Gothic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a lámpa nekem nem reagál. Odamegyek, nymokodom össze vissza a bal gombot, de semmi.

Azt csak mágussként lehet kinyitni az egyik fejezetben, és egy rúnakõ van benne, nem?
Ha hülyeséget írtam akkor sorry😊

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

tényleg, azt a ládát ott a vadonpatkány barlangban, valaki már kitudta nyitni?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Broafka
ha elolvasnád azt amit írtam, hogy hol van a kapcsoló ami kinyitja a titkos rekeszt, akkor tudnád!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nnna, Valentino él, de elfelejtette hogy megtámadtam. Megvan a kulcs és a gyûrû is Registõl. Voltam Valentinó házában de nemtom mit nyit ott a kulcs... HELP! A ládához ugyanúgy álkulcs kell és csak 50 arany van benne. Sehol egy titkos rekesz vagy ilyesmi. Az csak az addonban van? vagy normál G2-ben is?
Meg van a sziget Khorinisnél, ahova úszni lehet és tele van varánnal. Ott van egy barlang. Én ott úgy megszívtam mint a fene... Sikerült átjutnom a csapdán, de visszafele már nem megy. De nagyon felhúztam magam rajt. Ja meg van ott egy láda is amihez kell a helyes kulcs. Az hol található?
Harmadik. Úton a taverna felé van egy híd. Az alattvannak a vakondpatkányok. (rózsaszín disznószerû lények)Nekik van egy barlangjuk és ott is van egy láda, aminek kellene a kulcsa. Az is hol van? Ennyi lenne. 😊 Légyszi segítsetek...

Kõgólem is jó mert jo sokáig birja(joval tovabb mint a csonti) és addig meg tudod csapkodni. Mágusként mega játék elején a leghatékonyabb fegyvered a goblin skeletonok tömege, semmi nem allít meg 20 kis köcsögöt, lecsapnak egy seregnyi orkot csak folyamatos utánpótlás kell, ezáltal sok mana. Amugy orkok ellen meg még jobbak is mint a csontik mert az orkoknak olyan erõs armorjuk van addonban h a csonti is kb minimumot(asszem 5) sebez nekik viszont a kis gobbokat nem lehet blokkolni és rohadt gyorsan ütnek.9

Shaman
zsugorítás??

bakker ez még eszembe se jutott:-ppp mindig hallok valami újat.

Addonban ajánlom a démon idézõ tekercset. A sima G2-ben én csontiidézéssel csináltam,de az addonban ez nem ment. Nagyon gyógyultak a süsük,s leszedték a csontikat. Viszont a démon elég jól bírja. Egy kis segítséggel simán kinyírod vele a süsüt. illetve érdemes több tekercset venni,mert nekem nem az volt a gond,hogy a sárkány megölte,hanem lejárt a megidézés ideje. lenyírta a sárkányt,hogy maradt vagy 2mm élete,s pont akkor tünt el :-ppp nem bírtam onnan megölni a süsüt mágusként. Viszont ha idézel egy újat akkor a sárkányölés nagyjából mozizás.
Arra figyelj,hogy eccere ne idézz 2-t mert egymásnak esnek :-pppp én kipróbáltam.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ez azért nem fair...lovag bácsi hadd menjen gyakni, ne idézgessen különféle ocsmányságokat (mert mintha eddig nem csináltam volna ilyet 😄)...
A mocsári dög az röhejes volt a segítséggel, a kõsárkány ellen bevetettem egy zsugorítás spellt. Hát az nagyon durva volt 😄 1 ütésbõl megdöglött 😄
Most meg idézgethetek 😞

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Broafka
mivel regenerálódnak a sárkányok rájöttünk hogy csak addon lehet 😊 (mivel a simába nnem regenerálódnak 😛)
rém egyszerû a dolog (fõleg ha elõbb az addon pályát megcsináltad és megtartottad a Claw of Belira nevû fegyvert)
keress egy olyan kereskedõt akinél van csontváz vagy démon idézés! De ha van nálad az is megteszi!
egy kis segítséfggel (de akár a nélkül is) a Démon lazán leveri a sárkányt, a csontihoz kicsit neked is be kell segíteni...

