Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem értitek szerintem,gothic oldalakon kezdésként azt irják hogy irjam át a test mode sort,és utána tudom elõhívni a konsolt és kodot alkalmazni,de nekem nincs test mode sorom,ugyhogy baszhatom,na mindegy
Ha alaposabban megnézed, akkor a test sort átírása a Gothic 1 - A Kolónia címszó alatt van.... Görgess lejjebb, ott lesz a G2-re vonatkozó információ. És kérlek hidd el amit mondunk, ne pedig ezen az ini átíráson gondolkozz, mert tudom hogy többen is, akik tanácsot adtak neked, a topik régi látogatói, és valószínüleg tudják miröl beszélnek(mint ahogy én is 6-7 végigjátszás, és még némi modolgatási kísérlet után).
c-t megnyomtam beirtam hogy marvin megint c de semmi se volt,érdekes a fable be gond nélkül lehetett csalni,na mindegy feladom inkább
Ez alapján még mindig kihagyod a lényeges lépést: miután megnyomtad a C-t, és elötted van a karakter menü be kell gépelnem(vaktában, nincs hova írni, és nem látod mit írsz), hogy marvin. Ezután nyomod meg megint a C-t, és aakkor müködnie is kell. Egyébként Gothic 2-böl nincs olyan, hogy rossz verzió, bármilyet is töltöttél le, ennek müködnie kell. Ha viszont tetszik a játék, akkor én is azt javasolnám, hogy vedd meg, GoG-n pár dollárért szokták árulni.
ÉN IS EZT AZ OLDALT NÉZTEM MEG ELÖSZÕR.ITTIS azt irják hogy irjam át a test sort,de nekem nincs olyan,akármelyiket töltõttem le a netrõl,ha neked van ini fájlod akkor elküldhetnéd emailbe ,vagy privát üzibe
Szerintem a játékoddal lesz a gond,vagy rosszul csinálsz valamit,nem csodálkoznék ha valami szar verziót szedtél volna le a netrõl.Gothic egy nagyon jó játék,és nem is drága.Én az elsõ rész óta a rajongója vagyok a sorozatnak és meg is vettem,mert nemvolt drága.De még ezt nézd meg esetleg.
Katt

Test mode az elsõ részhez kell,
http://www.youtube.com/v/Sd-4fASFtWs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

csalás kodokat azt találtam dõgivel azzal nincs gond,csak hogy nem tudom aktiválni a test mode engedélyezése nélkül,de kurva nehéz ha nincs test mode sorom,reménytelen vagyok ebben
test mode sor nélkül nem tudom aktiválni a kodokat,sok helyen azt irják hogy a test mode sor 0át irjam át 1-re de nekem nincs olyan sajna
na megnyomtam a c-t utána mégegyszer hogy kilépjen belõle utána az f2-õt de nem irta ki hogy marvin mode és utána beirtam a kivánt kodokat,de akkorse csinált semmit
Valóban így kell csinálni, de egyet kell értenem az elöttem szólókkal: ha csalsz, akkor a játék lényegétöl fosztod meg magadat. Vannak szerepjátékok - legalábbis szerintem - ahol ez nem így van, bár én személy szerint csalásokat már csak akkor használok, ha modokat próbálok ki (pl. Elder Scrolls), vagy ha egy játékbeli bug miatt valamit a console-ból kell beaddolni magamnak - G2-ben pont volt is ilyen eset a végigjátszásaim során egyszer. Mielött végleg a csalások mellett döntesz, szerintem próbáld meg még egyszer nélkülük, mert bár nehezebb lesz, de sokkal jobban fogsz járni a végén :)
Ha szétnézel a linken amit adtam megtalálod G2 és a kieg csalás kódjait,remélem annyit már meg tudsz tenni hogy megkeresed õket.G2 csalás nélkül is végigjátszható simán,bár a kieg kicsit nehéz lett,de pont abban van a kihívás.Ha csalsz nem fogsz olyan játékélményt át élni,mintha vért izzadva jutnál elõre.

Bocs de eddig nem tudtam feljönni.
Nagyon egyszerü csalni,megnyitod a karakter menüt,és barírod hogy marvin,nem lesz hova beírni,csak egyszerûen írd be.Nem fog látszódni semmi de ha becsukod karakter menüt látni fogod hogy marvin mode vagy mi,ezután F2 és oda írod a kódokat.Nem javaslom hogy beüsd az olyan kódot ami minden létezõ tárgyat neked ad,mert akkor tönkreteszi a játékot.
Itt nézz szét.

valaki segtsen már :((
hogy mit és hova írjak pontosan,nagyon megköszõnném
totya4 segitenél a megfelelõ szekcioba irni?megköszõnném
Ez nem az a játék... :) Ez egy szívatós lassan fejlõdni engedõ játék a gold pláne. Annyi más agyba-fõbe tápolós játék van amiben percenként szintet lehet lépni, miért nem játszol olyanokkal?

