, és akkor nem okoz gondot. Egyébként mennyi az erõd és a kardforgatásod? Nekem 4. fejezetben sárkányvadásszal nem volt gond egy kõgólem.

Esrohnoil
Rosszul értelmezted, azt írta h. õ két ütésbõl intézi el a sárkányrablót, viszont õt a gólem szintén 2 ütésbõl. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Mr_no_NaMe
Amúgy meg régen rossz ha a 4. fejezetben nem tudsz elverni egy sárkányrablót 😄
Már az elsõ fejezetben tudni kéne...és kb a 2. fejezet végéig fel tudsz fejlõdni level 21-ig. Tényleg LEHET! Tapasztalat 😊
És nincs is olyan sok munka vele...csak leölöd ami eléd kerül...ha meg nem kerül már semmi eléd akkor kutatsz utána :o)
Mr_no_NaMe
Mér akarod te leölni? Elvileg tompa fegyverrel próbáld...én soha nem próbáltam megölni a kõgólemeket, de ha itt is érvényes még az a szabály ami az 1-ben volt akkor kalapácsféleségekkel próbáld szétzúzni. Amúgy meg fölösleges szenvedni vele mert nem sok xp-t ad...és alig van belõle. Csak agyvízforralásnak van 😊
Hahóka, kissé megakadtam egy ponton, 17es sárkánvadászommal(fegyver ork mészárló, páncél az egyértelmú 😛) a 4. fejezetben a kõsárkány felé menet. Az a nagy helyzet, h a környék legényét szinte kivétel nélkül eltudom páholni, de a kõgólemek annyi ütésbõl intéznek el, amenniyõl én egy sárkányrablót - kettõbõl :S Hol, vagy hogyan tudok úgy feltáposodni, h letudjak ütni egy ilyen gólemet? Hányas szinten öltétek ti le a kõgólemeket? Mármint hányas szinttõl lehetséges? 😛
az igaz 😄

Esrohnoil
Lehet h. szinkronos, de abban hol van ennyi szöveg? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

a Chrome is szinkronos, de asszem azt nem fejlesztették magyarok, vagy nemtom

Shaman
mintha az eddigi részeknek annyi magyar szinkronja lett volna.
Sztem ez egy kierõltetés..... biztos rákérdeztek lesz-e magyar szinron. Ugyan miért lett volna? Hány játékhoz csinálnak magyar szinkront? maximum azokhoz szoktak,amik magyar fejlesztések. Lásd imp. galactica stb.
Szal ez egy nagy hüleség sztem.

jah ezt nem arra írtam,hogy ne vegyük meg,természetesen vegyük meg,hanem a szinkronra írtam

vegye meg aki játszani akar vele, pl azért nem lesz a gothic3-nak magyar szinkronja, mert attól félnek hogy nem hozná vissza a befektetett pénzt a játék eladásából befolyó összeg, további info: www.gothic3.hu
Shaman
Hátakkor #18670 ????