Valaki avasson be pls. a sárkányölés helyes taktikájára! Egyszerûen hihhetetlen, ahogy regenerálódnak ezek a bûzlõ gyíkok! Aztán meg rohadt nagyot köpnek rám! Fújj!
(Addonnal játszadozom)

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Shaman
az elsõ térképet szabadon bejárhatod az már más kérdés túléled-e :-p
a többire már csak questtel lehet menni.

német-angol átállítás banner alatti linkben van infó.

Szabadon küldetések nélkül be lehet járni a területeket?A német verzióban át lehet állítani angolra a nyelvet?

Beszéltem vele elõtte is. Mondta, hogy egyszer megverte és fizetett bírságot. Ennyi. Mást is kellett volna mondania?

Broafka
1, regisszel azelõtt kell beszélni Valentinóról, még mielõtt leütnéd...
2, attól még, hogy érdekes dolgok vannak nála még nem kell megölni valakit :-/
3, és ha nincs nálad felejtés? odamész Andréhoz, kifizeted a büntetést, és már nem haragszanak rád...

Csak õt. Mert mondtátok, hogy van nála érdekes dolog. Meg nem volt nálam felejtés varázslat. De a regis sem adott semmit amikor közöltem vele, hogy megkapta amit megérdemel.

Broafka
miért ölöd meg az embereket? :-/:-/

Már nem él 😊 de úgy hiszem a bíró házába lakik. Ott meg nem találtam semmit 😞 A bírót meg nem lehet megsebezni... Felháborító!

Broafka
😄
én sosem nyírtam ki senkit mondjuk, na jó, a legvégén amikor paladinnal voltam, és már mentem volna Chapter 6-ra akkor mindenkit kinyírtam akit találtam (Paladinok 400 Xp/fõ 😛)

Shaman
márha még életben van :-p

Broafka
😛
Keresd meg 😊
annyit segítek hogy az upper quarter (felsõ (gazdag) negyed) -ben van, és reggel 10-kor sétál ki a házából kényelmesen...

Melyik az õ háza?

Broafka
Valentino házában a titkos ládát, felül a lépcsõ tetejénél az asztal mellett van a lámpa, nem mutat ki semmit (mert titkos) de ha kattintasz akkor aktiválható, és lent megtalálod a titkos rekeszt

még mielõtt felteszed a kérdést hogy mi az a benne találhato Blood Chalice, az egy küldihez kell 😊

Mit nyit Valentino kulcsa??
Tök jó 😊 ha fekszik az ember, beleszúrod a kardot és megforgatod benne 😄

Oké, visszavonom. Nem néztem meg a fórumot, de itt hallottam, hogy nemnagyon akarnak írni oda... Majd ha meglesz elnézegetek oda 😊

tibor16
jáááj má gyerekek, - a G2-vel hasonlítgatok(unk), azért merészeltem ide írni, mert ez igazándiból zabigyerek téma. Csak gondoltam a G2 fórum is érdekesnek találhatja, miben más a G3. (mellesleg szvsz - alig valamiben - vagyis számíthat a Gothic élményre aki játszik vele)
Szóval - nkem egyre jobban tetszik. A térkép meg mintha torzítan, mintha tágulna a világ amikor mászkálok. (úgyhogy félig meddig az elõzõ hsz -om is visszavonva)
Nnna jóccakát- leragad ac sipám)

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Broafka
nem oldjátok meg a játékomat? 😞

Broafka
nem rutin kérdése 😛
bizonyos területeken a legtöbb ládának ugyanaz a kombinációja 😛

én azért írtam fel, hogy ne kelljen olyannal szarakodnom, hogy esetleg elfogyott az álkulcsom, meg iylenek, én se töltöttem vissza mindig... de az újrajátszásoknál jól jöttek 😉

Shaman
nem tudom mit értessz nem él alatt?
Elég sok benne az üzenet. én az elején olvasgattam,de mikor kész lett a játék,s 2 dologról folyt csak a szó,hogy mennyire bugos,meg ki-hogy tudja feltörni/elindítani a netrõl szedett verzióját eluntam a dolgot.
Lehet,hogy azóta már a játékról is diskurálnak,azt nem tudom.