Amúgy meg attól hogy nem létezik testmode sor, attól még be lehet írni, csak vigyázni kell hogy a megfelelõ szekcióba értsd: [] kell elhelyezni.
aj valaki segitsen már
mert nekem a pénz miatt kénne meg hogy szörnyeket teremtsek hogy minnél több xp t szerezzek a megölésükkel
és tudsz csalást csinálni?
Nekem megvan eredetiben a díszdobozos Gothic Complete Collection,abban a G2 gold is benne van.Hogy Ini file van-e vagy nincs nem tudom.Sose néztem meg az ini file-t,Gothic 2+Notr és Gothic 2 Gold is megvan,egyiknél sem kellett piszkálnom a file-okat.Mivel az ini file-t az elsõ és a harmadik résznél kell piszkálni kettõnél szerintem nem.

de ha valaki töltõttre gotich 2 gold editiont és tud csalni rajta az linkelhetné,
na haver akkor legalább az ini fájlodat küld el nekem,mert a tieden benne van a test mode sor,én akármelyiket töltõttem le nem volt benne,igaz torrent oldalakrol töltõttem,légyszíves ha megkérhetlek elküldhetnéd az ini.fájlodat
mindenütt azt irják hogy az ini fájlba kell a test mode 0 rol 1 re állitani és akármelyik oldalrol töltõm le egyiken sincs test mode sr az ini fájlba
C,B a kerekter menû megnyomtam a C-t utána beirtam simán hogy marvin utána megnyomtam az F2" õt de nem csinált semmit se és igen elég uj a patchja akármelyiket töltõttem is le
Bármelyik verzióban használhatsz, ezt tapasztaltból mondom :) Lehet rosszul olvastad az utasításokat. Ha a legújabb patchen vagy: megnyitod a karakter menüt(ahol az egyes statjaid vannak), és beírod idézöjelek nélkül: "marvin". Ezután F2 hívja elö a consolet.
sziasztok,valaki linkelne egy gotich 2 gold edition pc játékot,amin lehet csaláskodokat használni,mert én sok oldalrol töltõttem le és azokon egyiken se lehet csalni mert ini fájlbol hiányzik a test mode sor,meg a konzolt se tudom elõhivni,valaki segitsen már :(((
Pianista
nane... errõl miért nem hallottam?! :D

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

szablya
A fájl az megvan. Ezért nem is értem, hogy miért nem találja.

!!!Gothic forever!!!

Ez az! Ezzel már szemeztem én is.
Nem nagyon értek angolul, ám ilyen esetben mindig próbálom megkeresni a fájlt mirõl szó van. Volt, hogy nem találtam, majd újra telepítés után már meg volt.

szablya
Erre gondoltam: http://gothic-multiplayer.com/
Felraktam, el is indul, de a töltés után kilép a következõ üzenettel:
"U:PAR: Couldn't find language index file! (line0)". Állítólag már vagy 18 szerveren üzemel, youtube-on is van fent róla egy csomó videó.

!!!Gothic forever!!!

Téged is látni még?

Multi módot nem próbáltam még. A lengyel fejlesztésrõl van szó, nem? Mit tartalmaz a mod? G1, G2 térképek és még valami plusz ha jól néztem.

szablya
Sziasztok!

Valakinek sikerült már elindítania a játékhoz készült multi módot?

!!!Gothic forever!!!

Ha esetleg valakit érdekel, és még nincs meg neki a játék, akkor GoG-n most 4.99$-ért kapható a Gold Edition:) Link: http://www.gog.com/gamecard/gothic_2_gold_edition
Ha esetleg kérdésetek lenne gothic 1/2 kieggel/sima gothic 2-vel kapcsolatba, nézzétek meg a youtube channelemet, az 1-et és a 2-t is végigjátszottam/játszom rajta:
http://www.youtube.com/user/FireReject/videos
Tinman
Win 7 32 bit alatt nekem sajna a legvégén a boss leölése utáni videónál access violation-al kilép a Steam-es 2.7-es verzió.

Hogy mi okozza azt nem tudom mert elõtte 1x sem csinálta!

XP nem oldja meg a problémát, az viszont segít, hogy a videó vége elõtt 1-2 mp-el nyom az ember egy esc-t és így nem lép ki, de nem is marad le semmirõl, az irányítást visszaadja és minden a legnagyobb rendben megy tovább. A legvégén található záró videóval sincs aztán már gond.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Tudtok valamit a The Returning modról? Szívesen feltenném a Gothicot és végigvinném vele, de másfél éve kb még ott tartottak, hogy egy manuális angol fordító az orosz szöveget szó szerint angolra fordította..élvezhetetlen volt, viszont a mod hihetetlen jó lenne.

Aki tud valamit, kérem ossza meg!
Bocsi csak ma olvastam az üzidet.

