Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
jah nem....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
(én khorinisban is inventoryból nyitottam meg a mappot 😄 (ha kelett, amúgy meg elég hamar megjegyeztem a helyeket, csak a susnyásban, meg az erdõben nézegettem...)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nem könnyû elcsalni 1-esével,ha mondjuk 3-4-es kupacokban vannak. Persze megoldható,de körülményes.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Yang: Skandi- senior shao wari
Ez nem igaz. ha te viszed be az utolsó ütést,amitõl meghal,akkor megkapod az expet érte. Én is lecsapatam az orkot a városõrökkel,úgy hogy maradt 2 mm élete,aztán odarohantam,s elkezdtem csépelni :-p (tegyük hozzá,hogy ekkor nagyjából 1 ütésébe belehaltam,ha eltalált:-))
Én mindenkit csak arra kérnék,hogy a kommentje elején érthetõen írja le,hogy sima G2-rõl,vagy addonról beszél,mert a 2-t nem lehet összehasonlítani!!
A sima G2 egy laza,könnyû kis játék,míg az addon az igazi kihívás,s szivatás. Hiába a több szint,ha egyszer az ellenfeleket annyira megerõsítették!
Addonban szinte 100%,hogy nem tudod lenyomni chapter 1-ben az orkokat,mágussal semmiképp. Max ha beszorulnak valahova,vagy ilyesmi. belenyomsz egy tûznyilat,s nagyjából nullát sebez rajta.
Az a dög kinyírása az egyik próba a mágussá váláshoz 😊
Amúgy meg nincs könyebben kinyírható ellenfél mint a fekete troll...berohansz a háta mögé, kettõt csapsz aztán futsz és megin a háta mögé. Ezt csinálod addig ameddig meg nem pusztul és akkor a bõrét is leszedheted 😊
Csak akkor öld meg ha már megtanultad a prémek leszedését mert ha nem szeded le az írháját akkor elég sok jó dologtól fosztod meg magad...
Spartus: sose ölesd meg mással a célpontot...felesleges és sok XP vesztés.
Elsõ fejezetben (kieg nélkül) lazán le lehet már csapni akár 2!!! orkot is egyszerre...persze harcossal.
Mágus az más téma. Ugye csak fejezetenként kapsz új varázslatokat (elsõ kör, második kör, harmadik kör varázslatai stb.) és az elsõ fejezezetbeli varázslatok elég gyenguszok. Viszont ha sok manád van akkor meg csak külgyed az orkot messzirõl ezerrel aztán ha már a nyakadon van menekülj aztán megin küld meg 😊
Viszont pont a varázslatok miatt lesz rohadtul könnyû a játék vége mágussal. A végén már olyan tömegpusztító varázslatokat tanulhatsz, hogy már unalmas lesz az ork elit csoportok lemészárlása 😊
Elsõ végigjátszásra mindenképp a lovagot ajánlom. Abból is a harcost. Elõszõr harcolsz aztán a vége felé pedig varázslassz (cép magyarosan).
Szóval csak táp-táp-táp aztán ha már tököd tele van az egésszel akkor ugorj be a kikötõi kocsmába egy pofa sörre aztán pihend ki a napot és másnap minden f*szán fog menni :o)
Ajánlom, hogy küldetések közben kicsit térj le az útvonalról és öld amit látsz.
Fú...elég szófosásból 😄 Na megyek durmolni 😊
Jóccakát!
Az elsõ térképrõl az elsõ fejezetben én csak 1 lényt nem tudtam megölni, mégpedig a napkör felé vezetõ uton az út melletti hegyekben levõ Mágikus Gólemet. Egyszerûen nem fogta a fegyverem. 5 percig szivattuk egymást, de semmi pedig 65-as erõm volt, 60-as 1 kezes kard ismeret és Ork Mészárló kard. Hogy lehet ezt a dögöt megsebezni? Gondolom csak mágikus fegyverrel...
Másrészt, hogy tápoljam magam olyan erõsre, hogy már most orkokat meg sárkányrablókat öljek a mágussal már az elsõ fejezetben? Te az elsõ fej.ben a fekee trollt is feltrancsiroztad? 😊
Ha az Addonrol beszélsz akkor igazad van
Tûzmágus fejlesztésrõl van egy kis rész a banner alatti oldalon. Egyet értek vele csak abban nem, hogy a csontvázidézés az haszontalan...szerintem a 6. fejezetig az egyik leghasznosabb varázslat.
És ha harcos vagy akkor ne tanulj mást csak harcot. Ha mágus vagy akkor még szigorúbban CSAK MANÁRA fejlessz és aztán a körök + rúnák. Szal ilyen, hogy erõ meg ügyesség...1 pontot se rályuk. Csak mana.
Kb ennyi
(bár ez kieg nélküli fejlõdés szal kieggel kicsit másképpen van...ott elvileg még több szintet lehet asszem)
Szóval kb normál játékmenet mellett hányadik szintig lehet fejlõdni? Azért kértem, hogy tudjam, hogy kb mennyi pontot spóroljak 1-2 spéci skill-re késöbb. Mosd még a 2. fejezetben vagyok 20. szintû vagyok, de tuti van még jó pár szint ebben a fejezetben, illetve a térképen.
Zsoldosnak fejlesztem a karakterem, s eddig az 1 kezes harcot és az erõt tóltem. Van még kovácsolás, álatok megnyúzása, vér légy fullánk, és lopakodás (ezért eddig kár volt). Szóval ha jól tudom az alkimia is elvész 20 TP-t, mire erõ elikszir lesz, s a kovácsolás is gondolom el visz egy csomot (de mennyit?), s a sárkány pikkely és a sárkány vért kinyerése is visz még ezek szerint 10 TP-t.
Na ez egy jó kör mondat volt. A lényeg, ha a 2. fejezetben ha lepucolom a térképet, akkor a többi fejezetben kb hány szintet lehet még lépni, hogy a késöbbi fejlesztéseimre is legyen TP? Illetve a Sárkányölõ kard kifejlesztéséhez mennyi TP-t kell elkölteni a kovácsolásra, ha kell elõtte az Érc Harcipenge is?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Már az elsõ fejezetben tudni kéne...és kb a 2. fejezet végéig fel tudsz fejlõdni level 21-ig. Tényleg LEHET! Tapasztalat 😊
És nincs is olyan sok munka vele...csak leölöd ami eléd kerül...ha meg nem kerül már semmi eléd akkor kutatsz utána :o)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Sztem ez egy kierõltetés..... biztos rákérdeztek lesz-e magyar szinron. Ugyan miért lett volna? Hány játékhoz csinálnak magyar szinkront? maximum azokhoz szoktak,amik magyar fejlesztések. Lásd imp. galactica stb.
Szal ez egy nagy hüleség sztem.
jah ezt nem arra írtam,hogy ne vegyük meg,természetesen vegyük meg,hanem a szinkronra írtam