Gothic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha hülyeséget írtam akkor sorry😊
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Meg van a sziget Khorinisnél, ahova úszni lehet és tele van varánnal. Ott van egy barlang. Én ott úgy megszívtam mint a fene... Sikerült átjutnom a csapdán, de visszafele már nem megy. De nagyon felhúztam magam rajt. Ja meg van ott egy láda is amihez kell a helyes kulcs. Az hol található?
Harmadik. Úton a taverna felé van egy híd. Az alattvannak a vakondpatkányok. (rózsaszín disznószerû lények)Nekik van egy barlangjuk és ott is van egy láda, aminek kellene a kulcsa. Az is hol van? Ennyi lenne. 😊 Légyszi segítsetek...
bakker ez még eszembe se jutott:-ppp mindig hallok valami újat.
Addonban ajánlom a démon idézõ tekercset. A sima G2-ben én csontiidézéssel csináltam,de az addonban ez nem ment. Nagyon gyógyultak a süsük,s leszedték a csontikat. Viszont a démon elég jól bírja. Egy kis segítséggel simán kinyírod vele a süsüt. illetve érdemes több tekercset venni,mert nekem nem az volt a gond,hogy a sárkány megölte,hanem lejárt a megidézés ideje. lenyírta a sárkányt,hogy maradt vagy 2mm élete,s pont akkor tünt el :-ppp nem bírtam onnan megölni a süsüt mágusként. Viszont ha idézel egy újat akkor a sárkányölés nagyjából mozizás.
Arra figyelj,hogy eccere ne idézz 2-t mert egymásnak esnek :-pppp én kipróbáltam.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A mocsári dög az röhejes volt a segítséggel, a kõsárkány ellen bevetettem egy zsugorítás spellt. Hát az nagyon durva volt 😄 1 ütésbõl megdöglött 😄
Most meg idézgethetek 😞
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
rém egyszerû a dolog (fõleg ha elõbb az addon pályát megcsináltad és megtartottad a Claw of Belira nevû fegyvert)
keress egy olyan kereskedõt akinél van csontváz vagy démon idézés! De ha van nálad az is megteszi!
egy kis segítséfggel (de akár a nélkül is) a Démon lazán leveri a sárkányt, a csontihoz kicsit neked is be kell segíteni...
(Addonnal játszadozom)
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
a többire már csak questtel lehet menni.
német-angol átállítás banner alatti linkben van infó.
2, attól még, hogy érdekes dolgok vannak nála még nem kell megölni valakit :-/
3, és ha nincs nálad felejtés? odamész Andréhoz, kifizeted a büntetést, és már nem haragszanak rád...
én sosem nyírtam ki senkit mondjuk, na jó, a legvégén amikor paladinnal voltam, és már mentem volna Chapter 6-ra akkor mindenkit kinyírtam akit találtam (Paladinok 400 Xp/fõ 😛)
Keresd meg 😊
annyit segítek hogy az upper quarter (felsõ (gazdag) negyed) -ben van, és reggel 10-kor sétál ki a házából kényelmesen...
még mielõtt felteszed a kérdést hogy mi az a benne találhato Blood Chalice, az egy küldihez kell 😊
Tök jó 😊 ha fekszik az ember, beleszúrod a kardot és megforgatod benne 😄
Szóval - nkem egyre jobban tetszik. A térkép meg mintha torzítan, mintha tágulna a világ amikor mászkálok. (úgyhogy félig meddig az elõzõ hsz -om is visszavonva)
Nnna jóccakát- leragad ac sipám)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
bizonyos területeken a legtöbb ládának ugyanaz a kombinációja 😛
én azért írtam fel, hogy ne kelljen olyannal szarakodnom, hogy esetleg elfogyott az álkulcsom, meg iylenek, én se töltöttem vissza mindig... de az újrajátszásoknál jól jöttek 😉
Elég sok benne az üzenet. én az elején olvasgattam,de mikor kész lett a játék,s 2 dologról folyt csak a szó,hogy mennyire bugos,meg ki-hogy tudja feltörni/elindítani a netrõl szedett verzióját eluntam a dolgot.
Lehet,hogy azóta már a játékról is diskurálnak,azt nem tudom.
Én meg akarnám venni a magyart,de ahhoz jó volna,ha már lenne egy nagy javító patch.( a kis bugok nem izgatnak,de példul,hogy nem számolja az armort az már durva picit,meg nem lehet bizonyos skilleket felvenni) Nemtom van-e már,nem néztem utána.
De ez itt télleg OFF.
talán egyedül Khorinis alatti tolvajoknál lévõ ládát írtam le,mert az baromi hosszú volt.
A vége felé már olyan rutinból toltam,hogy szinte éreztem,hogy most jobbra vagy balra :-pp
tényleg poén, és köszi az infot, de maradok az alap settingsnél 😊
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
miért beszélünk G3-ról G2 topikban? :-/
ööö WoW for ever!:D
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
majd meglátjuk, de nem sok jót hallottam róla eddig 😞
Hol találhatóak az alábbi emberek:
1, Bromor
2, Maria
3, Lucia
4, Tom
5, Malcolm
Például innen.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nemtudnátok nekem megmondani, hogy honnan lehet letölteni a G2-öt? Elöre is köszönöm.
ööö WoW for ever!:D
az mit tud?
mert ha olyan hogy automatikusan kinyitja a zárat, akkor abból nem kérek, maradnak a papírok, legalább hangulatos 😊
Teleportkövek meg tényleg könnyebbé teszik az utazást, ez szerintem jo is mer amikor harmadszor kéne elcaplatni egyik helyröl a másikra ugyanazon az uton ahol mar nincs semmi az már uncsi.... de ha zavarnak egyszerüen ne hasznald.
Hát igen elég jó nyelvtudás kell hozzá, a logba legtöbbször csak használhatatlan részleteket rak be(ezze csinalni kéne vmit) és nagyon oda kell figyelni a párbeszédekre