Én meg akarnám venni a magyart,de ahhoz jó volna,ha már lenne egy nagy javító patch.( a kis bugok nem izgatnak,de példul,hogy nem számolja az armort az már durva picit,meg nem lehet bizonyos skilleket felvenni) Nemtom van-e már,nem néztem utána.

De ez itt télleg OFF.

Shaman
én sose papíroztam,volt jópár álkulcsom,1-2 eltört ládánként,de sose töltöttem vissza,megjegyeztem fejben.

talán egyedül Khorinis alatti tolvajoknál lévõ ládát írtam le,mert az baromi hosszú volt.

A vége felé már olyan rutinból toltam,hogy szinte éreztem,hogy most jobbra vagy balra :-pp

Broafka
poén, de akkor oda az a rengeteg papír, és így azért is jobb, mert a valóságban is ugyanazon a területen ugyanahoz a ládához ugyanaz a zárkombináció tartozik 😛

tényleg poén, és köszi az infot, de maradok az alap settingsnél 😊

Ezt edig énse tudtam lehet kipróbálom😊, az 1 be is van ijen?

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Van magyarosítás :o Az jó. 😊

Úgy hallottam, hogy a G3 topik nem él...

van hozzá magyarítás....hivatalos

A pick lock scramble azt csinalja h minden load gamenél megvaltozik az összes láda kódja, így kicsit izgibb, és semmire nem mész a papirokkal😄

Broafka
pff
miért beszélünk G3-ról G2 topikban? :-/

Néztem a G3-at, hogy milyen. Képek alapján tetszik, de kész erõgép kell hozzá... 1,5 Gb ram. Durva. Sajna nekem csak 512 Mb van. Na mindegy. Majd mire lesz hozzá magyarítás, veszek ramot. 😊

Köszi a tipett de leszedtem a magyaritást innen az sgröl jo lett hurrrrrrááááááááá!!!!!!!!!!sziasztok

ööö WoW for ever!:D

tibor16
G3: Már benne vagyok derékig, annak ellenére, hogy vannak benne bosszúságra adó dolgok, már kezdem élvezni. Szerencse, hogy a készítõk, mint egy folytatják a történetet, - ez annak aki szerette, hozzáad egy lapáttal...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Broafka
én még most töltöm 😊
majd meglátjuk, de nem sok jót hallottam róla eddig 😞

magus
hajj hajj de élveztem ezt a játékot

és mekkora egy talicska szar lett a 3 😞(

Broafka
csak hogy beinduljon egy kicsit a topic 😊

Broafka
Játék:
Hol találhatóak az alábbi emberek:
1, Bromor
2, Maria
3, Lucia
4, Tom
5, Malcolm

Kösszi szépen 😊
Esrohnoil
Már hogyne tudnánk. 😊
Például innen.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sziasztok.
Nemtudnátok nekem megmondani, hogy honnan lehet letölteni a G2-öt? Elöre is köszönöm.
tibor16
Mert ha olyan verziód van ami tartalmazza az Addont, akkor nem fog vele mûködni. Ha mégsem, akkor nemtom..

sziasztok!!! az lenne a gondom hogy felraktam a gothic 2 magyaritást az 1.32 versiot és énnekem a kérdések válaszok magyarok de a mit (pl az örök miliciánál)nem magyarul válaszolnak. nem tudnátok valami tanácsot adni???nagyon fotos lenne, elöre is köszike!!!

ööö WoW for ever!:D

Broafka
milyen pick lock scramble-t? :-/
az mit tud?
mert ha olyan hogy automatikusan kinyitja a zárat, akkor abból nem kérek, maradnak a papírok, legalább hangulatos 😊

Áhh igy érted a felkapszkodást hát jah az tényleg hiányzik.<#vigyor2>
Teleportkövek meg tényleg könnyebbé teszik az utazást, ez szerintem jo is mer amikor harmadszor kéne elcaplatni egyik helyröl a másikra ugyanazon az uton ahol mar nincs semmi az már uncsi.... de ha zavarnak egyszerüen ne hasznald.
Hát igen elég jó nyelvtudás kell hozzá, a logba legtöbbször csak használhatatlan részleteket rak be(ezze csinalni kéne vmit) és nagyon oda kell figyelni a párbeszédekre