21229
  • Azeriel
    Hali
    Nem tudom jár-e erre még valaki, de lenne egy kérdésem. Másnál is szörnyen akad a játék windows 7 alatt? Ha igen, lehet ellene tenni valamit?
  • Plata
    Én jobban szeretem kieggel együtt játszani.Jarkhendar meg sok újdonság miatt.
  • sensei2012
    sikerült a jot letölteni
  • Zóanagyvarázsló
    Fejlődési iránytól is függ, de mindenesetre újhúsnak az alapot ajánlanám nehézségi szint szempontjából, pláne ha nem egy végigjátszást tervez bejövős RPG-kből.
  • totya4
    Akkor te nem a gothic 2 gold-ot keresed, hanem a sima gothic 2-őt.

Plata:

Nem mondanám azt hogy az alap gothic 2 "túl könnyű", szerintem pont jól lett belőve a nehézség,a NoTR-t szidják inkább hogy túl nehéz lett..
  • Plata
    Nekem megvan sima G2+NOTR és a Complete Collection féle gold is,de én mindig Gold-ot használom.
  • Plata
    Vagyis az a bajod hogy nehéz,hát az alap valóban könnyebb,de az túl könnyű.A kieg ezért lett nehezebb,de nem nehéz.Kieg rengeteg érdekes dolgot ad hozzá.
  • sensei2012
    akkor ugy kérdezzem hogy hogy tudok azzal játszani amelyikbe nncs benne a kiegészitő mert igy kurva nehezen lehet tápolni a karakteremet mert minden hez egyre nagyobb tp t igényel minden
  • totya4
    ööö hát attól a gold a gold hogy benne van a kiegészítő, ami a Night of the Raven...
  • sensei2012
    valaki a gotich 2 gold editiont tudna linkelni?mert én akármelyiket töltőm le mindig a night of the raven verzioju van
  • Mr_no_NaMe
    ilyen sokan játszottak a Returning moddal? Na ne ._.
  • Mr_no_NaMe
    Returning mod? Valaki? Van vmi fejlemény az angol fordítással kapcsolatban?
  • uscGhost
    Oké megoldottam a problémát, a magyarítás miatt nem indult...
  • uscGhost
    Sziasztok! Nem tudjátok, hogy 64 bites win 7-en, a steam-es verziót hogyan lehetne működésre bírni?
  • sensei2012
    BAZDMEG NEM KELL A INI FÁJL*.* csak a caps lokott bekelett kapcsolni,hogy nagy betű legyen és igy már tudtam csalni,köszi
  • sensei2012
    de hiába nyomom meg a b gombot utána esc, utána f2,am haver az ini.fele odat elküldenéd?
  • rosti
    NEM AHHOZ SEM KELL.
  • sensei2012
    na már kijátszottam a2. részét,na szoval most az 1. részével akarok játszani,de abba nincs test mode sor,és ahoz ténleg kell test mode sor,a gotich 1 csalásába
  • rosti
    Bocsi mindenkitől,nem olvastam vissza ,látom már mindenki probálkozott segíteni.
  • rosti
    Nem tom sikerült-e a csaláskonzolt előhoznod de a gothic-ban a karakter képernyő behozása után ami általában az N vagy a B billentyű ,simán beírod a klaviatúrádon hogy marvin visszalépsz az inventori-ból és az f2 billentyűvel előhozod a konzolt.
  • sensei2012
    xd xd
  • totya4
    A játékok sok esetben nem veszik figyelembe a nyelvi beállításokat, próbáld a shift-et az ü billentyűvel.

De tényleg olyan elesettnek, gyengének és fogyatékosnak érzed magad hogy csalást akarsz használni ehhez a játékhoz? :)
  • sensei2012
    am még valami,a shift el meg a billentyűzeten _ igy lehet ezt a jelet csinálni a gotich 2 be a csalásba, hogy tudnám ezt a jelet alkalmazni? _ mert nyomom a shiftet meg amin ez a jel van a billentyűn,és aez a jel _ helyet egy kérdőjelet kreál
  • sensei2012
    KÖSZ TESA <3 tesoi szív,nem vok meleg,mostmár tudok csalni*.* ,kösz sokkal jövők,már mükszik a csalás,mondtam hogy ini hibám volt
  • sensei2012
    nekem is ugyanez az inim,és tudsz csalni is?
  • gyonax
    A kedvedért feltettem a G2Goldomat(GoG verzió), és a C - marvin - C tökéletesen müködik mindenféle ini módosítás nélkül. Itt az ini amit használok, hogy végre te is láthasd, hogy semmilyen módosítás nem szükséges: http://www43.zippyshare.com/v/58452025/file.html

• sensei2012
    nem
  • Tehasut
    Akkor biztos a testvére.
  • sensei2012
    nem
  • Anonymusx
    Te véletlenül nem Vass Gábor vagy?
  • Plata
    Figyelj,nem tudom hogy értelmileg vagy-e fogyatékos vagy csupán hülye,ebben nem kell semmi ini fájlt át írni,ha nem fogod fel a te bajod.Én segítettem amit tudtam,nem tehetek róla hogy hülye vagy hozzá hogy felfogd amit mondunk.A játék pedig nagyon jó,én már legalább tízszer végigjátszottam.Általában paladin vagy zsoldos oldalon de néha mágus is,mert viccesek a mágus tanonc küldik.Azt meg nem is tudtam hogy a Fable-ban lehet csalni,én is csináltam benne pénzt,de nem csalással hanem úgy hogy a játék elején az első xp-kből azt hiszem tolvajlás skillt erősítettem,ami kihatott a kereskedésre,és már a játék elején megszedtem magam azzal hogy kereskedtem,bandita tábor körül már millióim voltak csak abból hogy kereskedtem.
  • sensei2012
    akik meg alkalmaznak kodokat,else mondják hogy a beírás előtt test mode sort hova irjam be,az ini fájlba ha nem talállható meg a test mode sor
  • sensei2012
    anyám a legidegesítőbb játék ez,hogy még kodokat se lehet alkalmazni
  • sensei2012
    na valaki értelmes,tudja hogy hova irjam a test mode sort?
  • sensei2012
    torrent oldalrol töltőttem le több verzioját a gotich 2 gold editionnak na mindegy 3.fejezet nél jártam,de nem ér anyit ez a játék,hogy tovább idegesítsem magamat a játékon
  • sensei2012
    AZZAL SE MÜKÖDŐTT,na mindegy vagy nem tudjátok hogy miről beszéltek,vagy csak szívatni akartok engemet,na de mindegy nem szenvedek tovább inkább törlőm ezt a játékot,idegölő egy játék
  • sensei2012
    megprobálom N gombal amit irtál
  • gyonax
    Te nem érted, és akkor leírom utoljára: Gothic 2 - ben NEM KELL semmilyen ini fájlt átírni, ezt vagy elhiszed, vagy nem, de tapasztalatból mondom, hogy ini fájl módosítás nem szükséges a console elöhozásához.
  • sensei2012
    de már ezerszer megcsináltam amit mondtatok,de mégse mükődik
  • gyonax
    Ok, akkor próbáld a következöt: C helyett próbáld meg az N gomb megnyomása után. Valamiért úgy emlékszem, hogy nekem régen valamikor úgy müködött. A Fableben egyébként csalás nélkül is gond nélkül lehetett isten szinte karaktert csinálni, annak a játéknak az volt a baja, hogy csalások nélkül is már nevetségesen könnyü volt....