Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Pl. most így fejbõl Nox, Homeworld, Crusaders of M&M nálam csak 98 alatt futnak.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

tibor16
sziasztok, - ha van rá módod, telepítsd fel kompletten úgy hogy csak az sp 1 van fent. Utánna magát a könyvtárat kimentheted 1 dvd-re (akár) és ha csak bemásolod (nem telepíted), akkor is kell mennie. Amúgy meg használj krekkelt exe fáljt - nincs jobb ötletem.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

hát nálam sp2 van és tökéletesen megy, települt is , megy is de volt haver akinek volt ez a problémája, letörölte a winfost, g2+ kieg fel, sp2 fel és ment

Ottto
Na ezt mondjuk nem! Az sp2 minden egyes indításnál keresi az eredeti cd-t, tehát ha letörölted ne is tedd vissza amíg játszani akarsz.

Esroh: Nálam is SP1es van. win98 nincs, de mondjuk azért néha hiányolom, mikor régi gamekkel akarok játszani és az xp nem viszi.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

hát mire való a fogyasztóvédelem...

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Broafka
igazából csak az utolsó hsz-t meg egy kettõ hsz-t olvastam el, nem tudtam hogy tesco-s a cucc 😊
de szerintem azt is vissza kell cserélniük...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Hát a tesco nemtudom hogy áll ezzel de amikor én az Auchanban megvettem a Majestyt akkor kimentem , kinyitottam és nemvolt benne CD... visszamentem és kicserélték.

Esrohnoil
Kibontott cuccot Tescoban visszacserélni? <#pardon1>
Sok sikert hozzá!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Nálam sincs fent. 😊
Nem is volt és nem is lesz. Viszont van telepítve SP1, valamint 98 is a régebbi cuccoknak. (Mer' azé' SP1 se tökéletes. 😄)

amugy sp2-t a telepités után nyugodtan visszarakhatod.

Broafka
szvsz ha megvan a blokk akkor akármikor visszacserélik!
ha nem akkor csapd az asztalt (akár a CD-vel is <#idiota>)

attól is függ hogy mikor vetted. ha még nem telt el 3 munkanap, akkor visszaviszed blokkal, megmondod hogy valami baj van vele, mert azt irja a gép, hogy nem eredeti CD, és cseréljék ki. akkor muszály kicserélniûk

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Köszi akkor Sp2 Unistall!! vagy tesco infó asztal csatt<#wilting><#eplus2>
Ottto
😄DD

Ottto
Háhh! Tudtam, hogy egyszer valakinek az SP2es keresztbetesz. Nálam ezért is nincs fent. Ajánlom szedd le te is...

peeter22
Visszaviszed rácsapsz az infó púltra és a következõt mondod, "hogy az a jó k....."
De, ha ez túl erõs, akkor vidd a blokkot azt hátha kicserélik. Meg nem tom lehet semmi köze hozzá, de esetleg, ha már volt fenn valami warez verzsön lehet a winfos valami regben megjegyezte, és most nem ízlik neki az original.(winfos reinstall)

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Szerintetek mit csináljunk???
Ja nincs rá gari😞
😄 a TESCO-ban:p De a haverom is onnan vette és neki megy.Amúgy meg vmi ijesmit írt "please remove disc CD/DVD drive and plese enter the original CD/DVD"
Esrohnoil
Illetve második kérdés:
Gari van rá? 😄

Esrohnoil
Akkor csak az a kérdésem h. honnan vetted? 😄

Hi all! megvettem a Gothic 2-öt eredetibe felrakom 1-es Cd be és azt írja ki, hogy
rakjam be az original disket... nah most mit csináljak<#banplz>
Igen kovácsolod, de csak sárkányvadászként lehet és bár 5ödik fejezetben megtanulhatok bennettöl de nem érdemes mert megkapod tp(ugye igy van magyarosan?😄 ráfordítás nélkül is.

Esrohnoil
Sehonnan. Kikovácsolod. 😊

Hol szerezhetem meg a Nagy Érc Sárkányölõt, és hogyan?
mi ez a kép dömping?

http://img100.imageshack.us/my.php?image=gothic2rs1.jpg
itt a link ha automatik nem jött be

Üdv!
Lenne egy hiba a game inditásánál:

Ezt le okozom utána bejön az indito képernyõ.Start game és egy win hiba üzi,és sztornó nemjön be semmi útána 😞

Mih lenne a te endõ? Elöre is thx!

Takanohana
Csalással. Elõhívod a karakterlapot, bepötyögöd, hogy MARVIN, és a csalás módban vagy. Ilyenkor, ha valaki beszédtávolságra van tõled, (kiírja a feje felett a nevét), és nyomsz egy o betût, a testébe átköltözöl. Levetkõztetheted, eldobathatod vele a cuccait, stb. A hõs testébe ugyanígy kell visszatérni.

hogyan alakitjátok át a karaktereket?

Shaman
én nem látom a viccet a képben magyarázd már el pls,meg a #18747-est sem értem,mire írtad...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Adj egy orkra paladin páncélt és az eredmény egy jo erös lebegõ ork fej lesz😄

én onar-t szioktam parasztnönek öltöztetni,Garond-ot meg rabnak.<#vigyor>

hehe lol😄 én lord hagen-t öltöztettem parasztasszonynak...

balee4
Neked lehet, számomra a valaha készült legjobb game!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Letöltöttem a játékot wanadooról és nem inful el a (patchet nem szedtem le hozzá)
rákattintok és nem történik semmi a feladatkezelõbe fut a játék de semmi sem történik a patch meg nem megy fel.
az meglehet 😄

Esrohnoil
Mi van?
Biztos olyan béna voltál h. nem tudtad felinstallálni sem. 😄

Barom

peeter22
Nem szokásom senkit ócsárolni, de ami sok az sok. Te <#lama> jó lenne, ha nem rondítanál bele minden topikba. (Lehet törölni az üzimet csak már elég a sütibõl).

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Szia, te meg egy idióta, szia!

Boconadi
Sziasztok, ez egy szar játék, sziasztok!
Paladin is jó,csak majd nyomoznod kell néha,és akiket felnyomsz azokat néha megölik.Mert Lord André ad neked küldiket,amikben nyomoznod kell.

CSá lenne 1 kérdésem felrakom a gothic2 gold edition-t és indítás után egybõl kifagy!! Mi lehet a gond? "A gothic2.exe hibát észlelt ezért leáll" Vki mondjon vmi okosat elõre is köszi.
Broafka
paladinnal a legkönnyebb

Shaman
érdekes én paladinnal sose toltam végig....
eccer zsoldos,meg jópárszor mágus...lehet ki kéne próbálni...

Shaman
ez ellen,már csak az segít ha kijön a Gothic 3 :-ppp

Esrohnoil
Aztán meg ne bukj! 😊

Mr_no_NaMe
Kezditek má megin?! Há milyen viselkedés ez?! Buzdíccsátok itt a zembert a gotikra suliidõben...
Minnyá felrakom a gotikot megin aztán nézhettek...fogjon vissza valaki 😄