Dexter a zsoldosok-tól nem mesze van a hegyen. Ott tudsz felmeni ahol a birka legeltelõ is van kicsit tovább van egy sátornál egy fószer aki fát hasogat ,nála lehet tanulni állatzsigerelést is. Ha õt megtaláltad akkor 1 kicsit viszább van az út fölfelé. Ha ott vagy elõtte ments ha sok xp-t akarsz .Nem írom le hogy miért mert a spoler lenne.

Üdv mindenkinek!

Számtalanszor végigvittem már a játékot (sima gothic2) és van egy dolog, amire nem jöttem rá, hátha tudjátok a választ. A bányavölgyben, a tûzsárkány hegye alatt, az elsüllyedt torony felõl, a víznél van egy kis barlang ami bevisz a hegybe, de nem tudok bejutni teljesen. Úgy láttam lehet ott valami, de sehogy sem sikerült felugrani. Ha tudtok valamit a dologról légyszi áruljátok el!
Kössz az infót megpróbálom.Pontosan hol van ez a dexter?
Vatres nem csak azután adja oda azt a bizonyos levelet ha dextert lenyomod és a raven féle felbujtot kell megtalálni?

Elöbb írtam hogy az ornament nem teljes,nem használható.
Ez "jó" mert Jarkender nélkül nem kivihetõ a játék.
Marvin moddal ugorj Satarus testébe, és az ornament darabot dobd le. Ugorj vissza a testedbe és vedd fel.

Az õrzõktõl elvettem az ornament darabokat és odaadtam a mágusoknak akik elvégezték a szertartást de Saturas ugye nem adja oda Vatras levele nélkül,de mint elöbb írtam már korábban odaadtam neki mégse adja a gyürüt.Ha meg nem adja és nem is teljes az ornament akkor hogy jussak Jarkendarba,ússzak?
Ha Jarkendart már kivitted, akkor nincs para.

Amúgy az ornamenthez kellenek a kõkörök õrzõitõl is a cucc.

Kipróbáltam a Marvin modot és láss csodát a gyûrû nem telejes.Na most ugye Laresnél volt egy darab illetve Lord Hagennél,az megvolt,megvolt a térképen elhelyezett 3 darab ez így öt darab.Most akkor 6 darab van?Ha igen akkor mért csinálták meg a szertartást,Bug?Van egy olyan érzésem hogy vissza kell töltenem egy korábbi állást aminek nem örülnék mert közben már a harmadik felyezetbe jutottam.
Bug.
Marvin moddal megoldható. (csalás mód)

Helló lenne egy nagy problémám a Gothic 2 NotR kiegészítõjével.A probléma hogy miután a vízmágusok megjavították a portált nyitó gyûrût,Nefarius azt mondja kérjem el azt Saturastól,de az öreg nem adja át csak ha Vatras biztosítja a õt rólam.Azt tudom hogy egy levelet kell átadni Saturasnak Vatrastól de azt már megtettem korábban,ennek ellenére nem hajlandó átadni a gyûrût.Már legalább háromszor jártam Vatrasnál és nem jutottam tovább. Lehet hogy elsiklottam valami felett?
Kérlek segítsetek mert felrobban az agyam.
Komoly késztetést érzek hogy feltegyem újra a játékot és 30as szint környéki befejezést megcélozzam egy közelharcossal :)

Egyébként ha jól emlékszem egy csóka végigtolta úgy hogy level 6 volt a végén :)

Nekem harcosként élvezetesebb a játék, fõleg Yarkendarban. A 4. fejezet ultra kemény, kell hozzá jópár tûzesõ tekercs az orkok ellen<#vigyor0>.

Varázslóként a lényeg, hogy minél hamarabb végigjátszd a fejezetet, mert az elsõ négy fejezet rúnái kakit sem érnek, fõleg a keményebb monsterek ellen.
Az 5. fejezetben elérkezik a kánaán a tûzesõ személyében, és ekkor akár visszamehetsz mindenkit lemészárolni, viszont ezt nem kötelezõ.

Elég 250-300 mana,hogy két tûzesõvel még a legkeményebb ork eliteket is elintézd.

Mondom 30. szinten varázslóként be lehet fejezni a játékot az addonnal együtt.

A harcos trükkösebb egy kicsit. Ott az elsõ fejezetben a sárkányrabló tekerccsel 5-6 szintet is léphetsz, kinyírva a legdurvább ellenfeleket, kemény banditákat, csontikat stb.

Aztán egy gyors 2. fejezet a bányavölgyben, és jöhet yarkendar,a kedvencem, majd Raven kardja, és az összes létezõ monster elpusztítása.

A 3. fejezet nem túl nehéz, a 4.-ben a sárkányok ellen pedig démon tekercsek kellenek. A többi fejezet már gyerekjáték szinte.<#fogmosas>